Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black roses

#1
Disclamer:Nici unul dintre numele sau persoanele - in afara de cele ale mele - care vor aparea aici - referindu-ma la formatia CB si altele, al caror nume vor fi scrise - nu imi apartin si nu am nici o cunostinta mai multa, fata ce gasesc pe net.

Critica pentru tot si avertizarea +18 este pentru limbaj vulgar, scene violente si hard hentai


Capitolul 1

Stateam pup pe pervazul geamului deschis de la camera mea si fumam linistit, bucurandu-ma de recoarea noptii, ce era spre sfarsite. Imi las privirea sa se plimbe aiurea, prin camera mea mare si intunecata. Aveam pereti de un albastru-deschis, cu cateva tablouri din Evul Mediu, un pat dublu, cu asternuturi auri din matase naturala. Mai aveam un dulap dublu cu oglinda, biroul, L.C.D.-ul si numai stiu. Ma uit la ceas si vad ca trebuia sa plec la munca mea de tot rahatul, de vanzator intr-un magazin idiot de muzica din centru, ca sa-mi acopar adevarata ocupatie: asasin platit. Termin tigara si o arunc pe geam, apoi cobor de pe pervarz, privind patul unde se afla cina mea, ma rog, cea mai ramas din ea. Intru in baia mare si eleganta cu gresie neagra pe pereti si pe jos marmura, decorata in stil renanscentist, dar eu nu ma omoram cu aceste redecorari, lasand-o pe mami sa se ocupe de ele. Imi dau jos boxeri negri si intri in dus, dand drumul la apa calda, sa imi spele trupul de mici particule de sange si transpiratie, din cauza partidei incendiare de sex, care am avut-o cu prostituata ce se afla in patul meu. Uram cand victimile mele se zbateau si nu puteau sa stea calme, pana le storceam de sange ca pe nsite portocale ce erau cu adevarat.
Trag aer in piept si dupa cateva minute, ies de la dus, stergandu-mi corpul cu muschi discreti ce il aveam si eram multumit de ei. Imi privesc pentru cateva clipe chipul in oglinda. Aveam ochii foarte usor obligi, dar se vedea ca erau putin alungiti, asemenea asiaticilor - tatal meu este sau a fost japonez, ca numai stiu nimic de el de ceva timp - dar ii aveam de un verde-crud. Aceasta culoare am mostenit-o de la maicamea si profitam, fiindca ochii mei puteau fermecau pe oricine. Imi trec degetele prin parul in doua culori - jumatate brunet - partea de jos - si jumatate blond - partea de sus - ce imi atingea usor umeri, iar mami ma tot batea al cap sa il tai sau sa il prin in coada. Uram cand ea era asa protectoare cu mine, dar nu o puteam invinui, fiindca eu eram singurul ei fiu si mereu imi spunea ca am mostenit vocea tatalui meu, care nu il stiam defel.
- Kiro, scumpule vino putin aici, aud glasul mamei cum ma chema la ea.
Am intrat in camera, ducandu-ma spre dulap pentru a ma imbraca, peridandu-ma gol-pusca prin fata ei, aratand ca nu sunt pudic in fata celei care mi-a dat viata. In timp ce ma imbracam, satena - maicamea avea parul saten-inchis, drept si lung pana la fund, prins intr-un coc complicat, ce aducea cu un trandafir - ce statea intinsa pe o parte, langa cadavrul din patul meu, incepu sa imi spuna despre nu stiu ce idiot ce a evadat. Am chicotit usor, cand femeia imi spuse ca mi-am facut un obicei urat sa las mereu prada in pat.
- Arde-o, ii raspund simplu, cand ma intreba, ce aveam de gand sa fac cu corpul tinerei.
- Asa am sa fac, scumpule, incuviinta, ridicandu-se din pat si rochia lunga pana in pamant, cu aspect medieval, ce ii dezgolea umeri, fosni usor. Vezi ca a sunat Marry, sa treci pe la ea, ca sa mergeti impreuna la serviciu, fiindca ii frica de acel criminal, imi mai spuse ceva, privindu-ma atent cu ochii de aceasi culoare ca ai mei.
Am aprobat din cap si dupa ce m-am machiat si facut parul, mi-am luat geaca neagra pe mine, inchizandu-ma pana sus si un rucsac in spate. Am iesit din apartamentul mare ce il aveam intr-o zona de fite din Londra, indreptandu-ma cu pasi lenti, lenesi, plictisiti si relaxati spre centrul orasului, pentru a petrece patru ore acum la munca aia idioata si apoi de dimineata de la zece.
- Kiro! Kiro LaFay! Ma striga cineva pe tot numele, facandu-ma sa ma intorc, mijindu-mi ochii parand un pradator, cea ce eram cu adevarat.
Vad cum alearga spre mine o fata de optsprezece ani - de aceeasi varsta cu mine, dar era faza ca eu eram prins intre doua vaste pentru vreme indelugata - cu parul rosu ca focul, carliontat, lasat liber, iar ochii de un albastru-safir, ma priveau bucurosi ca ma vad, dupa o pereche de ochelari ca al tipei aleaia, Betty cea urata. O salut pe Marry, care imi zambi, aratandu-si dinti cu aparat dentar pe ei, dandu-mi de inteles ca si-a pus aparatul azi, dupa ce a plecat de la serviciu. Vad ca purta o un hanorac verde din trening, gros, niste egari negri, peste o fustita in carouri, pliata si in picioare niste bascheti de un galben-neon, facandu-ma sa ma crucesc. Fiinta asta nu avea simtul modei, nici daca l-ar manca zilnic.
Am pornit impreuna spre magazinul Musice is my life, pentru a petrece patru ore infernale, de fapt treceau repede, fiindca radeam, glumeam si ma distram foarte fain cu scotianca. Fata incepu sa imi povesteasca, despre nu stiu ce drac de detectiv faimos din America - nu le-au ruginit Statuia Libertati sau sa o fure careva? O vindeau pe kilogram si faceau un ban cinstit - pentru a rezolva enigma trandafirilor negri, de pe trupurilor oamenilor ce au fost ucisi. Incepu sa imi spuna teoria ei, ca asasinul era un iluzionist periculos sau o creatura mitica, cum ar fi un varcolac sau un vampir. Cand am auzit, am inceput sa rad ca un isteric, chit ca in sinea mea ii dadeam dreptate, dar ea nu trebuia sa stie acest lucru, ca mi s-ar urca in cap atunci.
- Eu tot cred ca este un vampir, mormai Marry, in timp ce luam pe noi niste tricouri negre, idioate, cu numele magazinului.
- Marry, daca te-ar auzi seful, te-ar face nebuna, deci ciocul mic cu vampiri tai si cu varcolacii, mai spun si imi trec degetul mare lipid de aratator prin fata buzelor, dand de inteles, cu fermoar la gura.
- Hau! Hau! Hauu! Incepu tanara sa faca precum un lup, cand am iesit din vestiar.
- Mai usor varcolaco, ca nu am la mine argint si nici o bricheta sau cu ce dracu se omoara varcolaci, spun amuzat si iau o cutie in brate cu C.D.-uri si ma duc sa o pun pe rafturi.
Deja m-am plictisit. Mami! Help me!...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Ce norocoasa-s! Prima! :P
Ce tzi-as putea spune? :-? Descrierea e-nregula,ai inceput cu dreptul - desi eu mor aici de plictillozoita si yaoizitita :)) - si plus de asta,curiozitatea pluteste-n aer. Primul capitol este foarte interesant. Kiro nu-i om?! Acum ce-am bagat la cap.. >.> .. mai rau m-am prostit. Prin asta vreau sa zic: ' Imi place mult! :X '
Desigur,astept un next ;)
Comentariu scurt,stiu,dar n-am ce spune despre personaje.Ok,greselile! Am uitat de greseli! :O Treaba e ca nu-mi pasa de greseli! Cu totzii gresim,nu-s in masura sa-tzi zic ' Aia ai scris prost,aia asa..aia asa..' etc. Tot ce-tzi spun este ca acesta-i primul capitol si deja-l ador ;)

