Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

JQT

#1
JQT este o trupa din Coreea de sud. J-ul din numele formaţiei se găşeste în numele tuturor celor 4 membre: Park Min Jung, Lee Ji Eun, Park Ga Jin şi Joo Min Sun. Q şi T vin de la Quality[Calitate] şi Quartet[Cvartet] .

Membre :

1 . Park Min Jung : Ea este lidera formaţiei. Are poziţia de voce principală. Din cauza look-ului ei drăguţ şi a vocii calme, are mai mulţi fani decât celelalte membre ale formaţiei. Pentru că ea este liderul, ea are, de asemenea, roluri de conducere, are grijă de ceilalţi membri ai formaţiei ei .



2 . Min Joo Sun : Ea are poziţie vocală în trupă. Visul ei era să devina actriţă, dar a dat audiţie împreuna cu prietenul ei şi au fost aleşi dintre 200 de persoane, aşa că nu şi-a putut implini visul.



3 . Lee Ji Eun : Încă din şcoala elementară ea a avut o experienţă cu emisiuni în care cânta. Când Fin KL era încă popular, Ji Eun Lee a fost într-o formaţie care cânta refrenul şi au avut ocazia de a cânta împreuna cu Lee Hyori Iui. Asta a fost atunci când Lee Hyori a devenit modelul ei, şi care a facut-o să işi dorească un stil încrezător şi sexy.



4 . Ga Jin Park : La fel ca şi Amber din F(x), ea a avut multe dezinterese din cauza aspectului ei uşor băieţesc. Fata asta este inteligentă şi are şi farmec de asemenea. Ea a declarat că vrea să aibă o carieră a ei şi învaţă în acelaşi timp fiind în formaţia JQT. În prezent este în primul an la Hanseo University.



Melodii :

Peekaboo.
Choose Boy.
Tip Toe.
Amazed Girl.
One By One.
Because Of You.
No Need To Know.
I fell for you.


[Imagine: 52767761db9228db01fcd1488c18494b.gif]


Well, le-am descoperit când, căutam melodii noi. Prima a fost `Peekaboo` şi m-am îndrăgostit de ea, pentru că o săptămână numai melodia aia am ascultat-o. Încă nu m-am săturat de ea. Apoi au urmat `Choose Boy`, `Amazed Girl` şi `Tip Toe`. Preferata mea e Ga-Jin. E super drăguţă şi îi ador vocea. xD

Ce părere v-au lăsat?
Ce melodii vă plac?
De care membră vă place mai mult?

Si aş vrea să îi mulţumesc din suflet lui Ang. pentru că m-a ajutat în legătură cu acest topic *hug*
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#2
Pot spune ca trupa e asa si asa... nu e pe placul meu, deocamdata.

Ce parere v-au lasat? - Simplu, pentru inceput mi se par ca vocea trebuie "antrenata", fiindca abia le aud cand' canta live, cu dansul le au, dar parca nu au energie in ele, [mai cu viata fetelor -.-"], si nu stiu, nu prea sar in evidenta, ca de ex. SECRET - au scos niste melodii care sigur te atrag, nu ca si ultima melodie a lor [JQT] care nu mi-ar placut deloc.

Ce melodii va plac? - sincer, nici una

De care membra va place mai mult? - eh, din pacate niciuna, pe viitor poate vor avea succes si voi alege una ^^
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#3
[/font][font=Tahoma]Auuuuu, draga de ea, îmi mulţumeşte *puppy eyes*. Oricând scumpa, oricând *biiig hug*.

Revenind. Era şi timpul sa trec şi eu pe aici. Păi, cum era de aşteptat, Zuza mi-a spus de ele. Prima melodie a fost Peeka Boo...şi cred că e singura care mă face să vreau să o ascult din nou. Ce impresie să-mi lase..nu au nimic special faţă de celelalte trupe de k-pop. They're all the same: pretty faces, cool voices and I can't understand a single word they say. grr
Aaaa, şi Tip Toe aia îmi place. E cam tâmpit aşa beat-ul dar îmi place când spun "I, I tip tip tip toe...". 21
Park Ga Jin e drăguţă.[am scris bine? *verifică* Am inversat puţin, eeh21] Îmi place tunsoarea şi vocea şi stilul vestimentar...look-ul în general. Nici vocea liderei nu-i rea.

O să le mai ascult, promit *pune mânuţa pe inimă*. 21 Oricum o să mă faci tu să le ascult...grr Şi aşa se încheie vestitul comment pe care ţi l-am promis. ^^

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Aşa, here I am. Bun deci, mulţumesc Zuza că mi le-ai prezentat! Dacă nu erai tu, nu ştiam de ele.
1.Ce părere v-au lăsat?
Hm, nu una prea bună. Sunt talentate, dar ştiu că se poate şi mai mult, sincer. Îmi plac, dar aştept mai mult de la ele.
2.Ce melodii vă plac?
Peekaboo.
Choose Boy.
Tip Toe.
Doar astea trei, pentru că doar pe aste le-am ascultat. O să le ascult şi pe celelalte.
3.De care membră vă place mai mult?
Păi, sunt două. Ga Jin şi Min Sun. Da, Min Sun este foarte drăgălaşă, şi Ga Jin mi se pare oarecum sexy, şi foarte frumoasă.
Thanks again Zuza!
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)