Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

We will still be friends forever despite difficulties

#1
Eu o sa scriu din perspectiva Sakurei si al lui Sasori iar Vero din cea a lui Deidara^^.
Disclamer:Nu detin nici unul din personajele nin anime/manga Naruto/Naruto Shippuden si nu fac profit de pe urma intamplarilor.

We will still be friends forever despite difficulties

Capitolul I

Sakura:

Ah , Dei-kun , asteapta-ma , vin acum . Nu am sa te parasesc tocmai cand ai cea mai mare nevoie de mine . Nu imi pot imagina viata fara tine , Deidara . Cum as putea eu sa traiesc fara tine ? Deidaraa !! Imi tot repet aceste cuvinte , mi s-au tiparit in suflet . Alerg din rasputeri pe strazile pustii si reci ale Tokiolui . Ma simt asa de singura acum ca stiu ce a patit Dei-kun … scumpul meu Dei-kun . Am simtit ca mi se taie respiratia cand am citit un mesaj anonim : ”Sak’ra , Deidara si gasca lui au fost implicati intr-un conflict cu Gaara . Restul baietilor nu au nimic , insa Deidara a fost gasit intr-o balta de sange . Te rog mult sa vii cat de repede poti ! Grabeste-te ! ” Nu mi-a zis locul unde dragul meu Dei-kun a fost batut , dar pot fi sigura ca stiu unde sunt . De fiecare data ii gasesc la Baf , locul in care isi petrec cea mai mare parte din timp . E un loc nu tocmai primitor , intr-un cartier marginas . Eu as zice ca este chiar straniu . Mereu se aduna gasti si gasculite acolo , si mai mereu se intampla conflicte,dar nu asa de grave . Si Gaara , acel cretin , acum ce mai are cu bietul Dei-kun ? Ce i-a facut , si daca a patit ceva grav , nu i-o voi ierta niciodata . La toate aceste ganduri o lacrima mi se prelinge pe chip si un fior imi simt in trup .I ncep sa tremur necontrolat , si oare de ce ? Afara este primavara , dar totusi este foarte cald . Oboseala isi face simtita prezenta , dar nu ma pot opri din fugit , nu cand Deidara are cel mai mult nevoie de mine . Aud un zgomot nu tocmai placut , se pare ca era telefonul meu . Ridic clapeta telefonului meu negru , si un strigat ma inspaimanta : ” Deidara e in coma !! ” Oh , nu … nu se poate . Trebuie sa ajung cat mai repede .I nchid telefonul si-l arunc cat colo . Nu-mi pasa ce se intampla cu el . As da acum orice ca sa fie bine . Bine , se pare c-am ajuns . Oh , ce peisaj infiorator , sange peste tot . Amutesc pentru moment , dar imi scutur capul si reusesc sa-mi misc buzele spunand Dei-da-ra ... aveam un glas jos , slab,i nspaimantat . Deidara era intr-o balta de sange cu niste para-medici langa el . Intre timp se auzea sirena sacaitoare a unei ambulante . Nu bag in seama pe nimeni , ma duc direct la el . Il strang in brate , murdarindu-ma de sangele lui rosu-sangeriu . Bluza mea cea alba imaculata , avea acum o culoare rosie inchisa . Reusesc sa-i spun printre lacrimi cateva cuvinte :
- Dei-kun , nu ma parasi . Am nevoie de tine ! Cum as putea sa traiesc eu fara tine , Deidara ? As face orice ca sa stiu ca esti in siguranta , dragul meu . Tu insemni totul pentru mine … Dei-da-ra-kun … Nu mai am vlaga … simt cum ma prabusesc pe pieptul lui bine facut . As vrea sa mor eu in locul lui , el a facut atatea pentru mine , si eu nu l-am ajutat cu nimic . Doar un zambet inocent de fiecare data . El se multumea cu atat . Si daca moare , vreau sa mor si eu . N-am pentru ce sa traiesc fara el ... chiar nu am . Nu pot sa cred ca Gaara i-a facut asta doar ca sa se razbune pe mine … nu pot . Defapt … ce legatura are Dei-kun cu toate astea ? Si sa-i faca toate aceste lucruri doar pentru ca l-am parasit ? Inca nu s-a impacat cu ideea ? Un fior simt in suflet , e un peisaj sumbru . Totul e negru , intunecat , fioros . Nu-mi place ... acesta o fi oare Iadul , caci nu cred ca am ajuns eu in Rai . Ah , ce e luminita aceea ? E asa de placuta , calduroasa , nu se potriveste deloc cu acest peisaj sumbru . Deidara ?! O lacrima mi se prelinge , iar , pe obrazul meu palid , urmat de multe altele , cazand pe asfalt .Contactul dintre ele si asfaltul rece provoaca un sunet linistitor , dar privelistea din fata mea ma omoara . Cad in genunchi la vederea acelor imagini , nu mai suportam , Gaara a intrecut orice masura . In fata ochilor mi se deruleaza un film tragic . Gaara si gasca lui vin si se i-au din senin de Dei-kun ... si ... ce-i asta … i-a bagat cutitul in stomac de trei ori zicandu-i : ” Si credeai ca o sa scapi dupa ce ai luat-o pe Sakura din bratele mele ! ” Oh , saracul Deidara , n-a avut timp sa riposteze , si acum e pe cale sa moara . De ce nu am fost aici sa opresc acest conflict stupid ? Eu stateam bine mersi acasa si dragul meu Deidara e in coma . Viata lui este tinuta de un fir de ata subtire , gata , gata sa se rupa si ... Si eu nu pot face nimic . Lacrimile imi curgeau necontenit , dar asta probabil doar in acel vis . In realitate cred ca era tot aceea imagine . Deidara plin de sange si eu lesinata cu capul pe pieptul lui . Tinea asa de mult la mine , m-a aparat de nenumarate ori si ... Ah , ce-i asta … acest sentiment . Ma simt zguduita si … cred ca pot sa-mi deschid ochii . Dar … imi simt genele grele , nelasandu-ma sa-mi arat ochii cristalini , curatati de acele lacrimi amare .