Ja ne! :-h Felicitarile mele! :-*
:dead: Nu voi uita sa mor cum nu uit sa traiesc :dead:
[Imagine: nn8g3s.jpg]

#3
Multumim de comentariu, Bia :*


Capitolul 2


- Vreau sa il prindem pe acel asasin! striga tatal meu facandu-ma sa tresar. Ma saturasem deja pana peste cap de dorintele lui idioate si de lumea asta in care ne aflam. M-am ridicat de pe canapeaua confortabila si am iesit afara, nedorind sa-l mai aud vreun pic cum mi se plange. Am inteles, era diliu, voia sa-l prinda pe ala care lasa un trandafir negru in locul fiecarei sale victime. Ca sa fiu sincer, mie chiar imi placea modul acela de a ucide, mi se parea interesant, plus ca lasarea unui trandafir era incitanta, acestea fiind florile mele favorite.
Era tarziu si se intunecase de mult timp, insa eu nu aveam alta varianta decat sa ma plimb pe strazile pustii. Mai era si alternativa sa raman acasa si sa imi scot peri albi cu cel care imi era tata. Singurul lucru pe care il mostenisem de la el era faptul ca eram mai incapatanat decat un catar, in rest nimic altceva. Fizic mostenisem tot de la mama: eram brunet, insa ma vopsisem blond pe jumatate, parul de la ceafa ramanandu-mi la culoarea naturala. Ochii imi erau de un albastru metalic. Eram potrivit de inalt si frumos sculptat, constient de acest lucru si chiar imi placea, fiindca imi gadila orgoliul sa vad cum altii ma analizeaza si li se scurg ochii dupa mine, precum si ura celorlalti baieti, datorata frumusetii mele.
Pasii ma purtau catre marginea orasului, unde se afla o cladire veche si de mult abandonata. Era darapanata si statea sa cada, insa mie nu imi pasa, imi placea sa merg acolo.Urcam fara frica pana pe acoperis si ramaneam ore intregi privind cerul, pierzand timpul si alte activitati ce-mi satisfaceau dorintele personale, si anume sa nu ma agit prea tare in nimic. Ma gandeam la mama mea acum... Eram nervos pe tatal meu ca ma luase de langa ea in urma cu mult timp, aducandu-ma in lumea asta de rahat. Imi era dor de America si de locul unde ma nascusem. Copilaria insa mi-o petrecusem tot aici, unde tatal meu alesese sa ma aduca pentru a-mi distruge viata, probabil.
Fusesem adus aproape cu forta aici, fiindca nu voiam sa plec de langa mama, insa tata primise un post '' bun '', ca medic legist sau ceva de genul. In orice caz, serviciul lui era de a se ocupa de cadavre, a le investiga. Asa daduse peste acest criminal ce il enerva la culme, in aceeasi masura in care pe mine ma fascina. Tata incepuse cu cele mai idioate ipoteze, ca tipul care infaptuia aceste crime ar fi un vampir sau mai stiu eu ce, vrajitor sau o dracie de-asta ciudata, insa pe mine ma uimea dobitocenia lui. Eu nu credeam in cacaturile astea, nu credeam in nimic, doar in existenta mea. Spre deosebire de existenta unor creaturi precum cele ce il fermecau pe barbat, care erau puse sub semnul intrebarii, eu stiam clar ca traiesc si doar asta conta.
Acum, cand sirul gandurilor era atat de strans, nici macar acoperisul cladirii asteia abandonate nu ma mai atragea. Tot ceea ce imi doream era doar sa am intorc in America, sa scap de lumea asta groaznica. Ii zic lume fiindca o uram si nu suportam sa o pun la a celasi nivel cu orasele celelalte, desi stiam prea bine ca e la fel, in ciuda palavrageniei tatalui meu, care spunea ca nu e nimic ca acolo unde m-am nascut eu. Fiecare afirmatie a lui ma facea sa vreau sa ii bag pumnul in gura, ma calca pe nervi, ma innebunea de parca asta ar fi vrut, sa scape de mine. Si in fiecare seara era aceeasi palavragenie bolnava despre asasinul-vampir, asa cum ii zicea el. Preferam de fiecare data sa plec dracului de acasa decat sa-l aud cu toate ipotezele sale si toti dracii de pe Pamant, pe cand mie mi se rupea de tot ceea ce gandea el.
Eram un arogant si un indiferent incurabil, calitati care ma faceau diferit de toti ceilalti cretini de pe lume. Ma gandeam ca nimeni nu e in stare sa ma readuca pe mine la stadiul unui adolescent normal, sa fac si eu ce fac ceilalti, si anume sa se drogheze ca niste apucati, sa si-o traga cu tot ce misca si sa se faca muci de la bautura. Nu, eu nu faceam asta, eu doar pierdeam timpul. Desi eram constient ca viata nu e vesnica, mie imi placea sa las fiecare secunda sa treaca pe langa mine, in majoritatea timpului nefacand ceva bun, ci doar stand.
Nervos din cale-afara ca nu am ce sa fac si cum sa-mi inec amarul, fiindca nci sa sta nu mai puteam, am coborat fiecare etaj al cladirii darapanate, ajungand intr-un final jos si pornind inapoi pe drumul principal din orasul asta infect. Era pustiu acum, iar eu nu stiam cum sa scap de senzatia nasoala care ma incerca. Incepuse sa ma doara capul din nou, a treia oara zilele astea, si ma simteam al dracului de irascibil. M-am hotarat intr-un final sa plec dracului acasa, obosit nevoie mare si prost dispus, pe deasupra. Eram sigur ca daca babalacul va comenta ceva il voi lipi de un zid cu pumnul. Ma enerva pana si vocea lui, fiecare idee cretina pe care o scoate despre ucigasul ala cretin al lui.

