Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

2PM

#1
2PM este o trupa de băieţi din Coreea de Sud, iniţial un grup de şapte membri, dar în prezent compus din şase membri ca urmare a încetării contractului bruscă a liderului Jaebeom în urma unei controverse Internet în septembrie 2009. Acestea sunt gestionate de JYP Entertainment. Membrii actuali sunt Junsu, Junho, Nichkhun, Taecyeon, Wooyoung şi Chansung.
[Imagine: 2pm-nori+cf.jpg]
http://www.youtube.com/watch?v=bKtvDv7eykg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[Imagine: kuroshitsuji-2-ciel-sebastian_00104.jpg?w=450]
http://www.youtube.com/watch?v=rb5CXew9Kvs

#2
Nu cred că vă puteţi da seama cât de mult îmi lipseşte Jay Jay ... Mi-e foarte dor de el . Îl vreau înapoi !
Ce pot spune ... o trupă super ! Noua melodie e foarte cute , dar parcă este ca o prăjitură fără zahăr , zahărul fiind Jay Jay ...
Prima melodie pe care am ascultat-o de la ei a fost ''Again and Again '' , şi m-am îndrăgostit pe loc de ei , mai ales de Nichkhun , asta s-a întâmplat în emisiunea Star King , unde Nichkhun era pur şi simplu prea cute pentru a-ţi putea lua ochii de la el . Era doar adorabil .
Încă nu am învăţat numele la toţi membrii , dar am văzut o emisiune , am uitat cum se numea , la care aveam şansa să-i învăţ , dar bakah me ... 21 . Aşa , tot în emisiunea aia , Nichkhun trebuia să arate puţin mai ... manly , şi de unde , orice făcea era cute 21 24 .

Am o nelămurire , cine este liderul acum ?
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#3
Hehe, loverholic, trupa nu are lider ^^ s-a decis ca de cand a plecat Jay sa nu mai aiba lider.

Deci, trupa asta e superba. Prima melodie ascultata a fost, cea de sus, "heartbeat" Prima oara l-am remarcat pe Taec o.o intr-un live, dar mai tarziu m-am indragostit de Khun xD pana cand m-am razgandit si l-am luat pe Junsu :X God, he's so cute mai ales cand face prostioare <3 si are o voce 105 ah, il vreau 105 [lol -.-"] oricum, pot spune ca fara Jay nu mai sunt ce au fost, dar nu stiu, poate ca intr-un fel e mai bine, fiindca asa reusesc toti sa iasa in evidenta. Jay imi place mai mult solo xD canta bine, arata bine =p~ il ador =p~

Asa, revenind, noua melodie imi place, doar machiajul nuh 21 au cam exagerat, dar in rest imi place. Si sa nu uit, toti arata bine 15 imi plac toate melodiile lor, si normal si de ei 4

scuzati greselile dar am venit de la lucru si sunt obosita :]
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#4
Yaoi Maniac, e simplu sa cauti melodii, doar deschide IE, Mozilla, etc. site Google [sau oricare altul] si scrii 2PM. Gasesti o tona de melodii.

App, faci ce faci si la fiecare formatie [aproape] care e preferatul meu e si al tau, aici de ex, Junsu al meu te atrage si pe tine -.-" [mai sunt si altii T.T]Alegeti altul... Bine, glumesc 78 [sau nuh?] Khunie e cute, Taec e hot, Junho e bun la dans, Wooyoung e funny, si lui Chansung ii e intotdeauna foame.
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#5
De ce sunt aşa minunaţi? 9 De ce?
E trupa mea preferată din kpop, dar din câte ştiu eu, Junsu a devenit liderul, sau am eu informaţii greşite.
Ador melodia Fly to Seoul [ chiar dacă Nickhun nu apare în ea .-. ] şi o mai ador şi pe again & again şiii pe I hate You şi pe Follow your Soul, Heartbeat etc.
Pe Junsu, Wooyoung şi Taecyeon îi ador <33. Wooyoung mi se pare aşa funny, mai ales când îşi umflă obrajii ;x. De Junsu nu mai zic nimic, pentru că e pur şi simplu adorabil ! Are o voce de mamă mamă 8 - >. Taecyeon e înaaalt şi`mi plăcea mai mult când era brunet şi cu breton ^^.
Ştiu trupa de la serialul `` Dream High``. De acolo îi ştiu pe Taecyeon şi Wooyoung. Normal că melodiile le ştiam de mai demult, dar zăbăduca de mine nu şi`a dat seama cât de minunaţi sunt >.<
Şi păcat de Jay, pentru că făceau o trupă de milioane împreună, dar nu am cine ştie ce dezamăgire că a ieşit din trupă ^^.
[Imagine: Hm757.png]





