Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Epik High

#1
Epik High (Hangul: 에픽하이) este un sud-coreean hip-hop grup indie de la Seul, Coreea de Sud. Grupul este compus din Tablo, Jin Mithra şi Tukutz DJ. Grupul a continuat pauză în 2009, ca urmare a DJ Tukutz fi chemat pentru satisfacerea serviciului militar obligatoriu.
Epik High a fost relativ necunoscut la începutul carierei lor, din cauza lipsei hip-hop de popularitate în Coreea. Succesul lor a inceput cu lansarea de al doilea album, intitulat "High Society". La succesul treilea album al lor, Songs Swan, lansat la sfârşitul anului 2005, Epik High a devenit una dintre cele mai populare grupuri de hip-hop în Coreea. "Fly", titlul cântecului, şi "Paris" (feat. Jisun de la Loveholic) din treilea album al lor au devenit hituri în Coreea, ajungând numărul unu pe mai multe canale de muzică coreeană, precum şi pe muzicieni online."Fly" a fost, de asemenea, ales pentru jocuri video FIFA 07 şi Pump It Up, acest cântec a devenit acum o melodie populară pentru dansatori / Freestylers. al patrulea album Epik High ", a Remapping Human Soul", lansat pe 23 ianuarie 2007 a demonstrat un stil de muzica foarte diferit de albumele lor anterioare. "Fan", cântec al patrulea album de titlu, şi "Love Love Love" au avut un mare succes în 2007.
[Imagine: epikhigh23.PNG]
http://www.youtube.com/watch?v=1RTl3HXK_NI
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[Imagine: kuroshitsuji-2-ciel-sebastian_00104.jpg?w=450]
http://www.youtube.com/watch?v=rb5CXew9Kvs

#2
Ador trupa asta, e o trupa extraordinara, o trupa hip-hop ce o ador, si nu voi putea zice vreodata ca urasc melodiile lor. Toate melodiile le ador, si sunt super tari. Tablo e preferatul meu, si in ultimul timp, a avut probleme mari cu antis dar eu am crezut in el, si nu m-am indoit de identitatea lui. Tablo rulz :]

Melodia preferata de la ei e "Run" - o ador, si uneori o ascult non-stop xD dar si restul sunt superbe, in special "Love love love", "Fly", "One", "Fan" si multe altele.

Pot spune ca e o trupa ce face senzatie pe scena, si sper ca niciodata [bn, poate cand vor fi batrani si nu se vor mai putea misca] sa nu se desparta, ca ar fi pacat xD.

A da, thank you Ciel pentru ca ai deschis treadul asta.
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#3
ÃŽmi place mult trupa asta, au niÅŸte versuri superbe. Prima melodie care am ascultat-o a fost One, dar Fan e preferata mea. O ador. <3 Mai au multe melodii bune, cum ar fi Flow, Fly, Soul, Let It Rain, Being Alone, I Remember ÅŸi multe altele.
Preferatul meu e Tablo. E foarte talentat. Şi DJ Tukutz e foarte simpatic şi amuzant. Well anyway, toţi sunt talentaţi şi fac o treabă bună ca echipă şi fiecare îşi are rolul în trupă.
[Imagine: 2rmmhe8.gif]
[Imagine: 2my0v0p.gif]
I miss you, pretty boy♥




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)