Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dexter

#1
Dexter este un serial TV câştigător a două globuri de aur care nu până demult a fost transmis şi la ProTV, unde l-am văzut şi eu prima dată.

Dexter Morgan este un tip care lucrează pentru poliţia din Miami, fiind specializat pe ramura criminalisticii, având astfel posibilitatea de a ascunde toate probele care l-ar putea incrimina în urma monstroaselor sale crime asupra celor care se cred mai presus de lege.

Serialul este bazat pe romanul scris de Jeff Lindsay şi până în acest moment are 4 sezoante terminate urmând ca al 5-lea să-şi facă apariţia în septembrie.


Unul din cele mai bune seriale văzute de mine.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#2
Dexter.:x Am vazut si eu cateva (mai multe) episoade. Auzisem de serial cand i se facea reclama la tv, insa nu il urmaream. Prima data am vazut cateva episoade la o prietena, care pe-atunci era innebunita dupa serialul asta si avea primele doua sezoane (parca :-? ) pe pc. Si cum imi plac serialele politiste, mi-a placut si acesta. Am continuat sa mai urmaresc si alte episoade la tv insa nu am urmarit niciun sezon de la cap la coada pana acum.:))
Desi nu ma pricep eu sa fac aprecieri, mi se pare un serial atent realizat. Cred ca merita vizionat de cei carora le place acest gen.:)
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#3
dadadada
In mod sigur printre cele mai bune seriale, foarte bine gandit. Desi e legat de crime&co., e o mare diferenta intre Dexter si serialele de genul CSI spre exemplu; actiune complexa and all, pretty impressive this one.
Initial era doar 'to be seen' pe lista serialelor, da' dupa primu' sezon a devenit priority. I strongly recommend it to TV series fans/addicts.

#4
It's not shitty, doar ca nu merita atata...apreciere, e decent- intr-o nota cam indulgenta.
Mi-a placut primul sezon, dupa, au cam labarit-o, mai ales lately cu moartea Ritei, cu...imaginea aia a lui Harry, cu codul ala de reguli care s-a dus pe apa zambetei de prea multe ori...

Oooh, I quite like Dexter's Sis <3

#5
Primul episod din Dexter pe care l-am vazut a fost S06E01, asa ca atunci cand m-am apucat sa ma uit la serial de una singura de la inceput, stiam deja ca Dexter o sa aiba un copil, ca Rita da coltu' si ca Deb ramane tot single.

Serialul mi-a placut foarte multe, am vazut cele 6 sezoane facute pana la momentul asta in cam o saptamana si deocamdata imi rod unghiile pana o sa apara sezonul 7. Sunt curioasa cum va evolua Deb in continuare, dupa ideea ce psihologa ei i-a bagat o idee cel putin ciudata in cap si dupa ce a vazut ce a vazut.

#6
Am terminat in urma cu doar cateva zile primul sezon, deci nu cred ca stiu prea multe. Serialul imi place, in adevaratul sens al cuvantului. Dexter m-a facut sa las putin anime-urile si sa mai vizionez si niste seriale.
In urma cu ceva timp, am vrut sa vad ceva... cu detectivi dar nu simplu. Sa fie mai complex. Si am gasit serialul Dexter. Cateva zile, am stat doar cu " botu' " in monitor pana ce am terminat primul sezon. (Se explica de ce ma comportam ca un vampir pe strada si aveam impresia ca soarele ma va arde). Oricum, in principal Dexter este un serial frumos si bine realizat. Eu il apreciez pentru ca este bine gandit si alte laude ce nu imi vin in minte in momentul de fata.

Psycho XD

#7
Unul dintre cele mai bune seriale filmate vreodata. Si nu cred ca ar putea exista un actor care sa il joace mai bine pe Dexter decat Michael C. Hall. Am dat de el in timp ce cautam un serial nou , dupa ce terminasem seria Supernatural. Am terminat primele sezoane imediat, ca un caine infometata ce eram si apoi am asteptat episoade noi. Ideea e geniala, absolut brilianta ca si personajul principal. Cred ca unul dintre cele mai inteligente, dupa Sheldon Cooper bineinteles.
Pe parcurs povestea devine din ce in ce mai interesanta, in special acum, la sfarsitul sezonului sase. Il recomand tuturor.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)