Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black Eyed Peas.

#1
Black Eyed Peas este o formație americană de muzică hip hop/R&B și pop/dance, originară din Los Angeles, California, fondată în 1995 de către Will.I.Am , Apl.De.Ap și Taboo.

Membri :

1 . Will.I.Am - William James Adams jr. (n. 15 martie 1975), cunoscut sub numele de scenă Will.i.am, este liderul formației Black Eyed Peas. Este compozitor, cântăreț și actor. În 2007 a lansat albumul Songs About Girls.

2 . Apl.de.ap - Allan Pineda Lindo Jr. (n. 28 noiembrie 1974), mai bine cunoscut cu numele de scenă "Apl.de.ap", este un muzician hip-hop, producător și este cel mai bine cunoscut ca un membru al Black Eyed Peas.

3 . Fergie - Stacy Ann Ferguson (n. 27 martie 1975), cunoscută sub numele de scenă Fergie este o cântăreață pop/R&B, compozitoare, actriță și rapperă. A participat și la show-ul tv Kids Incorporated, devenind mai târziu membră a formației de fete Wild Orchid.

4 . Taboo - Jaime Luis Gómez (n. 14 iulie 1975), mai bine cunoscut prin numele de scena lui Taboo, este un rapper şi actor , cel mai bine cunoscut ca un membru al grupului de hip hop Black Eyed Peas.

Melodii :

1 . Shut up.
2 . Pump it.
3 . My humps.
4 . Meet me halfway.
5 . Boom Boom Pow.
6 . I gotta feeling.
7 . Let's get it started.
8 . Don't phunk with my heart.
9 . Just can't get enough.
10 . Dirty Beat.


[Imagine: blackeyedpeask.jpg]


Ştiu că i-am descoperit când a apărut melodia Boom Boom Pow . Apoi melodia aia m-a obsedat , şi cât am ascultat-o pe youtube , am dat şi peste alte melodii pe care le ador . Ador toate melodiile de la ei , iar normal că membrul meu preferat e Fergie. 21 Singura prezenţă feminină cu o voce foarte puternică , părerea mea.

Deci , ce părere va lăsat trupa?
Membrul preferat?
Dar melodiile preferate?
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#2
Hellaw!XD Let's see:
La inceput chiar nu imi pasa cine sunt ei (asa sunt eu...) dar dupa ce o colega mi-a"bagat pe gat" melodia I gotta feeling am inceput sa ascult mai multe melodii de ale lor.Intradevar o formatie cul cu versuri originale. Poate nu ma omor dupa ei fiind rockarita dar sunt o formatie care merita respect>.<
Membrul preferat este Will.I.Am. Mi se pare un tip de gasca din cate stiu despre el si este poate putin dragut^^
Melodia preferata este Shut Up **
'Saya was here'
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3
Stiu de mult de trupa aceasta, de cativa ani buni. Ce pot sa spun? Imi place foarte mult de ei, sunt foarte veseli mereu, compun melodii tari pe care topai toata ziua :]] In special melodiile care le-au compus acum. Sunt mult mai dragute decat cele vechi, parerea mea. Este o trupa ok, mereu cand plecam mai multi la munte le ascultam melodiile :]] Tin minte ca prima melodie ascultata a fost Don't lie. Cred ca am ascultat-o luni intregi si nu m-am plictisit de ea :]] Abia asteptam sa o dea la televizor xD
Membrul preferat? Imi plac cam toti, in special de Fergie si Taboo. Fergie e foarte draguta, are o voce superba, din punctul meu de vedere. Iar Taboo e asa nebun, mereu amuzant >.<
Melodii preferate? Pai la momentul respectiv imi place foarte mult Just Can't Get Enough, mai ales inceputul cand canta Fergie. Versurile sunt geniale. Alte melodii ar mai fi Boom Boom Pow, I gotta feeling, My humps, Dirty Beat, Don't lie si multe altele.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
Black Eyed Peas deci. Păăi, ştiu de ei de câţiva ani. Nu ştiu sigur care a fost prima melodie ascultată, dar ascultam acum ceva timp [multu timp] Pump it, My humps şi Hey Mama. Nici melodiile mai noi nu sunt rele. Per ansamblu, merită ascultaţi. Ce e de apreciat la ei e faptul că sunt împreună de foarte mulţi ani şi nu au de gând să renunţe la acest proiect muzical. Sunt apreciaţi şi aproape orice melodie de-a lor este primită bine pe piaţă. Ca membru preferat, păăi cred că Will.I.Am, îmi place mult cum cântă. Are talent şi asta nu poate fi negat. Şi Fergie e ca o mascotă a trupei şi parcă vocea ei dă "culoare" melodiilor.
Eniuei, dipă ce am demonstrat enşpe mii de teorii, pot afirma în sfârşit că merită ascultaţi. Chiar sunt una din trupele mele preferate. xD

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#5
Hm, da. Nu mă înnebunesc după formația asta, dar merge. Țin foarte bine minte că prima melodie pe care am auzit`o de la ei a fost Pump it, acum cinci sau șase ani. Îmi plăcea la nebunie părul lui Fergie și cum îl rotea. :]] Și îmi plăcea cum începea, cu strigătul ăla și apoi ' Pump it '. Da, mă rog, știți voi. My humps este una dintre melodiile mele preferate de la ei, chiar îmi place ca sound and stuff. Preferatul meu este clar Will.I.Am, tipul este super talentat, îmi plac și melodiile lui solo, are una Yes we can care îmi place foarte mult. Și Fergie are o melodie solo, Glamorous care îmi place.

Eniuei, știu că anul trecut prin mai eram obsedată de melodia lor Meet me halfway care încă îmi place, deci o pot numi preferată. În general îmi plac mai toate melodiile lor, poate cu o excepție, nu pot suporta I got a feeling, nu știu de ce, probabil din cauză că nu e stilul lor. Oricum, chiar au talent și este o trupă ce merită ascultată. ^^'
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#6
Ah, uite un topic si despre Black Eyed Peas. Ce pot sa spun despre ei, sunt simpatici, recunosc-sunt comerciali dar au si melodii reusite. Desigur, mai e si "My Humps" peacolo si alte failuri sexy de pe vremea cand toti erau latino si gangsta, dar in ultimul timp pot spune ca au scos niste melodii ok.
I-am descoperit prin intermediul MTVului, acum nu-stiu-cati ani, pe vremea cand eram mica si nu intelegeam ce canta in piese. Mtvul mergea non-stop in camera mea, si ii dadeau mult pe vremea aia, cand a aparut melodia 'Where is the love?'.
Singurele melodii care imi plac:
1. Just Can't Get Enough
2. Where is the love?
3. Dirty Bit(melodie din playlistul de Revelion)
^nu e top.

#7
Black Eyed Peas! My favorite American Band, I really like them a lot.
I-am evitat mult timp, chiar daca nu trebuia, dar nu prea ma atrageau nici ei dar nici genul de muzica pe care il canta. Apoi, pur si simplu m-am indragostit de ei. E normal asa ceva? La fel credeam si eu. Este de apreciat si faptul ca sunt o trupa destul de veche si, stiind cum sunt trupele din zilele noastre, este uimitor cum au reusit sa ramana impreuna atat de mult timp.
Ce imi mai place la ei... Melodiile lor. Fiecare melodie este un Hit! Oamenii astia sunt geniali. Le ascult muzica cu o imensa placere de fiecare data.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  One-Eyed Doll Liar 0 2.071 26-05-2012, 01:30 PM
Ultimul răspuns: Liar


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)