Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Playfull Kiss

#1
[Imagine: G.NA-Playful-Kiss-OST-Part.1-Single-Cover.jpg]
Bazat pe o manga populara ,Oh Ha Ni este o studenta nu tocmai stralucita care se indragosteste de Baek Seung Jo , bun cam in tot si toate .Cu toate acestea Baek Seung Jo ii respinge dragostea lui Oh Ha Ni. Cand casa lui Oh Ha Ni se prabuseste , ea impreuna cu tatal sau se muta la un vechi vechi prieten de familie dar afla ca amicul tatalui sau este tatal lui Baek Seung Jo.
Va putea Oh Ha Ni sa il faca pe Baek Seung sa o accepte ?

Cast:
Kim Hyun Jong ca Baek Seung Jo
Jung So mi ca Oh Ha Ni
Lee Tae Sung ca Bong Joon Gu
Lee Si Young as Yoon He Ra

Puteti viziona aceastra drama aici

Parere personala : Daca ati vazut Boys before flowers , stiti ca Kim Hyun Joong a jucat rolul lui Ji Hoo , cu zambetul lui criminal se prezinta si in Playfull kiss , e o drama amuzanta si interesanta , o sa radeti mult si e inca Ongoing . Se difuzeaza de doua ori pe saptamana [ Miercuri si Joi] pierdere 21 . Oricum uitati-va ca e amuzanta si nu pierdeti vremeaSmile>-
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#2
Iubesc această kdrama. Am devenit cam dependentă. Vorbesc mult despre ea. Toată clasa mea știe povestea chiar și profii. Numai despre asta le zic. Mă enervează ca e ongoing și nu pot să văd sfârșitul. Mereu mă lasă în suspans. Îmi place povestea. Mi-a plăcut faza în care ea s-a îmbătat și a spus toata acele lucruri despre el. :]] Și apoi el a cărato în brațe. Revenind la el. Nu e chiar așa de perfect. Adică e prea arogant. Dar arată absolut perfect O_O. Doamne. Ce-am mai râs la unele faze. Când i-a căzut șoseta. :]] Prea hilar. Sau cănd tatăl ei i-a zis că mai bne îi cumpăra și ei niște bikini. Râdeam de nu mai puteam. Deabea aștept să văd cum se termină. Și sper să se facă un sezon doi. Ca altfel mor aici. E o dramă care nu te va plictisi niciodată. Poți să revezi episoadele de câte ori vrei. Mereu ai să râzi sau măcar te va afce happy. Merită văzută.
[Imagine: lolololoqh.jpg]

#3
Varianta japoneză nu am văzut-o si nici nu plănuiesc să mă uit la ea. Aşa că am să fac comparaţii între cea taiwaneză şi asta coreeană.
Well, Kim Hyun is indeed very very attractive. Actriţa care joaca rolul lui Oh Ha Ni e si ea destul de simpatică dar nu foarte. Nu-mi place că au tăiat 4 episoade din 20 şi le-au făcut 16(ce poţi face în 16 episoade fără ca acţiunea să nu pară grăbită?)
Multe aspecte pe care le-am văzut în varianta taiwaneză au fost sărite/tăiate şi băgate altele care mai bine nu erau băgate. Până acum am urmărit toate episoadele(cele 12 apărute) şi m-am chinuit de câteva ori să mă uit în continuare...
Taiwanese ver. -> Un sezon întreg de romance(sezonul 2) între cei doi îndrăgostiţi, ei fiind căsătoriţi, very cute.
Până acum nu prea mi-a plăcut dar mai sunt 4 episoade aşa ca am timp să-mi schimb părerea.

#4
Sall,am vazut si eu jdrama Playfull Kiss si este destul de interesanta, insa am vazut si kdrama It started with a kiss and sunt asemanatoare;pot spune ca in varianta koreana este mult mai interesanta ca are si partea 2.Insa pentru cei ce iubesc dramele romantice sunt perfecte sa le vada.
Serialul este super,iar unele personaje ma amuza71 de fapt sunt chiar comice .
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#5
Am vazut si eu Playful Kiss care e bazat dupa animeul/mangaul "Itazura Na Kiss" iar pentru ca am vazut acest anime,puteam sa ghicesc ce se intampla,asa ca nu am avut cine stie ce asteptari.Varianta japo,nu am avut chef sa o vad 21 nu stiu de ce,probabil din cauza ca am vazut si animeul39.
Despre actori ,vreau sa spun ca sunt total de acord cu Shadalie cand vorbeste de Ha Ni 24) nici eu nu as fi zis-o mai bine,zau!
De Kim Hyun ,pot sa zic ca este unul din actorii mei favoriti <3 il adooor,e bun de orice rol.
Am asteptat 16 episoade ca sa vad daca se marita si o sa aibe si un copil ca in anime,dar s-a adeverit doar nunta 21.
Varianta thai nu am vazut-o toata,m-am oprit dar as vrea sa o termin cand am timp.
In concluzie,pana acum mi-a placut dar nu extrem de mult.M-am uitat pana la final datorita lui Kim Hyun Joon.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#6
Buna!Oh, Baek Seung Jo..Mama cat mi-a placut de el ca actor.Dar si in realitate e belea!La inceput mi se parea cu nasu pe sus ..dar dupa a fost cum ma asteptam .Filmul asta este primul film coreean care l-am vazut pe extra anime zup.:XPacat ca a avut putine episoade ..2..Iar personajele chiar ca is amuzante rau ..unele 71.
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#7
Mi-a placut cat de cat... sincer m-am uitat pt Kim Jyun Joong prima oara dar a ajuns sa-mi placa4 chiar daca eu cred ca varianta Taiwandeza este mai buna.
Ca intotdeauna Oppa arata fenomenal:X Ha Ni are multe momente amuzante21 mai ales faza cu soseta... sau atunci cand strangea bani sa-i cumpere cadou si se intalneau mereu si el se speria de ea24
Ce tare ar fi daca s-ar face Hana Kimi korean si sa fie Oppa in rolul lui Sano... s-ar potrivi perfect...:X:X 105
Some of them want to use you,some of them want to get used by you.
Some of them want to abuse you,some of them want to be like you!

[Imagine: tumblr_m7udbxd9Fh1qjc7nwo1_500.gif]

#8
WOW! Deci, această dramă este pur şi simplu măiastră printre toate celelalte. O ador, se poate spune că este în topul meu. Pe primul loc ar fi '' A Love To Kill ''.
Este tare cute drama. Kim Hyun Joong e...bestial, bun, foaaaaarte buuun! Joacă bine, ce pot spune. Frăţiorul lui [ cel din dramă ] este atât de cute, dar si rău în acelaşi timp. Dar, oriunde încape şi puţin rău, nu? 4 xD
Şi, ca orice dramă are şi personaje negative şi care pe mine mă enervează enooorm! He Ra ar trebui să se simtă 2124.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#9
hmm...am vazut ambele filme,shi cel japonez si cel corean...
sincera sa fiu,ma cam calcat pe nervi,ambele variante,anime-ul a fost ok,a fost o placere sa-l urmaresc,dar filmul japonez m-a scos din pepeni.CUm naiba poate fi o fata atat de naiva si proasta,scz,dar,imi venea s-o bat.in fn


varianta koreana a fost mai ok,mai super ok,de fapt,tipul dadea mai multe semne k o place shi etc,si ea era mai "fortoasa"21), mai cu personalitate,deci,cu siguranta,playfull kiss a fost tare.
Zuppy08Some of them want to use you,some of them want to get used by you.Some of them want to abuse you,some of them want to be like you!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)