Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce carte citesti acum?

In perioada de aproape doua saptamani cat am fost plecata - si inca nu m-am intors pentru ca de abia la noapte plec and well tomorrow I'll just be there lol. Anyway, spuneam ca in perioada cat am lipsit de acasa, nu am citit foarte mult si nu spun asta cu modestie sau falsa modestie, whatever ci doar pentru ca asta e punctul meu de vedere. Insa, la drept vorbind, printre treaba pe care am avut-o, mancarea pe care a trebuit sa o gatesc, intalnirile pe care a trebuit sa le onorez, conversatiile telefonice si iar anumite intalniri si iesiri de prisos, unele si altele distractive, la care a trebuit sa attend and all that sit si se mai adauga si vremea cand am mancat, am dormit, m-am spalat si am lenevit. Oh, f**k, regarding all these sits, I suppose it's okay I found the time to read some 6 books, that aren't, really, big ones but hey, they are books and I quite liked them.
Anyway, sa insir the little list.
it may contain spoilers

Agnes Grey de Anne Bronte
Pe aceasta am inceput sa o lecturez pe tren, actually, pentru ca stiam sigur ca ma voi plictisi daca voi sta degeaba si desi sunt o vesnica iubitoare a calatoriilor pe tren, nu puteam sa bag mana in foc ca voi avea chef sa admir peisajele, privind pe geam, asa ca am decis ca ar fi mai bine, why not, sa imi iau si o carte si am rezultat prin a citi, in cele din urma, cam tot drumul.
In orice caz, trecand de detaliile tehnice si revenind la carte, pot spune ca mi-a placut, in oarecare masura desi nu m-a impresionat cu nimic si a fost o carte slabuta and I quite consider it just a mere book. Avand in vedere ca am citit atat de Emily Bronte si Charlotte Bronte, mi s-a parut tare slabuta carticica asta de Anne Bronte, howsoever, nu stiu ce asteptari aveam desi stilul a fost exact acela pe care am crezut ca il voi intampina si care... however, imi cam place si aveam chef, in momentul respectiv, sa citesc ceva de genul acela asa ca as zice ca a fost foarte bine venita.
Nu pot spune cine stie ce despre carte pentru ca este, in fond, ceva tipic si all that stuffs, that story about a girl who's rather poor but not really poor well si lucreaza ca guvernanta si e linistita si draguta si muncitoare si inteligenta, hahaha and she meets this guy that isn't rich either but well she's timid, he's whatever and they part and then in the end they meet again and he says he wants to marry her and he's not rich anyway but he has a better status than before and he can marry her and they live happily ever after. I know, quite... what the ? but i actually liked it, like just a book of that kind desi ma repet nu am intalnit nimic exceptional care sa o scoata din... i don't know, tipare si sa ma faca sa o iubesc. it was just a mere book. end of story. but i quite enjoyed it, desi asta presupun ca s-a intamplat doar pt. faptul ca aveam chef sa citesc ceva in acel gen in clipa aceea.

A little princess, Frances Hodgson Burnett
This book... well, yeah, poate fi considerata o lectura usoara and for kids sometimes, I guess, desi e full of... you know, figuri and stuffs si ar putea fi considerata o lectura ce iti imbogateste, vrand nevrand, vocabularul. Trecand pe la verisoara mea, am apucat si eu doua carti la intamplare, in engleza si am citit ce am avut. Ajungand la bunici, am dat peste o alta verisoara well who's blind and all si am zis: hey, wanna read a book? well I can't see cousin, can't you see? yea dude but I can. So I read to her, cartea asta chiar am citit-o cu voce tare si pt. cineva and it was... kind of... i don't know, nice and exciting plus ca am descoperit ca imi cam place sa citesc cu voce tare, cel putin in limba engleza.