Speram sa va placa ! >.>
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#2
ei da! imi place draga! e super capitolul, esti geniala :X
imi place tare mult cum ai descris sentimentele Sakurei care e pe cale sa-l piarda pe Deidara...ce trist! sper sa fie bine
Sa incep:
descrierea e foarte frumoasa, o iubesc
naratiunea de asemenea e superba
dialogul nu e deloc sec
iar actiune chiar nu e grabita...
deci, ai inceput f frumos :X exact genul meu ^^

acestea fiind spuse astep cu nerabdare nextu care sper eu sa fie la fel de captivant ca acesta :*


:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#3
Buna! Abea acum am vazut ca ai postat, defapt, ca ati postat un fic nou. Ei bine, ce pot spune... ma asteptam ca Vero sa povesteasca din perspectiva lui sasori avand in vedere ca e un fic sasoSaku, insa presupun ca aveti planuri mai si pentru Deidara:>:>

Asa... sa incepem cu partile rele:
Ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca repetai intruna Dei-kun... suna destul de deranjant.
Deci... chiestia asta, a foist un lucru ce nu mi-a placut absolut deloc. Adica.. in fic eu cred ca ar suna mai bine Deidara, nu Dei-kun... parerea mea...
Al doilea lucru a fost faptul ca scri cand desparti cuvintele cu "`" De ex: n`am fost... ar arata mai estetic sa scrii n-am fost... nu ti se pare?;)
Asa... estetica e bunicica, doar ca... nu stiu, mi se pare prea inghesuit capitolul asta.
Iar actiunea, sincer... mi s-a parut putin, doar putin grabita.
Ceea ce ar fi trebuit sa spun prima data, spun acum: Nu prea ma incanta cum ai inceput capitolul... adica... puteai face asta cu o introducere asa cum e normal intr-o compunere, insa tu ai inceput direct cu actiunea.
Si... te-as sfatui ca dupa semnele de punctuatie sa lasi spatiu. arata mai estetic^^

Partile bune:
Naratiunea e buna si asta e evident avand in vedere ca ocupa aproape tot capitolul care, apropo, a fost destul de micut.
Dialogul... ei bine, replica aceea nu e seaca, doar ca ma tot zgarie pe creier acel Dei-kun:)) poe viitor, te-as ruga, daca se poate sa nu mai folosesti atat de des pentru ca devine iritabil, parerea mea.
Descrierea... ei bine, mi-a placut cum ai descris sentimentele fetei, dar stiu ca se putea mai bine. Ma asteptam la mai mult din partea ta, insa pentru un prim capitol, e ok. Inteleg faptul ca nu ai descris si locurile prin care trecea pentru ca imi dau seama ca frica ce pusese stapanire pe ea nu o lasa sa mai zica: wow, ce peisaj minunat... acele flori, nu stiu cum[oricum, ai prins tu ideea:))]
Si... o ultima parte buna, si cea mai importanta dupa parerea mea, este ca pana acum, ficul e destul de original si promite multe, insa asta vom vedea pe viitor.

Ei bine, cam asta a fost tot ce am avut de spus...