Spre norocul meu, tata deja plecase la munca, probabil, sau la curve, cum facea de obicei. Eram fericit ca pot fi singur-singurel si pot sa ard gazul degeaba. Masina tatalui meu disparuse din fata casei unde locuiam, ceea ce ma facea mai fericit si ma inveselea usor. Am deschis usa masiva din lemn de stejar de la intrare si m-am repezit direct ni baie, fiindca doream sa fac un dus fierbinte, sa imi dezmierd trupul. M-am dezbracat rand pe rand de fiecare haina pe care o aveam pe mine si am intrat in cabina de dus, udandu-ma din cap pana in picioare. In ciuda fierbintelilor stropilor de apa, am continuat sa fac mult iubitul dus, dezmierdandu-mi trupul frumos lucrat. Cum am iesit de acolo, si asta peste vreo douazeci de minute, m-am aruncat in patul meu moale asa ud cum eram si am adormit in scurt timp.

- Strify, trezeste-te! am auzit vocea binecunoscuta a tatalui meu care avea darul de a ma scoate din minti. Fara sa bag de seama ochii sai care ma priveau mustrator ca dormisem gol, m-am ridicat si mi-am fact toaleta de dimineata, dupa care am inceput sa-mi iau haine pe mine, incepand cu o pereche de boxeri negri si niste blugi de aceeasi culoare si o camasa la fel, fiindca imi placea la nebunie cum imi statea in negru.
Batranul voia sa ma cheme la masa, dar eu, stiind ce ma asteapta daca ma asez cu el, am preferat sa spun cu indiferenta:
- Mananc in oras.
Zicand asta am iesit din camera, mergand in hol. Mi-am luat o pereche de tenesi in picioare, dupa care am plecat dracului de-acasa, fiindca barbatul din spatele meu deja incepuse sa vocifereze prin spate ca a crescut un adolescent rasfatat si nesimtit, ca nu-mi daduse el acea educatie si multe alte lucruri.
Am mers la o cafenea care imi era mai simpatica, spre deosebire de celelalalte, si o tanara, Nicky, imi servi cafeaua. Am stat si vreo jumatate de ora pe acolo, dupa care am plecat, achitand nota. Plictiseala-mi era fara margini, asa ca am hotarat sa ma mai plimb prin parc, orice numai sa nu fiu nevoit sa stau acasa, loc atat de dispretuit de mine. Am avut grija sa pierd toata ziua prin oras, si se intunecase deja cand m-am hotarat ca e cazul sa mai dau si pe-acasa.
Pornind pe strada, am trecut prin fata unui magazin de CD-uri. Era acolo o tanara fata imbracata aiurea, ca o tocilara, pot spune, care a scapat niste CD-uri din mana. Atunci a aparut un tip blond, cu parul vopsit ca al meu. Era cam cat mine la inaltime. A prins cu o viteza nenaturala CD-urile sa nu cada, ceea ce ma facu sa ma holbez lung la el, nemaivazand vreodata asa ceva. Ma uimea pur si simplu, mi se parea ciudat si multe altele.
Mintea nu ma mai lasa in pace cu intrebari asupra identitatii tipului si alte chestii idioate. Pentru cateva momente am avut impresia ca, din cauza vitezei, avea o umbra falsa in spate, precum vampirii din filme. Gandurile ma facura sa zambesc, chiar sa incep sa rad de mine insumi, dupa care trec mai departe, dand uitarii ceea ce vazusem.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#4
Capitolul 3

