Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce credeti despre acest stil?
Naspa!
8.82%
3 8.82%
E super!
11.76%
4 11.76%
Nu-mi pasa.
5.88%
2 5.88%
As purta asa ceva tot timpul.
17.65%
6 17.65%
Imi place doar sa vad,nu sa port.
55.88%
19 55.88%
Total 34 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Stilul GYARU

#3
Ok am navigat puţin pe net să văd despre fiecare stil în parte (substiluri) şi am rămas puţin (în mare parte mai ales la ganguro&gyaru kei)- WTF!!! Oh, oh... MI GOD!! O.o
Deci o să iau cu primele pe care le-am enumerat:

Ganguro & Gyaru Kei: ok deci acel alb la ochi este foooarte~ exagerat, depăşeşte de tot suprafaţa pe care normal ar trebui să o acopere, ce naiba caută în afară? o__o
So... tipele sunt prea bronzate în imaginile pe care le-am văzut eu şi nu le prea avantajează macheajul. E destul de spontan, înteresant şi reuşit. Asta mă uimeşte... dar exagerat rău. (asta mai mult la ganguro)
La gyaru kei pot spune că este mai ok, mult, mult mai drăguţ.
Himegyaru: am anlizat nişte poze, fetele arată adorabil, doar că părul este mult prea înfoiat. Cârlonţurile acelea nu mă deranjează sau bretuonul, dar la spate mult ,prea mult volum, arată deformate. Parcă ar fi desenele acelea anime de la începători, în care tipa are capul mai mare decât corpul...
Aici pot spune că este mult mai bine, un lucru nu prea mă consolează ar fi: materialul rochiţelor.
Unele modele par foarte frumoase şi încântătoare, dar se cam observă că materialul nu este unul bun (cel puţin eu aşa văd).
La fel, un substil interesant, colorat... roz totuşi, dar un roz mai pal, mai deschis şi nu fooooarte~ stridenţ de-ţi sar ochii din orbite. : )) Cât şi alte culori frumoase, deschise, dar şi închise puţin. <3
Gyaru'oh: Okk... .__. Mă aşteptam ca ei să fie ceva mai stilaţi şi mai cu picioarele pe pământ.
Cum să spun, unele modele se aseamănă cu unele fete din stilul gyaru, cât şi unii, dar mai puţin cu fetele din stilul ganguro (la ăştea chiar m-am speriat şi vorbesc foarte sincer, să îi vezi atât de bronzaţi şi cu acele frezuri parcă electrocutate, mă sperie).
La fel, unele frizuri par ca în animeuir, în stilurile acelea mai vechi când anumite şuviţe din părul tipilor erau mai 'sculate' (să spun aşa XD), dar deformează foarte mult, chiar foarte mult anatomia capului, de parcă ar avea craniul atât de lung... Acum înţeleg şi de ce îmi spuneau mulţi să am grije cum fac capul la desenele mele, să nu fie părul prea mare decât capul. ._. E bine când ai şi modele umane, se vâd schimbări. ._. Aşa unora le stă bine, în unele poze erau tipi chiar chipeşi şi cute, mai ales că îi caracteriza părul aşa de voluminos, ţepos. Însă la alţii, ca dracu` (scuze de cuvânt).
În acest stil pot spune că pe unii băieţi îi avantajează, iar pe alţii nu.


Per ansamblu la tot acest stil -GYARU- sunt şi părţi bune şi părţi rele.
Acum în mare parte îmi place de la fiecare câte ceva (oricum de la stilul gyaru kei admir doar macheajul pentru că este foarte interesant şi bine făcut, în rest nu mă atrage acel alb, absolut de loc).
Sunt puţin de acord cu Mab. - două din substiluri ar fi stilul piţipoancelor, doar că ceva mai exagerat. Nu spun că am ceva cu ele, dar totuşi e cam prea mult... În rest e ok aşa cu moda aceasta, este interesantă în felul ei şi îmi captează puţin atenţia. <3 Însă nu m-aş îmbrăca aşa.



Răspunsuri în acest subiect
Stilul GYARU - de Ria'chuu - 17-11-2010, 10:36 PM
RE: Stilul GYARU - de Agrona - 13-12-2011, 08:33 PM
RE: Stilul GYARU - de hiimera - 09-01-2012, 09:32 PM
RE: Stilul GYARU - de Liar - 07-04-2012, 11:31 PM
RE: Stilul GYARU - de yaoi maniac - 08-04-2012, 01:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Stilul Lolita Grella. 3 6.092 29-03-2013, 11:15 PM
Ultimul răspuns: Agrona


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)