Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#98
Multumesc pentru commuri hug Am venit cu nextul pentru ca perioada cu simularile a trecut si am avut mai mult timp ^^ Si de data asta o sa mai fie si ceva scene hot 15 Bafta la citit! : *

~Capitolul 23 Planuri amanate~


Nu parea deloc a femeie, mai mult a domnisoara, iar gandul ca Inaru se culcase cu ea m-a zguduit imediat. L-am lasat pe Kiru sa vorbeasca cu ea pentru ca eu nu ma simteam in stare. Incercam din rasputeri sa imi controlez lacrimile ce aveau de gand sa imi curga din ochi si trupul ce incepu usor sa imi vibreze.
-Inaru nu este acasa? intreba blondul din spatele meu ce imi puse mana pe umarul micut, probabil pentru a ma calma.
Bruneta ridica o spranceana, apoi zambi slab.
-Ah, este vorba de tipul ce locuia inainte aici? incepu ea, fara a ne lasa nici macar o secunda pentru a-i raspunde. Nu mai locuieste aici, ne-a vandut mie si prietenului meu casa acum cateva zile. Dar voi cine sunteti?
Am fixat-o in privi, incercand sa fiu atent pe tot parcurusul replicilor date de ea. Nu stiam cum ar trebui sa ma simt. Fericit? Pentru ca Inaru nu se culcase si cu aceasta. Sau suparat? Pentru ca intr-adevar please si pe deasupra, isi vanduse si casa.
-Kiru, am soptit, strangandu-l pe fratele meu mai mare de mana, care inca purta o discutie cu bruneta. De ce a plecat?
Ce intrebare stupida i-am pus, insa speram din rasputeri sa stie raspunsul, insa nici el, cum nici eu nu il stiam.
Barbatul blond o intreba pe tipa, insa aceasta raspunse ca nu stie, ea doar e fericita cu iubitul ei si de noua casa.
"Ma intreb cati bani a primit pentru ea" mi-am zis in gand, apoi m-am intors cu fata spre masina si am pornit spre aceasta, salutand domnisoara si multumind ca ne-a deschis. Eram suparat, bineinteles ca eram, insa nu aveam ce sa fac acum. In plus, de mult imi doream sa scap de el si sa raman doar cu cel pe care il iubesc, adica Kiru, si cred ca asta era cel mai bine.
Cand ne-am urcat amandoi in masina si ne-am pus centurile, Kiru ma intreba daca vrem sa facem o plimbare prin parc, insa i-am zis ca vreau mai intai acasa sa fac un dus, apoi putem merge. In plus era mult mai frumos seara, atunci cand felinarele se aprindeau si licuricii se plimbau pe langa ei. Tot drumul nu am spus nimic, cu toate ca speram sa vorbim si sa purtam discutii normale, parca imi statea ceva in gat si nu imi dadea voie sa vorbesc.
Am ajuns repede acasa si in timp ce urcam scarile, ma gandeam cat de bine o sa imi simt trupul sub apa calda si relaxanta.
Am intrat imediat in baie fara a mai auzi vorbele blondului ce imi spusese locurile gelurilor de dus si a sampoanelor, insa aveam sa le gasesc eu pe acolo pe undeva. Mi-am dat orice articol vestimentar jos, aruncandu-l prin coltul baii, apoi am urcat in cada si am dat drumul apei. La inceput a venit rece, apoi prea fierbinte, insa am reusit sa o reglez la timp. Picaturile mici ce imi invadau trupul, ma relaxau cum nu o mai facusera pana acum. Simteam nevoia sa fiu cuprins de aroma gelului de dus asa ca am desfacut tubul si am turnat putin pe buretele umed, apoi am inceput sa imi sapunesc corpul. Acel miros puternic de trandafiri imi ajunse pana la nari, facandu-ma sa inchid ochii si sa inghit in sec. Mirosul acela dulce ce imi gadila nasul parca incerca sa ma ademeneasca sa mananc acea substanta din tub, dar nu eram atat de copil incat sa o fac.
Dupa ce m-am spalat si pe cap si mi-am limpezit corpul, am fost pregatit sa ies din baie, asa ca am luat un prosop albastru din raft, ceva mai lung, si l-am asezat in jurul taliei. Am mai luat inca unul mai mic si l-am pus in cap, incepand sa il misc usor pentru ca acel material de matase sa absoarba picaturile de apa. Am inchis apa si am iesit din baie, pregatit sa imi caut ceva haine.
