Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Torokeru You na Kisu wo Kanadete

#1
Doamne, în viața mea nu am citit atâta manga. Cherie mi`a dat boala.


For two years, Neo-chan has been dating the vocalist Gaku. After their first night together, she writes and sings a song which overflows with her feelings for Gaku. After hearing her song, Gaku seeks out Neo’s talent… but when things become serious, a dangerous mood develops. The two then lose connection for 3 months. During that time, Neo finds out that Gaku has a major debut with the song she wrote?!

Genuri : Drama, Ecchi, Romance, School Life, Shoujo, Smut.

Din nou, c / p. Anyway, manga asta a ajuns ușor în topul preferatelor mele. Mi s`a părut adorabil cum Gaku a ' părăsit`o ' pe Neo doar ca ea să ajungă cântăreață. Deși probabil a fost nasol să o lase pentru trei luni, ea să nu știe nimic de el and stuff, până la urmă s`au regăsit și s`a dovedit că Gaku chiar o iubește, până la urmă se vedea, nu stai doi ani cu o tipă fără să o iubești ( sau ? ). Și era protector cu ea. : - ? Neo era genul de puștoaică naivă, dar totuși scumpică. Mă cam enervează cum sunt fetele făcute să pară în manga`urile astea shoujo. Gaku nu pot spune că m`a impresionat prea mult, deși mi s`a părut extraordinar de drăguț faptul că a așteptat până când Neo a fost pregătită să o facă. Deși ca genuri apar ecchi și smut, nu pot spune că a fost ceva cine știe cum. Doar în primul capitol să spunem că a fost ceva ecchi, în rest mai nimic.

A mai citit`o cineva ? ( și acum aud : NUUUU ! ) Dacă nu, eu chiar o recomand, este adorabilă. ;]]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
A fost destul de draguta,putea sa fie un pic mai lunga dar per total ok, cu oarecare clisee shoujo dar a mers. ( cu toate ca sunt barbat imi place sa citesc si manga-uri shoujo). De asemeni ii dau un plus pentru arta si stilul cum e desenata.

Am dat peste ea cand cautam alte lucrari d-ale autoarei cand am citit Aoi Kiseki.(care mi se pare mult mai tare) Daca n-ai apucat sa o citesti, ti-o recomand.

#3
Deci, să încep cu începutul.
Felul în care a fost desenată această manga mi-a plăcut enorm, de asemenea şi personajele erau adorabile. Povestea este chiar drăguţă şi bine conturată, deşi este cam scurtă, având numai 3 capitole. Gaku mi s-a părut un tip chiar simpatic şi înţelegător, aşteptând-o pe Neo, până era sigură pe ea, să treacă la un alt nivel al relaţiei lor. Gaku nu a vrut ca Neo să îşi irosească talentul, cel de a cânta, părăsind-o pentru 3 luni, după ce i-a furat cântecul. În acest timp, el a făcut piesa un mare big hit, stârnind-o pe Neo să ceară drepturi de autor asupra piesei ei. Între timp, Gaku o ajută să se lanseze în cariera ei muzicală, lăsând-o să cânte la unul din concertele lor piesa ei, fapt ce o va transforma într-o cântăreaţă. Tot ceea ce a făcut Gaku a fost din dragoste, pentru că el o iubea cu adevărat pe Neo.
By the way...datorită acestui post am citit acest manga ...so thx for telling us about it hug
It is better to be hated for who you are than to be loved for what you are not.

#4
Mi-a plăcut când am citit-o inițial. Mi s-a părut destul de interesantă, era ceva mai diferit de ceea ce citisem pana atunci boy x girl love. N-a fost așa plictisitoare, și chiar a reușit să mă enerveze 21 Inițial am avut impresia că o să existe o a treia persoană, o sa fie multă gelozie și blabla. Dar n-a fost așa. Am rămas șocata când Gaku a părăsit-o și i-a mai furat și cântecul. In momentul respectiv îmi venea să-l strâng de gat >.< Părea că doar o folosise că să-i ia cântecul și să facă el pe marea vedetă. Dar trebuie să-i dăm câștig de cauză pentru că a făcut-o pentru binele ei ( chiar dacă eu cred că a fost cam prea insensibil, ar fi putut găsi o altă cale dar de' unii sunt mai sadici )
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)