Revenind la cartea in sine, as zice ca mi s-a parut foarte dulce si interesanta si draguta si... intr-un fel, un pic clasica si am adorat-o asa de mult precum poti adora o carte de acest gen. I mean ,it was adorable and the little princess indeed was adorable, i can't say anything else but that. Nu a fost nimic exceptional in ea prin originalitate sau altceva de acest gen, desi poate ca este chiar originala prin faptul ca e de atata vreme publicata, desi nu am retinut anul - m-am uitat pe coperta, dar mintea mea este... anemica, foarte anemica chiar. Anyhow, it was rather sweet and enjoyable si chiar daca am stat mai multe zile sa citesc din ea, franturi si franturi si la un moment dat vara mea a adormit, well I loved it. Nu stiu, a fost una din cartile acelea care s-au lipit de mine, chiar daca nu este cine stie ce si lectura, ca si idee si asa mai departe, o consider mai mult pt. copii, pur si simplu m-a atras si ma atrage si mi-a ramas adanc intimparita in minte si suflet. Orice ar insemna asta. Period.

The Great Gatsby, F. Scott Fitzgerald
Aveam alte asteptari de la aceasta carte, desi nu pot spune ce fel de asteptari pentru simplul fapt ca erau ... euforice, nematerializate in idei propriu zise ci mai degraba asa, fumurii, departate, iluzii. In orice caz, nu a fost dezamagitoare ci diferita de perceptia mea initiala. Plus ca, to tell the truth, it wasn't such a big DEAL. Nu mi s-a parut cine stie ce, sau poate pur si simplu nu a fost pe gustul meu, or whatever.
Am o prietena care a spus, prin unele randuri, candva, ca i-a placut mult and all and well I thought that it must be a great book. But it wasn't as good as I thought it to be. A fost interesanta si mi-a placut faptul ca m-a impresionat prin simplul fapt ca m-a luat prin surprindere, eu asteptandu-ma la altceva, a fost ca o lovitura de gratie, desi nu definitiva. Stilul a fost chiar okay si enjoyable, usor de urmarit si oarecum placut si a fost interesant cum a fost povestita cartea din perspectiva unui guy care, pana la urma, nu a avut cine stie ce implicatii in actiunea... actiune.
Gatsby was just a normal guy who was... whatever. And the ending was quite nice, that's the part I liked actually. And the car accident... gosh was it kind of cool, but the ending was... I don't know if it's supposed to be sad or not because I didn't think it was sad, but rather cool and interesting si as zice ca daca nu ar fi fost finalul acela, probabil ca nici nu mi-ar fi placut cartea, but like this I guess it's okay and I liked it.
Cum am mai zis, impresionanta a fost doar prin elementul surpriza si astfel vorbesc foarte subiectiv. Insa, in rest, nu a avut vreun "ceva " anume dupa care sa ma dau in vant sau care sa ma faca sa vorbesc non stop despre aceasta carte. Just a book, in the end - at least, for me.

De ce iubim femeile, Mircea Cartarescu
Well this is a really interesting one.
Eu mai citisem ceva din ea la un moment dat, cateva capitole, si cam stiam cu ce se mananca si stiam ca imi place si... intr-adevar, mi-a placut desi capitolul in sine ce poarta numele cartii, titlul " De ce iubim femeile" mi s-a parut sec, sters si astfel vorbesc, din nou, pur subiectiv. Realizez, de altfel, ca toata cartea este plina de subiectivism si m-a deranjat, in oarecare masura, obiectivitatea cu care a tratat acest ultim capitol. f**k, m-a iritat, pentru ca toate acele detalii erau pur subiective. Well, there are women and women and WOMEN and different women in this freaking huge world. And that's my freaking point, dar nu m-a deranjat atat de tare precum vociferez in clipa de fata. Sau mai degraba, scriu in mod iritat. Pur si simplu nu am fost total de acord cu ceea ce a scris si a fost oarecum dezamagitor, dar pot si voi trai cu asta.
In rest, mi-a placut la nebunie. Stil simplu, as zice, simplu simplu si plin de subiectivism, naratiunea este perfecta, la persoana intai si nota "autobiografica" data cartii m-a dat peste cap. Au fost multe capitolase care mi s-au parut... nu adorabile, ci foarte faine si interesante, chiar daca unele detalii mi s-au parut usor prea porcoase pentru gustul meu in clipele in care citeam cartea, caci trebuie sa ai o anumita stare de spirit sa iti placa anumite lucruri.
