Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#24
Capitolul 11


- Sa sti ca nu hoitul ala de Dracula, care arata ca un poponar la greu, m-a platit sa te rapesc, spun calm, in timp ce luam cina la un restaturant select din Piata San Marco. Am facut-o singur, mai adaug si apoi iau o gura de salata verde.
- Dar eu tot nu inteleg de ce l-au ucis, imi spuse Romeo, jucandu-se cu lingurinta prin inghetata.
Am privit ganditor lumanarea ce ardea intre noi, apoi am ridicat din umeri, pentru ai da de inteles ca nu stiu. De fapt stiam de ce. Luminor a vrut sa fie cu Kiro si au fost vreo trei saptamani impreuna, dar Kiro s-a despartit de el, fiindca Luminor dorea sa fie numai cu el si facea scandal daca nu ii raspundea din cinci in cinci minute. Fiindca ca blondul s-a indragostit de mine si eu de el, Luminor a vrut sa ma ucida, dar era sa se prajeasca.
Ne-a lasat in pace, timp de sase luni, incercand sa se certe cu fratemiu. Si-a dat seama ca eu si Shin il iubeam nespus de mult pe Kiro, asa a aranjat cu masa sa il ucida. De atunci a pornit tot acest razboi. Chiar si acum ma consider vinovat ca nu am luat masuri imediat, ce a incercat o data sa ma ucida cu vitriol...
- Unde te gandesti? Ma intreba brunetul, facandu-ma sa tresar.
- La tata, ii raspund senin, apoi imi musc obraji pe interior.
- Ai un tata? Unde e? Cum arata? Ma bombarda cu intrebari.
Ii spun ca e brunet si e undeva unde e foarte cald, cu multa lava si tipete. Ma privi incurcat, apoi ma anunta ca a terminat de mancat. Am platit costumatia si am pornit sa ne plimbam prin oras. Il tineam pe dhampir de mana fara nici o grija, parca ar fi fost ceva natural pentru mine. Vad un fulger cu brazda cerul si apoi un tunet se auzi peste oras. Ii spun brunetului e timpul sa mergem acasa. In timp ce mergeam pe strazile intortochiate, simt ca suntem urmariti de cineva. Ii fac semn din cap, iar Romeo incuviinta din cap. Marim usor pasul si cand vrem sa luam coltul, niste tipi ne aparu in fata cu bate de basball si lanturi.
Unul dintre ei arunca o galeata de apa infecta din canal, iar o parte din vopsea mi s-a scurs din par, aratand cine sunt cu adevarat. Conducatorul gasti fusese cel mai fericit cand ma vazu si le spuse celolalti sa se pregateasca sa il ia pe brunet pentru recompensa. Deodata parul taiat scurt, se ridica singur, aratand ca urma sa imi folosesc puterile, iar aerul din jurul meu incepu sa vibreze ca un zumzet, parca ar fi un roi de albine.
- Romeo da-te la o parte si ai grija de tine, ii spun, facand un pas in fata.
- Ce e ma baieti? Va este frica de baietel? Pe el! Striga seful.
Deodata un fulger ma lovi, alimentandu-ma, creeand in jurul meu, o sfera de lumina albastru-incadescent. Imi ridic mana dreapta si o indrept spre unul dintre idioti. Din sfera pleca un fulger, ce il lovi in plin, vaporizandu-l pe loc. Ceilalti de frica m-au atacat, dar i-am vaporizat rapid. Cand ramase doar seful bandei, care vru sa fuga. Intr-o clipita ajung in spatele sau. Ii bag mana in par si il trag in spate. Ii apuc gulerul tricoului, care il rup foarte usor. Casc gura si canini imi devenisera niste colti ascutiti si putin cam grosi, decat la un vampir obisnuit. Il musc de gat, apoi trag capul, rupand carne si muchi din gat, ucigandu-l.
Il iau pe umar si il arunc in canal. Romeo se apropiie de mine si cand vru sa ma sarute pe buze, incepu ploaia, care ma spala de sange pe chip. Pornim in fuga spre apartament. Cand am ajuns, eu m-am dus sa ma schimb in ceva uscat, iar brunetul a intrat la dus. Am asteptat cateva minute, apoi am intrat peste el in baie. M-am dezbracat de haine, ignorand intrebarile tanarului si am intrat langa el sub jetul de apa. Cabina de dus, era facut pentru o singura persoana si de aceea corpurile noastre se atingeau fara sa ma mai chinui eu.
- Tu poti controla si fulgerele? Credeam ca doar muschi, ma intreba brunetul, intorcandu-se cu spatele la mine, cand m-am intors cu fata spre el.
- Controlez tot ce are cat de mica electricitate in el. Pot sa te ucid, prin prajirea neuronilor, fiindca ei folosesc impulsuri electrice pentru a comunica intre ei, la fel si nervi si muschi, spun calm, in timp ce ma uitam usor pervers la fundul sau.
Avea un fund cu care se putea mandri. Se intoarce, fiindca imi simti privirea mea insistenta intr-un anumit punct al corpului sau si ma intreba, daca am vazut ceva ce imi place. Zambesc usor amuzat, apoi il imping cu grija in peretele din spatele sau. Imi lipesc corpul de al sau si imi dau bretonul de pe fata. Ochii sai, de un albastru atat de limpede, ma priveau usor panicati, asteptand la urmatoarea miscare. Ma apropii de el si buzele noastre se intalnira. Prima data intr-un sarut copilaresc, apoi el isi intredeschise buzele, lasand loc limbii mele sa se strecoare in gura lui. Limbile se intalnira si incepura sa se frece una de cealalta si sa se atinga in cele mai nebune moduri posibile. Imi pun mainile pe talia sa, in timp ce Romeo isi puse mainile pe pieptul meu, incercand sa creeze un zid intre noi doi. Acest lucru ma facu sa zambesc usor si m-am impins in el, facandu-l sa imi geama in gura mea si apoi sa rupa sarutul.
- Nu este bine cea ce facem, imi spuse, respirand repede si rosind in obraji.
- De ce? Il intreb, precandu-mi buzele peste gatul sau.
- Fiindca nu vreau sa il uiti pe Kiro si sa ii iau locul, imi spuse, facandu-ma sa chicotesc usor fantomatic.
- Kiro are un loc special in inima mea, unde tu nu poti sa ajungi. Daca nu ma vrei in dus, trebuie doar sa ma rogi sa ies.
- Te rog frumos, iesi din cabina, imi sopti, iar eu l-am ascultat, iesind din cabina.
Ma duc in camera mea, iau pe mine niste boxeri si imi iau in brate, chitara, incepand sa cant Lux Aeterna - Requiem for a dream. Acest cantec ma ducea cu gandul la Apocalipsa care urma sa vina...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 18-02-2011, 03:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.298 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.913 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.569 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)