#6
Haha, nu stiu de ce, dar mi se pare ca am mai spus asta, dar poate nu aici, dar ce sa fac, deja-vu pt mine 21

Poox, pacat ca nu ii stii de mai demult, sunt mai presus de minunati, doar ca nu are cine sa ii recunoasca, poate daca ar mai "iesi mai mult in public" 21 oricum, formatia nu are lider. De indata ce Jay a plecat/parasit formatia, s-au decis ca grupul sa nu mai aiba lider, sa fie toti liderii si nici unul, asa ca Junsu nu e liderul [informata gresit] Ii cunosc de mult, si ii stiu bine, asa ca daca mai ai alte nelamuriri, just ask.
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#7
Ah, mersi de lămurire, Alysu ^^. Aş mai avea o întrebare : În ce an au debutat? [ în 2008 cumva? ]. Ah, uite`o şi pe a2a >.< : Şti cumva ce premiu au câştigat aici [ http://youtu.be/kQT-N7xSWbI ], cu ce melodie, când şi alte date? [ Atunci când începe melodia şi mai dau secvenţe cu ei prin video având în mână un trofeu. ]

În video`ul menţionat mai sus, pentru prima oară deci PRIMA OARĂ când l`am văzut pe Taecyeon plângând [ sau ochii mei de şoim mă înşeală ]. Câteodată [ mincionoasa de mine, mereu ] stau şi mă uit la ei şi nu ştiu de care îmi place mai mult. Adică îmi place de toţi şi primul e Junsu, dar când mă uit la ceilalţi nici nu pot alege. Şi da, ai dreptate Alysu, ar fi mult mai minunaţi dacă ar ieşi mai mult în public. Oricum, pentru mine sunt trupa număru' 1 în kpop şi sper să nu mai sufere anumite pierderi de membri .-.
[Imagine: Hm757.png]





#8
Scuze ca am raspuns greu, examene si servici ^^"

So, raspund la a doua intrebare: referitor la partile alea din video cand Taec a plans [nu a plans numai el] sunt atunci cand au debutat cu melodia "Without you" [sigurat] si au castigat la music bank, park 39 Sunt si alte secvente cu ei, dar cu alte melodii, desi cele care zici tu, e acel ce am mentionat eu mai sus. Dar, Taec a plans fiindca toti fanii i-au sustinut, si au crezut in eim ceea ce i-a facut sa ajunga sus <3 uite aici un "videouletz" - http://www.youtube.com/watch?v=P0ea1050ytA

Si prima intrebare: Dap, in anul 2008 au debutat si curand a venit si succesul.

Va fi o echipa/un grup foarte bun, si presimt ca va dura ceva pana se vor destrama, fiindca stiu/vad/simt cati fani ii sustin, si nu vor renunta. 2PM Hwaiting!
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#9
OMFG OMFG, ştiam. My Junsu e DJ ! <33 And here, i admire JunHo, but i don't know why. Aaaand i admire Chansung's voice <33. Frezi lui Taecyeon e genială o.o. Adică, i man, se potriveşte cu melodia. Îmi place de Wooyoung blond. Pare mai ' cuminte ', dar pentru mine tot brunet rămâne. Melodia e ... genială, uimitoare şi mereu 2pm mă surprinde. Niciodată nu mă voi aştepta ca 2pm să scoată o melodie, mv ' naşpa '. Pentru mine ei sunt număru' 1 şi chiar de am spus`o o mai spun odată.
[Imagine: Hm757.png]





#10
Am aflat de această trupă datorită lui Nichkhun, l-am ţinut minte după nume, deşi înainte nu eram sigură dacă face parte din 2PM sau din 2AM. Dar acum ştiu şi slavă cerului, am învăţat să-i scriu numele. xD Nu pot să le disting vocile, dar cu puţină răbdare o să reuşesc să-mi dau seama care e vocea fiecărui membru.
Preferatul meu e Khunie. Superb în tot ceea ce face. His hotness makes me go " Hell yeah!"
Cel mai mult îmi place melodia 10 Points Out Of 10, o ador. Mai îmi plac şi alte melodii cum ar fi Hands Up, I Hate You, Tired Of Waiting, Again & Again şi multe altele.

Dacă ar fi să dau o notă acestei trupe, atunci... SHIP JEOM MANJEOME SHIP JEOM!
[Imagine: 2rmmhe8.gif]
[Imagine: 2my0v0p.gif]
I miss you, pretty boy♥




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)