M-am uitat lung dupa tipul care m-a vazut prizandu-i ametitei aleia de Marry, c.d.-urile. Sigur vazuse ca nu sunt cea ce par a fi si asa ca va ajunge masa mea pentru micul dejun. Am mai frecat putin menta prin magazin si apoi i-am chemat un taxi roscatei, trimitand-o acasa, mintind-o ca mami m-a rugat sa ii cumpar nu stiu ce. Am pornit pe urma darei de parfum marca Dior Homme, dar era cam slaba, fiindca se ridica ceaca, cea ce distrugea in mare parte mirosul. Un singur miros nu se pierdea: cel al fricii, cand te aproprii de prada, pregatit sa ii sfasi gatul pentru a-mi lua rasplata muncii.
- Minunat, mormai, cand mirosul sau se pierdea la intrarea unui cartier de fite, unde erau numai vile, una si una.
Daca pramatia aia mica, se asteapta sa pierd toata noaptea cautandu-l se inseala amarnic, dar asta nu insemna sa dau o raita, inainte sa plec la munca. I-au la pas tot cartierul, scotand mobilul din buzunar, prefacandu-ma ca vorbesc la el, sa nu par suspicios. Trec pe langa o vila si aud niste latraturi si atunci din gardul viu, tasni un caine ciobanesc german, ce incepu sa maraie la mine. Futui! Cainii mereu simteau adevarata prezenta a vampirilor, chiar si a dhampirilor, fiindca muscatura lor ne putea fi fatala. Uram cainii, fiindca mereu imi rupeau pantaloni si de aceea incercam sa ii evit, pe cat povibil, dar pe asta nu prea aveam cum. Fara veste se repede la picioarele, apucandu-ma de pantaloni, facandu-ma sa tip de suprindere si sa pic pe state, in timp ce lupul tragea de mine.
- Nero! Da-i drumul! Tipa cineva si apoi aparu stapanul cainelui, apucandu-l de zgarda si il trase de pe mine.
Colti sai s-au infipt doar in pantaloni, reusind sa mi rupa foarte usor. Astia erau preferati mei si ca sa gasesc o alta pereche la fel, trebuia sa ma duc in Paris si sa dau multi bani.
- Esti bine? Ma intreba stapanul cainelui si cand mi-am ridicat chipul am incremenit, vazand ca era tipul care m-a vazut la magazin.
Acesta ramase si el stana de piatra, cu mana intinsa spre mine pentru a ma ajuta, dar fiindca purta un tricou, i-am putut vedea venele de la incheieturi, pulsand de lichidul, care il adoram cu atata obsesie. Simt cum canini incep sa se inguste usor, pregatiti sa se infige in incheietura tanarului, pentru ai bea tot sangele din corp. Il pleznesc peste mana si ma ridic in picioare, incepand sa alerg normal pentru el, disparand dupa un colt, iar acolo am inceput sa ma misc cu viteza unui vampir. M-am oprit doar cand am ajuns intr-un gang dintre doua blocuri si m-am cabrat putin, apoi sarind pe perete si incepand sa urc pana pe acoperis. Adoram fiindca am mostenit si levitatia de la mami, dar tot vorbind de lup, Morgan ma astepta pe acoperisul blocului, imbracata ca o femeie de afaceri, intr-un costum negru si parul facut coc-spaniol. Ii zambesc stramb cand ma intreba ce dracu am facut cu blugi si incep sa ma dezbrac, ramand doar in boxeri.
In timp ce imi imbracam costumul negru, ea imi spunea despre cei care trebuia sa ii ucid. Se pare ca trebuia sa intru intr-un conac aflat in cartierul istoric, sa fur niste carti de tarot - jur daca mai vad carti idioate din alea, prima oprire pentru ele: focul din semineu - sa ucid pe un libidions si iubita acestuia si apoi sa rapesc un copilas de cinci ani, care sa il duc in docuri la nu stiu cine. Ii spun femeii, ca ii dau ei copilul sa-l duca, fiindca copiii simteau ce eram si decat sa-l bag in sperieti, o lasam pe ea, sa il ia.
- Cand ma trezesc - soarele imi ardea mama si de aceea ea dormea ziua intr-un siciru, dar avea si pat - voi incerca sa ti repar, dar nu promit ca am sorti de izbanda, imi spuse satena, in timp ce imi dadeam tot parul pe spate, prizindu-mi pretonul cu agrafe si restul intr-o codita de soricel.
- Ai grija sa nu te prinda soarele, o atentionez, cand imi pun pe chip o masca venetiana, neagra cu modele arginti.
O leg bine si apoi o privesc pe Morgan, ce imi spuse ca sunt un asasin neinfricat. Purtam masti, ca sa nu fiu atat de usor indentificat si eram imbracat complet in negru, intr-un cat ma puteam pierde in umbra, fara mi se observe partea de par blond, fiindca purtam pe cap un capison, cum au scafandri. Inchid ochii si ma concentrez, simtit cum magia se revarsa in trupul meu. Corpul meu incepu sa elimine un fum negru si sar in gol, preschimbandu-ma intr-un corb si am inceput sa zbor, indreptandu-ma spre acel conac. Dupa ceva timp aterizez intr-un rasad de margarete, de langa fereastra de la bucatarie, pe care am desfacut-o foarte usor, dupa ce am revenit la forma mea umana. Aterizez silentios pe podea si incep sa ma misc cu grija, cu ochii devenindu-mi de un albastru-fosforescent, cu pupila verticala. Vedeam obiectele din jurul meu, in relief, dar pe muritori in rosu, aratand ca sunt in viata si plin de energie. M-am urcat pe pereti, mergand ca Spider-Man pe tavan, pentru a evita sa ii ucid si pe paznici, ca sa nu ma complic mai rau. Cobor cand ajung intr-un hol lung si incep sa ma misc repede, dar oprindu-ma cand simt mirosul unei fetite ce dormea. Ma opresc in fata unei usi duble si apas clanta foarte usor, dar inainte sa ies, zambesc la camera, facand cu ochiul, fiindca stiam o chestie. Nimeni nu avea ochii de un albastru-fosforescent, natural, deci trebuia sa ii caute pe vampiri, dar atunci isi cautau moartea singuri. Intru in camera si o trezesc pe fetita, care era sa se panicheze imediat, dar i-am pus o mana pe gurita.
- Mami te asteapta pe balcon. Imbraca-te gros si du-te la mami tau, ii soptesc la ureche pe un ton plin de miere, calduros si protector, iar prichindelul aproba din cap.
Se ridica din pat, ducandu-se la dulap, imbracandu-se si comportandu-se normal, in afara ca avea o privire pierduta, facandu-ma sa ma mandresc ca pot stapani puterea de convingere, care m-a invatat maicamea. Vad cum fetita deschise usa balconului si acolo, Morgan o lua in brate si au inceput amandoua sa se inalte la cer pe un nor intunecat. Inchid usa si imi lipesc palmele ca si cand as spune o rugaciune, dar straluceau usor, apoi le deschid si intre degetele mele, tineam un trandafir negru, pe care il asez pe perna fetitei, dandu-le de inteles autoritatilor, ca fetita e de negasit. Ies din camera ei si dau nas in nas cu tatal ei, venind sa o verifice. Omul ramase incremeni, iar eu mi-am dezvelit dinti, ghemuindu-ma, apoi am sarit la gatul sau, infigandu-mi coltii in el, incepand sa beau, in timp ce omul se zbatea si incerca sa strige, dar i-am acoperit gura. Dupa ce l-am golit de sange, ii rup gatul, ca sa nu devina ca mine, apoi las pe pieptul sau un trandafir, dupa ce i-am inchis, ochii sticlosii si fixi. Am pornit mai departe, urmarindu-i mirosul de libidinos si futalau, pana in camera amantai sale, care dormea intr-o rochita de noapte.
Ma duc in spatele ei si imi trec foarte fin, degetele peste linia corpului, apoi ii sarut usor umarul, iar tanara scapa un mic oftat, cea ce ma facu sa zambesc. Ii ating buzele cu ale mele, apoi o sarut apasat, iar ea accepta imediat sarutul, chiar intensificandu-l. Incep sa o sarut pe gat, tregandu-mi apasat limba peste artera de la gat. Ii dau un pupic, apoi o musc, trezind-o, dar ii pun mana la giura, rupandu-i rapid gatul, lasand ceva sange in corpul ei, fiindca eram satul si nu vroiam sa mi se faca rau. Ii asez un trandafir langa ea si apoi ii mai dau un mic sarut pe bruze si ies pe geam. Ma transform in corb si zbor, pornind spre casa.

Masca lui Kiro
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
Multumim, Bia, pt com:*
next:


Capitolul 4


M-am alarmat groaznic in momentul in care l-am auzit pe Nero latrand asa de nervos si am iesit rapid afara, speriat ca nu cumva sa se fi intamplat ceva. Stiam ca lupul meu era agresiv, insa de obicei nu facea rau. Stia cand sa atace si cand nu, si de obicei ii ataca pe cei care il raneau. Il gasisem cand era doar un puisor si fusese batut de fostii stapani, asta in urma cu vreo doi ani. Il gasisem chiar de ziua mea, cand implineam saisprezece ani.
Am iesit in graba si l-am prins pe Nero de zgarda, care isi infinsese coltii in piciorul unui tanar. Cu greu am reusit sa-l fac sa se potoleasca si mi-am cerut scuze, intinzandu-i celui cazut mana, insa imi dadu una peste inchieietura si se ridica singur. Cand s-a uitat la mine am incremenit: era chiar tipul de la magazin, care se miscase foarte rapid cand ii cazusera CD-urile fetei aceleia. Am incercat sa imi cer scuze, insa baiatul o lua la fuga si disparu dupa un colt
Ramas in strada, priveam pierdut in urma lui, ajungand sa cred ca mi se paruse ca se miscase asa de repede in magazin, fiindca acum avea o viteza similara celei a mea. A disparut insa inainte ca eu sa imi dau seama si sa reactionez cumva.
Am intrat dupa aceea in casa, abandonandu-mi trupul obosit in pat, continuand sa ma gandesc la blondul acela ciudat. Ma intrebam de ce a fugit. Ma asteptam sa stea si sa vorbim, insa nu, el a fugit asa rapid incat nici sa-l intreb cum il cheama n-am avut timp. In fine, am adormit cu gandul la ceea ce am vazut, analizand de multe ori cele doua intamplari care ma legasera de el.

