Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#13
Capitolul 7

Era asa de bine sa te relaxezi sub un dus cald, incat nu as mai iesi din baie, dar trebuia sa imi reamintesc mereu, ca mai existau persoane ce vroiau la baie. Opesc apa si ma sterg calm cu un prosop al motelului. Aud arcurile patului cum s-au lasat, semn ca s-a trezit printul miorlait. Ies din incapere si il vad pe brunet cum ma cerceta si apoi se intoarse cu spatele la mine.
- Sper ca nu dormeai, spuse pe un ton speriat.
- Baia e libera, spun calm, obisnuit cu baieti ce erau pudici. Hai la dus, ii spun si il apuc de brat.
Il trag fara nici un efort din pat si il duc in baie. Il bag in cada si ma intorc cu spatele la el, pentru ca m-a rugat frumos sa nu ma uit cand isi da boxeri jos. M-am intors si am dat drumul la dus, ignorand ca s-a intorsit in obraji si ca isi ascunse cu mainile barbatia.
- Ce dracu ai tu in plus de mine? Un penis in plus? O nuca? Il intreb usor curios si amuzat, in timp ce am luat o pereche de boxeri albastri pe trup.
- Nu, dar... Luminor are obiceiul sa traga cu ochiul cand fac dus, imi raspunse, inrosindu-se si mai rau in obraji.
Scot un aha intelegator si apoi ii spun, ca eu nu ma ocup cu prostitutie sau chesti din astea ca sa ma razbun pe familia lui. Dupa ce termina dusul, l-am pus sa se imbrace, apoi am strans lucrurile treceri noastre si am iesit. Dupa ce am predat cheia, am luat niste mancare la pachet. Ne-am urcat in masina si am pornit mai departe, spre Italia, Venetia. In timp ce conduceam, brunetul citea dintr-o revista de scandal, pe care am luat-o dintr-o benzinerie. Se plangea ca nu intelegea o iota italiana, cea ce ma facu sa imi dau ochii peste cap si sa ii spun ca eu nu voi fi tranzlator, cat timp stam in Venetia.
- Ce dracu cautam acolo? Ma intreba imacientat.
- Matele lu' mata. Numai pune intrebari idioate, spun eu calm si rece, aducandu-l la tacere.
Am condus toata ziua si seara ne-am oprit la un alt motel ieftin din Italia de aceasta data. Dupa ce am platit camera pentru o noapte, am observat ca ochii lui Romeo sclipeau usor si era incordat. Futui am uitat ca dhampirii au nevoie de sange o data pe luna. L-am apucat de mana si l-am tras in camera cu numarul zece. L-am dus in baie si m-am dezbracat de haine ramand gol si apoi l-am ajutat si pe el sa se dezbrace. Il bag in cabina de dus si imi prind tot parul intr-o coada de cal. Imi las capul pe o parte, dezvaluindu-mi gatul. Il apuc pe Romeo de barbie si ii duc buzele spre gatul meu.
- Fa-o, spun calm, punandu-mi mainile pe spatele sau, pentru a avea sprijin, in caz ca va lua mai mult sange.
Romeo isi baga degetele de la o mana in parul meu, tragand capul si mai mult si tinandu-l asa, iar cealalta o puse pe spatele meu. Isi trecu o data buzele peste pielea gatului, facandu-ma sa inchid ochii si sa dau tot aerul din plamani afara. Ma incordez, cand coltii imi patrunse in piele, apoi ma relaxez. Incercam sa nu ma gandesc nimic, fiindca amintirile mele chinuitoare l-ar fi innebunit pe baiat. Nu aveam chef sa merg cu un dhampir nebun in Venetia.
- Prea... mult, scancesc si ma las moale in bratele sale, lesinand...

Cand am deschis ochii brusc, l-am facut pe Romeo sa pice pe spate. Ce facea peste mine? Ma uit atent la el si apoi la buzele sale, care erau usor umede, semn ca ma sarutase? Incep sa chicotesc usor, in timp ce brunetul se inrosii la fata, parca ar fi fost o tomata, nu alta.
- Esti cam nerabdator nu crezi? Parca ti-am spus ca nu ma culc cu pici de gradinita, spun pe un ton ironic, in timp ce radeam.
- Sti, acum inteleg de ce vrei sa te razbuni pe familia mea. L-am ucis in cel mai rau mod posibil pe Kiro, imi spuse pe un ton subtire, stergandu-mi zambetul de pe chip.
- Te-ai uitat in amintirile mele?! Sti bine ca vampirilor le este interzis, chiar si corciturilor ca tine sa se uite in amintirile personale ale donatorilor! Tip enervat de obrznicia sa.
Isi pleca privirea si incepu sa planga ca un copil mic. Oftez si ma duc langa tanar si il imbratisez, mangaindu-l pe par, incercand sa il linistesc. Dupa ce l-am linistit, i-am spus ca e timpul pentru somn. Se aseza pe pat si se ghemui in pozitia fatului, tragandu-i patura pana peste cap. Doar claia de par negru ca un carbune, se distingea pe perna alba. Imi duc degetele la gat, unde se simtea vag cele doua urme de la dinti lui. Ma urc langa el in pat si imi lipesc spatele de al sau. M-am intors de cateva ori, dar mi-am dat seama ca nu pot dormi in gol, ca ma cam irita salteaua asta veche si noduroasa, asa ca mi-am luat boxeri pe mine si m-am bagat la loc in pat, adormind acum...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 29-01-2011, 11:35 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.298 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.913 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.569 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)