In orice caz, in general am cuvinte de lauda in ceea ce priveste cartea aceasta si ma subscriu la " wanna read more books by Mircea Cartarescu" because, hell yea, it seems that I'm going to like his work. Or I guess, suppose I will. I'm just going to... you know, try and see, dar revenind la cartea in sine, hell yea, I recommend it.

Evadatul, J. M. Dillard
It was just a book. Period.
Si cu asta as putea incheia orice discutie, comentariu and so whatever asupra acestei carti. Nu mi s-a parut deloc cine stie ce si primele pagini mi s-au parut atat de slabe incat imi amintesc ca i-am spus fratelui meu: mie nu imi place cartea aceasta. and that's the real freaking thing, nu-mi placea. Trecand peste pagina si pagina si pagina, mi-am dat seama ca nu e chiar atat de rea, dar nici exceptionala si am citit-o precum citesti o carte care... well, nu e cine stie ce, nu iti place la nebunie, dar nici nu iti displace, si este doar o oarecare lectura cu tente de roman politist, with crime and the guy who's actually innocent.
In orice caz, plotul e destul de okay. Poate imi placea mai mult stilul daca citeam cartea in limba originala, astfel... nu prea vreau sa comentez caci nu am deloc cuvinte de laude si daca as spune ca este simplut, atunci nu ca as fi dulce si rezonabila ci ar fi ton normal ,caci exista lecturi scrise simplu si frumoase. Dar stilul acestei carti... well, it wasn't interesting or anything and that's the end of it, caci incerc sa nu fiu prea rautacioasa.
Oricum ar fi, finalul ... a fost okay, de asteptat and all that sit. Nobody died but the doctor's wife. So what?

Veronika se hotaraste sa moara, Paulo Coelho
Well... a fost o carte okay. Mi-a placut foarte mult stilul in care a fost scrisa cartea si tihs was the main point really about this book. Cred ca sitlul te si face sa citesti mai departe. Are o tenta realista, amestecata cu fictiunea si te da peste cap, te intoarce pe toate partile prin stil si te pierzi, pur si simplu, chiar daca actiunea nu mi s-a parut chiar cine stie ce, mi-a placut mult cartea.
Ideea, da, trebuie sa recunosc, it was rather interesting and I certainly like the title of the book, it's... i don't know. In primul rand se potriveste cu restul cartii, adica... vreau sa spun ca merge mana in mana cu continutul, but that's it si ... hmm, despre final, caci vreau sa mentionez ceva asupra acestui lucru, somebody told me: i loved the ending. I can say: it was just an ending. And I didn't really like it or dislike it. Just and ending. Daca se intampla asa cum am crezut, doar la un anumit punct ca o sa se intample si prin asta vreau sa spun ca Veronika sa moara, then YES I would've liked it, a little at least. But like that... it was too happily ever after for me, in every freaking way you can find or explain. However, pot si voi trai si cu asta.
Cum am zis si mai sus, am apreciat stilul lui Paulo Coelho si am inteles ca aceasta este una dintre cele mai reusite cartii ale sale (daca nu chiar cea mai) si aceasta parere am prins-o de la un bun amic, chiar in vremea cand citeam cartea imprumutata de unde am apucat si eu.
Howsoever, it was a nice book, nu stiu daca sa o consider just a book, cred ca e ceva mai sus de atat, caci am apreciat-o, desi nu a ramas ca ceva extraordinar de memorabil in mintea mea. I liked it but just that, really.



