Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My world, my oneshots [18+]

#1
Pai, m-am gandit sa imi incerc norocul la mici perversitati . Am scris povestea asta si m-am gandit sa o postez, de fapt, am prins curaj. Sper sa va placa :)

PS: am folosit nume normale, ca sa zic asa.

In flagrant

Maria intra in camera intunecata, pasind sobru,asteptandu-se la neprevazut. Ferestrele erau acoperite cu perdele groase, inchise la culoare prin care nu intra nici o raza de lumina. Patul era desfacut si cearceafurile sifonate, ca si cum tocmai fusese martor la o noapte pasionala de dragoste. Covorul era acoperit cu hainele ravasite dintr-un dulap larg deshis, din apropierea patului. Oriunde priveai, iti dadeai seama ca urmarile nu puteau fi pe placul fetei, pe cale de a se calugari.
Aceasta, auzind usa deschizandu-se, se sperie si intra in baia ce avea usa larg deschisa, inchizand-o automat. Inima ii batea nebuneste, stiind ca intrase in gaura sarpelui cu buna-stiinta. Spera doar ca barbatul sa nu aiba prea multa treaba acolo. Dar la ce se gandea? Era casa LUI, putea sta cat ii poftea inima. Gandind asa si incercand in zadar sa se calmeze, fata asculta cu urechea lipita de usa.
Barbatul intra, pasind usor ca o pantera. Fata, neputandu-se abtine, se apleca si privi prin gaura cheii. Era imbracat subtire, cu un tricou , o camasa deasupra si o pereche alba de pantaloni, ce contrasta puternic cu partea de mai sus a hainelor. Avea parul desfacut, si un zambet superior pe buze. Parea un print, pasind agale spre aleasa inimii lui.....
Fata il vazu dansu-si jos camasa, ramanand doar in tricou. O arunca cat colo si se intoarse, incepand sa paseasca spre baie. Se opri nedumerit la jumatatea drumului, auzind soneria. Privind serios in jur ca si cum cauta ceva anume, iesi din dormitor, lasandu-i fetei posibilitatea de a se putea salva. Iesi incet din baie, privind in stanga si in dreapta, alarmata de posibilitatea unei prinderi in flagrant si de o pedeapsa aspra. Probabil exmatricularea, daca avea ghinionul de a fi prinsa. Gandind asa, fata ingheta cand auzi o voce senzuala, fluierand in spatele ei.
-Ei, ei, ei! Ce avem noi aici? Domnisoara, cu ce ocazie?
Fata isi intoarse capul uimita de faptul ca nu i se adresa pe numele de familie.
-Buna ziua! i se adresa barbatul, privind-o surprins. Cum spuneam, cu ce ocazie?
-Eu...vream doar....uhm...
-Deci sa inteleg ca nu ai un motiv, continua acesta, apropiindu-se incet. Doar te-ai gandit sa imi faci o vizita. Asa se intampla de fiecare data cand aveti profesori noi?
Fata il privi incurcata. Asa cum?
-Le faci cate o vizita, pentru a fi sigura ca ii cunosti cat de MULT . Barbatul accentua ultimul cuvant, lasandu-se inteles.
-Ce...POFTIM? Cum puteti spune asa ceva?! raspunse vinovata, revoltata.
-Ei bine, nu am spus nimic. Dumneavoastra, domnisoara, presupuneti. Sau mai bine, va dati de gol. Ei bine...
Fara sa mai continue, barbatul se apleca si o prinse de picioare, aruncand-o peste umar ca pe un sac. Fata incepu sa se zbata, tipand.
-Ce naiba faceti? Lasati-ma jos!!!
-Inca nu fac nimic, spuse barbatul, ajungand in dormitor si aruncand-o pe pat. In schimb, cred ca tu ai de dat ceva explicatii, adauga acesta, privind-o cu ochii sclipindu-i de amuzament. Fata, obervandu-l, il intreba aspru.
-Credeti ca e amuzant, ceea ce faceti?
-Nu conteaza ca iti fac, sau ce AM de gand sa iti fac. Ai intrat in casa mea, aceasta se numeste incalcare a legii. Ce cautai, mai exact?
-Parca stiati, nu?
-Da, insa nu stiam daca am dreptate. Se pare ca am. Spunand acestea, barbatul ii prinse barbia si o saruta usor, apoi isi trecu limba peste buzele fetei, obligand-o sa il primeasca. Acesta ii cerceta fiecare colt al gurii pana cand fata il impinse, parand dezgustata.
-S-a intamplat ceva?
-DA, s-a intamplat ceva! Ce faceti dumneavoastra, asta se intampla!
-Nu cred ca nu iti place. Hai sa fim seriosi. De aceea exista barbati si femei, pentru ca atractia e evidenta.
-Sunteti nebun daca credeti asa ceva, spuse fata, incercand sa se ridice, insa barbatul nu o lasa, impingand-o inapoi pe pat.
-Lasati-ma sa plec!
-De ce as face asta?
-Pentru ca aveti moravuri.
-Hmmm, esti sigura? Mi sa pare mie, sau pari nehotarata?
-Nu par si nici nu sunt. Sunt doar confuza.
-O sa te ajut sa treci peste asta. Doar cere ce vrei.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#2
Bună. Nu te superi că am trecut pe aici, nu?
Oricum, ideea mi se pare interesantă, dar încearcă să o dezvolţi şi foloseşte mai multă descriere pentru că, chiar nu prea ai descris şi ai mult dialog şi dă o tentă spre sec.
Unele virgule sunt puse aiurea. În altele locuri ba nu le-ai pus şi în altele le-ai pus deşi nu trebuia. Ai grijă pe viitor la ele. Ştiu câtă bătaie de cap poate da o virgulă. Eh, revenind la text...
Ai unele greşeli de tastare şi de gramatică, dar parcă am văzut şi une de exprimare.
Nu ar fi rău dacă ai delimita paragrafele ca să ne fie mai uşor la citit. Dar, până la urmă, este alegerea ta. :P
Cum am mai spus, ideea nu am mai văzut-o, cel puţin nu pe Zup. Acestea fiind spuse, aştept să văd cum evoluezi. Succes.
AÅŸtept scene mai... :x
[Sorry pentru postul mic]
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau.
- Mihail DrumeÅŸ

[Imagine: tumblr_l62y3awKTQ1qbcrgio1_500.png]

Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? -
Mihail DrumeÅŸ


Claustrofobie

#3
Bună >:D<.
Îmi place mult povestea <3. Tipul este profesorul ei, o doamne ce nebună s-ar încurca cu profesorul ei o.O"? Nu am înţeles însă ce caută ea acolo, dar intenţia bărbatului este evidentă :]]. Descriere nu ai prea avut şi mi-ar fi plăcut să fie mai multă, dialogul este cât de cât bun [ nu că aş fi eu mai bună sau ceva ^.^ ]. Naraţiunea categoric există şi cum am mai spus îmi place :]].
Vreau să văd dacă vor ajunge să facă ceva sau nu :-". Plus 18, huh ? Eu am 14 şi nu-mi pasă de limita de vârstă :]].
Vreau next-ul :">.
Succes >:D<.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#4
Si am venit cu next-ul. Enjoy.

Implinire

Fata il privi surprinsa. Ochii lui o fermecasera de cand il zarise prima data. Erau negrii, intunecati, mai intunecati decat gandurile ei. Si desi, in acel moment sticleau de amuzament, ceva ii spunea fetei ca daca ii cerea sa o lase sa place, o lasa. Insa altceva o oprea. Sentimentul de vina ii disparuse de mult, lasand locul unuia de soc. II placea! II placea foarte mult! II placea profesorul de Fizica, chiar si acum, dupa ce isi jurase ca, dupa ce termina liceul, se va
calugarii. Parca neputandu-si crede urechilor, se auzi vorbind.
-Faceti ce vreti.
Barbatul o privi o clipa, apoi ii zambi.
-Hmmm, ce oferta tentanta! Cred ca o sa trebuiasca sa o accept. Inainte de asta, ai vreo cerinta?
Fata rosi brusc.
-Nu am!
-Zau? Nu-i nimic, o sa imi fac treaba fara repros.

Spunand aceasta, o saruta lung, simtind cum fata ii ceda cu fiecare clipa ce trecea. Inima incepu sa ii bata cu putere, insa nu de spaima. Avea sentimentul ca facea ce trebuia. Era o prostie, insa stia asta.
Mana lui o mangaia usor, trecand pe sanii fetei si ridicandu-i bluza . Isi cobora capul, sarutand-o pe abdomen in timp ce aceasta ii dadu jos tricoul, intr-o clipa.
-Ei bine, vad ca esti pusa azi pe distractie, ii sopti barbatul, muscand-o de lobul urechii si primind un geamat drept raspuns. Un moment mai tarziu, o lasa pe fata in sutien. Aceasta ii baga mana in par, tragandu-l spre ea si il saruta, apoi il intoarse, urcandu-se deasupra lui. Incepu sa il sarute, coborand spre pantaloni, desfacandu-i cureaua cu gura. Apoi, scapand de acestia si vrand sa faca la fel si cu boxerii, barbatul o opri, zicand.
-Nu, nu vreau.
Fata il privi uimita, apoi se conforma. Saruturile barbatului deveneau din ce in ce mai fierbinti pana cand acesta simti ca trebuia sa o aiba. Ziua nu se termina pana cand acea fata, studenta , era a lui. Gandind asa, barbatul ii desfacu fara probleme sutienul si il arunca cat colo. O saruta pe sani, in timp ce fata gemea usor, o mangaie pe picior pana cand ii cobora chilotii, sarutand-o, facand ca sunetele sa se inmulteasca si sa fie mai puternice. Fata ii baga mana in par, tragandu-l usor, apoi impingandu-i capul mai adanc. Placerea crestea cu fiecare miscare si barbatul, profitand de starea fetei, o patrunse, facand-o sa nu simta nici umpic de durere sau de teama. Intra, apoi, usor, incepu sa se miste, fata infingandu-si unghiile in pielea acestuia, lasandu-i urme rosii.
Miscandu-si soldurile odata cu el, il inconjura cu picioarele, apoi, il intoarse a doua oara pe spate. Asezandu-se confortabil, acesta continua miscarile, muscandu-si buzele de placerea ce i-o oferea barbatul. Chipul fetei ii era acoperit de par, nederanjandu-se sa il dea la o parte. Barbatul se ridica, luand-o in brate si dandui-l de pe fata, o saruta, patrunzand-o si mai puternic, facand-o pe fata sa suspine de placere si asezandu-si capul pe umarul profesorului. O imbratisa, simtind, cum aceasta cerea mai mult, insa nu era o problema.
Vrand sa o satisfaca pana la sfarsit, acesta se retrase aproape de tot, apoi o patrunse incet, privind-o cum isi presa capul pe perina, lasand o alta urma adanca pe spatele lui.
-Nu cred ca te superi daca incerc ceva, nu?

Barbatul o saruta drept raspuns, apoi doar ii urma soldurile, privind-o cum se intoarse. O mangaie, vazand-o cum strangea cearceaful pe cum o patrundea. Mana lui aluneca pe abdomenul fetei, apoi mai sus, mangaindu-i sanii, simtind cum fata se strangea in jurul lui.
Respirand sacadat, barbatul isi lasa capul pe spatele fetei, simtind cum placerea crestea pe cum o patrundea din ce in ce mai adanc. Stiind ca trebuia sa vina, acesta se retrase, insa mana fetei il prinse.
-Pana la sfarsit.
Ascultand-o, barbatul se misca usor, apoi simti cum ajunse la orgasm, luand-o pe fata cu el.
Se prabusi pe spate, simtind ca placerea inca nu disparuse. Se intoarse spre fata care se acoperi cu patura, apoi il privi. Acesta o intreba automat cum se simtea.
-Daca vrei sa te complimentez, nu o s-o fac. Dar ma simt bine.
Stiind ca "bine" avea multe intelesuri, o imbratisa, apoi adormi imediat, linistindu-si inima ce inca batea cu putere.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#5
Hello >:D<.
Pentru început ai avut câteva greşeli de tastare, dar nu mai ştiu pe unde sunt şi îmi e lene să dau copy/paste ;)). Nu-mi place că la începutul ficului ai repetat de trei ori : ,, îi plăcea ", cu ce scop ? În rest acea acţiune =))), mă abţin să spun cum se numeşte, ai descris-o cât se poate de bine, mai ales sentimentele. Dialogul a fost bunicel ^^, chiar îmi place :], dar tipul ăsta e cam pervers, zău aşa =)).
Spor la scris în continuare >:D<.
X.o.X.o.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#6
Hhye ;)) >:D<
Uite ca te-ai pricopsit si cu mine :> Chiar imi place ceea ce ai facut tu aici.Nu a fost totul perfect dar crede-ma draga mea dupa parerea mea chiar ti-a iesit. Sincer imi place.mai ales unele parti =)) Cred ca se stie care :)) Cate va greselute pe aici pe acolo,virgulele alea si... atat.In rest mie mi s-a parut bine >:D< Deci sincer eu te felicit ^_^ Chiar mi-a placut si mai astept creatii de-ale tale ^_^


#7
Am putut citi doar primul capitol din cauza panaramei de laptop ce tot se inchide. Imi place provocariile si se vede ca m-ai cam provocat sa citesc ceva neyaoi. Asa ca era musa-i sa vin si eu aici calare pe un cal turcoaz cu urechi roz sa imi baladez commentul criticios cu pareri banale, nefolositoare si pline de nonsens doar scrise ca sa par rautacioasa, mare scofala. Incepand. ps. tine cont ca am citit doar primul capitol sa nu-mi sari in cap peorma.
Ori folosesti doar trei puncte (...) ori numai folosesti. Nu trebuie sa scrii cu caps lock, spunand accentueaza e de la sine inteles ca ACCENTUEAZA. Poti pune semnul exclamarii si sa descrii macar in doua-trei cuvinte ce simtea sau ce facea in acel moment, cum ii arata chipul, etc. sa para ca noi suntem in locul "ei" si ne uitam la "ala" prin ochii mei. Descriere lipseste, grabesti actiunea, pui space uneori (doar o greseala de acest tip sau doua, parca, am vazut) si dupa semne (ex: Buna , ce faci? ). Ceea ce nu e bine. Nu da bine la ochii. Dialogul : - ?, e varza, trebuie sa te gandesti al el, sa ne poata transmite mai mult decat doua lule de litere legate. Deci la acest capitol trebuie sa mai lucrezi. Incerca sa faci ceva, evenimente (ex: plimbari prin parc, nu mai stiu eu ce) si sa bagi descriere multa ca sa nu ne ia somnu' pe tastatura, ce ... ... (nu vreau sa zic ce inseamna) Grabesti actiunea. Lasa firul actiunii se decurga lin ca un fulg lasat sa cada, sa fie dus sper necunoscut, sa se topeasca si sa ajunga de la inceput (bine, bine, nu chiar asa, ma apuca filozofia, ce sa-i fac, tu doar nu te mai grabii, nu pierzi nici un tren si daca e s-o faci il opresc eu cu vreo dinamita ca am din plin). Acum am o lene de a mai critica... bhai! Sunt geniala de lenesa, ma opresc la acest *un moment de gandire* cel mai scurt, unul dintre cele mai scurte, commenturi ale mele. Anyway, mai conteaza? Ceao! Pa!
[edit] Pot spune ca si capitolul doi a avut aceasi problemele ca primul asa ca nu vreau sa ma repet pentru ca nu-mi place, dear. Ai si greseli de tastatura, acel infernal scris de messenger (ex: era pe acolo acel cuvant "umpic", dear, "un pic" se scrie corect, fii mai atenta). Altceva?! Nimic. : - J
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
Hi! Nu stiu cum am nimerit pe oneshot-ul asta dar lets face it everyone is perverted.
S-a cam zis cu aeru meu inocent nupz? o//o
Anyway e dragutz ficu..pe placul meu...
Numai ca nu am priceput ce cauta fata in camera profului de fizica.
Cred ca am chiorit de tot pentru ca nu vad faza cand isi da jos boxerii :D

Anywayz inafara de mici greseli de tastare (care se ascund acum ca nesimtitele)
e chiar coool!
Abia astept nextu'
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

#9
Ei bine, am venit cu un nou one-shot. Sper sa va placa si tin sa va anunt ca e diferit, deoarece e yaoi. Spor la citit.

1. Amintiri

Baiatul deschise ochii privind in jur. Era dimineata.
-Sa fiu al naibii…
Ridicandu-se, intra in baie cu gandul la un dus, insa aproape imediat auzii:
-Hei, trezirea!
O fata avand in jur de 17 ani intra in camera. Era o bruneta cu par lung si ochi mari, caprui. Il privii pe baiat o secunda, apoi adauga:
-Nu uita, astazi trebuie sa ajungi mai repede la scoala.
-De ce? Nu mi-ai spus asta mai devreme.
-Nu? Vai, scuzele mele, zambi fata, iti spun acum. Vei avea un coleg nou si va trebui sa il prezinti colegilor tai.
Baiatul ofta, parand obosit.
-Nu era asta treaba doamnei diriginta? De ce trebuie ca EU sa fiu acela de fiecare data? Imi bat capul mereu cu tot felul de idioti, nu mi-e destul?
Aceasta isi daduse ochii peste cap, apoi adauga serioasa.
-E treaba ta. Tu esti reprezentantul elevilor, cel putin anul acesta. Nu mai comenta si fa-ti treaba.
Spunand acestea, fata iesii lasandu-si fratele cu o expresie de nemultumire pe chip.

Pe drumul catre scoala, baiatul incerca sa isi aduca aminte discursul ce il ajuta intotdeauna sa scape mai usor de noii-veniti. Ales, caci asa se numea baiatul, pasea apasat. Parul lui roscat si strofocat intorcea capete. Spre deosebire de sora lui, avea ochii verzi si mai mereu o privire plictisita. Nu gasea nimic palpitant in ceea ce privea scoala, viata de familie sau o relatie. Ii placea sa isi piarda timpul privind pe orice fereastra ce era disponibila, ceea ce il facea sa fie luat la socoteala mai mereu de sora lui.

Ajuns la scoala, o profesoara in varsta il trase de o parte si ii sopti.
-Ales, ma bucur ca ai reusit…
-Da, reuseam si mai bine daca ma anunta sora mea mai repede, o intrerupse acesta, nemultumit.
-Nu asta e problema, dragul meu, vezi tu, baiatul cel nou, are nevoie de atentie si de tratament special, de aceea…
Ales, uimit, isi urmarea diriginta cum vorbea fara sa mai aiba nevoie de aer. Nu o vazuse atat de nelinistita niciodata.
-…intelegi?
-Da, am inteles.
Parca discutia cu profesoara nici nu existase in momentul in care pasise in biblioteca. Colegul cel nou era nimeni altul decat cel cu care avusese o aventura in acea vara.
-Ales, zambi baiatul, ce mare te-ai facut.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#10
Yaiks:X Ce imi place 8->.MCe te'ai oprit tocmai aici? Pana acum imi place sunt curioasa ce se va intampla in viitor.La descriere,actiune,naratiune si dialog nu mai comentez ca nu are rost:D.So, imi place:X Astept next si merci ca m'ai anuntat
[Imagine: EnvYQ.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)