Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crazy.Fani's Photos.

#1
Ca tot am poze prin calculator, ba mai vechi, ba mai noi, m-am gandit sa le pun. Let`s see :

Prima (sincer, e cam veche poza si e facuta cu VGA )
A doua ( mie mi-a palcut cum a iesit ^^ )
A treia
A patra ( aceeasi floare din alt unghi)
A cincea


... si o sa revin cu altele ^^ So.. did u like it? 105

#2
Hey am trecut si eu pe aici si pot spune ca mi-a placut foarte mult ce am vazut ^-^ In special prima poza, I mean...e geniala. Ce ai pozat tu mi se pare o adevarata arta in imaginea respectiva :]]. Te pricepi la fotografiat si ceea ce ma atrage cel mai mult la poze este calitatea lor. Ce aparat folosesti? Ies foarte frumoase pozele si se vad foarte clar. Floarea din a doua fotografie este pur si simplu superba o.o Cum se numeste? Are o culoare foarte interesanta, movul acela deschis15
De ultima fotografie ce sa mai spun? Geniala intr-un cuvant. Mi-a placut unghiul din care ai pozat. Cum a spus si Kitoka, ar fi fost mai bine sa mai fi adaugat ceva in acel pahar, deoarece se vede ciudat prin fundul lui.
Totusi, fotografiile mi-au placut foarte mult, cum am mai spus. Astept si altele ^-^
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Am revenit. Beki, mersi mult pentru comentariu. Folosesc un telefon cu camera de 5 megapixeli, iar floarea, din pacate nu ii stiu numele. Anyway, am revenit cu trei fotografii :
First. (Cola ^^)
Second. (E pui aici, insa acum a crescut mult mai mare xD)
Third. (Stiu, e cam galbena, dar vreau sa vad si parerea voastra...)

#4
Heey.

Prima fotografie. Înțeleg ideea pe care ai avut-o, însă nu ai valorificat-o prea bine. Copacii, bara aceea, scările, în stânga desenul diferit sunt elemente care nu atrag. Cred că dacă ai fi avut un unghi mai bun fotografia ar fi fost mai reușită.
Următoarele 4. Florile sunt, într-adevăr, o atracție în fotografie. Sunt frumoase, doar că ai fi putut să le centrezi puțin mai mult. Și mi se pare că lipsește acel ceva care atrage. Culorile sunt cam șterse. Iar în unele locuri ar fi arătat mai bine fără oală sau ciment.
Ultima din primul post. E ceva la care nu mă așteptam - nu știu dacă asta e ok sau nu. Nu prea înțeleg ideea fotografiei și nu îmi place că acele cuvintele sunt tăiate, paharul la fel.
Prima din ultimul post. Din nou o fotografie care nu atrage prin nimic, făcută la plictiseală probabil.
A doua. Ce pisic drăguț. Și brățara e superbă. E cam aiurea că în spate sunt mașina și gardul. Se vede că țineai telefonul într-o parte. Poziția mâinii e cam forțată.
Ultima. Uuu... nice. Galbenul acela îmi obosește ochii, e prea luminat și puternic. Și în afara faptului că firele de iarbă vin din toate părțile, e ok.

Se vede că ai potențial. Dacă îl folosești poți evolua mult. Citește cât mai multe articole despre fotografie pentru a-ți forma o idee despre ce ai putea să îmbunătățești. Un mare pas poate fi și un aparat de fotografiat cu mai multe opțiuni.
Este bine, exersează cât mai mult.

Succes în continuare.
Byeee. AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#5
Mirela, mersi mult pentru critica. Incerc sa tin cont de tot ce ai spus. Am venit cu o poza noua, si dupa parerea mea a iesit chiar bine, avand in vedere ca nu e editata deloc 4

Here`s theee pic xDD

#6
Nu am mai trecut de mult pe aici. Am venit cu ceva nou 71 Nu stiu daca m-am perfectionat cu ceva, insa am zis sa mai pun niste poze xD

http://imageshack.us/photo/my-images/96/60760943.png/ ( un mic desen, caricatura, sau ce o fi, luat dintr-un unghi mai... altfel, sa ii zic asa )

http://img16.imageshack.us/i/37343521.png/ ( ceasul cu cuc... insa lipseste cucul )

http://img5.imageshack.us/i/33138307.png/ ( plictiseala... daca tot am facut suportul ala, de ce sa nu il pozez? )

http://img8.imageshack.us/i/47276473.png/ (aceeasi lumanare, dar de data asta aprinsa + calitate mai proasta 21 )


Cam atat... o sa mai pun cand mai fac ^^ Bye hug




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)