- Mama ta de ceas! strig nervos, dupa care iau aparatul care incepuse sa cante si dau cu el in zid, sa taca. Eram hotarat astazi sa merg si sa ma intalnesc cu tipul ala blond, sa vedem ce rezolvam cu pantalonii sai. Recunoscusem marca, erau destul de scumpi, asa ca am luat bani la mine, hotarat sa ii platesc pagubele facute de Nero. Dupa ce am facut un dus lung si mi-am dat cu deodorant si parfum m-am imbracat intr-o pereche de blugi taiati si mulati pe corp, un maieu alb pe corp, mi-am pus un pandantiv la gat cu un colt foarte ascutit de lup, dupa care mi-am luat baschetii in picioare si am iesit in strada, indreptandu-ma hotarat catre magazinul de CD-uri.
Am ajuns in scurt timp acolo si am vazut cum aceeasi fata de ieri, cea impiedicata, era imbracata intr-o fusta scurta, de blugi, niste jampieri sau egari, ce dracului or fi fost aia, intr-o mie de culori, niste cizme groaznice in picioare, o bluza cu buricul gol si decolteu adanc, fara maneci, de o culoare mov ce tipa pe ea. Parul il avea ciufulit, aratand ca dracu`. Avea si ochelarii de tocilara pe fata, machiata si cu prost gust, ceea ce imi crea din start o impresie proasta despre ea. Blondul era langa ea si se jucau, cred, fiindca el tinea un CD in mana, i-l intindea, iar ea, cand sa-l ia nu apuca din cauza ca tipul tragea mana razand.
Mi-am facut cateva cruci si am zambit, fiindca imi imaginasem pentru cateva momente ca tipul e iubitul fetei, insa mi-am alungat imediat gandurile, fiindca arata prea bine pentru ea, asta recunosteam si eu. M-am apropiat incet de cei doi si i-am salutat zambind.
Blond-brunetul se uita lung la mine, apoi ma saluta printr-o inchinare de cap, iar fata imi raspunse.
- Hei, aveti ultimul album al lui Frank Sinatra? am intrebat zambind, ca sa nu fiu prea brusc, iar fata imi zambi si spuse scurt:
- Ti-l aduc eu! Tipa pleca, lasandu-ma singur cu blondul.
- Sunt Strify, incantat, spun zambind si intinzandu-i mana. A ramas cateva minute cu privirea atintita asupra mainii mele, dupa care imi raspunse si el, luandu-mi-o prieteneste:
- Kiro, de asemenea.
Nu am apucat sa ne spunem mai multe din cauza fetei care se intoarse cu albumul lui Frank Sinatra, iar eu am luat CD-ul si i-am zambit, dupa care, platind, m-am intors catre Kiro si am zis:
- Ce ar fi sa luam pranzul impreuna?
Kiro dadu afirmativ din cap in acelasi timp si, spunand fetei care se cam bosumflase de faptul ca-l invitasem la masa pe el, ca noi trebuie sa plecam. Ne-am indreptat atunci impreuna catre cel mai apropiat restaurant si i-am spus usor:
- Kiro, am venit sa-ti platesc pantalonii... Si sa-mi cer iertare pentru ceea ce a facut Nero, spun incet, iar baiatul ma privi zambind si, batandu-ma pe umar prieteneste, spuse:
- I-a reparat mama, stai linistit!
In ciuda ripostelor mele repetate, Kiro refuza sa-mi ia banii pe pantalonii stricati, asa ca am incetat intr-un final, intrand atunci in restaurant. Am luat o masa de doua persoane si incepand sa vorbim despre tot ceea ce ne trecea prin cap. O chelnerita veni in scurt timp la masa noastra si ne lua comanda.
Blondul o privi pe femeie dupa ce comandasem si o prinse de mana. M-am uitat curios de ce a facut asta, insa nu am vazut nimic in afara faptului ca degetul sau ramasese pe venele ei, locul de unde se lua pulsul, insa nu mi se parea nimic ciudat, asa ca am zambit. Ii dadu intr-un final drumul. Trecusera cam doua minute.
- Adu-mi si niste apa, spuse dupa aceea si zambi, apoi se intoarse catre mine si intreba: Cine l-a facut asa agresiv pe Nero al tau?
Am chicotit usor in acel moment si am explicat:
- L-am gasit cand implineam saisprezece ani. Fusese agresat de niste oameni sau copii, nu stiu exact. Era doar un pui pe atunci si era groaznic de speriat, asa ca l-am luat la mine, am reusit sa-l pun pe picioare si babalacul a acceptat sa-l pastram, spre norocul meu. M-am speriat cand am auzit ca latra, fiindca el nu e rau de obicei. Eram aproape sigur ca l-a lovit cineva, explic in continuare zambind. Chiar imi cer iertare, Kiro.
- Eh, nu conteaza, animalele n-au gandire, spuse blondul linistindu-ma si imi zambi atent. Abia acum reuseam sa-i analizez mai atent trasaturile: avea un chip frumos, ochii de un verde pisicesc aproape - sau cel putin mie asa mi se parea -, arcuiti usor precum cei ai japonezilor, iar buzele frumos arcuite. Era simpatic foc tipul, iar eu am zambit.
- Ma bucur ca e in regula si nu esti suparat. Esti nipon? intreb mai apoi si continui sa ii zambesc.
- Cam asa ceva, rosti si imi zambi si el.
Chelnerita ne-a adus de manacare si apoi am inceput sa mancam, continuandu-ne convorbirea. Mi se parea chiar de treaba tipul.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#6
Awww am ajuns in sfarsit si eu aici :)) gaby stie deja politica mea cand e vorba de ficurile noi:))
ubitele mele sunteti geniale ca de obicei:* Personajele pe care l-ati creat imi incanta mintea mult prea perversa:D , se competeaza inca de pe acum. Vor face o echipa si o pereche buna:X
Actiunea nu e grabita...aveti descriere si dialog cat cuprinde:X ce mai pot sa zic...place la mine si astept faza tari in continuare
V-am pupat dragelor si mai vb:*:*:*