Răspunsuri în acest subiect
Ce carte citesti acum? - de Lia - 21-01-2011, 02:05 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 21-01-2011, 09:38 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Vero - 23-01-2011, 02:31 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Cherie - 29-01-2011, 12:58 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 30-01-2011, 03:38 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de A'Svear - 31-01-2011, 04:44 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 01-02-2011, 02:22 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Mhiet'e - 01-02-2011, 05:40 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rouge - 02-02-2011, 04:50 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 04-02-2011, 02:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Reveuse - 05-02-2011, 05:48 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lia - 07-02-2011, 10:50 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 09-02-2011, 07:03 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Kenky. - 13-02-2011, 06:56 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de KarinaD - 13-02-2011, 07:49 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 17-02-2011, 06:58 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Miss Serenity - 27-02-2011, 06:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 27-02-2011, 07:05 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CHOCO - 05-03-2011, 10:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lust. - 06-03-2011, 01:05 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Me†al. - 22-03-2011, 11:41 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 26-03-2011, 12:46 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 26-03-2011, 02:19 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Cherie - 27-03-2011, 02:00 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Monica Wksv - 27-03-2011, 08:36 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DollyLiZPrincess - 27-03-2011, 09:03 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 27-03-2011, 09:38 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 31-03-2011, 09:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de KarinaD - 03-04-2011, 10:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 03-04-2011, 11:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Nya. - 04-04-2011, 04:33 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 04-04-2011, 05:06 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rocky. - 08-04-2011, 05:38 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 09-04-2011, 10:34 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 14-04-2011, 11:40 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lia - 15-04-2011, 12:24 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Camelie. - 15-04-2011, 05:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de SnowFlake. - 23-04-2011, 02:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lust. - 23-04-2011, 02:41 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 29-04-2011, 01:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de ^Ciresica^ - 04-05-2011, 04:07 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 05-05-2011, 02:38 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Berry. - 06-05-2011, 07:20 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 07-05-2011, 05:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Berry. - 07-05-2011, 08:24 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 08-05-2011, 02:14 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 09-05-2011, 06:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 10-05-2011, 08:03 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Dragonz Eyez - 10-05-2011, 09:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 11-05-2011, 11:07 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 13-05-2011, 05:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 13-05-2011, 07:41 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Dragonz Eyez - 15-05-2011, 03:02 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 15-05-2011, 03:33 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 20-05-2011, 10:07 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Arisa_chan - 16-05-2011, 12:20 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Allison - 19-05-2011, 10:11 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Cherie - 19-05-2011, 11:14 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 19-05-2011, 11:24 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 21-05-2011, 11:56 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 22-05-2011, 10:01 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 28-05-2011, 02:09 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 28-05-2011, 07:31 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Cookiesor - 29-05-2011, 12:19 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 29-05-2011, 09:08 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de chu - 31-05-2011, 09:11 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Mad Hatter - 02-06-2011, 09:49 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 07-06-2011, 02:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 08-06-2011, 02:39 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 09-06-2011, 09:53 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 13-06-2011, 05:41 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Abbeh. - 13-06-2011, 07:33 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Me†al. - 13-06-2011, 09:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Addeh - 18-06-2011, 08:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 19-06-2011, 01:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 19-06-2011, 06:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de mady - 19-06-2011, 07:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de ~Pufarina~Puff~ - 21-06-2011, 05:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de deeaH2elen - 21-06-2011, 08:02 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 22-06-2011, 09:17 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Kashim - 23-06-2011, 01:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 23-06-2011, 05:36 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Flash - 24-06-2011, 11:56 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Saravis - 24-06-2011, 05:06 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Alee - 26-06-2011, 12:15 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Hakusor. - 26-06-2011, 11:42 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 26-06-2011, 01:04 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 26-06-2011, 03:08 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Me_Samy - 30-06-2011, 12:47 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 05-07-2011, 12:37 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 05-07-2011, 12:51 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 05-07-2011, 01:46 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rose ^^ - 05-07-2011, 04:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 06-07-2011, 11:53 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de