Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gossip Girl

#16

”Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattans elite.”


Prima dată când m-am uitat a fost în două 2007 dar nu mi s-a părut cine-știe-ce așa nu am continuat. L-am reluat în 2008 și m-m îndrăgostit de personaje.
Cred că o să fie niște mici mari spoilere,dacă nu te-ai uitat la toate cele sezoanele patru, nu citi.

Serena Van der Woodsen aka Blake Lively
Îmi place Blake dar Serena a început să mă enerveze teribil. Cu ce ea matură ? În fiecare sezon aleargă după un al tip, ajunge în alte paturi și e și aiurită. În sezonul al treilea (la început) ar fi făcut orice să ajungă pe pagina taboidelor. Dar e o tipă frumoasă, înaltă care seamână perfect cu mama ei. Sunt la fel, amândouă au făcut același greșeli. Chiar dacă după sezonul patru Lily mi se pare mult mai rea. Cu cine na fost Serena ? I-a luat pe toți la rând, nici nu mi se pare că se potrivește cu cineva anume. Dacă celelalte personaje s-au schimbat timp de patru sezoane, ea a rămas aceași. Păcat de Blake, sincer. Oricum, fără ea serialul n-ar fi la fel. Zicea cineva că ea pune prietenia pe primul loc. Serios ? Atunci de ce s-a culcat cu nate la ziua lui Blair ? Poate Nate nu o iubea pe Blair, dar Serena era cea mai bună prietenă a ei și ea știa că Blair îl iubește. So, cine a greșit?

Blair Waldorf aka Leighton Meester

Queen B. La început mi s-a părut fetița răsfățată care primește tot ce își dorește. Dar timp de patru sezoane se maturizează extrem de mult, devine o nouă persoană bună. Facultatea a schimbat-o, mă bucur că și-a dat seama că nu toată lumea mănâncă homar la cună. În sezonul patru e genială, a făcut ea niște alegeri greșite dar e mai hotărâtă decât celelalte fete. Întrebare: cu ce e ea parașută în devenire ? Ea s- culcat cu persoanele pe care le-a iubit, iar atunci cu unchiu liu Chuck a avut un motiv. Și a regretat. Oricum, cu siguranță nu e mai parașută ca Serena. Și-a lăsat mândria la o parte și ea spus lui Chuck că îl iubește, atunci mi-am dat seama că Blair se maturizează. Chiar dacă o mai dă în câteodată în penibil x_x

Jenny Humprey aka Taylor Momsen
Doar eu nu o suport ? God, scap de ea. A stricat serialul, serios. Se bagă peste tot. Unde, chiar nu are ce căuta. După ce a făcut în sezonul trei mai bine o calcă trenul X_X. Cum a putu să se culce cu Chuck și apoi să facă pe victima ? Când ea sărit pe el doar pentru răzbunare A fugit de acasă, a făcut trafic de droguri și minte mai mereu. Fata perfectă, nu ? Mi-e milă de Rufus, la ce fiică are. Oh, s-au atunci când a furat rochia aia de două ori. La șaisprezeece ani se comportă groaznic, ce exemplu dă ea ? Acum toată lumea vrea să fei ca ea. -.- Mai ales copii de 10-12. Vărmea vrea să devină ca Jenny, fata perfectă. E părerea mea, nu aruncați cu roșii. Arată bine – nu neg, mi-e dor de fetița de la începutul serialului. Și poartă la extensi. A decăzut extrem de mult și nu numai în serial. Păcat de ea.

Vanessa aka Jessica Zhor
Mai plictisitoare decât ea se poate ? Faza cu Julia și Jenny, m-a făcut să o urăsc. Sincer, nu aveam nimic cu ea înainte. Dar mă după ce a făcut mi-a dovedit cănu e chiar așa proastă, dar se lasă influenșată. Arată okei, nu are nimic special. Ea și jenny se băteau pe Nate, doamne, nu mai aveau mult și ajungeau să ăși pună otravă în măncare. Da ce s-au gândit ? Să se alieze cu Julia, să se poată răzbuna pe Serena. Dar scap și de ea. ^_^

Georgina Sparks aka Michelle
Sincer ? Mie mi-a plăcut de ea. : )) Era nebună și rea. Personajul negativ perfect. În orice caz, era așa amuzantă după ce a devenit sfântă și poi iarăși Georgina. Colega de cameră a lui Blair, sincer arată bine. Îi ador părul și buzele. Sper să mai apară. Ar fi păcat dacă dispare din peisaj, era un peersonaj complex. Și îi punea mereu bețe în roată lui Blair, dar a spus că se va răzbuna deci.. Nu e chiar vinovată.

