Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cronicile frumoasei luptatoare (DAMO)

#1
Cronicile frumoasei luptătoare-DAMO

LEE SEO JIN SE INTOARCE…
…din aceasta luna , intr-un nou rol din serialul de actiune, istoric cerut de multi dintre fanii actorului: DAMO
DAMO (14 episoade) a fost difuzat de postul coreean de televiziune MBC inaintea deja celebrului Giuvaerul palatului (iulie~septembrie 2003) si va fi difuzat incepand cu 14 februarie in fiecare week-end pe canalul TVR2 , de la ora 18:10.

Cei doi protagonisti ai serialului , indragitul actor Lee Seo Jin(in rolul lui Hwang bo yun ) si actrita Ha Ji-won , (in rolul lui Jang Chae-ock) ne vor tine in alerta pe parcursul celor 14 episoade , aducandu-ne in perioada istorica Choseun (sfarsit de secol XVII, in jurul anului 1690; Giuvaerul palatului, Furtuna la palat).

DAMO, cunoscut de multi fani ai serialelor coreene, urmareste povestea construita in jurul a trei personaje: o tanara damo, Jang Chae-ock, (v.articol Lee Seon Jin , Damo erau de provenienta umila, avand slujbe modeste si desconsiderate in epoca; amintim aici de eroina serialului Furtuna la palat, Song-yeon , desconsiderata de dna Hye-kyung pentru ca era o “damo”), un tanar comandant de politie Hwang bo- yoon (Lee Seo Jin) provenit dintr-o mama care avusese o relatie cu un nobil, si seful unei benzi de rebeli , Jang Sung Baek, care plecase de acasa de copil si invatase sa manuiasca sabia in dorinta de a schimba sistemul social al vremii, atat de nedrept si restrictiv.

Povestea incepe odata cu trimiterea lui Chae-ock de catre biroul de politie din Hansung(vechea capitala a Coreei) sa ancheteze un caz legat de contrafacerea unei monede.Chae ohk(Ha Ji-won), o tanara detectiva , primeste aceasta insarcinare de la comandantul Hwang bo- yoon(Lee Seo Jin) si descopera ulterior ca totul facea parte dintr-o conspiratie nationala.Tanara Chae Ohk va trebui apoi sa faca fata unei revolte conduse de liderul rebelilor, Jang Sung Baek (interpretat de carismaticul actor Kim Min-Joon).

Comandantul Hwang bo- yoon este un adevarat om al legii , hotarat sa elimine coruptia din randul guvernului, un comandant cu o natura umana care ne aminteste de rolul lui Lee Seo Jin din Lee San.
Jang Sung Baek are ca unic scop daramarea oranduirilor sociale nedrepte ale vremii si crearea unei lumi mai bune si mai drepte , in care toti sunt egali.
Chae ock il urmareste pe Sung Baek pt a-l aresta , insa se indragosteste de acesta.

Producator:Lee Jae-kyu

Din distributie:
Ha Ji-won in rolul femeii detectiv sub acoperire Jang Chae-ock
Kim Min-Joon in rolul Jang Sung Baek(Kim este atat actor, cat si model, castigand premiul pentru debut in DAMO)
Lee Seo Jin in rolul comandantului Hwang bo- yoon
Lee Moon Sik in rolul Ma Chook Ji
No Hyun Hee in rolul Ta Bak Nyu
Park Yeong Gyu in rolul Je Se Ok
Lee Han Wee in rolul Baek Jo Wan
Kwon Oh Joong in rolul Lee Won Hae
Shin Seung Hwan in rolul Ahn Byung Taek
Yoon Moon Sik in rolul Ahn Nok Sa
Jung Wook in rolul Jung Pil Joon
Jung Ho Keun in rolul Choi Dal Pyung
Kwon Yong Woon in rolul No Kak Chool
Ahn Kye Bum in rolul Kato Masayuki


Ha Ji-won este o actrita care s-a afirmat in numeroase seriale TV , dar si lung-metraje , dintre care amintim recentul blockbuster Haeundae

Turnata intr-un ritm ce aminteste de celebra serie CSI, DAMO prilejui asadar , dincolo de reintalnirea cu Lee San Jin descoperirea unor noi realitati din epoca Joseun.

