Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Metallica

#1
Am tot cautam pe Animezup, dar nu am gasit niciun thread pe tema asta. Ori sunt chioara, ori batuta in cap, ori chiar nu s-a facut un topic despre ei.
Asaa.. Metallica. I-am "descoperit" acum cativa ani datorita mamei [ care asculta Metallica.. se subintelege ]. La inceput nu mi-a placut >.< Eram mica, habar n-aveam ce inseamna muzica buna.. Tot ce stiam era 3 Sud Est si "Stii de ce plang chitarele.. blah blah " 21 Mi se pareau niste nebuni, de fapt muzica lor mi se parea ca e facuta pentru oameni nebuni. Cu timpul au ajuns sa imi placa [ si chiar trebuie sa ii multumesc mamei ], ba chiar sa devin "fana" :]
"Metallica este o formație heavy metal procedentă din Los Angeles, California, SUA. A luat ființă în anul 1981, reușind să vândă peste 95 de milioane de discuri în toată lumea. Succesul comercial a făcut din Metallica o formație foarte controversată. Ei fac parte din "Big Four Of Thrash" alaturi de Slayer, Megadeth și Anthrax."
Da, am dat copy-paste de pe Wikipedia. Si ce? 22

Sa vedem.. niste intrebari :
1. Cum ati aflat de Metallica?
2. Melodii preferate.
3. Atat.

1. Am scris mai sus. Mi-e lene sa povestesc din nou. 37
2. Enter Sandman, The Unforgiven I, II, III [ desi II mi se pare cea mai reusita.. dar gusturile nu se discuta ], One, Nothing Else Matters, Sanitarium, The Memory Remains etc.
Astept raspunsurile voastre. :]
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#2
O, da. Metallica. Nu-mi vine sa cred ca nu aveam un topic pentru trupa asta. Ador Metallica. James e unul dintre solistii mei preferatii, vocea lui e.... nu gasesc cuvinte. Toate melodiile lor sunt superbe incepand cu cele heavy sio terminand cu cele mai lente, transmit o groaza de emotii intotdeauna. Iar live sunt si mai si. Chiar daca nu i-am vazut niciodata live, din inregistrarile pe care le-am vazut reusesc de fiecare data sa faca un show magic.

I-am descoperit acum un an. Am auzit la Megastar (:blushingSmile The unforgiven 2 si m-am gandit sa caut si originalul. Asa am dat de una dintre cele mai tari melodii pe care le-am ascultat, The unforgiven 1. Apoi au urmat The day that never comes, Until it sleeps si Enter sandman.
Melodii preferate (clar nu pot alege una singura): Toate Unforgiven-urile, desi I e preferata mea, The unnamed feeling, Until it sleeps, Mama said, Enter sandman, For whom the bell tols, Wihsky in the jar, One, Sad but true...Practic imi plac toate melodiile lor. O, era sa uit de Nothig else matters. Una dintre cele mai frumoase balade ever.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#3
Nu se poate. Nu exista un astfel de topic ? E.. imposibil. Metallica e cea mai bună formație de metal evăr. Adică... Sunt cei patru mari ! Ador melodiile lor și formația în sine. Cum a spus șiiii. . . Unia, James are o voce incredibilă, unică.
Cum am aflat de formație? Păăi, acum câțiva ani, un prieten a venit în parc cu un tricou cu 'tallica. Cred că Enter Sandman și mi-a plăcut la nebunie tricoul. Acasă am dat pe yt numele formației și am ascultat Enter Sandman. Am adorat melodia și așa am început să ascult și altele. Finally, a ajuns una dintre formațiile mele preferate.
Melodii preferate: The unforgiven ( I , II și III ) , The day that never comes, Enter sandman, One, Nothing else matters, Sad but true etc.
Au niște melodii așa de frumoase, chiar perfecte.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
metallica, huh? in primul rand, cu ei am inceput sa ascult metal. cred c-a fost unul dintre cele mai bune lucruri ce mi s-au intamplat xD am auzit de ei de la sora mea. mi-au placut la nebunie melodiile lor, in special primele pe care le-am auzit, unforgiven (I,II,III) si the day that never comes. acum am ascultat aproape toata discografia ^^ toate melodiile sunt minunate, nu cred ca am una preferata.
deci, metallica a fost, este si cu siguranta va fi una din trupele mele preferate de metal.
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

#5
1. Cum ati aflat de Metallica?
2. Melodii preferate.
3. Atat.

1. discuri de vinil = pickup = nopti nedormite in care am ascultat in draci toate melodiile lor pentru ca ma relaxau
2. TOT!
3. Observ eu sau tu, mai draga History, creezi firuri doar ca sa fie, fara sa fie ceva necunoscut sau nou. Urmeaza sa gasesc ceva cu Iron Maiden, AC DC si cine stie ce alte formatii super cunoscute. Incearca sa aduci cea ce toti internautii cauta si anume ORIGINAL CONTENT!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#6
Cred că sunt singuru de pe aici care are discografia Metallica (fără Garage Revised şi M&S) pe casete pe bandă magnetică.
Suckas!
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#7
two words horia k: "death magnetic"

also, le ai in original, sau doar trase ca sa asculti la casetofon?

#8
Ah stai, nu am nici Death Magnetic. Şi nu l-am luat fiindcă nu-mi place deloc albumu.
Pe toate le am în original de la Diverta. Costau 200 de mii sau p-acolo.
Era marfă, aveam un casetofon de prin '80 legat la o staţie şi ascultam caseta de nşpe mii de ori, fiindcă voiam să învăţ linia melodică (fiindcă nu ştiam engleză, deci versurile nu le înţelegeam).
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#9
Okaaaay sa raspund la acele intrebari.

1. Cum ai aflat de Metallica?

Sincer, parca-i stiu dintotdeauna, nu stiu cum vine asta... Nu stiam absolut nicio melodie de-a lor, doar numele mi-era cunoscut. Tot ce-mi place de la ei este Death Magnetic si The Black Album.

2. Enter Sandman, The Day That Never Comes, Unforgiven II, Nothing Else Matters, Cyanide, The End of the Line si Fuel.

3. Atat?
[CENTER]My DeviantART | My Twitter | My LastFM

[Imagine: beavis_and_butthead_headbanging.gif]

[Imagine: megasign.gif] [/CENTER]

#10
Fiindca mi-e lene sa mai zic ceva in plus, am sa raspund doar la intrebari:

1. Cum ati aflat de Metallica?
Ahem*cough*. Mama *cough* era fana Metallica in tinerete. Cand aveam vreo 10 ani, a apucat-o nostalgia si a inceput sa ma sacaie cu chestii de genul: ajuta-ma sa caut un video pe YouTube despre Metallica, ajuta-ma sa cauta discografia and so on. Si asa, a inceput sa-mi placa si mie. Foarte mult.
2. Melodii preferate.
One, So What, The Day That Never Comes, Master of Puppets s.a.m.d
3. Atat.
Atat sa fie.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)