Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doubt (Rabbit Doubt)

#1
[Imagine: b891s1.jpg]

Doubt, sau Rabbit Doubt, e o manga scrisa si desenata de Tonogai Yoshiki.
Ca genuri, s-ar putea incadra la Drama, Horror, Psychological si Shounen si are 4 volume (20 de capitole), plus un special.

Manga-ul are la baza "Rabbit doubt", un joc foarte popular printre tinerii japonezi (in lumea manga-ului). Premiza jocului e urmatoarea: exista un grup de iepuri printre care s-a infiltrat un lup. In fiecare runda, lupul omoara un iepure. Pentru a castiga, iepurii trebuie sa ghiceasca cine este lupul. Daca ghicesc gresit, au pierdut.

Intr-o zi, Yuu, Mitsuki, Rei, Hajime, Eiji, si Haruka, un grup de tineri care s-au jucat "Rabbit doubt" impreuna decid sa se intalneasca, pentru a se cunoaste personal. Merg la karaoke, si distreaza si totul pare sa mearga excelent pana cand totul devine negru si se trezesc intr-o cladire abandonata. Aparent, cineva a luat jocul foarte in serios si l-a omorat deja pe unul dintre ei si pentru a putea scapa cu viata, trebuie sa ghiceasca cine este lupul.

Manga-ul Doubt ar putea fi comparat putin cu Saw, desi sa nu credeti prin asta ca ar fi copiat dupa film. Are insa o atmosfera similara, cel putin la inceput. Ce e interesant este faptul ca manga-ul e cu adevarat misterios si nu e prea probabil sa realizezi ce se intampla de fapt pana la final.

Un alt lucru care mi-a placut a fost ca, desi afli ceva mai devreme decat te-ai astepta cine este criminalul, manga-ul reuseste sa te tina in suspans pana la capat, intr-un mod foarte captivant.

Daca sunt persoane interesate de Doubt, eu l-am descarcat de pe Mangatraders
Poate fi si citit online pe Onemanga

Aveti insa grija, mai exista si cateva shoujo-uri cu acelasi nume, deci vedeti sa nu faceti vreo confuzie.

#2
Oh,godyes.
Manga-ul asta e genial e_e
Imi amintesc cand am cautat prima oara Doubt pe Myanimelist si am dat de unul yaoi.Si mie mi-l recomandase un baiat si eram Waitwhatthefack


Sincer, nu ma asteptam sa se termine asa o__o Si nu ma asteptam ca ea sa fie criminalul D: [si scuze pentru spoilers dar,haha,it's a manga discussion topic D:]
Adica, stiu ca prima oara eram gen :THEY HAVE ONE LOLI AND THEY KILL HER FIRST.HOW GREAT.

Singura chestie care nu mi-a placut a fost sfarsitul...de ce?Pentru ca ce pnm cautau un mar si un cutit langa el.Adica, tipul ala era in coma.De ce i-ai duce un mar si un cutit?D:Unless the visitors suddenly had the urge to eat one, then they decided to just leave it there e____e
LOLNOPE

#3
Eu nu am avut ghinionul asta 21 Am dat doar de un shoujo. Era destul de trist daca dadeam si eu peste un yaoi, mai ales unul din ala foarte "grafic"

Revenind. Cand am vazut-o prima data pe Rei moarta m-am gandit ca sigur e ceva dubios la mijloc. Nu de alta, dar asta se intampla de obicei in filme/manga-uri, mai ales ca se spunea despre ea ca are puteri hipnotice and stuff. Dupa care, cand am vazut cum incep sa mearga lucrurile, mi-am dat seama ca de fapt nu am nici o idee ce se intampla acolo, ceea ce a fost bine, pentru ca asa am fost suprins de final si a avut mai mult farmec 4

Mi-a parut rau de cei doi, ca nu au scapat impreuna. Se vedea ca tin unul la celalalt si, in plus, fata avea o poveste trista.. Bine macar ca la sfarsit nu a aratat clar cum il omoara, ne-a lasat macar speranta ca, poate-poate a reusit sa se apere si sa scape.

#4
(14-07-2010, 09:04 PM)Flaw A scris: Eu nu am avut ghinionul asta 21 Am dat doar de un shoujo.

Same here, citita si aia >.>

Eu n-am citit sfarsit T^T criminalul am reusit cumva sa il aflu din greseala - o colega si-a scapat gura si mi-a spus 22 *hates moments like that* apoi au urmat alte probleme etc. Nu m-a surprins sa o vad pe Rei ca si the killer, avand in vedere ca pe coperta ea are masca de rabbit pe genunchi 21 or that was my first impression pana am vazut-o moarta si apoi m-am derutat, si apoi... parca fiecare era ' lupul ' ...
So desi chiar ma apucasem de manga destul de mult timp, ultimele capitole au ramas in pom *shame on me* o sa ma apuc de indata azi sa le termin.

Mi-a placut pana unde am citit *evil smile* mai ales ca eu am o obsesie cu mastile de rabbit -- > lucru care m-a impins sa citesc si manga-ul. Oricum, de la inceput - pana la sfarsit, cum ati spus si voi si eu inca n-am ajuns dar presupun ca e adevarat - e plin de mister, si te induce in eroare de fiecare data.
Urmeaza faza de fan gurl *yays* Eiji e adorabil, el temperamental si foarte agresiv.

Anyway, aparuse si Judge, care merge pe acelasi sistem. Am citit cam vreo doua capitole, pentru ca aparea foarte greu dar acum cred ca sunt mai multe.

O sa vin cu un review de indata ce termin azi manga-ul 21 *feels lazy* sper sa mai posteze cineva, nu vreau double post.
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]

#5
Mi-a placut mult aceasta manga si din fericire nu am dat peste nici un yaoi sau shojo in cautarea ei. Idea cu jocul este geniala, desi foarte sadica si tot nu am inteles de cum ii alegea .. I mean nu erau chiar random. Uni chiar aveau cateva 'minciuni' prin viata lor, dar chestia cu hipnoza si razbunarea and so on e de-a dreptul creepy, in plus Rei parea cea mai nevinovata.
Eu am ramas socata cand toti erau morti sau aproape morti si dupa ei tot venea iepurele... :no:

Anyway, trebuie sa ma apuc de Judge, dar mai mult ca sigur in viitor o sa recitesc aceasta manga pentru a clarifica toate aceste .. detalii. Smile
[Imagine: Anime_Vector_Signature_by_iNegacion.jpg]

#6
Cum de nu am văzut acest topic de la început ? ,_, Darn. L-am văzut de foarte multă vreme şi îl ador. Chiar poate fi comparat cu Saw. Are horror e şi psihologic şi nu aş vrea să fiu în locul lor. Şi nimeni nu ar vrea să fie în locul lor. Autorul a avut idei geniale când l-a creat. M-a ţinut în suspans până la sfârşit şi săracii erau şi speriaţi şi vai de ei :]] dacă ar fi fost real sigur ar fi leşinat pe acolo. Mi-au plăcut şi măştile alea de iepure. Foarte diabolic.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)