Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ang. ÅŸi Zuzuflici

#1
Aşa, Zuzuflici a acceptat să ne duelăm. E primul nostru duel, vrem să se voteze poza, nu personajul din poză. Şi vrem să se voteze pe merit, nu pe prietenii. Oricum lucrările vor fi anonime, deci nu cred că va fi o problemă cu asta.

Tema: Eye/Eyes
Termenul limită de postare al lucrărilor: Sâmbătă, 9 aprilie
Perioada de votare: Din ziua când vor fi postate lucrările până sâmbătă, 16 aprilie

Îţi urez succes Zuzuflici şi cea mai bună să câştige! *h.u.g.s.*

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Am revenit cu pozele.

Eins
Zwei

Succes Zuzuflici dragă!

Start vot!
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Dragut duel. Tema este una simpla, dar vad ca v-ati descurcat. In ceea ce priveste pozele, aici e parerea mea:
Poza numarul unu- Culoarea ochilor e frumoasa, imi place, doar ca era mai bine daca faceai poza mai dreapta. Adica gen sa fie superinmijloc ochiul. Daca e ochiul tau(adica al fotografului xD) inteleg de ce nu a iesit asa, dar daca nu, mai trebuia sa incerci. Puteai sa accentuezi culorile un picut in Photoshop sau alte programe(daca nu e voie cu edituri, sorry)
Poza numarul doi-Ceva mai lucrata fata de prima. Culorile sunt mai sterse, doar ochii sunt pusi in eidenta, ceea ce imi place foarte mult si e placut. Si asta trebuia mai dreapta, partea stanga pare mai aproape decat cea dreapta. Trebuiau sa fie egale dar ma rog, e draguta si asa. Culoarea ochilor e frumoasa. Si pistruii sunt draguti xD
Votul meu merge spre a doua poza.

#4
Prima poza (Eins):
Ochiul e bine pus in evidenta (pe langa sprancene). Genele sunt superbe. Genele accentueaza culoarea ochiului (si acea "imagine" ce se observa in ea - iti dai tu seama ce vreau sa zic) care a fost prins destul de bine. Totul se vede foarte bine. Albul acela cu acel rosu iese in evidenta (chiar daca e intunecat, ceea ce mi se pare ca arata mai bine) - eh, trebuia sa fiu atenta cand mi s-a predat ochiul, iar de aceea ma opresc aici ca oricum te prinzi al ce-as mai fi zis.

A doua poza (Zwei): Fata si pielea din jurul ochiului sunt prea luminate si strica poza (parerea mea, imi place culoarea ochiului care te melancolizeaza). Genele au iesit bine, dar si ochii. Insa aceasta poza nu m-a atras ca prima (pot spune ca prima e mult mai simpla - imi place simplitatea), etc. :]

Vot: Prima poza (Eins). ^^
Bravo concurentelor. Amandoua pozele au fost foarte frumoase, s-au incadrat in tema, dar doar una poate castiga acest duel. ^^ Succes amandoura!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Mai întâi o să iau pe fiecare imagine în parte şi o voi comenta.

La prima [ eins ] aparatul este unul foarte bun fiindcă îţi dă posibilitatea să faci fotografii close-up aşa că îţi dă un avantaj, dar mie îmi dă senzaţia că este mai mult făcut să fie stock decât o fotografie care exprimă ceva. Globul ocular este iese în evidenţă foarte bine, dar cum am mai zis pare a fi stock nu fotografie expresivă. Nu îmi spune mai nimic şi este una foarte simplă şi culorile de asemenea sunt naturale, dar chiar şi aşa nu e expresivă. [ chiar dacă din punct de vedere tehnic aceasta este spectaculoasă ]

A doua fotografie îmi place foarte mult. Culorile sunt foarte frumoase. Ar fi fost mai plăcut dacă ochilor li s-ar fi dat puţin contrast şi o uşoară luminozitate să iasă acel verde / or smth în evidenţă mai bine. Să fiu sinceră acei pistrui stau foarte bine acolo fiindcă lasă să se vadă naturaleţea modelului şi îmi place foarte mult cum lumina cade pe subiect şi se întinde până în zona obrajilor ceea ce este foarte frumos. La fel ca şi poza de mai sus aparatul are opţiunea de close up. Bravo.

Ce nu îmi place la prima poză este că nu are mai nimic de zis, dar ca tehnică este foarte bună.

