Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#30
My sweethearts::X Va multumesc petnru comentarii si apreciez mult ca va dedicati timpul pentru a citi si va spune parearea despre ceea ce scriu :o3 >:D<
Continuarea acum:

*

Tremuram din cap pana in picioare si nu stiam cum sa ma comport. Era groaznic de ciudat si nu pricepeam. Putea sama lase sa sta si pur si simlpu in apa fierbinte, insa nu, el ma tinea chiar in brate, facandu-ma sa ma rosesc puternic. Nu negam, era placut, atingerile ii erau asa fine si nu erau deplasate, insa mie mi se parea ciudat, probabil unde nu mai fusesem apropiat niciodata in asa fel de un baiat.
Afirmatia sa ca m-ar putea manca m-a facut sa incep sa tremur. Privirea-i dulce insa reusise sa ma linisteasca doar in cateva momente, hipnotizandu-ma parca. Avea un dar special care ma facea sa am incredere in el, era asa dulce, bland si tandru incat imi venea sa-l mancanc eu pe el. Asa prieteni chiar ar fi trebuit sa existe. Nu imi dadeam seama daca ceea ce se intampla era din cauza ca urmareste ceva.Stiam ca vrea sa merg cu el la munte, insa realiza si el ca nu ma putea convinge asa, fiindca se stia prin toata inalta societate de mine, baiatul de care se indragostisera majoritatea fetelor, uitand de pozitia sociala si de familia lor.
- Deci esti de acord sa mergem la castelul din munti? ma intreba de-ndata ce am ajuns iarasi cu spatele lipit de pieptul sau. Imi soptea incet la ureche, gadilundu-mi pielea sensibila cu respiratia lui incredibil de calda si de cuceritoare. Am dat afirmatid din cap ca da, sunt de acord sa mergem la castel.
M-am intins dupa o petala roz de pe suprafata apei si am luat-o, apoi m-am asezat iarasi in aceeasi pozitie, lipindu-ma de el si lasandu-mi capul pe spate, pe umarul sau. Nu il deranja, parea chiar incantat de felul in care ma comport, asa ca se intoarse catre mine si buzele usor intredeschise lasara sa se distinga un zambet. Mi-a atins obrazul in acel moment intr-un sarut usor cu buzele fierbinti si fine pe care in acel moment simteam o nevoie apasatoare sa le gust si sa le devorez.
- Esti asa simpatic atunci cand zambesti! imi spuse si lua de pe marginea vanei niste sticlute cu uleiuri parfumate. Defacu una dintre ele si isi turna in palma, dupa care isi freca mainile una de cealalta si incepu sa mi le treaca pe trup, pe muschii pieptului ce erau usor incordati si se vedeau incantator in lumina difuza din camera. Relaxeaza-te, Caleb! ma sfatui atunc, iar eu mi-am inchis ochii, ascultand ploaia violenta cum se lovea de acoperisul conacului. Se auzeau batai puternice in acesta, semn ca ploua cu bucati de gheata, iar eu m-am infiorat in acel moment.
- Eric, de ce esti asa? am intrebat usor ingrijorat. Stiu prea bine cu cine am copilarit, insa te asigur ca eu nu sunt ca Lucas si nu fac nimic din ce face si el cu baietii, rostesc rusinandu-ma, dar si zambind trist in acel moment, fiindca ii luasem numele bunului meu prieten si spusesem despre el ceva usor jignitor, cu toate ca stiam ca pe Lucas niciodata nu-l deranjase ceea ce era si recunoscuse in fata oricarei persoane care avusese curiozitatea de a intreba acest lucru.
Am oftat apasat, iar Eric isi aseza mana pe abdomenul meu tare si cu muschi ce ieseau usor in relief, iar pe cealalta si-o folosi ca sa ma prinda de barbie si sa ma intoarca spre el, zambind siret.
- Nici nu ma gandisem la Lucas cand te mangaiam, scumpule, imi spuse si isi trecuse limba peste buze, lingandu-si-le usor. Doar ca imi place sa o fac, trupul tau parca cere mangaieri, ai o inocenta dulce care atrage pe oricine. Esti si foarte bine educat, imi spuse apropiindu-se de mine, iar eu am rosit din nou, nestiind insa de ce, ori din cauza apropierii lui prea mari, ori din cauza laudelor ce veneau cu carul acum din gura lui.
Mi-am inchis ochii lenes, ascunzand in spatele pleoapelor albastrul marin si vrajitoresc, dupa cum spusesera batranii cand ma nascusem. Mi-am pus linistit mana peste mana sa de pe abdomen, jucandu-ma usor cu degetele, in special cu cel aratator. Cealalta am lasat-o sa cada in apa, insa am avut nenorocul de a atinge chiar ceea ce nu trebuia, si anume barbatia baiatului. Mi-am deschis ochii si am rosit puternic, neindraznind sa-l privesc. Mana mi-am retras-o repede din acel loc, speriat.
Eric iinsa nu parea deranjat de ceea ce facusem, ci chiar zambea multmit. Ochii ii sclipeau iarasi intr-un mod ciudat.
- E prea devreme daca plecam maine dupa-amiaza? ma intreba si eu am tresarit uimit. Sa inteleg ca da, e prea devreme, rosti dupacateva momente, iar eu am dat negativ din cap foarte repede.