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#7
Capitolul 5

- Auzi, tu esti din orasul asta? Ma intreba deodata Strify, in timp ce mancam desertul.
- Mda, sunt din acest oras, de ce? Il intreb, in timp ce ma jucam cu inghetata, minunandu-ma cate sortimente au putut gasi muritori.
- Ai auzit de un asasin faimos, care lasa fiecarui victime un trandafir negru? Ma intreba, facandu-ma ma opresc din jocul meu cu inghetata si sa iau o stare de alerta.
Zambesc amuzat, afisandu-mi o expresie degajata si ii spun ca unele legende ar trebui sa ramana moarte, apoi vreau sa il intreb ceva, cand incepe sa ii sune mobilul. Se scuza si se ridica de la masa, ducandu-se afara, dar cum aveam masa langa geam, am putut sa i icitesc pe buze, ce vorbea cu tatal sau. Se parea ca au descoperit cadavrele mele si ca il cheama pe blond, sa vada urmele de dinti si sa isi ia plantele lui. Dupa ce si-a mai injurat tatal de cateva rude, s-a intors intunecat la fata, iar eu l-am intrebat ce s-a intamplat, cu un aer curios. Ma intrebat, daca vrea sa merg cu el pana la morga pentru a lua nu stiu ce, iar eu ca un baiat de treaba cum m-a invatat si crescut mama, am acceptat. Am platit consumatia si am pornit pe jos spre morga, fiindca nu era departe de centru orasului. Am aflat ca se plictiseste de moarte aici si ca ar vrea inapoi in America, asa i-am propus sa vina sa munceasca la magazin, fiindca Marry nu e o ratata pe cat pare ea.
- Exceptand modul unic si bizar de imbracaminte, e o fata foarte de treaba. Maicamea o place pe adormita aia, spune ca are originalitatea care o am si eu si cica ar fi mandra de numele LaFay, ii spun, deschizand usa de la intrare in morga.
Imi multumi si am intrat dupa el, simtind cum mi se intoarce stomacul pe dos de cadavru in descompunere, dar mi se intoarse si mai rau, cand am dat de mirosul de sange inchegat. Cand ne vazu tatal lui Strify - un barbat de vreo patruzeci de ani, cu parul caruntit pe a locuri si cu ochii caprui - incepu sa bocifereze, ca civili nu au voie pe aici si tra la la. Blondul mormai ceva si apoi lua trandafiri mei si am plecat de acolo, indreptandu-ne spre casa lui. L-am rugat sa il tina pe Nero departe de mine, bagand un motiv ca mi-e frica de caini, fiindca un buldog m-a atacat cand eram mic si aproape am ramas fara degete. Ma asigura ca il va inchide in tarcul sau, apoi am incepu sa mai vorbim diferite lucruri banale. Am aflat ca el nu credea in nimic, intr-un cuvant era ateu, dar nu credea nici in existenta vampirilor sau a altor creaturi supranaturale, facandu-ma sa zambesc usor. Asta insemna ca nu credea ca eu sunt un dhampir, dar daca ma va pune in fata unei oglinzi, va vedea in reflexie cum irisul verde, devine un fosforescent puternic, chair neon.
L-am asteptat putin in fata porti din fier, pana baga in tarc, pe Cerberus ala idiot, apoi am intrat in curte. Intram in vila si ma intreba daca vreau bere, ca taicasu mai are prin frigider, dar il refuz politicos ca nu vroiam ca mamicamea sa imi faca morala. Ridica din umeri si mergem in camera lui mare si primul lucru ce imi atrase atentia a fost o vaza plina cu trandafiri de ai mei, pusi pe birou, dar erau inchisi, aratand ca nu le placea soarele, ci doar luna. Vad ca ceasul desteptator era bucati pe jos, cea ce imi demonstra ca nu e fan trezirilor matinale, noroc ca eu aveam ceas biologic. Ma asez pe pat turceste, dupa ce m-am descaltat de adidasi si il vad pe tanar cum se agita sa imi tina trandafiri in viata, cea ce ma amuza copios. Dupa ce termina de schimbat apa si sa ii puna inapoi in vaza, se aseza langa mine si imi zambi cu toata fata.
- Tatal tau tot asa pisalog era, cum e taicamiu? Ma intreba, facandu-ma sa ma intristez rapid si sa-mi feresc privirea de el.
- Nu l-am cunoscut niciodata fata in fata. E plecat din Europa. Munceste foarte mult de cand m-am nascut, dar asa imi trimite bani, daca am nevoie si vorbim la telefon, dar fata in fata niciodata, ii raspund, privind auria prin camera, fiindca eram obisnuit sa privesc un lucru fix, pentru mai mult timp, cea ce era straniu pentru oameni.
- Imi pare rau, imi spuse tanarul, punandu-si mana pe umarul meu, prieteneste, iar eu i-am zambit usor trist. Vrei sa ne jucam un joc video? Ma intreba, incercand sa ma bine-dispuna.
Am acceptat imediat si am inceput sa ne jucam BloodRayne, un joc destul de fain si horror, fiindca era un o dhampira, cea ce apreciam foarte mult. Am stat la blond, pana seara-tarziu, cand aparu taicasu si incepu din nou sa bocifereze. Tanarul m-a condus pana la poarta, tinand-o numai in scuze si injuraturi asupra tatalui sau, cea ce ma amuza pe o parte.
- Daca vrei, maine pot trece pe la magazin si sa mai stam de vorba, spuse el, iar eu am zambit amuzat.
- Maine e duminica. Merg cu maicamea la biserica... ea e cardiaca si trebuei sa am grija de ea, ca e foarte firava, spun si apoi pornesc spre casa.
Cand am luat coltul, incep sa ma misc foarte repede, indreptandu-ma spre biserica, fiindca mami nu vroia sa eu sa lipsesc la slujba de noapte a vampirilor, ce incepea la ora zece si ceva si se termina la doisprezece fix. In cinci minute am ajuns la biserica si acolo ma astepta Morgan intr-o rochie medievala neagra cu rosu-sangeriu, din catifea, nemachiata si peste o pelerina din catifea vinisie. Imi intinse si mie una, iar eu o iau repede pe mine si imi pun capisonul in cap, lasandu-mi la vedere doar buzele si o parte din nas. Intram in biserica grandioasa si ne facem cruce, apoi mergem pe margine, punandu-ne in genunchi si lipindu-ne palmele in fata, in timp ce preotul muritor, incepu sa murmure rugaciuni in latina veche, facandu-ma sa ma gandesc la prima victima care am facut-o, cand aveam doar doi ani si nu imi puteam controlam instictele prea bine. Era la palatul mamei si am ucis-o pe doica mea, iar mami ma felicita si de la trei ani a inceput antrenamentul meu pentru a deveni un asasin, asa cum era si este tatal meu...

Jocul BloodRayne
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
Capitolul 6


