Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Thousand Foot Krutch

#1
Vorbind despre veterani ai genului, trupa canadiana Thousand Foot Krutch, este o emblema pe scena rock-ului crestin. Trupa a suferit mari schimbari de-a lungul timpului, vocalistul trupei, Trevor McNevan, ramanand singurul membru fondator inca activ. Trupa a fost, inca de la infintarea ei, foarte respectata pentru versurile lor oneste, pe fata. Cu un istoric grandios, stacheta a fost ridicata si astfel a aparut "Welcome To The Masquerade".

"The Invitation" serveste ca intro, urmata apoi de "Welcome To The Masquerade” care prin intensitatea ei este un inceput perfect. Pentru un fan al acestei trupe, "Welcome To The Masquerade” este intr-adevar una din cele mai bine lucrate si bine puse la punct piese. In timp ce sunetul este mult mai slefuit, semnatura trupei este pastrata. Urmeaza "Fire It Up" cu un "riff monstru" de chitara. Versurile nu sunt deosebit de profunde dar, pentru genul abordat, ele se potrivesc ca o manusa. "Bring Me To Life" este o piesa epica, o adevarata epopee. "E For Extinction", "The Part That Hurts the Most (Is Me)", si "Scream” toate sunt la fel de semnificative si pe acelasi gen hard-rock ca si melodiile anterioare.

TFK incetineste ritmul in cateva locuri, cum ar fi piesa "Watching Over Me", care recunoaste prezenta lui Dumnezeu si preocuparea Lui pentru bunastarea noastra in mijlocul adversitati, la fel ca si "Look Away". "Forward Motion" are ceea mai mare incaracatura inspirationala de pe disc, care spune foarte mult, luand in considerare conceptul optimist de pe intreg albumul. Este o piesa unica, cu sunet de chitara "murdar", amestecat cu unele arome de pop. Prin asta se poate observa cat de versati sunt cei de la TFK, ei reusind sa produca un sunet “pop” cu dexteritate. In timp ce piesele "Outta Control" si "Smack Down" isi diminueaza din intesitate, piesa "Deja Home" inchide albumul.

Liric, acest album este dedicat celor care au nevoie de incurajare. Tema e de a ne descoperi rusinea si frica interioara, iar albumul si titlul se coreleaza impecabil. Welcome To The Masquerade este opera de arta a celor de la TFK.

Azi am descoperit-o şi azi m-am îndrăgostit de ea O.O Piesa care m-a fermecat a fost ``Step To Me ,,. E genială după părerea mea. O ascult de juma' de oră şi nici nu mă las de ea. Mi se pare o trupă ... cul ca să zic aşa. Melodii prefereate : `` Move ,, ``Step To Me ,, `` Phenomenon ,, `` Puppet ,, etc.

Voi ce părere aveţi de ea? Melodii preferate? Membri preferaţi?
[Imagine: Hm757.png]





#2
I love it. Adica, ii stiu de mult timp dar nu am ascultat multe melodii de ale lor. Doar asa, cateva. Bine ca mi-ai adus aminte de ei. One of the best christian band's fever. Mie personal imi place cum canta melodia Puppet si My own Enemy. Si ar mai fi una pe care nu am ascultato decat odata, si doar asa ca ma grabeam, adica, Bring me to Life. Iubesc trupa chiar daca o ascult din an in paste.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#3
Cea mai tare trupa posibila. Ma bucur ca cineva mai asculta melodii de calitate si sunt fana lor de vreo 3 - 4 ani de cand am intrat pe zup si am vorbit prima data cu Denneh ea mi-a dat sa ascult. Piese favorite : Move, Hurt, Art of breaking, puppet, broken wings and so on. Sunt foarte multe de fapt imi place cam toata discografia desi nu am din pacat. Trevor remains the best
-

#4
Love them so much =3. M-am apucat sa ascult aceasta trupa acum un an, cand, doi dintre colegii mei ma faceau sa rad cu pronuntia lor "englezeasca" a numelui formatiei x3. Pe atunci nu eram o fana prea mare, asa ca ascultam melodii doar de la ei de pe mp3. La un moment dat, insa, am gasit pe telefonul meu o melodie de a lor, am inceput s ao ascult repetat si am devenit o fana mare :3. Acum melodiile mele favorite sunt: Move, The Art Of Breaking si Absolute =X.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#5
TFK e una din trupele mele preferate >3 am descoperit-o anul trecut, prin septembrie sau ceva de genul ăsta :3. Prima piesă pe care am ascultat-o a fost Phenomenon, care mi se pare genială. Apoi au urmat: Move, Absolute, Puppet şi altele. Trupa am descoperit-o cu ajutorul unui coleg; iar în ultimele zile am ascultat cam toate piesele de la ei xDD.
Piese preferate: The Part That Hurts the Most, Absolute, Move, The Art Of Breaking and so on.
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#6
Thousand Foot Krutch <3. [ Am o pronunţie de te apucă râsul 24; mai ales când zic: " fut cruci " ]
Am dat de trupa cu ajutorul unui coleg. Făcuse un colaj pentru ora de istorie şi acolo era melodia " Phenomenon ". Mi-a plăcut din prima şi am vrut să o am în pc, deşi nu ştiam cum se numeşte şi nici cine o cântă. El mi-a dat-o şi de atunci am început să ascult mai mult <3.
ÃŽmi plac: Phenomenon, Absolute, Puppet, Art Of Breaking, Break The Silence, Move :3.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)