Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[ Death Note ] - Next [trailer :))]

#1
intr-o dimineata dupa ce nu mai mia mers netu de 3 zile si nici atunci nu mergea dar a pornit pe la pranz nu am mai avut ce face si am inceput sa scriu ceva ca o continuare a death note-ului :zuppy03:
mai am multe idei sa il continui

lol uitasem sa ii dau paste :))

disclaimer: nu imi apartine nici un personaj din animeul death note si nu fac profit pe urma acestora

Death Note Next - The last Shinigami

Peste caţiva ani dupa ce L a murit, Ryuk plictisându-se in lumea Shinigamilor singur adoarme şi cade într-un loc în care nu a mai fost, erau pomi peste tot, iarbă verde, flori de toate felurile, râuri curate ca lacrima şi mereu vreme frumoasa cu nişte ploi uşoare. Dap!... este Raiul. Ryuk nu a simţit când a cazut şi doarme în continuare. Se trezeşte peste câteva ore la umbra unui copac şi îi cade un măr în cap. Se bucură aşa de tare când vede mărul şi se apucă sa manânce toate merele din pom dar fără să ştie unde a ajuns. Nesătul dupa ce a mâncat un pom mare de mere, se uită în jur şi nu îşi dă seama unde a ajuns. O ia într-o parte şi merge drept înainte ca poate află unde e. Peste vreo 10 minute de mers, mai bine zis de zburat, vede un înger, îngerul îl vede şi îsi dă seama imediat că e un Shinigami. Fuge repede spre castelul care era deasupra lui plutind pe un nor şi dă alarma care nu a mai fost data de miliarde de ani. Toţi din castel sunt îngeri şi când aud alarma cu toţii incep să se ascundă ca să nu îi scrie în Carnetul Morţii văzându-le numele cu ochii de Shinigami. Îngerul care a dat alarma a văzut Ryuk că se numea Alfred şi acela stând în castel aşteptând moartea îi dă fiului său care nu e încă înger, Carnetul Morţii al lui care îl are de pe vremea când a fost Shinigami, iar Dumnezeu la făcut om cu permisiunea acestuia că nu putea altfel, jurând că nu va mai folosi vreodată Carnetul. După ce a facut un copil cu o femeie necunoscută Dumnezeu l-a făcut înger. Carnetul Morţii al lui Alfred nu putea fi distrus din cauza unei vraji puse pe el de vrajitorul Babidi care acum e în Iad, şi numai el poate dezlega vraja, şi neacceptând de nenumărate ori a fost distrus de tot, iar Carnetul va exista pentru totdeauna.
Ryuk intră şi el în castel şi îl vede doar pe Alfred şi pe fiul lui, Vasile cu Carnetul în mână. Când Ryuk vede Carnetul îşi dă seama unde a ajuns, ştiind de la Rem că mai exista încă un Carnet al Morţii care se află în Rai şi acel Carnet nu poate fi distrus. Între Alfred şi Ryuk apare dintr-o dată un batrân cu barba până la pamânt şi cu un toiag in mâna dreaptă care îi spune lui Alfred ca Shinigami-ul nu mai are Carnetul Morţii şi că trebuie cu toţi îngerii să îl ţină pe Ryuk cât mai mult luptându-se cu el, până îl duce el pe Vasile cu Carnetul în lumea oamenilor să îl raspandească printre oameni şi să nu îl gasească Ryuk. Nu trebuia nici măcar sa atingă Carnetul, că fiind un Shinigami va deveni al lui şi va putea apărea oriunde e Carnetul.
Toţi îngerii pregăti-ţi de luptă îl atacă pe Ryuk cu magia aerului împingându-l afară din castel. Atunci Dumnezeu, adică moşul care a apărut fuge pe intrarea din spate şi se înreaptă sprea lumea oamenilor. Ryuk intră repede in castel să nu piardă Carnetul, dar nu îl mai vede pe Vasile. Atunci se enervează şi le rupe aripile la toţi îngerii de acolo cu ghearele lui, neputând să îi omoare decât cu Carnetul Morţii. Pleacă nervos şi mai mănâncă un pom plin cu mere.
Neştiind cum să ajungă înapoi adoarme la umbra altui copac care din întâmplare era tot un măr. Peste 10 minute îl trezeşte un şarpe şuşotind-ui la ureche că ştie el cum să ajungă înapoi, dar îi arata doar dacă îi obligă pe îngerii din ca să mănânce câte un măr din pomul sub care e aşezat. Ryuk zice ca le poate mânca el, dar şarpele îi spune că oricine mănâcă un măr din pomul ăla moare, chiar şi un Shinigami. Ia repede toate merele şi când ajunge cu ele la castel, i le îndeasă fiecarui înger pe gât şi aşa au murit aproape toţi îngerii din castelul ăsta numit Crying. Alfred plecase înainte în alt castel ca să nu mai dea cu ochii de Ryuk.
Şarpele se trasforma apoi într-un înger negru, se numea Lucifer, adică era Diavolul în persoană şi punând degetul arătător pe umarul stâng al lui Ryuk îl teleportează înapoi în lumea lui. Imediat ajuns, Ryuk pleacă spre lumea oamenilor în cautarea lui Vasile pentru a îi lua Carnetul Morţii.
Dumnezeu la dus pe Vasile în România, în oraşul Bucureşti, adică chiar în capitală, unde locuieşte singur ducându-se la şcoala ca un baiat normal începând de maine. A mai făcut scoală înainte în lumea îngerilor iar acum este clasa a 10-a, semestrul al 2-lea. Vasile jurând că nu va scrie vreodată vreun nume în Carnet, Dumnezeu i-a promis că il va face înger după ce va muri.
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------

#2
Stai ca eu nu inteleg timpul, am vazut cred ca de cinci ori DN si nu stiu unde incepe capitolul. Dupa moartea lui L? Cand a murit L, Ryuk era cu LIght in lumea oamenilor. Te referi la filmul acela DT? Este un film in care L moare ca si-a scris singur numele in caiet, si acolo nu apre Meloo si Near. Cred ca la asta te referi. Incearca sa fi mai clar.
Cat despre cea ce cuprind capitolul pot sa spun urmatoarele: descrirea este foarte rea ( nici cum arata personajele nu ai spus), este neinteleasa, o lectura trebuie sa curga, nu se intelege din prima, trebuie sa te intorci ca sa intelegi, iar actiunea este alergata de caini.
La duel sa sti ca mi-a placut mai mult.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [ Death Note ] - Succesorul Unia 7 5.897 30-01-2011, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)