Aleg a doua imagine.
-

#6
So..i'm here. Fara sa fac prea mult off trec direct la subiect :

Prima lucrare
Un ochi poate exprima multe, insa asa cum a spus si Lynn, imaginea ta mi se pare mai mult un stock. Se vede ca ai folosit un aparat bun pentru ca imi place claritatea care e foarte buna. Ador modul in care se reflecta o imagine in iris. Mi-ar fi placut poate totusi alt unghi, sa fi prins putin din nas, sau nu stiu, ceva mult mai exotic, sa pui ceva machiaj, neh? Suna mai bine asa.
Nota: 7

A doua lucrare
Aici culorile sunt mult mai bune. Poza e editata sau.. eu stiu, ma insel? Apropo, vad eu ceva pistrui acolo? Cat de draguti sunt, cred ca ei ofera o dragalasenie pozei. Unghiul e bun, dar poate mergea si mai bine, iar culoarea ochilor o ador, la fel si forma lor. Cu toate ca pari cam obosita acolo, cum am mai spus, privirea si pistruii ofera o dragalasenie pozei.
Nota : 9

Deci votul meu merge spre A DOUA LUCRARE !

#7
Pffff cam grea alegerea si sunt aproape sigura ca o sa fac spam dar imi cer scuze daca se intampla asta. Prima poza e frumoasa. Imi place culoarea ochilor. SIncer nu mi-a placut ca ai deschis larg ochii. Parca mi-ar fi placut mai mult oleaga mai inchisi ochii. Nu foarte. In rest, mi-a placut. Si a doua poza a fost la fel de frumoasa ca prima. De data asta vad doi ochi frumosi 21. Nu prea mi-a placut ca a aparut o buna parte din nas ^^". Parca ar mai fi trebuit sa mai cropezi din el. Oricum, a fost frumoasa si poza asta. Tema a fost una simpla, nimic special, asa ca nu prea am ce comenta. Chiar daca era altceva, nu m-as pricepe sa comentez. So, aleg poza 2. Succes ambelor concurente si sper sa nu se supere nimeni. Buh bye!



Bisous, Contagieuse.


EDIT: Si persoana din prima poza are ochi frumosi! Parca am omorat pe cineva! 29
[Imagine: EnvYQ.png]

#8
Ochi O__O
Wow, draguta aceasta tema, chiar foarte buna alegere. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru ochi :]] Ce pot sa spun? Este o alegere grea, deoarece ambele poze sunt foarte, foarte frumoase. In ambele fotografii culoarea ochilor este cam aceeasi, un verde-albastru, iar in mijloc o tenta de maro. Intotdeauna mi-a placut aceasta culoare a ochilor ^-^ Norocoase, ce mai. La prima lucrare imi place faptul ca totul se axeaza pe ochi, adica nimic altceva nu poate sa-ti fure privirea. Calitatea este foarte buna, se vede totul asa cum trebuie. Totusi mi se pare mult prea simpla, adica nu mi se pare ceva iesit din comun, ceva care sa-mi starneasca interesul. A doua lucrare este si ea draguta, o face mai frumoasa faptul ca este editata. Nu? Este editata, nu? O__O Nu prea vad bine la ora asta :]] Imi place ideea ca ai surprins ambii ochi, care sunt superbi. Pistruii aceia sunt foarte draguti, pun in evidenta tenul natural. Mi se pare ca e putin cam prea deschisa, prea luminata in partea din fata. Probabil ar fi iesit mai bine poza daca era putin mai inchisa acea portiune.

Prima fotografie este simpla, dar culoarea ochilor este superba. Atrage cu siguranta privirea a multor oameni. Totusi aleg a doua fotografie, caci m-a impresionat mai mult faptul ca au fost fotografiati ambii ochi, astfel poza iesind mai frumoasa.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
E duminică seară şi am lăsat duelul de izbelişte.

Eins e a lui Zuzuflici ÅŸi are 1 vot.
Zwei e a mea ÅŸi are 5 voturi.

Juriul a deliberat şi m'a ales pe mine drept câştigătoare. Zuzuflici îţi mulţumesc pentru duel şi sper să mai facem. Vă mulţumim mult şi vouă pentru comentarii şi pentru că ne'aţi votat. O seară frumoasă în continuare şi conduceţi cu grijă! :]

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nătăflici Zuzuflici cu mirifica Ang. Daria v2 1 1.823 12-12-2011, 10:02 PM
Ultimul răspuns: Ana


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)