Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Demi Lovato

#1
Ştiu de ea de pe net. Mă gândeam să văd ce se mai discută despre ''faimoşii copii din camp rock''. Când am dat peste această fiinţă, pe care o credeam cât de cât normală, şi când colo, vezi că se taie cu lama.. sad. true is true. M-am gândis să deschid topicul acesta ca să depănam păreri, despre această fată care a ajuns faimoasă cu camp, şi chiar era simpatică, până pe acum.

Voi ce părere aveţi? ore o să o ia şi aceasta pe drumul greşit, sau a luat-o deja?

my opinie:
cred că fata nu prea este sănătoasă la cap. Era, simpatică, niceh, cuteh and sweeteh, but now.. nu mai este. Să te tai cu lama din cauza unui tip, 'Joe de la jonas'. Mi se pare o prostie. Dar văd că dive ca ea, nu au ce face cu timpul lor, decât sa se taie cu lama. Sunt sigură că dacă ar fi fost măturătoare, sigur nu s-ar gândi la sinucidere. Opinia mea.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
Se numeste publicitate, iubito.

Cat despre fetiscana, I don't mind her, in maxim 2 ani o sa o uitati cu toti. (in oala cu Jonas Brothers, Hannah Motanna, Adam Lamber , Just Bibber si cine dracu mai canta-n zilele astea.)


Also, este foarte urata. 2
Do not speak unless you can improve the silence.

#3
HuH, alt star Disney. M-am cam saturat de astia, sa fiu sincera. Sunt multe prea dragute, mult prea 'curate' si nevinovate. Toate zambetele alea, nu cred nici o secunda.
Anywho, revenind la ea, din cate stiu eu, 'Camp Rock' a fost rampa ei de lansare, nu? Am vazut filmele si pot sa spun ca nu imi place nici cum canta, nici cum joaca. Ma calca pe nervi melodia 'La La Land'. De fapt tot ce e legat de ea ma calca pe nervi.
Probabil de prea bine sau cum zice tata, 'de buiaca' face toate astea. S-a saturat de bine fetita? De ce nu incearca sa traiasca putin altfel, fara milioane de dolari si haine de firma. Poate atunci ar pretui ce are mai mult.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)