Petrecusem o zi incantatoare alaturi de noul meu prieten, Kiro, sau cel putin asa imi placea sa il consider. Il adusesem pe la mine si ne jucasem Blood Rayne si vorbisem cate-n luna si-n stele, dar aparu tatal meu intr-un final, incepand sa-mi faca morala ca il adusesem si acasa, parca nu era de ajuns ca il adusesem pe blond la Morga, unde oricum nu ar fi avut voie sa intre el, ca civil. Dupa o scurta cearta am fost nevoit sa-l conduc pe blond afara si ne despartiram, iar eu m-am dus la cusca lui Nero al meu, i-am dat drumul, dupa care m-am razgandit si l-am luat cu mine in casa, fiindca stiam ca tata uraste cand fac asta si eu adoram sa-l enervez.
M-am intors inapoi si am inceput sa urlu la cretinul de taica-mio, fiindca ma calca pe nervi cu afirmatiile lui idioate.
- Da` ce dracului ma tii atat din scurt?! urlu la barbat si dau cu pumnul in zid, iar Nero, simtindu-mi tumultul sufletesc, incepu sa latre.
- Opreste javra aia si da-o afara! imi striga si el, iar eu mi-am dat ochii peste cap si am replicat scurt:
- Daca iese Nero ies si eu si nici nu mai vin vreodata acasa! Afirmatia mea il amuti pe tatal meu pentru cateva momente, apoi am continuat ceva mai linistit, insa cu acelasi chef de cearta: De ce m-ai luat din America si de langa mama?
Din nou se lasa linistea. Nu mai stia ce sa raspunda, asa ca ofta, iar eu mi-am luat cainele si am iesit din bucatarie, terenul nostru de bataie provizoriu. M-am dus repede catre camera mea, nevrand ca el sa se razgandeasca si sa inceapa sa mormaie din nou si sa ma scoata din sarite, cum avea talentul s-o faca de fiecare data. Am intrat in dus, curatindu-mi trupul rapid si gandindu-ma la tot ceea ce se intamplase in cadrul zilei de astazi, impreuna cu Kiro, blondul ala de treaba.
Cand m-am intors, Nero al meu deja se asezase frumos pe perne, cu botul pe labe si asteptand cuminte ca eu sa ma intorc. Mi-am tras o pereche de boxeri pe mine si mi-am uscat rapid parul ciufulit, dupa care am iesit din dus si, dupa ce i-am pupat nasul umed cainelui si mi-am infasurat un prosop in jurul taliei, m-am intors jos, fiindca tata ma striga sa-mi arate ceva.
- Hai sa vezi ce au strans politistii astazi, imi spuse si ma trase langa el, pe canapea.
Pusese la video o inregistrare cu un tip imbracat tot in negru, purtand pe fata o masca venetiana cu diamante argintii, cred. M-am uitat la ochii tipului ce erau de un albastru fosforescent.
- Tata, ochii astia nu sunt naturali. Tipul ori purta lentile de contact, ori inregistrarea asta nenorocita e modificata cu ceva!
- E un vampir, Strify, imi striga tatal meu, insa eu deja ma dusesem in camera mea. Mi-am inchis usa cu cheia, fiindca nu doream sa ma trezesc cu el peste mine, apoi mi-am aruncat prosopul pe jos si m-am bagat in pat, tragand o patura pe mine, fiindca era usor racoare in casa. Nero se baga si el langa mine, iar eu mi-am trecut bratul peste trupul sau, incepand a-i mangaia blana lucioasa si fina.
Nu-mi puteam lua gandul de la Kiro si cum reactionase atunci, la restaurat, cand o prinsese pe tipa aia de mana, stiind parca faptul ca acolo e pulsul. Insistase cu atingerea asupra acelei zone, ceea ce ma facea sa-mi pun o groaza de intrebari, insa nu ii gaseam raspuns niciuneia dintre ele. Am reusit insa sa adorm intr-un final.

- Strify, trezeste-te! am auzit din partea cealalta a usii vocea tatalui meu, apoi a inceput sa dea cu pumnii in usa.
- Nu mai da in usa! Drace, nebuni sunteti unii! exclam nervos si ma trezesc din pat. Imi trag rapid niste haine pe mine, apoi ii deschid tatalui meu usa.
Avea aceeasi privire obsedat de enervanta, gandindu-se intr-una la ceea ce se intamplase cand cu acel incident si cu ochii asasinului din acel loc. Satul, am intrat in baie si am iesit in scurt timp, fresh. Mi-am imbracat un hanorac negru, o pereche de blugi stransi pe corp de aceeasi culoare si o pereche de tenesi la fel. L-am luat pe Nero in lesa si am iesit afara, neavand niciun chef sa-l aud pe idiotul de taica-meo cum incepe sa comenteze iar si iar.

'' Ala e Kiro? '', m-am intrebat uimit, insa m-am lamurit in scurt timp. Da, acela era Kiro si era insotit de Marry. Fata vru sa traverseze pe partea cealalta la un moment dat, insa baiatul o prinse din reflex de mijloc si o trase pe trotuar, cu aceeasi viteza uriasa, neomeneasca. Ma baga la idei tipul asta si voiam sa aflu cat mai multe despre existenta lui, asa ca ma hotarasem sa tinem legatura, sa vad cam cum sta treaba. L-am vazut pe Nero cum se agita de zor, ceea ce facea numai cand simtea ca e ceva in neregula.
Mi-am linistit cainele si am zambit, fiindca cei doi se indepartau. Nu ma recunoscusera din cauza faptului ca aveam gluga in cap, insa oricum nu aveam chef de Marry aia. Dintr-un motiv necunoscut, fata imi displacea pana peste cap, imi venea s-o bat numai in gura. Mi se pusese pur si simplu pata pe ea, n-o puteam inghiti si nu pentru ca nu mi-ar fi placut fetele, din contra, imi placeau la nebunie si ma pricepeam sa le duc rapid in patul meu, insa purtand discretia si avand grija ca nimeni sa nu afle.
M-am indepartat, in continuare cu gandul la Kiro, neputandu-mi-l scoate din minte. Ma intrebam ce e cu el, voiam sa aflu din ce in ce mai multe detalii, fiindca ma fascina tipul asta si nu imi puteam explica de ce. Mi se parea ciudat poate si prin prizma faptului ca eu eram mai distant fata de baieti, dat fiind faptul ca mereu intram in conflicte si ajungeam la mai multe porcarii.
M-am indreptat prost dispus din cauza ca iar ma certasem cu tata catre cladirea mea favorita, cea in paragina de la marginea orasului, insa Nero nu voia sa intre acolo, parca era tinut inafara. Am renuntat si la ideea asta si l-am dus in parc, tinandu-l insa in lesa, fiindca erau si cativa copii pe acolo si ma temeam sa nu care cumva sa ii atace.
Continuam in tot acest timp sa ma gandesc la Kiro, practic obsedandu-ma personalitatea lui. Voiam sa aflu cu orice pret mai multe detalii despre el si nu pentru faptul ca aveam de gand sa fac ceva anume, insa ma fascina, plus ca mi se parea foarte prietenos si speram sa ajungem sa ne intelegem.
M-am lasat pe o banca si am scos din buzunar o cheita, incepand sa ma joc cu ea, pe cand priveam copacii. Lasasem lesa lui Nero mai lunga pentru ca acesta sa se poata duce sa se joace, si isi gasise o catelusa de nu stiu ce rasa cu care incepuse sa se miroasa pentru a se recunoaste. Mi-a trecut prin minte o astfel de mirosire si intre mine si parintii mei ca sa ne recunoastem si colturile gurii mi s-au ridicat intr-un zambet, insa am tresarit in momentul in care am simtit o mana rece pe umarul meu, dupa care vocea lui Strify:
- Buna!
M-am intors si i-am zambit, raspunzandu-i la salut, intrebandu-ma in acelasi timp cum daduse peste mine, fiindca el chiar nu parea persoana care sa stea prin parcuri.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#9
Am ajuns si aici... in sfarsit...va rog sa ma scuzati ca nu am comentat data trecuta, dar timpul a fost impotriva mea :*
Fetelor va anunt ca faceti o treaba grozava...imi place la nebunie cum conturati personalitate personajelor voastre.
Deci Kiro e asasinul...chiar m-a amuzat cand am vazut (mai bine zis am citit) ca Strif se chinuia sa-i tina trandafirii in viata.
Nu imi place de tatal lui de nicio culoare, ar cam trebui scos din perisaj (ce rea sunt), dar pur si simplu ma dispera la culme. Oricum astept sa vad cum evolueaza relatia dintre cei doi...sper k vor fi si surprize pe parcurs ( la cat de bine va cunosc pe voi sigur vor fi)
Poop si bafta in continuare la scris

