Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Selena Gomez

#1
Selena Gomez s-a născut în Grand Prairie, Texas.Părintii ei Ricardo Gomez şi Mandy Teefy divorţează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Tejano. Tatăl ei este de origine mexicană şi mama ei este de origine italiană de aici se vad frumoasele trasaturi

In colaborare cu The Scene a lansat până in prezent două albume : "Kiss&tell" şi "A year without rain".

A year without rain
Intuition
Shake it up

[Imagine: 416d8f9ef07afc2ee0002e1fdd06c3b6.gif]
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Yeah, Selena girl. Dupa umila mea parere, o intrece pe Miley Cyrus.
Ce pot sa spun? II ador melodiile si feat. ei cu The Scene. Suna foarte bine. Cred ca preferata mea e 'Round and round' insa imi place si 'Naturally'. Dupa cate stiu eu e un star Disney foarte curat, in sensul ca nu au fost puse pe net poze cu ea in situatiuni delicate and co.
E o fata frumoasa si talentata. Isi merita locul printre adolescentii celebrii.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Ta-da! Postez şi eu pe aci. Selena normal că o bate pe Miley, e ceva scris în regulile cerului. Chiar e frumuşică foc, mă întreb cum e fără machiaj? Cred că e bine şi aşa.
Melodiile mele favorite sunt : A year without rain, Naturally, Shake it up, Tell me something I don't know, Round and round. Nu sunt un fan înrăit al ei, dar ştiu că e cea mai bună de pe Disney ăla.
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#4
Selena Gomez 71
Ce pot să spun? Este o adolescentă foarte drăguţă, o actriţă bună şi foarte amuzantă. Îmi place mult cum joacă şi cum cântă. Adică vocea ei s-a schimbat foarte mult, la început recunosc că nu îmi plăcea deloc cum cânta xD Probabil şi din cauza că era doar un copil. A progresat foarte mult, din punctul meu de vedere. Useri, aveţi dreptate. Cred că este singura actriţă Disney serioasă şi care îşi face treaba. Multe actriţe au luat-o pe căi greşite, deoarece li s-a urcat celebritatea la cap. O respect pe Selena, este aşa cum o ştim din totdeauna. Şi sper să rămână aşa în continuare.
Ea este drăguţă şi fără machiaj, pot spune că arată chiar la fel xD Oricum nu exagerează niciodată când vine vorba de machiaj.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Chiar a început să îmi placă de ea. Nu pot să zic că sunt ceva gen : Wow!O adooor! o.o . Nu . . . doar o admir pentru că , cum spune şi Dedal , este un star Disney foarte curat. Indiferent că o să ziceţi că par prea mare pentru a mă uita încă la seriale Disney . . nea , nu mă pot abţine. 21
Părerea mea e că totuşi i-ar sta mai bine ca actriţă. Vocea live nu mi se pare , mare lucru. Dar nu mint , pentru că sincer îi ador cam toate melodiile. ( totuşi , ce melodii nu-mi plac mie până la urmă? -.- ). N-am să stau acum să le enumăr pentru că sincer sunt multe. Frumuseţea , clar o are. A urcat mult dupa ce a decăzut "Printeţesa HM" din tron. Dar merită mai multă atenţie decât îi se acordă în acest moment.
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#6
(08-01-2011, 08:27 PM)Alya A scris: Cat despre Selena vs. Miley , Selena o bate cu mult pe Miley Cyrus
I'd pay to see that.


Nu stiu nimic despre fetiscana deci nu ma pronunt, cand am mai schimbat posturile la tv nu i-am prea vazut talentul (nici cel de solista nici cel de actrita). Dar asta nu-i bai sa spunem ca e tanara si mai are timp sa exerseze, ma deranjeaza in schimb ce modele se promoveaza mai nou pe canalele pentru copii. Ma deranjeaza ca toate proastele adopta o imagine cliseica si ajung sa faca pe idolii.
Unde dracu mai sunt desenele alea marfa cu amuzament, morala, ironie fina? Meh, I miss Fox Kids :3 10

#7
Hăh, Selena e chiar simpatică pe lângă Miley, care ajuns ce-a ajuns. Ohnehin.
Mă uitam într-un timp la Magicienii din Waverly Place şi juca...ok. Adică e pe la mijlocul carierei, mai are mult de muncă. Şi ca voce e ok. Are un glas plăcut, deşi melodiile scoase de ea nu-mi plac. *laughs* Dar le-am ascultat şi de asta pot să mă pronunţ. ^^
Chiar mă întreb cum o suna vocea ei live, pură aşa. :]] Totuşi, mi se pare că ei îi stă bine ca actriţă. But who knows, poate va ajunse şi o mică cântăreaţă şi poate-poate va deveni 'noua prinţesă pop' a Disney-ului.

Ruxi.
[Imagine: 887m.jpg]

Use your smile to change the world . Don't let the world change your smile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)