Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gossip Girl

#1
I DIDN'T SEE IT ! .____. sorry dacă mai există un topic cu GG, dar chiar nu am găsit. I didnt.
So, what about GG ? Îl văzusem mai demuuult pe protv, dar după mi-a fost lene aşa că l-am reluat.Serialul e genial şi îmi place foarte mult de Chuck, Blair şi Eric, frate'su lu Serena. Whatevă.
Mi-a plăcut de la început serialul, dar nu am apucat să-l văd pe tot, dar totuşi îl văd online şi fără subtitrare. Uneori mai ratez frazele că vorbesc ăia prea rapid, dar chiar şi aşa îmi place foarte mult . Nu îmi place de Nate [ dooooooooooooooooooont kiiiillll me ] la început mi-a plăcut niţeluş, dar acum nu ştiu, parcă e lipsit de personalitate în faţa lu tasu şi asta nu pot să agreez plus că a înşelat-o pe Blair cu Ser, deci e ceva super naşpa şi oribil de agreat. Plus că nici măcar nu a fost în stare să înveţe bine la statutul lui grandios pe care îl deţine, deci nu îmi plac băieţii de genul, dar Chiachi e miştuooo. o.O Are o strungăreaţă am observat *laughing like crazy* nu e ceva tocmai de râs dar e sexeh cu acea strungăreaţă, dacă e strungăreaţă că nu m-am dus să mă chiorăsc în gura lui să văd ce bogăţii ascunde acolo, dar chiar şi aşa e hot. Şi jenny e dulcică, dar îmi place mult de tot Blair *rwaaar*


So what about it ? Hm. . .
-

#2
GG ! : x Iubesc serialul. Primele două episoade ( sezonul 1, ofc ) le`am văzut vara trecută pe ProTV şi am terminat al treilea sezon acum o lună ( văzut pe net, normal ), or smthg. Trebuie să`l vedeţi şi voi, căci altfel nu pare foarte tare. Dar e. <3
Încă de la primele episoade m`a captivat şi mi`a plăcut super mult. Nu îmi place de Dan, fratele lui Jenny. Nu pot să`l sufăr, e prea băgăcios şi nu o lasă pe J. în pace. Cel mai mult m`a enervat în episodul în care fuseră Jenny şi Nate împreună, că i`a zis lui Nate să se mute. T_T Şi asta i`a îndepărtat pe J. şi N. Not fair. Preferata mea este Jenny, este aşa dulce, scumpilică, chiut, încât nu poţi să n`o adori. Are un spirit rebel, specific vârstei, dar este ză best. She rocks. : > Dintre băieţi, I completely love Nate. <333 E supeeeeer. Arată bine şi e genu` de treabă. Chiar dacă e afemeiat, îmi place rău de el. Şi vreau să fie cu Jenny. T__________T Se potrivesc aşa bine. : x O antipatizez complet pe Serena. Este o vacă încălţată. ^^
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
Ma bucur ca a deschis cineva subiectu asta..Ador GG , am vazut si eu ultimul episod din sezonul 3 si cand am vazuto pe little Jenny cum facea pe sfanta in fata lu Queen B imi venea sa ii dau o palma..Il ador pe Chuck e genu meu..bad boy ,frumos,arogant,misterios,bogat..etc. se potriveste perfect cu Blair8 Imi place de Jenny dar cateodata ma enerveaza...Pai Serena e tot Serena..nu prea imi place de ea de cand am vazuto ( are mutra aia..) "doua cuvinte ,opt litere spune'le si sunt a ta" 8 Adour fraza..am adorato dintodeauna !!8



X.O.X.O

#4
Okey, postu' ăsta s-ar putea să conţină ceva spoilere aşa că le recomand celor care nu l-au văzut sau n-au terminat toate sezoanele să sară peste el.