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#10
Capitolul 7

M-am bucurat foarte mult ca l-am gasit pe Strify afara, mai ales in parc, fiindca javra lui de caine era ocupat cu hidrantul si sa ma latre ca un apucat. Ma asez langa el pe banca, zambindu-i incurajator, mai ales ca eram vesel ca m-am hranit, apoi il intreb cum a fost ziua lui pana acum.
- Ca dracu. Tata de dimineata a inceput cu scosul meu din pepeni, mai spuse, apoi ma privi atent si vad cum indrepta mana spre chipul meu, dar i-am apucat de incheietura, nestiind ce vrea sa faca. Tu cam rapide refleze ai, imi spuse, apoi ma sterse de sange - kechup pentru el - din coltul gurii.
- Scuze, dar eu fac lupte si sunt mereu in alerta, fiindca traim intr-o lume dura, il mind, privindu-l atent in ochi.
Deodata cineva isi puse mainile peste ochii mei si o voce cunoscuta mie, dar pitigaiata, ma intreba cine e, iar eu pe un ton plictisit am spus un singur cuvant: Marry. Ma uit la roscata si raman usor surprins, vazand-o aranjata si machiata. Avea parul intins cu placa, purta o pereche de jeansi negri pe picior, niste botine, lentile de contact, machiata cat mai natural si o gheaca neagra, groasa, iar la gat o esarfa in patratele de sah. O intreb ce o apucat-o si imi spuse ca azi se intoarce iubitul ei din Australia si vor pleca la schi in Austria, dar diseara suntem amndoi - eu si blondul de langa mine - in clubul "Night masters" pentru ai cunoaste iubitul. Cand am auzit, am instrambat usor din nas, apoi am spus ca nu promit nimic, sa vad ce rezolv cu maicamea, apoi m-am ridicat.
- Eu plec si in caz ca vin, voi fi la ora noua in fata casei tale, spun, adresandu-ma tanarului, apoi m-am indreptat lenes si domol spre iesirea din parc.
Nu prea imi placea zgomot puternic, fum de tigara imprimat in haine sau in par, mirosul de alcool si a sangelui, inecat in bautura, ma faceau sa nu ma simt in largul meu. Deci nu o sa ma duc, dar de ce simteam ca trebuia sa ma duc cu blondul, fiindca am auzit ceva zvonuri ca in acel club, erau vampiri, varcolaci si alte creaturi intunecate, ce locuiau sau erau in vizita in Londra. Intru in apartamentul, ce era in bezna, semn ca mami nu avea somn sau vroia sa umble prin casa, fiindca toate draperiile grele de catifea erau trase, cu exceptie facand camera mea.
- Mami! Strig, indreptandu-ma spre camera ei, de unde se auzea LCD-ul pornit pe un post turc de stiri.
- Da ingeras? Se auzi glasul din camera mea, cea ce ma alerta imediat.
Intr-o secunda sunt in prag, pregatit sa o scot in flacari de acolo si sa o hranesc din sangele meu, ca sa nu moara, fiindca pentru ea, eram in stare sa mut si turnul Big-Bang din loc, numai sa o stiu bine. Vad ca in camera mea, erau trase acele draperii grele de catifea si becul aprins, iar maicamea imi impacheta hainele si le punea in dulap. O data pe luna, ea venea in camera mea si imi scotea toate hainele afara si ce era curat, le punea inapoi in dulap si ce nu, le punea separat, apoi le impartea in doua din nou. Intr-o parte hainele ce trebuie spalate si in cealata parte, hainele ce trebuie cusute si pe urma din nou separate, in cele puteau fi cusute si cele pentru ghena de gunoi.
- Crezi ca diseara as putea sa merg cu Marry si un amic de al meu in clubul "Night masters" ? O intreb si cand auzi numele, incremeni, scapand dintre degete un tricou de al meu, ce cazu pe genunchi, acoperiti de matase naturala.
Se intoarse spre mine si apoi ma imbratisa strans, mangaindu-ma pe crestet si obligandu-ma sa imi pun capul pe poalele chimonoului de un rosu-aprins si cu modele de pasari aurii. Incepu sa isi treaca degetele prin parul meu, iar ochii verzi imi priveau cu lacomie gatul descoperit si eu mi-am dat capul mai pe spate, pentru a avea acces deplin, dar ea se multumi doar sa isi treaca aratatorul peste vena, mangaind-o usor. Imi spuse ca am voie sa merg, dar cu gatul acoperit, fiindca acel loc colcaie de vampiri si in plus e aparat magic, intr-un cat nu am nici un strop de magie in mine. Totul se rezuma atunci la forta bruta, care am mostenit-o de la tati meu. Aprob din cap, apoi inchid ochii, adromind in cu capul pe picioarele cele care mi-a dat viata, in timp ce Morgan canta in surdina un cantec de leagan in spaniola...

Stateam in fata vilei lui Strify, dar eram ascuns in penumbra sa nu dau de banuit, mai ales ca eram imbracat ca un rocker adevarat, sa spun asa. Purtam un maiou negru pe trup cu o imagine sangeroasa pe piept, o pereche de blugi largi, negri, cu o multime de buzunare si lanturi, pe la maini bratari cu tinte si manusi negre cu degetele taiate si la gat o curea dubla, ca la tipul ala principal din Yu-Gi-Oh!. Parul il avea facut tepi, machat cu negru si peste o geaca neagra ce imita fasul, dar foarte calduroasa. In picioare avea niste adidasi de la Puma, negri cu dungi de un verde-neon. Il vad pe blond cum iesi din casa, imbracat si el ca de club si mi-am trecut foarte discret, dar pervers limba peste buze, fiindca eu ma culcam cu ambele sexe si ma hraneam din amandoua. Trecu pe langa mine, iar eu ma duc tip-til in spatele sau si imi pun o mana pe umarul facandu-l sa tresara si sa se intoarca pregatit de bataie. Inima sa ii batea atat de tare, incat era o melodie minunata pentru urechile mele, iar sangele pulsa prin venele lui, facand un deliciu greu de ignorat ochilor mei.
- Tu de unde dracu ai aparut? Ma intreba, tragand aer in piept pentru a-si linisti inima.
- Te-am asteptat. Nu ti-am spus ca in caz ca pot, te astept? Il intreb, dupa cateva secunde, fiindca sangele sau era cam greu de ignorat in aceasta ipostaza ispititoare.
- Aaaa, ba da. Hai, imi mai spuse, zambindu-mi prietenos.
Am porit spre club, in timp ce imi povestea ca taicasu iarasi il fute la icre cu vampiri, fiindca cele doua cadavre nu au pic de sange si in afara de gatul rupt, cele doua orifice din gatul lor, arata ca ceva le-a muscat pentru a le suge sangele. Am chicotit usor, apoi am intrat in club, uitandu-ma in jur la vampirii ce erau prezenti, dar si ei uitandu-se cu oarecare teama la mine, fiindca dhampiri ii pot ucide pe vampiri datorita unor avantaje, dar erai si mai temut daca purtai numele de LaFay.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged sickness 23 10.544 10-07-2011, 05:13 PM
Ultimul răspuns: Hannah Lily Potter.


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)