Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One three hill

#1
Am cautat, dar nu am gasit niciun thread cu acest serial,asa ca m-am gandit sa fac unul.

Poveste:
"One Tree Hill" este povestea a doi frati, Nathan si Lucas, care in afara de pasiunea pentru baschet si faptul ca au acelasi tata, nu par sa semene absolut deloc.
Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care studiază şi provine din cea mai bogată familie din oraş. Crescut numai de mama sa, Lucas este foarte tăcut şi singuratic, încercând întotdeauna să păstreze o distanţă cât mai mare faţă de fratele său vitreg, Nathan. Însă, printr-un joc al destinului, cei doi sunt puşI faţă în faţă, atunci când Lucas intră în echipa lui Nathan. Competiţia tacită care exista între ei încă din copilărie iese acum la suprafaţă, mai ales că cei doi luptă nu numai pentru supremaţia de pe terenul de baschet, ci şi pentru inima lui Peyton, iubita lui Nathan. Conflictul care se naşte între ei se va extinde dincolo de competeţia sportivă şi va pătrunde atât în casele cât şi în inimile lor, pe măsură ce ei încearcă să descopere cine sunt cu adevărat şi să accepte ideea că seamănă între ei mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată.

My opinion: ( It can be spoiled o_o )
Well...ce pot sa spun? Actiunea complicata, legaturile amoroase care se creeaza de-a lungul sezoanelor il face un serial captivant.Imi place foarte mult, in special actorii care joaca, geniali din orice punct de vedere. Povestea m-a impresionat foarte mult, o poveste legata despre familie. Recunosc ca au fost momente in care am si plans, deoarece au fost foarte emotionante xD Personajul meu preferat este chiar actorul principal, Lucas. Este un tip foarte ok, tacut, istet, cateodata timid, dar foarte curajos in unele momente. Este foarte grijuliu si nu reuseste niciodata sa-si dea seama pe cine iubeste cu adevarat, in final, cred eu, facand alegerea corecta. Totusi mi-e mi-a placut de la inceput cuplul Lucas&Brooke, deoarece mi s-a parut unul dintre cele mai interesante cupluri din serial, aparand intamplari mai "picante" intre cei doi. Nu stiu, mi se parea ca era o atractie unica intre cei doi. Dar desigur, imi place foarte mult si de Peyton. I love her hair T_T Are un talent incredibil la desenat, imi place foarte mult de ea si uneori mi se pare foarte haioasa. O prietena adevarata. M-a impresionat prietenia dintre cele doua fete, foarte puternica, caci desi la inceput s-au luptat pentru acelasi baiat, dand nastere la conflicte marete, au trecut mereu peste si s-au comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Se vede ca se iubesc enorm. Brooke este personajul feminin care mi-a placut cel mai mult, faptul ca la inceput a fost tipul de bad girl, nepasatoare, mereu dornica de experiente noi. M-a impresionat faptul ca a trecut prin multe schimbari, aceasta maturizandu-se incredibil. Deasemenea imi mai place si de Nathan, foarte hot tipul. I-ati vazut corpul xD? Imi place foarte mult de el, caci la fel ca si Brooke, acesta s-a maturizat incredibil de mult, si-a intemeiat o familie alaturi de Hailey, devenind un tata extraordinar. Recunosc ca nu am urmarit toate episoadele, in special cele dupa sezonul 6 sau 7, nu-mi amintesc exact. Faptul ca Lucas si Peyton nu mai apar in serial imi displace total. Erau doua dintre personajele mele preferate, iar acum nu prea mai vad deloc actiune, intamplari care sa ma lase masca. M-au cam plictisit xd
Totusi, eu una cred ca este un serial reusit. Voi ce parere aveti?
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)