Acum, revenind la ale noastre... Gossip Girl e cea mai tare chestie pe care o puteam vedea vreodată. Ador serialul ăsta mai mult decât orice, nu există moment din zi în care să nu menţionez de el. Şi eu, cam ca toţi ceilalţi, am văzut primele două episoade pe Pro TV şi mi-am zis să continui să-l urmăresc că e foarte tare şi se anunţa a fi un serial pe gustu' meu ( chestie care m-a uimit; nimic din ce-i la TV nu-mi place şi asta a fost o noutate ). Doar că era pus la o oră foarte aiurea şi eu nu aveam când şi cum să-l văd, fiind ocupată cu alte chestii. Aşa că am zis să-l las baltă. Apoi m-am dus în vară la Buzău la prietena mea din copilărie şi acolo l-am reluat, că adusese ea vorba de el şi eu i-am zis imediat că vreau să-l văd şi cum îl avea descărcat... primul sezon l-am văzut la ea, apoi pe-al doilea mi l-am descărcat eu acasă, iar p'al treilea l-am terminat acum o lună.
Îmi place totul la el. Locaţiile, coloana, sonoră, ideile... Doamne, cât suspans poate exista în 41 de minute şi cât de complicat poate fi. Câteodată opream episodul în mijlocul acţiunii ca să văd dacă reuşesc să anticipez ceea ce se va întâmpla... Atât de implicată eram. Deabia aştept sezonu' patru... Cred că o să fie mult mai complicat şi vor fi şi mai multe intrigi.
Personajele mele preferate sunt Jenny ( o păpuşă adorabilă cu o minte diabolică - cât de mult mi-a plăcut evoluţia ei ) şi Blair ( Queen B - cine nu o adoră? ), fix în ordinea asta. Mi-a plăcut mult şi de Georgina. Ăh, mereu am avut o atracţie pentru genul ăsta de personaje ciudate sau negative. E pur şi simplu genială. Şi mortală rău în sezonu' 2. ( i-am adorat replica de la sfârşitu' sezonului "The bitch is back!" - toată vara numai asta rosteam ). Serena pe de-o parte mă dezgustă... Prea dusă cu capu' şi prea se lasă în voia sorţii sau se lasă condusă de sentimente. E imatură şi iresponsabilă şi, de ce nu, cam uşuratică.
Dintre băieţi îmi plac Nate şi Chuck ( logic ) şi mi-a plăcut mult şi Eric, fratele Serenei. Nate e perfect din toate punctele de vedere, un pic cam naiv şi credul totuşi. Dar e un dulce şi atât de tandru şi de atent... L-aş mânca pentru perfecţiunea asta a lui. Cât despre Chuck... El e adorabil prin unicitatea lui... Nu poţi să nu-l iubeşti. Are farmecul ăla care te atrage. Aerul ăla de răzvrătit şi băiat nelalocul lui, deşi în ultima perioadă începuse să se maturizeze. Totuşi, e atât de adorabil când nu vrea să recunoască când suferă... Aţi văzut vreodată ce dulce e când e neputincios şi îndurerat?
Okey, eu am luat-o razna deja. Mai am de spus cuplurile care mi-au plăcut şi gata 21. În primul rând, am adorat la vremea lui cuplul BlarixNate. Erau genul ăla de cuplu perfect, iar asta spune totul. Apoi JennyxNate... Sunt cuplul meu preferat şi cu fiecare episod care apărea mă rugam să fie din nou împreună. Sunt adorabili şi chiar se potrivesc. Şi desigur celebrul şi inegalabilul BlairxChuck. Aici nu prea am ce spune. Se potrivesc pur şi simplu, chiar nu pot să-i văd separaţi, iar proştii se iubesc atât de mult şi e atât de păcat că nu lasă orgoliul deoparte. ( or fi capricorni, ce ştiu eu? aşa-s capricornii 21 ).

Ăh da, cred că s-a înţeles cât de mult îmi place serialul 21.