gothic_yumi - 06-07-2011, 12:28 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 06-07-2011, 02:39 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 08-07-2011, 01:14 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 10-07-2011, 10:15 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ruxi. - 10-07-2011, 11:01 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 11-07-2011, 11:23 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de SnowFlake. - 11-07-2011, 02:08 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 11-07-2011, 02:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 11-07-2011, 08:07 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Miky sweetie :3 - 11-07-2011, 10:36 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Mizantropul - 13-07-2011, 10:56 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lia - 14-07-2011, 10:45 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 18-07-2011, 12:38 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Moony691 - 18-07-2011, 01:34 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 19-07-2011, 10:19 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 21-07-2011, 02:46 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Psike - 23-07-2011, 11:01 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Leontina - 25-07-2011, 12:51 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 26-07-2011, 01:20 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Aerith - 26-07-2011, 02:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Liar - 29-07-2011, 05:28 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Psike - 29-07-2011, 11:39 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 29-07-2011, 11:59 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Aylin - 31-07-2011, 12:14 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 31-07-2011, 01:48 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 03-08-2011, 11:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Red Baron - 04-08-2011, 11:40 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Anna - 05-08-2011, 12:17 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 06-08-2011, 12:48 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 07-08-2011, 01:18 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Aylin - 07-08-2011, 02:33 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Mad Hatter - 07-08-2011, 04:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 07-08-2011, 08:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Red Baron - 10-08-2011, 08:39 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 11-08-2011, 09:37 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 14-08-2011, 01:01 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 15-08-2011, 08:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Red Baron - 15-08-2011, 11:02 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 16-08-2011, 11:47 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Devil - 16-08-2011, 03:31 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 17-08-2011, 12:24 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 17-08-2011, 03:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Aylin - 17-08-2011, 07:50 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 20-08-2011, 01:14 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 20-08-2011, 12:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 20-08-2011, 01:05 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 20-08-2011, 10:47 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Dufresne - 21-08-2011, 12:13 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de LLC - 21-08-2011, 01:41 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 22-08-2011, 01:29 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Leontina - 22-08-2011, 05:41 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Moony691 - 22-08-2011, 10:02 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Utlaning - 23-08-2011, 09:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rouge - 24-08-2011, 03:02 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 27-08-2011, 10:14 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CandyGirl - 29-08-2011, 12:06 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 01-09-2011, 03:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 01-09-2011, 11:20 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 04-09-2011, 01:38 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Addeh - 04-09-2011, 04:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 04-09-2011, 05:32 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de .: Em :. - 04-09-2011, 06:58 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 08-09-2011, 11:12 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 10-09-2011, 12:37 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 11-09-2011, 10:30 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 11-09-2011, 01:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 18-09-2011, 08:39 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rocky. - 20-09-2011, 07:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 20-09-2011, 11:13 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lia - 23-09-2011, 08:01 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 25-09-2011, 09:54 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 29-09-2011, 10:53 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Saravis - 02-10-2011, 06:19 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Piersicuta - 04-10-2011, 06:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 06-10-2011, 01:39 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 08-10-2011, 10:40 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 09-10-2011, 10:05 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 13-10-2011, 11:20 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 19-10-2011, 12:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 19-10-2011, 03:17 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 22-10-2011, 04:20 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Utlaning - 23-10-2011, 11:59 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Cherie - 23-10-2011, 07:59 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de fleeting ray - 27-10-2011, 05:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de mariska - 28-10-2011, 12:49 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 01-11-2011, 08:07 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 03-11-2011, 04:15 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 05-11-2011, 04:06 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 09-11-2011, 11:04 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 10-11-2011, 07:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 14-11-2011, 01:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Juliet - 14-11-2011, 05:34 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 15-11-2011, 05:28 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de fleeting ray - 17-11-2011, 06:13 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Flash - 18-11-2011, 07:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 18-11-2011, 10:24 