- Imi pare rau, rostesc, dar m-ai luat pe nepregatite, nu ma asteptam sa se intample asa de rapid. Trebuie sa vorbesc cu bunica, sa-mi zica si dumneaei ce crede despre aceasta plecare. Plus ca am nevoie de bani si...
- Lasa banii! Nu conteaza, voi avea eu grija de asta, plus ca e castelul meu si nu ma deranjeaza sa stai acolo, chiar imi face placer. Bunica ta va accepta, nu-ti face griji. Va accepta daca si tu vrei asta, desigur..
M-am rotit catre el cu totul, punandu-mi un picior peste coapsa lui ferma, iar pe celalalt mi l-am strecurat pe sub cealalta. Ramase surprins pentru cateva minute, insa nu se putuse stapani sa nu zambeasca. Imi dadu parul din ochi si isi apropie incet chipul de cel al meu.
- Multumesc, am rostit incet. Atuinci voi pleca sa-mi fac bagajele, continui ridicandu-ma din apa, insa el ma prinse de talie, ridicandu-se in spatele meu. Inainte ca eu sa ies ma trase langa el, lipindu-si trupul de trupul meu, simtindu-i fiecare muschi al abdomenului presand usor pe spatele meu.
- Nu pleca! Vei merge maine, spse si ma lua incet, punandu-ma inapoi in apa calda. Mi-am lasat corpul sa alunece usor sub apa, iar Eric se lasa si el in apa. Stateam amandoi unul langa celalalt. Tanarul ma prinse de mana in apa si stranse usor, iar cand nu am mai putut sa-mi tin respiratia m-am ridicat la suprafata, iar el ma urma in scurt timp, respirand amuzat. M-am ridicat in picioare in apa ce-mi venea pana la brau si m-am dus in cealalta parte a vanei, luand de acolo o floare si aducandu-i-o lui Eric, iar acesta mi-o prinse in par si ma saruta pe frunte.
Eram incantat, incepusem sa ma simt bine in apa, nu mai eram stingherit de faptul ca era un baiat langa mine. M-am lasat pe sub apa din nou, vrand sa ma indrept catre partea cealalta, insa m-am intors si am dat nas in nas cu el. M-a prins de par si si-a lipit buzele de ale mele din senin, facandu-ma sa tresar. M-am ridicat repede in picioare tremurand tot, dar s-a ridicat si el.
- E ceva in neregula? intreba ingrijorat, iar eru nu m-am abtinut sa nu ma holbez la el si sa nu ii spun ceva urat. Continua sama priveasca si imi zambea frumos, apoi si-a trecut limba peste buze.
- Esti nebun, Eric?! De ce ai facut asta?! Nu intelegica nu sunt Lucas?! Poate el ar fi acceptat, dar eu nu, Eric, eu nu! spun dintr-o singura rasuflare, iar el se apropie usor de mine si isi incolaci bratele in jurul taliei mele, mangaindu-ma usor. Ramasesem sa, fata in fata, foarte aproape unul de celalalt. Daca nu as fi avut nervi m-as fi inrosit cu siguranta.
- De ce te temi? ma intreba privindu-mi ochii, dupa carea propiindu-se tot mai tare. Nu ma gandesc la Lucas, intelege, nu-mi pasa ce ar fi facut el, mie imi placi tu!
M-am uitat sceptic la el si am scrasnit din dinti, serios si ingrijorat. Mainile mi s-au asezat pe pieptul sau, dupa care mi-am dus mana stanga la buze, trecandu-i degetele peste ele. Erau fine si ude, exact ca si ale lui Lucas. Si daca nu ar fi fost baiat sigur acum eram in pat, insa nu puteam, era gresit. Oricum facusem mai mult decat ar fi trebuit, si eram ingrijorat, plus ca ma privea antent acum si im fixa buzele. Nehotarat, mi-am apropiat chipul de al sau pentru a-i da ceea ce vrea, dupa care sa ma lase in pace.
- Imi vrei buzele? am intrebat si a dat rapid din cap in semn ca da, iar eu mi le-am lipit de ale sale usor, cum imi placea mie. Nu a cerut nimic mai mult, doar a ramas asa, savurand sarutul. I-am vazut ochii cum s-au inchis, dupa care mi i-am inchis si eu pe ai mei, ramanand asa probabil mult timp. Daca pana acum voisem sa inceteze, acum voiam sa nu ne dezlipim. Parca mi-ar fi citit gandurile, ca m-a luat in brate, inca sarutandu-ne, si ne-am intors la acelasi loc, punandu-ma insa in bratele sale, cu pieptul lipit de al sau si picioarele mi s-au incolacit instinctiv in jurul bazinului sau. Ii simteam barbatia cum o atinse usor pe a mea, insa nu am schitat niciun gest, nu mai conta. Mi-era rusine ca faceam asta cu un baiat, si totusi incepuse sa nu ma mai deranjeze, si cu Lucas incercasem cand eram mic.
- Ai niste buze asa dulci! exclama trecandu-si limba peste ale sale si zambind, iar eu m-am rosit. Nu inteleg de ce te temeai atat, Caleb, nu e nimic rau in ceea ce am facut, explica zambind si am dat afirmativ din cap, dupa care m-am lasat cu capul pe pieptul sau.
- Si tu esti dulce, rostesc inchizandu-mi ochii. Din cauza atmosferei teribil de placute am adormit...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect: