Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pendulum

#1
Poză
Păi, este o formaţie de electronic rock/drum & bass (în timp ce evoluează încep să abordeze şi alte genuri cum ar fi dubstep, alternative rock etc.) înfiinţată prin 2002, formată din şase membrii:
Rob Swire
Gareth McGrillen
Peredur ap Gwynedd
Paul 'El Hornet' Harding
KJ Sawka
Verse .
Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre ei îi găsiţi pe site-ul oficial.

Mie mi-au plăcut de prima oară. Prima melodie pe care am ascultat-o de la ei a fost "Blood sugar" care mi-a lăsat o impresie foarte bună. Momentan sunt îndrăgostită de "Watercolour". Are nişte versuri superbe şi Rob are o voce perfectă.

Deci, ce părere aveţi despre această formaţie? Merită sau nu? Melodia care vi se pare cea mai reuşită şi cea mai proastă?
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#2
VAAAAI! Ce nebunieee a fost la Bestfest la Pendulum! Inca imi vine sa salivez cand ma gandesc, pfuuu! Nu stiu, pentru distractie si haos, Pendulum e trupa ta (+ Prodigy = awesomness ). Nu stiu, mie imi plac super mult, chiar si asa sa ascult in timpul meu liber. Imi place ca au melodii din genuri mai variate si asta e oarecum entertaining. Go Pendulum!
Modia mea preferata acum cred ca e The Vulture (BESTFEEEST!!!!) pentru ca toata multimea sarea in acelasi timp pe asta, si era beatul ala supertare si waaaa, no words. Haos. Si cea mai nasoala cred ca ar fiiiii NU EXISTA!
Mai vreau un miliard de concerte!
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.

#3
Nu sunt mega-fana dar datorita prietenei mele cele mai bune am aflat d emelodia Witchcraft de care m-am indragostit in secunda doi. Bass-ul si beat-ul au fost extraordinare iar versurie, desi ea imi spunea ca nu-s misto, mie chiar imi plac mult. AM mai incercat si alt emelodii dar nu au avut acelasi efect pe care il are Witchcraft.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#4
Cum am descoperit eu Pendulum? Prin intermediul unul AMV cu Wolf's Rain, cautand ceva care sa ma intrige sa vad anime-ul, fara prea mult succes de altfel, in schimb placandu-mi oarecum melodia, am decis sa mai caut ceva despre trupa in cauza, si am ajuns la inca vreo 3 (Propane Nightmares, Slam si Voodoo People in combinatie cu Prodigy) care sa fie relativ pe gustul meu.

Personal, nu ascult drum & bass pentru ca nu ii vad rostul, detest pogo-ul si altfel nu inteleg de ce l-as asculta. It's not my cup of tea.

As vedea cateva melodii pe post de soundtrack-uri totusi, mi s-ar parea destul de potrivite.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#5
Am descoperit trupa Pendulum datorita unei colege de scoala care a postat pe FB melodia Watercolour de care am fost indragostita ceva vreme. Sunt geniali , imi plac.
Imi mai place si Plasticworld si Blood Sugar. Rob are o voce nice.
Cea mai proasta melodie ? Cred ca nu exista , sau cel putin nu am descoperit-o inca xDD Sunt geniali , in my oppinion.
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)