Inaintea primei transmisii s-a lucrat 1 an de zile la producerea miniseriei, care include scene de lupta impresionante.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#2
"Cronicile frumoasei luptatoare", cu Lee Seo Jin în distribuţie (îndrăgitul actor din drama "Furtună la Palat"), este un serial istoric produs de Coreea de Sud în 2003. Acţiunea se petrece în Coreea secolului XVII, în capitala Hansung, unde frumoasa luptătoare damo ("damo" înseamnă femeie poliţistă) Chae-Ohk este trimisă să cerceteze un caz de falsificare de bani. Numai că, situaţia nu este atât de uşoară pe cât pare, mai ales când "mica infracţiune" se dovedeşte a fi o conspiraţie la nivel naţional. În spatele conspiraţiei stă o bandă de răzvrătiţi, împotriva căreia va trebui să lupte Chae-Ohk. Situaţia se schimbă când frumoasa brunetă se îndrăgosteşte "pe nesimţite" de Sung-Baek.
Serialul îmbină scenele de luptă (în stilul Crouching Tiger, Hidden Dragon) cu scenele idilice (petale care realmente ning din pomii înfloriţi), iar sentimentele ascunse pentru eroii filmului, dar uşor de intuit de către telespectatori, sunt puse în valoare de o muzică pe măsură.

scenarist: Cheong Hyeong-Su
actor: Yeong-in Chae, Ji-won Ha, Mun-shik Lee, Seo-jin Lee, Yeong-gyu Park
regizor: Lee Jae-Gyu
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#3
Actiunea acestei mini-serii este plasata in Coreea secolului XVII, în capitala Hansung, pe timpul dinastei Chosun.Frumoasa luptătoare damo, Chae-Ok,este trimisă de mai-marele conducator al vardistilor să cerceteze un caz de falsificare de bani. Ceea pare a fi o infracţiune oarecare se dovedeşte a fi o conspiraţie la nivel naţional, pusă la cale de o bandă de răzvrătiţi. Chae-Ok va fi silită să-l înfrunte pe capul răzvrătiţilor, Yoon Sung-Baek, de care se îndrăgosteşte în ciuda voinţei ei. Sung-Baek se dovedeste a fi fratele ei de care a fost despartita cand tatal sau a fost acuzat de tradare.


Totusi mi-a parut rau sa aflu ca avut doar 14 episoade merita mai multe dar este o drama destul de frumoasa pe care am urmarit-o cu drag.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.




The rest is still Unrwitten

#4
Acţiune bună, dramă suficientă şi plot bun, dar episoade insuficiente.
S-a pus cam mult accent pe relaţia dintre anchetatorul Hwang şi ChaeOk,
aş fi vrut să se pună mai mult accent pe relaţia ei cu Sung Baek, şi el să
NU fi fost fratele ei, şi ei doi să fi rămas în viaţăşi să fi avut o casă la ţară
cu muuulţi copii în jurul lor, aşa cum visa el.
Se putea dezvolta ideea, de exemplu: după ce banda a eşuat atacul,
ChaeOk să rămână în munţi şi banda să se ocupe de un trai normal de oameni cinstiţi.

#5
Cand m'am uitat prima oara a fost vara trecuta. Eram inchisa cu mama in camera si ea are o obsesie ptr serialele coreene. Uite asa am inceput si eu sa ma uit. Cand s-a terminat ultimu episod vezi bocit pe mine O.o Imi parea extrem de rau ca nu l'am vazut pe tot asa ca m'am apucat sa il vad de la inceput pe net. Parerea mea despre serial este una foarte buna chiar m-a impresionat profund. Din cate observ serialele lor sunt foarte diferite de ale latinilor. Nu sunt asa lacrimogene si cu povestea foarte asemanatoare -_-".So, asta e parerea mea
[Imagine: EnvYQ.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)