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DiZ - 23-11-2011, 05:47 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Wunderbar - 23-11-2011, 07:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 24-11-2011, 04:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 25-11-2011, 05:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 25-11-2011, 06:32 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 27-11-2011, 03:18 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 28-11-2011, 04:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 01-12-2011, 07:40 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 07-12-2011, 01:49 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Dont say Alvida - 09-12-2011, 05:47 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 09-12-2011, 10:03 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Utlaning - 10-12-2011, 12:38 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 11-12-2011, 04:01 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Zyklon - 11-12-2011, 12:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de BloodyInnocence - 11-12-2011, 04:23 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Nirv - 12-12-2011, 10:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 13-12-2011, 06:59 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 17-12-2011, 01:08 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 19-12-2011, 12:17 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Flash - 22-12-2011, 01:02 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Amy :3 - 22-12-2011, 01:44 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 25-12-2011, 12:56 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 25-12-2011, 03:10 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 25-12-2011, 01:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de βεκi - 25-12-2011, 02:36 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 30-12-2011, 08:26 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 04-01-2012, 11:44 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 09-01-2012, 02:49 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Andrei. - 10-01-2012, 05:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 10-01-2012, 06:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 10-01-2012, 09:34 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 12-01-2012, 05:21 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 20-01-2012, 07:50 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 21-01-2012, 05:56 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 26-01-2012, 01:06 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Utlaning - 28-01-2012, 11:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 28-01-2012, 11:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 29-01-2012, 01:14 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Gumă. - 29-01-2012, 07:16 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DiZ - 29-01-2012, 08:39 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 30-01-2012, 08:57 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 04-02-2012, 12:02 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Saravis - 04-02-2012, 08:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 04-02-2012, 08:51 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 04-02-2012, 09:43 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Utlaning - 12-02-2012, 02:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Hetalia - 13-02-2012, 12:44 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de DiZ - 16-02-2012, 01:21 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 19-02-2012, 06:15 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Saravis - 19-02-2012, 08:13 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 19-02-2012, 11:18 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Zyklon - 21-02-2012, 02:32 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 23-02-2012, 07:40 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 23-02-2012, 08:05 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rose ^^ - 05-03-2012, 09:12 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Chlo - 07-03-2012, 02:05 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Horia K - 08-03-2012, 01:12 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de BloodyInnocence - 08-03-2012, 01:17 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de DiZ - 09-03-2012, 12:15 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 10-03-2012, 10:37 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Miky sweetie :3 - 14-03-2012, 10:16 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Saravis - 17-03-2012, 10:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 18-03-2012, 02:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de mady - 25-03-2012, 12:29 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Addeh - 26-03-2012, 01:15 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 26-03-2012, 04:28 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 01-04-2012, 09:09 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Addeh - 02-04-2012, 07:09 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 07-04-2012, 12:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 07-04-2012, 02:21 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rose ^^ - 09-04-2012, 10:54 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de mady - 09-04-2012, 06:19 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 09-04-2012, 08:41 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 12-04-2012, 07:17 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 24-04-2012, 04:48 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 24-04-2012, 09:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lia - 26-04-2012, 03:15 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 27-04-2012, 01:15 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de MajinCloud - 28-04-2012, 11:05 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Zyklon - 18-05-2012, 07:03 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 18-05-2012, 07:50 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ciquita - 25-05-2012, 07:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 28-05-2012, 10:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de MajinCloud - 09-06-2012, 02:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 11-06-2012, 05:33 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 17-06-2012, 11:52 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 17-06-2012, 03:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Alicia - 21-06-2012, 01:45 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 27-06-2012, 12:19 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ang. - 28-06-2012, 06:12 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 07-07-2012, 11:17 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lia - 07-07-2012, 12:19 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Amarantha - 08-07-2012, 04:26 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 11-07-2012, 12:02 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 12-07-2012, 08:21 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Niska - 24-07-2012, 12:31 