Sper sa nu va suparati pe mine pentru acest comentariu, dar m-am gandit ca v-ar prinde bine si unul mai dur[cel putin, eu intotdeauna ma bucur cand primesc comentarii mai dure deoarece ma ajuta] pentru a putea evolua. Inca o data, sper ca nu v-ati suparat.
Ei bine, ne vedem la urmatorul capitol si vreau sa vad imbunatatiri;)... asta daca ma mai primiti cu un comm, desigur.
Byesi succes in continuare:*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#4
fiC nouuu:X
e superb^^ imi place enorm de mult:D
of... oare de ce trebe Gaara sa fie asa de idiot si prost si nesimtit si... multe alte adjective pe care nu stau acum sa le rostesc [scriu]^^
Sper ca Deidara sa nu moara:((
saraca Sakura... cata suferinta trebuie sa indure din cauza prostului de idiot si de nesimtit si de porc si... de Gaara.
pai... fetelor sa puneti repede nextul ca sa vad ce se intampla, ca nu mai pot sa astept prea mult:)) :-w si sper ca Deidara nu moara^^
app... nice colaboration;)
P.S. sa ma anuntati cand puneti nextul:*

#5
Heiii` girls !!!
Da`ţi`mi voie să mă înclin în faţa voastră . În sfârşit cineva apare cu ceva nou , unic . Chiar dacă sunt fană SasuSaku , mi s`a cam acrit de atâtea ficuri :> Să curgă de acum încolo cu SasoSaku , DeiSaku , GaaraSaku şi ce`o mai fi . Thnx :X Să vedem : `Descrierea : e bunicică , dar cum ţi`am zis şi la celălat fic , se putea şi mai bine...fară supărare :D vreau să descrii sentimentele mult mai profund...[încât să mă faci să plâng : )) cică xD] ; `Dialogul : chiar dacă a fost doar o singură liniuţa de dialog , au mai fost câteva fraze în care Sakura îşi vorbea ei şi eu iau asta ca dialog ...invizibil :-? Deci mie nu mi se pare sec xD ; `Naraţiunea: Ce frumos ...se împleteşte cu descrierea ... ; `Acţiunea : posibil ca unora să li se pară grabită , da` mie una fetelor îmi place ...sinceră să fiu dacă ai fi început cu `Stăteam la tv....bla bla bla` ţi`aş fi zis că e plictisitor :p ;`Greşeli : nu am văzut xD oricum eu sunt aeriană deci nu ştiu sigur dacă sunt sau nu greşeli [ deşi sper să nu fie : > ] Aşa ; ` Estetica [ cum a zis şi Marina ] : Poate ei nu`i place să apară cu " ` " dar mie da . Oricum mi`e indiferent dacă e cu " ` " sau cu " - " xD ; `Capitolu` în sine : dacă te rog frumos , dai tu un edit mic acolo şi deselectezi liniuţele ălea aşezat pe mijloc . Adică mi se pare că îi dă un aspect de înghesuială ...mai bine ar arăta dacă ar fi lăsat normal . Cred eu :-? xD Acum lasă`mă să mă descarc ...CUM ? Dei-kun al meu să moară , să nu moară te rog [-O< dacă moare măcar bagă`l pe Sasorii în peisaj :> [aberez xD i know xD ] Blood...sânge ...ador sângele : X Gaara , tu scumpul meu roşcăţel[după Sasorii ] cum ai putut fii aşa rău . L`aţi făcut bad boy : > Voi nebunelor ; )) Eh mai bine termin că fac spam pe aici nu vreau ban :D În orice caz vă urez spor la scris şi imaginaţie drăguţelor :> Aştept next ;d

#6
Imi place foarte mult ideea si mai ales faptul ca ficul nu e SasuSaku . Oi fi scris eu o gramada de ficuri cu acest cuplu , dar m-am saturat de el . Pun originalitate ficului pe primul loc . Ce pot spune ... Mi se urca la cap daca nu e original , dar asta e alta poveste :-j . Nu comentez cum a fost descrierea si toate celelalte pentru ca nu-s perfecat la capitolul asta , deci nu ma voi apuca sa iti dau critici de care nici eu nu sunt sigura , dar pentru o "profesionista" ca mine , mie imi place si descrierea , si naratiunea si actiunea . Deci in concluzie , pentru inceput , mie imi place . Astept nextu' :bye:
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki

#7
Buna fetelor, vad ca aveti o gramada de comentarii, cred ca nu va suparati daca mai primiti unul :)) . Asa, imi place ideea ficului, este destul de originala. Modurile de expunere sunt okay, dar sunt si niste parti care nu mi-au placut.