Nate Archibald aka Chace Crawford
Nu-l suport pe prinț. Nu arată cine-știe-ce, numi place. Înafară de ochii, nu are nimic ieșit din comun. Personalitatea lui nu există, mereu se lasă influențat de bunicul lui. Chiar și atunci, pentru familie a mințito pe Serena. Parcă o iubea. Ar face orice pentru familie, după părerea mea îi stă bine cu Vanessa, parcă evadează din lumea familiei stând cu ea. A avut o relație cu o femeie căsătorită pentru bani, adică penntru familie. Era mai ușor să fie amant decât să lucreze, cine e acum ipocrit ? Relația lui cu Jenny ? Nepotrivită. Jenny nu l-a iubit niciodată, să fim serioși.

Chuck Bass aka Ed Weestick
Este personajul meu preferat. Dintre toți, mi se pare cel mai matur. Și nu mă refer la Chuck din sezonul întăi ci cel din sezonul patru. Și-a dat seama de multe chestii devenind um de afaceri excelent. Bart ar fi mândreu, îmi venea să plâng când au citit scrisoarea de la Bart. Își iubea copilul, da păcat că a trebuit să moară ca să afle și Chuck. Din cauza lui Jenny nu a mai cerut-o pe Blair, a protejat atât de bine inelul încăt a fost împușcat. Și la începutul sezonului patru îmi dovedește cât s-a schimbat. A renunțat la tot, hotel, nume, acte doar din cauză că dacă nu o are pe Blair nimic nu mai contează. :3 Păcat/ Trebuiau să fie și ei fericiți, sper să râmână împreună. Blair fără Chuck, nu e Blair. Iar Chuck fără Blair, nu e Chuck. Amândoi s-au maturizat datorită celuilalt.

Dan Humphrey aka Penn Badgley
Mie când îmi place când nu. E okei, nu-i stă bine nici cu Serena nici cu Blair. Mi s-a părut că Serena la folosit doar ca să uite de unle chestii. Că până la urmă nici nu-l știa și ieșea cu el. Îi place să citească și să scrie, asta mi-a plăcut la el. Relația lui cu Olivia a fost cea mai bună dintre relațiile lui. Căteodată e prost, dar prost rău. O apără pe Serena mai mereu, pentru ce ? În fine, e un personaj așa-și-așa. Nu e cine știe ce dar e acolo. Și mai mereu trebuie să fie cu ochii pe sorăsa, cine știe ce mai face.

Who am I? That\\\\\\\'s one secret I\\\\\\\'ll never tell. You know you love me. XOXO, Gossip Girl.

.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.



Răspunsuri în acest subiect
Gossip Girl - de Flash - 15-06-2010, 08:46 AM
RE: Gossip Girl - de Nya. - 15-06-2010, 03:52 PM
RE: Gossip Girl - de Pisuliuci - 16-06-2010, 03:44 AM
RE: Gossip Girl - de Cherie - 17-06-2010, 12:47 PM
RE: Gossip Girl - de βεκi - 18-06-2010, 09:57 PM
RE: Gossip Girl - de Nya. - 23-06-2010, 01:28 AM
RE: Gossip Girl - de ady_x - 04-07-2010, 08:55 PM
RE: Gossip Girl - de Miss Serenity - 21-10-2010, 07:07 PM
RE: Gossip Girl - de SnowFlake. - 01-11-2010, 09:02 PM
RE: Gossip Girl - de Abbeh. - 01-11-2010, 10:38 PM
RE: Gossip Girl - de Kita - 02-11-2010, 07:27 PM
RE: Gossip Girl - de AlerimxD - 26-11-2010, 04:42 PM
RE: Gossip Girl - de Corina. - 19-12-2010, 04:38 PM
RE: Gossip Girl - de Monica Wksv - 29-03-2011, 01:46 PM
RE: Gossip Girl - de Aggie - 16-04-2011, 11:38 AM
RE: Gossip Girl - de Jessica. - 27-07-2011, 01:11 PM
RE: Gossip Girl - de ~Space-Bound - 29-07-2011, 11:47 PM
RE: Gossip Girl - de Crissu'Blacker - 13-11-2011, 01:15 AM
RE: Gossip Girl - de Agrona - 15-12-2011, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)