Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gyutto Shite Chuu

#1
Mai Kojima is a slightly ditzy 16 year old.
She’s gotten her first boyfriend ! They’ve been dating for 3 months. Even though they should be at their most lovey-dovey, they haven’t been able to make out at all… That’s because her boyfriend Yu-kun is a super exam-taking student aiming for T-University. Every day is an uneasy one without much hugging or kissing. " Come on, I wanna do more lovey-dovey stuff !! "


Genuri : Comedy, Romance, School Life, Shoujo, Slice Of Life.

Da, descrierea este cam fadă, am luat`o cu c / p, dar manga asta absolut genială. Știu că probabil nu mulți ați auzit de ea ( shame on you, este super adorabilă ), dar poate vă tentez să o citiți. Are doar 5 capitole, so nu e lungă, eu am terminat`o în vreo jumătate de oră. Este absolut genială, m`am îndrăgostit de Yu - kun, mi se pare genial. :]] E genul ăla rece, dar care până la urmă se dovedește a fi sweet and so on. Diferența dintre el și Mai este clară, dar cum se spune, opusurile se atrag. Mi s`a părut adorabil cum au început ei să iasă împreună ( se prezintă în capitolul 2 ) și nu știu . . . este o manga cute. Mai este ca aproape toate tipele din manga`urile shoujo, adică cam prostuță și aeriană, dar totuși dulce în naivitatea ei. Îmi pare rău că nu e mai lungă, deși nu știu ce ar fi putut să o mai țină ' alive '. Povestea dintre ei e drăguță, cute and so on, așa că merită citită ( nu că plotul ar fi foarte original, dar tot sweet e ).

Anyway, a mai citit`o cineva ?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
Am impresia că, înafară de mine ( genialitatea supremă care ţi-a recomandat-o ), nu a mai citit nimeni această manga atât de genială prin adorabilitatea ei şi asta e un pic cam trist.

Mă rog, Chiba Kozue a fost mereu mangaka mea preferată, i-am citit aproape toate lucrările şi o ador. Îi ador felul adorabil de a desena, personajele nu cine ştie ce de originale, dar totuşi bine conturate şi ploturile adorabile. Totuşi, în manga asta sunt subliniate mai multe chestii nu doar tipica poveste de iubire dintre o fată şi un băiat cu personalităţi diametral opuse. O să vedeţi în micul extra de la sfârşit care, surprinzător sau nu, mie mi-a plăcut cel mai mult. Chiar mai mult decât manga în sine dacă stau să mă gândesc.

Numai mie mi-a plăcut de tipul ăla care se presupunea a fi câinele lui Mai, Nya ? Sunt doar curioasă, mie mi s-a părut atât de geniaaaaal 105.


Edit : Evident că era de aşteptat să trec pe aici, darling 5. Şi totuşi, mă simt atât de bine să ştiu că ţi-a plăcut aşa de mult încât i-ai făcut topic. Hehe, o să-ţi mai recomand şi altele 15.

#3
@ Cherie : Oare de ce mă așteptam să treci pe aici ? :]] Și mie mi`a plăcut cățelușul în varianta de băiat, din extra. Era cuteeee, adorabil and so on. Și când a ' lătrat ' sub formă de ' I love you ', iar Mai i`a răspuns a fost . . . absolut superb. Ah și mi`a plăcut și faza cu cățelușul și Yu - kun, atunci când zicea acolo ' Guys can understand each other without words. ' sau aproximativ așa ceva. <3
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)