Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kimi ni todoke

#3
Primele trei episoade sunt lame în comparaţie cu ce urmează. So, a friend of mine watched it şi spunea că e foarte drăguţ şi personajele sunt prea dulci, aşa că m-a convins să îl văd şi eu ( we have similar tastes ) şi, well, what can I say, înainte să ştiu ce se întâmplă, m-am îndrăgostit de Kimi ni todoke şi personajele animeului. De fapt, mai mult de personaje. De fapt, poate doar de personaje?
ÃŽn orice acz, postul e spoiled, ofc.

E foarte greu de spus : care a fost personajul tău preferat? Pentru că toate personajele au fost atât de drăguţe. Până şi Kurumi-chan a fost adorabilă and she was like... oh God I liked her so much. Pe lângă faptul că era aşa de simpatică, mai era şi personalitatea ei ( mă refer la adevărata personalitate ) too cute to be good. Ok it's not cute but rather bad but cute. Ok, nici eu nu mai înţeleg ce spun, dar şi ea mi-a plăcut. Nu ai cum să nu placi fiecare personaj din acest anime şi chiar mă bucur că am continuat să îl urmăresc, it's refreshing. Manga nu cred că o voi mai termina vreodată, dar anime-ul e foarte plăcut.

Kuronuma Sawako, în sfârşit nu o mai numesc Sadako, foarte drăguţă şi ea. În sfârşit, mi-a plăcut şi de ea. Pentru că la început nu prea o agream şi pur şi simplu îi uram constituţia fizică, gesturile, inabiltatea de a se adapta, de a vorbi, de a socializa, de a face orice ( prea timidă pentru gustul meu ) dar până şi ea m-a făcut să o ador, tocmai prin această personalitate şi prin faptul că era atât de sinceră.
Deşi a existat un moment în care îmi venea să o dau cu capul de pereţi. Când era Chizu tristă din cauzal ui Tooru şi Sawako a început să plângă, d'uh, mi s-a părut cam mironosiţă când spunea " nu am putut să fac nimic pentru ea", frate, atunci era vorba de Chizuru, nu de ea, şi m-a enervat cumplit.
Dar, pot spune că a fost singurul moment în care m-a mai enervat, în rest a trecut testul cu brio, I liked her a lot. Şi cum arăta în ultimul episod, extremely cute, adorable.

Chizuru şi Ryuu, best couple * love love moment *. Au fost adorabili. Ryuu mi-a plăcut enorm, este genul meu de personaj. Tipul arată atât de bine ( ce m-a enervat Chizu că nu a avut nici o reacţie când a intrat într-un anumit moment în camera lui şi el se schimba well he had some abs and he looked so damn good, aş fi sărit pe el, ea nu a avut nici o reacţie, ofc. De parcă era ceva normal * laughs * ) în orice caz, în momentul când aceasta vorbea cu Sawako, chiar am crezut pt. un moment că vorbeşte de Ryuu, că îl place pe Ryuu, dar bineînţeles că speranţele mele au fost năruite.
Dar a fost plăcut şi aşa. Come on, Tooru era atât de adorabil mai ales când zicea CHII. I loved it.
Ah şi Chizu care încerca în ultimul episod să îl facă pe Ryuu să spună " chii " ca să zâmbească. Pur şi simplu nu ar mai fi fost el dacă făcea asta, probably. but he was still adorable, I loved him.

Best moment dintre Chizu şi Ryuu cred că a fost atunci când a început Chizu să plângă. Yeah, după toată faza cu Tooru şi era ea cu Ryuu, singuri şi a i-a spus: Comfort me, Ryuu. Şi a început să plângă şi s-au îmbrăţişat. A fost atât de profund, inima mea bătea atât de tare, îmi venea să urlu de fericire, sau ceva asemănător. Cel mai profund şi adorabil moment.
De asemenea, Ryuu a fost adorabil când stătea cu Maru, căţeluşul lui Kazehaya *laughs* gosh ,se purta atât de drăguţ cu câinele ăla şi îl îmbrăţişa atât de drăguţ şi părea atât de fluffy himself făcând asta, îţi venea să îl îmbrăţişezi. Absolut adorabil.

Oh, şi aşa sunt milioane de alte faze. Mi-a plăcut şi Ayane, drăguţă şi interesantă tipa. Mi-au plăcut, cu adevărat, toţi. Fiecare prin comportamentul, personalitatea lui. Kazehaya pentru că era atât de ... popular şi iubea atât de mult şi era atât de egoist şi totuşi înţelegător şi drăguţ şi simpatic. Şi a fost atât de tare când i-a spus lui Sawako că a fost prima dată când i-a dăruit unei fete un din ăla pt. telefon ( îmi scapă denumirea în secunda asta ), şi prima dată când nu ştiu ce, şi nu ştiu ce. a fost adorabiiiiiiil!

În orice caz, animeul nu este despre poveste ci despre personaje. Personajele fac toată treaba în anime, şi nu prea contează ce fac. E o lălăială continuă, we have to admit it, nu se întâmplă cine-ştie-ce, dar modul în care interceptează personajele totul, acela este punctul ce atrage atenţia. Pur şi simplu nu ai cum să nu adori personajele. Chiar îmi bătea inima mai tare cu fiecare secundă, mai ales în ultimele episoade şi chiar dacă nu a fost nici un sărut la final, i didn't mind. Nu prea tare, bineînţeles. Aş fi vrut să se sărute, but it was quite impossible. în orice caz, a fost un final drăguţ şi mă aşteptam să se întâmple aşa, având în vedere cum decurseseră episoadele. Era imposibil să se sărute în ultimul episod, având în vedere prin câte trecuseră să ajungă atât de aproape unul de celălalt; ar fi fost prea brusc şi poate puţin nepotrivit, oricât de mult mi-ar fi plăcut să se sărute.

Grafica nu mă atrage în mod special, de fapt mi se părea chiar urâtă la început, de fapt nu puteam să suport cum arăta Sawako, mi se părea că avea gâtul prea lung and other stuff. Dar pe parcurs m-am obişnuit cu grafica din cauza personajelor and I don't mind it.

la început, soundtrack-ul nu mă atrăgea, acum pot spune că mi se pare prea adorabil and I really like the songs. În special versurile.

Oricum, i-am dat un 10 anime-ului pt. personaje, pentru profunzimea evennimentelor, pentru zâmbete, pentru momentele adorabile şi pt. Sanada Ryuu, ofc.



Răspunsuri în acest subiect
Kimi ni todoke - de OneSkyCloud - 19-08-2010, 03:00 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Juliette - 21-11-2010, 02:41 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Teh - 26-12-2010, 12:18 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Panzer - 08-01-2011, 08:42 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Shuichi-chan - 21-01-2011, 10:09 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de goddess - 26-01-2011, 02:02 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de anaoha - 18-05-2011, 12:35 AM
RE: KIMI NI TODOKE - de Irukandji - 18-06-2011, 10:19 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Panzer - 19-06-2011, 10:18 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Red Baron - 29-07-2011, 10:58 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Kuro Kitsune - 02-10-2011, 08:56 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Crazy~Tenshi - 05-05-2012, 12:44 AM
RE: Kimi ni todoke - de Aggie - 15-09-2012, 12:37 PM
RE: Kimi ni todoke - de Cherie - 05-10-2012, 07:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kimi ni Todoke hikari marina 11 11.087 23-04-2015, 12:08 PM
Ultimul răspuns: jayxi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)