Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre acest serial?
Foarte frumos
81.48%
22 81.48%
Este ok
14.81%
4 14.81%
Nu e genul meu, nu-mi place
3.70%
1 3.70%
Total 27 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

The Vampire Diaries

#1
Majoritatea ati citit cartile dar cred ca sunt foarte multi si cei care urmaresc seriile si cum am vazut ca nu este un topic cu acest serial, m-am gandit sa deschid eu unul... asa ca iata-l:


The Vampire Diaries

[Imagine: tv_the_vampire_diaries01-vert.jpg]

Casting:

Nina Dobrev - Elena Gilbert and Katherine Pierce
Elena:
[Imagine: nina-vert.jpg]
Katherine:
[Imagine: TVD_1-vert.jpg]

Paul Wesley - Stefan Salvatore
[Imagine: paul-wesley-vert.jpg]

Ian Somerhalder - Damon Salvatore
[Imagine: damon-salvatore-pic.jpg]

Candice Accola - Caroline Forbes
[Imagine: candice-accola-45-vert.jpg]

Katerina Graham - Bonnie Bennet
[Imagine: tvcast4big-vert.jpg]

Steven R. McQueen - Jeremy Gilbert
[Imagine: 41815_112880892067268_5043_n-vert.jpg]

Michael Trevino - Tyler Lockwood
[Imagine: Michael-Trevino-tyler-lockwood-15839639-...8-vert.jpg]

Kayla Ewell - Vicki Donovan
[Imagine: vicki_310x450-vert.jpg]

Zach Roerig - Matt Donovan
[Imagine: tvd-matt-smirk-vert.jpg]

Sara Canning - Jenna Sommers
[Imagine: sara-canning-9099-vert.jpg]

Matthew Davis - Alaric Saltzman
[Imagine: matthewdavis-vert.jpg]

Malese Jow - Annabelle Johnson
[Imagine: jglxm5unn035nn3m-vert.jpg]

Kelly Hu - Pearl Johnson
[Imagine: vampire-diaries-pearl4-vert.jpg]

Taylor Kinney - Mason Lockwood
[Imagine: taylor-kinney-vert.jpg]

Lauren Cohen - Rose Marie Coming
[Imagine: l35b319b40001_1_27234-vert.jpg]

Trent Ford - Trevor Loyal
[Imagine: trent-ford_252x315-vert.jpg]

Daniel Gillies - Elijah
[Imagine: elijas-vert.jpg]

Joseph Morgan - Klaus
[Imagine: klaus-vert.jpg]

Sean Faris - Ben McKittrick
[Imagine: 100825095050_seanfaris-vert.jpg]

Arielle Kebbel - Lexi (Alexia Branson)
[Imagine: ariellekebbel_vampirediaries_290-vert.jpg]

Mia Kirshner - Isobel Fleming
[Imagine: isobel-vert.jpg]

David Anders - John Gilbert
[Imagine: John-S1E18-Under-Control1-vert.jpg]

Michaela McManus - Jules Ryan
[Imagine: aiaaa-vert.jpg]

Bryton James - Luka Martin
[Imagine: vampire-diaries-bryton_james_as_luka_martin-vert.jpg]

Dawn Olivieri - Andie Star
[Imagine: Dawn_olivieri-vert.jpg]

Randy Goodwin - Jonah
[Imagine: jonah-vert.jpg]

Marguerite MacIntyre - Elizabeth Forbes (Lezzie)
[Imagine: elizabet-vert.jpg]

Melinda Clarke - Kelly Donovan
[Imagine: melinda-clarke-vert.jpg]

P.S o sa dau un edith mai tarziu sa completez restul postului 10

#2
Sunt la zii cu episoadele dar nu am reusit sa citesc cartile. Din pacate.
Trebuie in primul rand sa spun ca Ian Somerhalder aka Damon Salvatore e prea cute. Ochii aia..bine, pe langa ca e vampir dar in realitate are o privire superba. Uhm, asa.
Asa, serialul e dragut, chiar imi place. Am aflat de el de la o fosta colega de clasa, actuala prietena si pe atunci a trebuit as recuperez ceva episoade 21. Dar sincer a meritat si merita. Actiunea e interesanta, persoanejele se potrivesc perfect pentru aceste roluri siii nu lipseste nici sarcasmul.
Cred ca stiu cum se va sfarsi serialul 21 daca se tine cont de carti, asta am aflat intamplator. Dar pana atunci mai e.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Eu, din păcate am citit doar cărţile, iar de episoade m-am apucat de curând, deci câţiva dintre actori nu-i prea ştiu. Daar îmi place foarte mult de Ian şi Paul, sunt amândoi nişte drăguţi, adorabili, simpatici *laughs* şi aşa mai departe.
Ştiam că există Klaus, dar nu credeam c-o să arate aşa. Eh, şi el e drăguţel. Iar cea aleasă să fie Elena, adică Nina Dobrev, tipa îşi joacă bine rolul, păcat că nu-i blondă cu ochii albaştri : )) .
O să mă pun pe muncă, adică voi începe să mă uit mai des la ele, deja vreau să aflu cine sunt actorii „necunoscuţi” pentru mine xD .
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#4
Nici eu nu am terminat serialul...defapt sunt pe la sezonul 2 episodul 8 (chiar acum) si sunt cateva personaje pe care nici eu nu le stiu practic... dar am facut niste cercetari 10 acum vreau sa pun lista cu melodiile, sunt foarte frumoase cele care apar pe fundalul serialului si aproape e gata (pentru propriul meu Mp3 10).
Cat despre personaje... ok eu clar am ramas blocata pe Damon 21 doamne e superb si are acel caracter care te scoate din minti...adorabil... al naibii de adorabil 21 Iar Elena e tare frumoasa si imi place putin si de Caroline... dar Elena ramane numarul 1 ca sa spun asa (chiar daca nu e blonda cu ochii albastrii).
Eu nu am citit cartile... dar o voi face foarte curand 10