Speram ca timpul sa treaca ceva mai repede caci doream sa ies in oras cu fratele meu, mai bine zis intr-un loc linistit cum ar fi parcul din centru cu fantana cea mare si rondurile de flori. Am intrat in dormitor, punandu-ma in fata dulapului, fiind prea ocupat cu mainile sa gasesc ceva de imbracat, decat sa tin bine prosopul ce avea de gand sa cada.
Nu m-am priceput niciodata la noduri si nu aveam de gand sa invat tocmai acum cum sa le fac, asa ca materialul albastru imi aluneca usor pe picioare, lasandu-mi intreg trupul dezvelit, insa nici ca mi-am dat seama. Am ales o pereche de blugi mai stramti, albastri, si un tricou de aceeasi culoare cu o imagine a New York-ului in fata.
Nici cand Kiru isi facu simtita prezenta in camera nu mi-am dat seama ca defapt eram gol, asa ca mi-am intors capul spre el, zambindu-i discret, fiind fericit ca imi gasisem ceva de purtat atat de repede. Mi-am desprins buzele, incercand sa il intreb daca a patit ceva, caci expresia fetei era foarte surprinsa.
-Ce fund sexy ai, ma intrerupse el, in timp ce am facut ochii mari si am incercat sa inteleg de ce imi spusese una ca asta.
Din nou am vrut sa spun ceva, insa nu mi-a dat voie, caci se apropie de mine si isi aseza o mana pe fundul meu, strangand usor de o fesa.
-Kiru. Ce faci? am murmurat, privind in jos si observand tocmai atunci felul in care ma afisam in fata lui.
Eram gol! Dar cum dracu se intamplase asta?
Am privit materialul subtire ce sedea pe podea, venindu-mi sa ma dau cu capul de pereti numai la gandul ca ma aflam fara niciun articol vestimentar pe mine in fata lui. Ma stranse mai tare, apoi, cu cealalta mana ma intoarse cu fata la el si isi aseza palmele pe umerii mei micuti, incepand sa imi sarute pielea gatului cu tandrete. Hainele imi cazura din maini, gemand usor la fiecare atingere cu limba pe pielea gatului meu. I-am soptit numele, insa acesta ma apuca in brate si ma intinse pe patul din spatele nostru, eu nemaiscotand niciun sunet, decat gemetele ce parca il chemau pe Kiru la joaca.
Imi acapara buzele, plimbandu-si limba pe acestea si apasand cu ea portiunea carnoasa a fetei, muscand uneori de ea. Am gemut din nou cand isi aseza o mana pe sfarcul meu drept, simtind cum trupul incepe a-mi tremura sub atingerile sale, caci ceea ce facea el se numea pura placere. Ma simteam excitat si eram rusinat din cauza urmatoarelor sunete pe care aveam sa le scot, insa Kiru ma calma cu un sarut pasional pe buze.
Atingerile sale cu mainile coborara pana la talia mea, unde ma apuca strans si ma ridica mai sus, lasandu-mi capul pe perna moale. Incepu a-mi atinge pielea abdomenului, tresarind la fiecare miscare pe care o facea.
-Kiru, am soptit din nou cand imi prinse pulpele in maini.
In momentul in care se dezbraca rapid de fiecare haina de pe el, ramanand la fel de gol ca si mine, i-am putut observa umerii lati si bronzati ce aparura in fata mea, la fel si abdomenul bine cladit si muschii de pe bratele bine sculptate. Niciodata nu il analizasem atat de mult ca acum, avea un trup perfect si bine lucrat, iar chipul acela i se potrivea de minute. Parul sau blond, impreuna cu suvitele de aceeasi culoare ce ii invadau fruntea si ii incurcau vederea, ma excitau cand il vedeam in astfel de situatii.
Ma privea atent si ne studiam unul pe altul, depunandu-mi cate o sarutare scurta. Se apropie de urechea mea si nu inainte de a-mi musca lobul, imi sopti :
-Vreau sa te am… din nou. Imi dai voie?
Vocea lui atat de senzuala imi facu inima sa trepideze numai cand auzisem tonul pe care imi vorbise ce imi gadila urechile. Mi-am inchis ochii pentru scurt timp, apoi mi-am dus mainile pe pieptul acestuia, impingandu-l cat sa ii pot vedea chipul. Am aprobat din cap, fiind sigur ca nu voi regreta pentru ceea ce tocmai am decis sa fac.
