Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scaldare in dorinta [Poveste finalizata]

Ceau! Cred că scrii la fel de frumos ca întotdeauna, ai mai avut greşeli mici, din neatenţie cu siguranţă, dar în mare capitolul a fost impecabil, bine aşezat, pus la punct din toate unghiurile.
Kyan nu a încetat din al "tachina" pe Tylor, ceea ce este incendiar şi să fiu sinceră mereu mă lasă pe mine cu emoţii în inimă. E foarte plcut când pui condimente pe, măruntele gesturi, reacţii, chiar şi mişcări corporale, dai dinamis, eu una aşa văd şi aşa mi se pare.
Felul în care actorul şi-a "eliberat", aproape toate sentimentele şi râvnirile a fost destul de incitant şi pot spune că m-au trecut fiorii, ai scos în evidenţă toate acele emoţii puternice din el. Şi nu a ezitat nici bestia din el să facă şcene fierbinţi.
Tylor la fel de inocent a rămas, atât de ameţit de izmul emanat de actor şi la fel ca la Kyan, ai sos tot ce este mai bun din tânăr. Toate acele gesturi mărunte au înflorit spectaculos, reacţiile acestuia le-ai descris destul de bine. Pot spune că mai mergea să te înfigi în ei, dar pentru început e foarte bine. Căci ai reliefat ideile pe care le ai şi pot înţelege clar ceea ce doreşti să transmiţi.
Tu nu ai dificulate în mare să scoţi la iveală anumite şcene unde personajele sunt pune în diferite situaţii, îndiferen de intensitatea sau gravitatea stimulilor. Pe scurt a ieşit super, gata, nu mă mai complic, că mai rău de bag în ceaţă.

Chiar a fost lung, plăcut şi în această noapte am să dorm regeşte.
Abia aştept nextul, când ai timp îl aduci, dar sper că mai repede, căci ne-ai lăsat să aşteptam destul de mult. Oricum a fost o idee frumoasă - sesiune foto - are să iasă multe, iar după ce se finalizează urmează ceva fierbinte. Mârr, mârr sau poate că se lasă cu taifun, cine ştie.
Succes în continuare!



Răspunsuri în acest subiect
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de MiraA - 20-01-2011, 12:35 AM
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de Sasha. - 26-02-2011, 11:03 PM
RE: Scăldare în dorinţă[*YAOI*] - de .ℓυ¢кy.sтαя. - 27-03-2011, 01:58 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Rain - 11-03-2012, 11:48 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 12-03-2012, 12:26 AM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 12-03-2012, 06:14 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 18-03-2012, 10:11 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 23-03-2012, 04:46 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)