Cat despre Klaus... ei bine dupa nume pare a fi german 10 deciii blond, ochi albastrii, nu stiu... felul cum arata... cred ca l-au ales perfect 10

#5
Dacă mă va crede cineva, am văzut serialul ăsta de 3 ori O.o. Nu m`am săturat de el. M`a impresionat mai mult The Vampire Diaries decât Twilight. Nu ştiu, acţiunea mi se pare mult mai bună decât la Twilight şi începi să te saturi când aştepţi un an pentru a viziona două ore din film, era mai bine dacă făceau serial -.-" Revenind. Nici eu n`am citit cărţile, b`cuz malefica de mama nu vrea să mi le i`a.
Ah, Damon ? Cine nu l`ar iubi pe Damon ? Ei bine, nici Paul nu e mai prejos 105 Oare cum ar fi fost dacă Ian ar fi fost Stefan, iar Paul Damon ? 15 *după 1 minut * Ăh, mai bine nu x_x Jeremy mi se pare super cute, mai ales tuns.
Personaje preferate ? Păi : Kate, Damon, Ştefan, Jeremy, Tyler [ habar n`am dacă am scris corect >.> ], Lexxi, Pearl .
[Imagine: Hm757.png]





#6
Ai dreptate Pookie The Vampire Diaries este cu mult peste Twilight. Defapt am senzatia ca foarte multe lucruri sunt copiate.... darrr clar nu as fi vrut sa ii vad pe cei doi in roluri inversate. Adica ceea ce il face pe Damon atat de grozav e tocmai rolul lui... l-am vazut jucand si rolul baiatului bun in Lost, pe vremea cand era blond... crede-ma nu e la fel... Damon e Damon... atitudinea spune totul si daca la asta adaugi un actor de vis ai combinatia perfecta. In schimb Stefan, arata bine la corp dar tot i-as pune o punga pe fata 21 adica e practic genul ala de personaj care da are un corp super si restu... numai ca i se potriveste rolul de baiat bun... adica a incercat el sa se dea rau in serial si tot nu avea acelas efect ca al lui Damon... in schimb lui D. ii iese bine si partea buna... e ceva ce ai sau nu... sunt actori care sunt nascuti sa joace toata viata roluri negative si altii pozitive... si asta e frumusetea :X chiar daca mai experimenteaza sie i lucruri noi... practic nu li se potrivesc Smile

#7
Adoor serialul...pupicpupic:X:X...Sunt o impatimita a vampirilor si imi place foarte mult sa citesc ficuri cu ei sau sa urmaresc filme si seriale cu ei...Imi place tare mult serialul.Am aflat de el de la unele colege de-ale mele si am zis sa ma uit si eu.Mi-a placut din prima si mai ales acea alura de mister care se da la inceput. Personajele mele preferate sunt clar Damon, Elene si Stefan, dar imi sunt dragi si Caroline si Bonnie. E adevarat.....E mult mai bun decat Twilight(desi si filmul acela mi-e drag).Abea astept sa apara episoul 17...:X:X21

#8
Spre rusinea mea, am cam ramas in urma cu serialul; am ratat ultimele episoade, cred. Dar asta nu schimba cu nimic faptul ca e unul din serialele mele preferate, unde urmaresc fiecare episod cu sufletul la gura, curioasa si intrigata. Pentru ca este un serial intrigant, fie ca respecta sau nu cartile. De fapt, e foarte diferit de carte, incepand de parul Elenei saten care in carte este descris ca fiind blond.

Mi-ar placea ca Elena sa ramana cu Damon, care este, de altfel, personajul meu preferat.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

#9
La inceput nu mi s-a parut cine stie ce, adica din primul episod, dar am vrut sa-i mai dau o sansa. Damon mi se pare genial, ii iubesc caracterul. Inca nu sunt la zi cu episoadele, sunt la sezonul 2, episodul 11-12, deci mai am ceva, dar imi place povestea, chiar daca nu e atat de complexa, personajele au o mare contributie la parerea mea despre serial.
Personajul Stefan mi-e tare antipatic. Este pus in evidenta ca fratele cel bun sau ceva de genul, lucru care ma calca pe nervi.
Ideea cu aparitia varcolacilor e cliseica, mai ales intr-un serial cu vampiri.
Eu sper sa ajunga la un al treilea sezon. :3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#10
Recunosc ca la inceput, nu aveam decat o replica pe buze "Da, am auzit. Nu, nu fac parte din secta. Sweetie, nu erai infestata cu virusul Twilight pana alaltaieri? Inca odata, e cu vampiri, deci... it sucks, Count me out!"

In prezent, sunt la punct cu ultimul episod. Ce s-a intamplat? Cred ca pana la urma nu am suportat gandul ca e printre cele mai discutate seriale, si m-am decis, daca nu sa ma uit, cel putin sa stiu despre ce-i vorba 21 Si mi-a placut rau de tot. Cuplul ElenaxDamon e de 3 ori mai demn de laude decat supraaperciatul Edwykins x Bellipop. Umm, seriously now... the hot, cool, handsome, saracstic guy hwo pretends to be za evil one vs tipul ala care luceste cu privire constipata?

...

Oricum, ideea e ca serialul e foarte bine realizat. Imi place coloana sonora, imi plac glumele (Ian kills me) imi place drama, iubirea, conceptul. Iar episodul 17 a fost genial! it scared the s*** out of me ^^

Raspunsul meu? E ok, merita





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)