Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#65
Multumesc pentru cmetnarii ^:)^ Nici nu stiti ce happy sunt cand le gasesc:">
Am venit cu nextu':



*

- Omul acela? repeta Eric cu tristete. A fost... Omul acela a fost persoana care m-a facut sa caut alinare... In alte parti. Persoana aceea a fost prima din viata mea... Cum am fost eu pentru tine... Intelegi? intreba si am acut ochii mari, intorcandu-ma cu fata la el. Picioarele mele stateau acum incolacite in jurul taliei lui Eric, iar trupul meu era lipit de al sau strans. Ii tineam barbia intr-o mana, privindu-l atent, neintelegand tot ceea ce vrea sa spuna. Am dat negativ din cap, fiindca eram confuz.
- Adica... Ai facut cu el ce am facut noi doi? am intrebat inghitind in sec. Mi se parea anormal, cum sa faca Eric asa ceva? Omul ala era in varsta... Era ciudat, era in multe feluri. Nu era genul de persoana pe care s-o vrea contele. Plus ca eu crezusem ca el n-o facuse niciodata in felul ala.
- Da, Caleb, doar ca eu am fost foarte bland cu tine, eu am tinut cont ca tu erai fecior. El nu a tinut cont... M-a violat, intelegi? Am suspinat in momentul in care l-am auzit. Nu-mi imaginam cum o persoana asa de buna ca el sa fi patit asa ceva nici in veci vecilor. De atunci, continua el, nu am lasat pe nimeni sa se atinga de mine in felul ala... Dar impactul emotional m-a facut sa imi dau seama ca imi plac baietii, am inceput o relatie... Si doar atat. Am inceput-o, s-a terminat. Am fost ocazional cu altii, insa doar pentru putin timp, pe cand pe tine... Pe tine te vreau prea mult si imi pare extrem de rau daca te-am ranit sau daca te-am suparat. Dar de-asta am zis ca nu te-a durut chiar asa de rau. Daca ai fi trait ce...
In acel moment, emotiile l-au facut pe conte sa-si inghita cuvintele. O lacrima se prelinse pe fata lui, iar eu am sarutat-o usor si l-am strans in brate, soptindu-i cu blandete la ureche:
- Nu trebuie sa-mi spui toate acele lucruri, iubire... Am inteles, am exagerat si omul acela a fost un nenorocit. Nu-ti mai reinnoi ranile sufletesti, stiu ca doare...
- Caleb, omul ala e tatal meu! imi spuse lasandu-ma cu gura cascata. Cum putea sa imi faca asa ceva?! Ti se pare ca alea sunt sentimente de tata?! Caleb, realizezi?! Am fost violat de tatal meu...
L-am strans la piept, sarutandu-i buzele udate de lacrimile ce curgeau in voie acum pe chipul sau. Ma durea inima sa-l vad asa si imi parea rau ca intrebasem. Trebui sa-mi fi tinut gura, nu trebuia sa aflu eu toate acele lucruri, nu ma priveau...
- Te implor, nu mai plange... Imi cer iertare, i-am spus la ureche si l-am strans la piept iarasi. Se abandonase ca un copilas in bratele mele, strangandu-mi camasa de pe mine in pumn si gemand din cauza zecilor de lacrimi ce i se prelingeau pe chipul bland. Ma durea sa-l vad plangand... Desi nu prea imi statea in fire sa fac asta, i-am prins buzele intr-un sarut, strecurandu-mi limba in gurita lui calda si umeda, cautandu-i-o pe a sa intr-o exploare ascunsa. Ramasese cu gura cascata pentur cateva momente, dar mi se alaturase si el mie si ma trangea mai tare in brate, mulandu-se dupa miscarile mele incete si tandre.
M-am ridicat de deasupra lui. Era atat de dulce cum statea acum si ochii lui mari si udati de lacrimi il faceau o scumpete.
- Unde pleci? ma intreba cu tristete, iar eu am raspuns propt:
- Vin inapoi in cateva clipe. Nu te misca!
Vocea mea era entuziasmata, iar pasii ma purtau rapid catre acea camera in care era pianul, unde o facusem pentru intaia oara cu el. Desi inca imi era ciudat, orice lucru are un inceput, iar eu o facusem. De ce sa-mi mai para rau acum? Imi placuse, de ce dracului sa neg asta?! In afara de faptul ca fusese incomod la inceput si dupa, fusese tare, o experienta de care nu aveam sa uit vreodata in viata mea. Mi-am luat cateva foi si creioanele, apoi m-am intors in aceeasi viteza in biblioteca. L-am prins pe Eric de cap si l-am sarutat apasat pe buze, lasandu-l de-a dreptul uimit.
M-am aruncat in fund pe podeaua tare, scancind din cauza durerii, insa nici ca imi mai pasa. Am inceput sa-l desenez cu viteza. Era angelic de-a dreptul, atat de frumos si de dulce... Voiam sa-l sarut... Si, spre marea mea uimire, simetam ca ma intarisem in pantaloni, incepuse sa ma jeneze intr-un fel, dar nu am facut nimic in privinta acestui lucru... Inca.
- Inchide-ti camasa, i-am spus lui Eric rosindu-ma usor, iar el se arcui usor inainte, insa mi se supuse intrebator. Nu stia nici el la ce sa se astepte, vedeam asta din ochii sai si ma amuza la culme. Era insa atat de dulce incat doream si mai mult sa-l sarut acum. Mi-am oprit fara sa vreau desenul cat inca ii mai lucra trupul frumos, ii faceam umbrele. M-am ridicat in picioare si apoi m-am pus deasupra lui, incepand sa-l sarut pe buze apasa si lung, asa cum imi placea mie, strangandu-l la pieptul meu, apoi l-am muscat usor de botic, facandu-l sa inceapa sa chicoteasca, apoi limba lui trecu peste buzele mele usor intredeschise.