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 24-07-2012, 09:49 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 25-07-2012, 11:12 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Zyklon - 29-07-2012, 02:27 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Niska - 31-07-2012, 01:15 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 31-07-2012, 01:36 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Nephilim. - 06-08-2012, 11:20 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Cherie - 06-08-2012, 03:20 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 06-08-2012, 09:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Empirical - 13-08-2012, 01:32 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 15-08-2012, 01:59 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Abbeh. - 15-08-2012, 07:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 16-08-2012, 11:32 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Hetalia - 16-08-2012, 01:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Clau~ - 27-08-2012, 01:30 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Nephilim. - 03-09-2012, 05:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de MajinCloud - 05-09-2012, 12:54 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Unia - 12-09-2012, 11:08 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de mady - 14-09-2012, 04:42 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 23-09-2012, 11:32 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de KarinaD - 23-09-2012, 08:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 23-09-2012, 09:39 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Niska - 09-10-2012, 06:53 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 14-10-2012, 11:24 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 15-10-2012, 10:36 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Leaf - 28-10-2012, 12:34 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 28-10-2012, 09:19 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Clau~ - 07-11-2012, 09:12 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 15-12-2012, 11:11 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ryuu - 16-12-2012, 02:06 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de pikab00m - 30-12-2012, 12:52 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Clau~ - 04-01-2013, 01:48 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 22-03-2013, 12:07 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Agrona - 27-03-2013, 07:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Aneedo - 02-04-2013, 06:45 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Nephilim. - 07-04-2013, 10:47 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Clau~ - 07-04-2013, 12:54 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Utlaning - 07-04-2013, 01:47 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ayrin Charles - 09-04-2013, 07:33 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Michee - 09-04-2013, 10:49 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de yaoi maniac - 11-04-2013, 10:44 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de HanniGram - 11-04-2013, 11:24 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Fear - 15-04-2013, 09:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 24-05-2013, 06:12 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Fear - 31-05-2013, 11:00 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Natsuru - 30-06-2013, 07:20 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ada - 04-07-2013, 08:01 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 16-07-2013, 12:21 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ada - 18-07-2013, 01:16 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Arinbjorn - 22-07-2013, 05:41 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Rain - 11-08-2013, 12:18 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Nephilim. - 11-08-2013, 07:37 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Bla_Bla - 11-08-2013, 08:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de fleeting ray - 16-08-2013, 02:22 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 05-09-2013, 04:26 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DreamGirl - 05-09-2013, 06:00 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Arinbjorn - 06-09-2013, 05:33 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Mathilde - 13-10-2013, 12:56 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Lia - 13-10-2013, 01:31 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Arinbjorn - 13-10-2013, 01:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Teh - 24-10-2013, 06:56 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de fleeting ray - 01-12-2013, 07:37 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de CyBeR - 20-12-2013, 10:53 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de MuffinsYumYum - 25-02-2014, 07:59 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de fleeting ray - 08-03-2014, 08:37 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Cynthia - 15-06-2014, 12:03 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Ashtoreth - 19-06-2014, 10:41 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de saurian - 28-06-2014, 11:49 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de ayako - 07-07-2014, 02:13 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Nero19 - 14-07-2014, 12:43 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Equinox - 15-08-2014, 07:25 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de GardenGirl - 19-08-2014, 10:36 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 24-08-2014, 03:30 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DreamGirl - 26-08-2014, 05:33 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 14-09-2014, 02:45 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 16-09-2014, 03:53 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 24-10-2014, 03:40 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 23-11-2014, 12:32 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 07-12-2014, 01:10 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 29-12-2014, 02:41 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 06-01-2015, 06:52 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de DeDal N. - 07-02-2015, 07:34 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de Vanilla Moon - 04-04-2015, 07:43 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de TLDR - 20-04-2015, 08:33 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Vanilla Moon - 06-05-2015, 08:58 AM
RE: Ce carte citesti acum? - de Vanilla Moon - 04-06-2015, 09:08 PM
RE: Ce carte citesti acum? - de TLDR - 04-01-2016, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cea mai infricosatoare carte citita Ang. 21 20.295 06-05-2015, 11:01 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Recomanda o carte JavaLeen 52 36.782 02-02-2014, 09:52 AM
Ultimul răspuns: tattva
  Ce carte alegi? Teh 29 17.627 30-08-2013, 12:46 AM
Ultimul răspuns: Teh
  Pentru orice cautatori de carte CyBeR 30 15.409 16-01-2013, 01:49 PM
Ultimul răspuns: Fiction


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)