#5
Gossip Girl <3 Nu-mi vine sa cred ca nu am observat acest topic .
Well...imi place foarte mult serialul, este foarte sweet si cu o idee foarte originala, toata admiratia mea din acest punct de vedere, deoarece chiar n-am mai intalnit o astfel de idee si ma bucur ca inca mai exista o asemenea originalitate pe pamant=]]. Prima oara l-am vizionat pe protv, am dat peste el din pura plictiseala, iar prima care mi-a aparut in ochi a fost Jenny ( foarte draguta actrita ), asa ca m-am gandit sa urmaresc ce se intampla. Asa am ajuns sa devin o mare fana a acestui serial . Nu l-am terminat, abia am inceput sezonul trei si urmaresc fiecare episod cu mare atentie si curiozitate, deoarece actiunea este foarte interesanta, iar personajele mai mult decat perfecte. Imi place foarte mult de Jenny, deoarece ii ador total look-ul, chiar are stil nu gluma si ma regasesc de mai multe ori in personajul ei. Si Blair este pe placul meu, foarte tare tipa cu un comportament de invidiat, deasemenea ma regasesc foarte usor si in personajul ei. Semanam destul de mult. Nu prea mi-a placut de Serena, este draguta, imi place parul ei blond, dar atitudinea ei...m-a cam plictisit sincer. Nu e tipul de persoana pe care sa o admir si scuze fanilor, dar chiar nu m-a impresionat cu nimic personajul ei. Actrita stie sa joace si e tare draguta, nu pot minti, dar pacat de rolul pe care l-a avut in Gossip Girl, putea face mai mult. Dar nu e vina ei. Ca baieti imi place foarte mult de Chuck, aerul acela si comportamentul ala ma dau pe spate xD Chiar imi place foarte mult de el, un actor foarte bun, chiar stie sa joace si este extrem de amuzant in unele parti. Mai ales cand a fost sarutat de acel barbat o_o Prea tare =]] Este extrem de sweet, Nate nu se compara cu el. Mi-a placut la inceput de el, dar dupa aceea nu a mai fost pe placul meu cam deloc o_o Comportamentul lui incepuse sa nu mai ma uimeasca cu nimic in sensul bun al cuvantului .Devenea din ce in ce mai negativ pentru mien. Deasemenea si Eric este un tip bestial si un foarte bun prieten. Ca si cuplu preferatii mei sunt Blair si Chuck, se vede de la o posta ca cei doi nu pot sta separat unul de celalalt, sunt atat de orgoliosi, dar acest lucru ii uneste si mai mult.Chiar le sta bine impreuna si nu ii vad facand un cuplu cu altcineva.
Nu am nimic de criticat la acest serial, totul mi se pare superb, perfect . Toata admiratia mea !
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
@ Laia : Vai, cât minți ! * rotfl * Habar nu ai ce e aia Gossip Girl. Ai zis că preferata ta este Nate. Jesus, Nate e B - Ă - I - A - T ! Nici măcar nu arată ca un gay. Înainte să minți, verifică informația. Ok, deci mi`ai distrus ziua ( așa, de dimineață - look at the time ). Chace Crawford, teh most beautiful boy, e fată. : | Nu, deci e penibil.

Scuzați, dar nu m`am putut abține.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#7
Deşi la început poate părea tipică, povestea te prinde destul de repede şi în dese rânduri te poţi regăsi în anumite scene din serial.
Este vorba de viaţa unor adolescenţi care trebuie să ia anumite decizii care le pot schimba viitorul pentru totdeauna.
Aceştia sunt puşi să înfrunte diverse probleme, printre care cea a banilor, popularităţii, personale şi poate cea mai importantă, dragostea.

Actorii ştiu să-şi facă personajele plăcute sau urâte (după caz) şi de-a lungul serialului îşi conturează caracterele foarte bine.

P.S Eu am ajuns pe la începutul sezonului 3.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#8
Nu-mi vine sa cred ca pana acum nu am dat de topicul asta.
Pur si simplu ador Gossip Girl.
Deci am citit cartie si mi-au placut atat de mult la vremea lor, iar apoi cand am descoperit serialul am ramas impresionata.