In clipa urmatoare sopti un "multumesc", apoi, prins parca intr-o vraja, ma trase mai aproape de el si isi fixa organul la intrarea in mine, patrunzand incet si fiind atent la orice sunet pe care eu am urmat sa il scot.
I-am soptit de cateva ori numele, fiind auzit doar de mine si de el, atunci cand incepu sa se miste in locul stramt dinauntrul meu, simtindu-l atat de aproape si de adancit in mine. Toate miscarile pe care le facea imi ofereau numai placere, asa ca l-am incurajat sa continue :
-Nu te opri, am zis printre gemete, prinzand materialul ce acoperea patul in pumni, strangand de el.
Trupul meu se misca odata cu penetrarile sale, iar tremurul din cauza excitarii nu mi-l puteam controla, la fel cum nici sunetele erotice nu le puteam ascunde. Il vedeam deasupra mea, dandu-mi la inceput numai fiori cand i-am observat expresie satisfacuta, insa pe parcurs m-am convins ca nu avea de gand sa ma raneasca. El, fata de Inaru, era foarte tandru si atent cu trupul meu, si mai ales cu sentimentele mele.
Am scos un geamat lung, urmat de un altul, la fel cum facu si blondul de deasupra mea cand se elibera de acea substanta.
Isi plimba bratele pe picioarele mele subtiri pana ce ajunse la organul meu de mult intarit, si isi duse mana pe acesta, avand grija sa ma satisfaca in continuare.
Amanasem de mult iesirea in parc, oricum, aceste clipe au fost mult mai placute decat o plimbare in oras.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Angel without soul - sez.1 - de Rain - 09-03-2011, 06:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 09-03-2011, 08:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-03-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-03-2011, 07:53 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 10-03-2011, 10:38 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-03-2011, 11:32 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 12-03-2011, 04:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 12-03-2011, 04:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 12:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 13-03-2011, 09:53 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-03-2011, 12:19 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 13-03-2011, 12:27 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 04:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-03-2011, 06:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 14-03-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 14-03-2011, 05:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de wonderCaT - 16-03-2011, 01:39 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 16-03-2011, 05:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 16-03-2011, 07:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 16-03-2011, 10:34 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-03-2011, 11:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-03-2011, 08:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 18-03-2011, 09:11 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 18-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-03-2011, 09:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 21-03-2011, 11:28 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 22-03-2011, 03:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 22-03-2011, 09:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 25-03-2011, 08:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 26-03-2011, 12:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 28-03-2011, 07:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 28-03-2011, 08:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 28-03-2011, 10:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 29-03-2011, 07:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 01-04-2011, 02:44 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 02-04-2011, 10:05 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 02-04-2011, 12:18 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-04-2011, 01:02 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 02-04-2011, 02:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-04-2011, 04:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 03-04-2011, 09:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 04-04-2011, 10:14 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 05-04-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 05-04-2011, 06:22 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-04-2011, 07:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 05-04-2011, 09:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 07-04-2011, 09:57 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 08-04-2011, 09:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 08-04-2011, 10:47 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 08-04-2011, 04:06 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 08-04-2011, 09:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-04-2011, 09:25 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 10-04-2011, 11:02 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 10-04-2011, 11:48 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-04-2011, 12:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 11-04-2011, 05:23 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-04-2011, 07:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 12-04-2011, 08:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 13-04-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-04-2011, 11:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 14-04-2011, 10:51 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 15-04-2011, 03:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 15-04-2011, 03:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 15-04-2011, 04:29 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 15-04-2011, 09:14 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 15-04-2011, 10:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-04-2011, 05:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-04-2011, 10:33 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-04-2011, 12:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-04-2011, 02:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 23-04-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 24-04-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 26-04-2011, 02:46 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Blue Sky - 26-04-2011, 03:45 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 27-04-2011, 10:22 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-04-2011, 05:52 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 28-04-2011, 12:40 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 30-04-2011, 09:26 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-05-2011, 03:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 03-05-2011, 11:56 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-05-2011, 10:10 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 04-05-2011, 10:34 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 04-05-2011, 04:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-05-2011, 09:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 06-05-2011, 11:57 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 06-05-2011, 01:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 06-05-2011, 03:48 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 06-05-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 09-05-2011, 08:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 09-05-2011, 09:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-05-2011, 07:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-05-2011, 06:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 12-05-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-05-2011, 10:42 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 17-05-2011, 11:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-05-2011, 09:49 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 18-05-2011, 07:57 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Rain - 19-05-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Ellys - 19-05-2011, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)