- Cat de dulce poti fi, Caleb! Da-mi o gurita... Mica, mica, repeta facandu-ma sa rad. L-am pupat, dupa care m-am uitat atent la el.
- Mi-e foame. M-ai luat sa ma cresti, acum satisface-ma, i-am spus pe un ton pervers, iar contele facu ochii mari, insa zambise multumit, entuziasmat char. Ne aflam inca in biblioteca, insa nu- lderanja sa inceapa sa ma sarute. M-a ridicat in brate, punandu-ma pe masa, daramand cartile ce se aflau acolo, si mi-am incolacit bratele in jurul gatului sau, sarutandu-l usor pe frunte intr-un mod aparte, facandu-l sa se aruciasca usor pentru a geme. Isi lipi buzele de urechea mea, sufland aer cald, facandu-masa gem la randul meu.
- Eric... Esti... spun rosind, fiindca tocmai ii pusesem mana intre picioare, strangand usor pana ce el scoase un sunet dulce. M-am aplecat si i-am sarutat buzele, strecurandu-mi limba in locula cela, incepand sa il sarut lung. Imi raspunse entuziasmat, fericit de elanul pe care mi-l luasem. Mana mea strangea usor locul dintre picioarele sale, facandu-l sa scape cate un geamat si un oftat de placere.
- Da... Sunt. Si tu esti pus pe fapte mari, scumpete... Imi dai voie sa...
Nu apuca insa sa rosteasca toata fraza, deoarece eu, entuziasmat, ii pusesem stapanire pe buzele acelea dulci, facandu-l sa se lipeasca de mine. I-am inconjurat talia cu picioarele si l-am strans cu forta, iar el imi prinse limba intre buze, sugand-o multumit. Mana lui coborase si incepuse sa ma mangaie pe adbomen intr-n mod aparte, bland, dulcesi frumos. Iubeam cand e asa de dulce cu mine.
Cobori tot mai jos, ajungand cu mana inte picioare si incepuse sa ma atinga in acel mod care-mi dadea fiori de placere in tot trupul, in special pe sira spinarii. Ma incordasem cand il simtisem atingandu-ma in felul acela si ma stranse in brate.
- E... Asa de bine, am spus in soapta, muscandu-i lobul urechii usor si se intinse peste mine pe acel birou. Dar... te rog, am spus rosindu-ma. Ii simtisem mna pe pielea mea fina a abdomenului, apoi mi-o strecurase in pantaloni intr-un mod teribil de dulce care ma facuse sa ma aruiesc puternic. Imi simteam trupul tremurand, iar el se misca atat de repede pe barbatia mea incat imi muscam buzele.
- Te-a excitat asta, spuse ridicandu-se de pe mine si am rosit and l-am auzit spunandu-mi acel lucru. M-am agatat de umerii sai, ridicandu-ma o data cu el. Incepusem sa-l sarut pe gat apoi, dupa care i-am prins sfarcul stang intre buze, sugandu-l usor si lingandu-l intr-un mod pervers.
- Termina sau te fac al meu aici! spuse aproape alarmat, iar eu, ranjind, continuam sa le aplic acelasi tratament, Eric gemand iar si iar. Imi desprinsei buzele de pieptul sau, fiindca el ma ridicase spre chipul sau. Imi acoperi gura cu a sa, facandu-masa scap un geamat infundat.
- Nu... NU mai, ma gadila, am rostit cand i-am simtit mana jucandu-se cu mandria mea,strangandu-mi-o usor si am gemut aproape neauzit, dar el era prea atent. incepu sama linga fara pic de rusine pe gat, apoi, desfacandu-mi bluza, imi saruta pieptul intr-un mod pervers si incitant.
- Abia ma abtin sa nu profit de tine, spuse pe un ton jos, soptit, si m-au trecut fiori. Incepusem sa tremur fara sa vreau, sa ma gandesc iarasi la tatal sau, barbatul care aproape ma batjocorise. Eric ma stanse in brate ca si cand as fi fost un copilas si masaruta lung pe buze, apoi limba sa ajunse in gura mea, inspectand locul cald.
- Nu vreau sa profiti de mine, Eric. Vreau incet si frumos... am spus rosind de-a binelea cand o spusesem. Vreau in pat, intelegi? Si pe podea... Si in apa... Si afara, in lacul acela... si pe pasune, si ascunsi in apele fierbtinti ale marii daca ajungem vreodata pe-acolo si la caluti si in trasura si peste tot!
Eric se uita la mine uimit pentru cateva momente, apoi incepuse sa rada entuziasmat. Se daduse jos de pe mine, stand acum sprijinit de marginile mesei pe care eram intins si ma privea razand. Ochii sai mari si ciocolatii erau luminati de luna si privirea perversa se putea foarte bine citi pe chipul acela dulce si frumos. M-am arucit usor, ridincandu-ma in fund pentru a-l vedea clar in intunericul dulce al noptii.
- Sunt de acord, dulceata mea, dar nu in apa rece, nu vreau sa racesti. Plus ca nu cred ca esti in stare sa rezisti atat de mult timp, spuse prinzandu-mi brusc buzele intr-un sarut apetisant. L-am strans in brate, iar el ma lua pe sus, tinandu-ma strans. Imi strangea fesele usor pentru a nu-i cadea din brate, fiindca picioarele mele erau in jurul taliei sale. Incepuse sa mearga cu mine spre etaj, unde se afla camera in care ma avusese prima data...
'' Are sa fie o noapte lunga... '' mi-am spus.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)