In primul rand, prea multi Dei-kun si Deidara, puteai sa pui din cand in cand si '' el '' ca sa nu te repeti atata. Ficul este prea inghiesuit, puteai sa pui aliniate. Lasa loc liber dupa semnele de punctuatie si pune cratima. Nu stiu, mie mi s-a parut ca a regretat prea mult, prea multa durere daca intelegi ce vreau sa spun.

Apreciez originalitatea ficului, ati bagat multe personaje cu care nu prea se fac ficuri si ati combinat totul foarte frumos. Astept sa ne surprindeti cu un urmator capitol. Stiu, m-am cam repetat dar trebuia sa imi spun si eu multumirile si nemultumirile, nu? Bafta in continuare si sper sa nu ne faceti sa asteptam mult.


[Imagine: bloody62.jpg]

#8
We will still be friends forver despite difficulties

Capitolul 2.

Sakura:

Imi simt genele grele,nelasandu-ma sa-mi arat ochii cristalini,curatati de acele lacrimi amare.Reusesc,insa cu greu,sa’mi dezlipesc genele’mi mari privind in jur.Ce straniu!Sunt scarbita,atata sange peste tot…este groaznic…groaznic.Imi intorc chipul catre cel care m-a “deranjat”.Dau sa-i zaresc chipul,dar nu pot.Vad totul in ceata,ce oribil!Incep sa’mi dau seama cine este,parul de un rosu inchis,ochii negri ca cel mai intunecat abis.Prin minte imi zboara multe amintiri cu aceea persoana,tind sa spun ca il cunosc.Dar…nu poate fi el…nu..nu el…nu Sasori-kun.Am crezut ca a murit in acel accident de masina oribil din Beijing.Ii simpt bratele pe talia mea luindu-ma pe sus.Ma simt asa de protejata acum.Presimt ca nimic rau nu mi se poate intampla in acest moment.Dar,eu nu contez,Deidara conteaza in acest film al vietii mele.Oh,dragul meu,nimeni nu poate trai fara prieteni,eu de ce as putea trai fara tine?Se pare ca ma duce intr-o ambulanta. Prin ceata lasata de siroaiele de lacrimi care se tavaleau pe obrajii mei il vedeam cum medicii il urcau cu grija pe targa, apoi in ambulanta., soferul calcand pe acceleratie si gonind pe dulevardul Grand Noir.Sirena aceea asurzitoate ma scotea din sarite.Era chear enervanta.Imi intorc privirea catre el,si ii spun printer gafaituri:” Nu poti alege cum vei muri sau cand.Si eu nut e lasa sa mori acum!”Nu poate muri,nu din cauza afurisitului acela de Gaara .Voi face eu ceva ca sa’si revina,nu-l pot lasa asa! Impreuna vom putea muta muntii din loc,dar fara tine,eu nu insemn nimic,Deidara.Dar ce sa fac?Sufletul imi este sfasiat acum ca el este pe cale sa moara,iar mintea nu-mi mai judeca logic.Ma uit prin jur si il zaresc pe roscat.Ma tinea strans de mana ,privind la el.Doi medici se chinuie sa il tina in viata,dar el nu raspunde. Asfaltul rece nici nu se compara cu sangele ce-mi trecea prin vene. Garra era gerul care mi-a inghetat inima.
Ma simt asa de obosita,dar in acelasi timp singura.Nu’mi pot controla corpul,iar ochii mi se inchid incetul cu incetul.Nu pot adormi!Nu acum…dar…

Deidara:

Simt o durere groaznica in pieptu’mi sfartecat cu cruzime de monstrul numit Gaara. Respiratia mi se oprise din cauza greutatii asezate pe pieptul meu,insa nu era o povara,preferam sa o vad aproape de mine. Voceile din jurul meu desi mi se pareau cunoscute nu puteam sa le asociez cu personae.,dar una am recunoscut'o,o voce calda,foarte familiara,vocea sakurei. Ma implora sa'i raspund,dar eu nu aveam puterea necesara…nu imi puteam controla trupul.Imi este foarte greu sa vad ca sufera din pricina mea,chiar ma urasc.Nu mi-am dorit nici o data sa o vad asa,dar acum,sunt intr-un cosmar,cosmarul vietii mele… Vocea Sakurei si a celorlaltor persoane paleau. Vederea mi se incetosa. Nu mai am vlaga-n mine...imi simt sfarsitul aproate..dar nu,nu voi muri acum,nu o voi lasa pe Sakura singura niciodata.
Sakura,chiar daca nu imi voi indeplini scopurile, voi fi acolo sus pentru simplu fapt ca mi-am propus lucruri marete. Un sunet imi astupa urechile. Acel sunet venise de la masina care ma duce sa ma "cazeze" in spital".Si daca mor,vreau ca cineva sa aiba grija de ea,de cea mai buna prietena a mea.Am avut mereu grija san u pateasca nimic,dar daca eu mor,cine va mai avea grija de micuta mea?V-a fi singura,v-a suferi!Mi-as dori san u ma planga daca mor.Sa nu-si incarce sufletul cu o problema minuscule,moartea mea.Eu o voi pazi mereu de sus,si,voi avea mereu grija de ea!Voi fi ingerul ei pazitor,sin u o voi parasi in veci.Voi avea grija sa fie fericita,san u sufere dupa urma mea,dar pana in acel punct,eu ma lupt.Ma lupt cu soarta mea,cu moartea care ma doreste,dare u nu o sa-I raspund.Sunt puternic!Am avut eu probleme si mai mari,sin u o sa te lass a ma iei,ai auzit?Acum chear ca am innebunit…vorbesc singur,dar mai bine asa.Mi-as dori sa imi pot deschide ochii,sa-I pot zari chipul pal ca spuma laptelui.Mi-as dori sa-I sterg lacrimile de pe obraz,s-o i-au in brate sis a-I zic ca totul va fi bine.Dar,din pacate,acum nu pot.Oare v-a plange mult dupa mine?Nu mi-as dori sa se intample acest lucru,mi-as dori sa o vad fericita,cu zambetul pe buze,impacata cu sufletul ei.Copila aceasta a trecut prin multe lucruri care i-au marcat viata,dar a rezistat.A fost puternica,de aceea si eu trebuie sa fiu la fel,sa-I demonstrez ca nu o s-o parasesc in veci!As vrea san e pastram prietenia in veci,san nu se intample nimic cu ea.Imi simt sufletul zbuciumat,strapuns de o durere inimaginabila.Nu este ce va inchipuiti,nu este durerea,ci gandul ca as putea sa o pierd pe veci.

Yup.Yup..cam atat pentru azi.Imi pare rau ca v-am dezamagit si ca am pus eu si acest capitol,dar Vero nu a venit inca acasa.Scuzati-mi lipsa de imaginatie^^.Ja ne!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#9
Buna! `Ete ca am aterizat si eu[din nou] pe acilisa:))
Pai... capitolul e dragut, doar ca ar arata mai estetic daca nu ai seta ca textul sa se alinieze pe centru si l-ai lasa asa cum e el. Dupa parerea mea ar arata mult mai bine. Am vazut ca mi-ai urmat sfaturile si ca ai pus cratima. Ma bucur pentru asta! Insa as vrea ca si dupa semnele de punctuatie sa lasi spatiu. Stiu, la nceput e greu, si mie mi-a fost, dar m-am obisnuit!
Descrierea e bune, n-am ce zice, chiar n-am. Naratiunea la fel, iar dialogul fiind inexistent[ nu ca m-ar deranja nu pot spune nimic despre el.
Pai... greseli de tastare ai avut cam multe, dar de astea minore, dupa parerea mea.

Abea astept continuarea dragele mele si sper ca va veni cat de curand;;) :*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#10
mda... e frumos ficul dar nu prea... nu'stiu nu se intampla nimic.
Tot ce ati scris voi pana acum este un monolog continuu: cand Sakura, dupaia Deidara...
Mai puneti si voi niste actiune ca asa e prea... "booring" [fara suparare]:D
pai.... sper ca Vero sa se intoarca repede si in capitolele urmatoare sa vad si niste actiune.

Sper ca nu v-a suparat commentul meu, dar daca o sa cititi si voi o sa va dati seama ca de fapt nu se intampla nimic. Intr-adevar, actiunea nu trebuie grabita dar la voi nici macar nu se gaseste asa ceva. Dupa cum am mai zis: un monolog continuu... si nici macar nu este prea clar motivul pentru care Gaara s-a luat de Deidara. Adica, da... pentru Sakura, dar totusi;)
P.S. sa ma anuntati cand puneti nextul si sper ca in ala sa se si intample ceva.
kiss u:*:*:* si sa aveti parte de multa imaginatie:)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 27.484 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.109 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 10.964 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.219 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.128 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+] Heartagrama 41 19.651 07-07-2011, 02:58 AM
Ultimul răspuns: Akie
  You and me forever [+18] Nywa 25 23.738 29-01-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.538 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 5.583 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  Lord of the Rings - More than friends? [ Yaoi ] Meal. 1 2.969 29-01-2010, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)