Deci serialul asta e facut cum nu se poate mai bine. Adica absolut tot ce se intampla in el este atat de conectat la realitate. Fete fitoase care cred ca daca au bani au totul, baieti din toatee categoriile... la fel si fetele, relatii care mai de care mai ciudate, mai complicate, toti cu toate iar la final nimeniii 21

Deci sunt inebunita dupa serial este numarul 1 in topurile mele.
Sa vedem... personajele:

1. Blake Lively - Serena van der Woodsen

Deci eu practic o ador. Este personajul meu favorit din toata seria. Scuze pentru fanii lui Blair si ai lui Jenny, dar se pare ca pana la urma Serena e singura cu capul pe umeri. Adica, la inceputul seriei ni se prezinta drept o persoana intangibila, matura si schimbata. Este adevarat ca a fost o usuratica in trecut, o alcoolica si toate cele, dar ceea ce o deosebeste pe ea de celelalte este faptul ca Serena revine pe drumul cel bun, in timp ce Blair decade totalll iar Jenny nu mai zic. Lasand la o parte trecutul ei, Serena este prezentata in dorinta ei de a se schimba. Adica, hello, e singura de caolo pentru care banii nu conteaza. Adica toti sunt inebuniti dupa bani, lux, minciuni, depravari si toate cele, dar ea arata ca s-a maturizat, ca a trecut de etapa asta si nu are nici cea mai mica jena in a se inatlni cu un baiat sarac si a le inchide gura la toti. E o fata cu principii, si pune prietenia inafara de orice. Doamne de cate ori nu a renuntat la fericirea ei pentru Blair... cealalta nu ar fi facut niciodata la fel. A plecat din oras simtindu-se vinovata, s-a intors schimbata, a facut tot posibilul sa o ajute pe Blair in nenumarate situatii, a renuntat la dragostea ei pentru Dan doar ca mama ei sa fie fericita, i-a luat apararea fratelui ei si a parut o drogata in fata tuturor doar ca acesta sa nu aibe de suferit. Sincer mie imi place enorm cum este construit ca si personaj. Serena este genul ala de fata care nu are nevoie de bani si machiaj sau haine pompoase ca sa fie remarcata. Ea e naturala mai mult decat orice. Inalta, blonda, ochi albastrii, forme de invidiat, matura, intelgigenta... frate deci eu o ador.

2. Chace Crawford - Nate Archibald

Pai...nu degeaba a fost votat drept cel mai sexy burlac de la Hollywood :X
Dar trecand peste, mie chiar imi place de el ca si personaj. A renuntat la multe pentru familia lui si de ce ii reprosasa lumea ca vai doamne a inselat-o pe saracuta Blair cu Serena. Adica el chiar o iubea pe Serena, a zis ca mereu a iubit-o, dar familia lui si Blair care se credea intr-o poveste fara de sfarsit (gen reclama aia de la magura numai lapte si miere) au fost mereu o piedica. Daca Serena nu pleca sigur se despartea de Blair chiar atunci, chiar si el a zis asta. A fost nevoie doar ac aceasta sa reapara in viata lui ca sa se simta din nou :X Si nu este chiar un catelusi cum il vad toti, ba dimpotriva. Nu il vad pe Chuck sa renunte la avere si la tot doar ca sa se impune, defapt pe nimeni. El a ales dreptatea, a intors spatele tatlui, bunicului sau, lui Blair, tuturor doar ca sa nu mai depinda de nimeni si a ales sa traiasca modest fara ca nimeni sa stie. Si-a facut prieteni adevarati care nu l-au ajutat doar pentru bani si aluptat sa o recastige pe Serena... si pana unde am vazut eu...sez 3 ep 18, a reusit...dar mai trebuie sa vad finalu :X

3. Ed Westwick - Chuck Bass

Ok. As minti si as fi complet ipocrita daca as spune ca nu imi place tipul. Adica...doamne :X:X:X
Este superb...le are pe toate: bogat, superb de iti pica fata, nenorocit, misterios, stilat...ahhh doamneee ma intreb e ceva ce nu ti-ar placea la el? eu personal sunt atrasda de genul asta de bad boys :X 9 E atatttt de nenorocit incat te face sa vrei totul de la el in aceeai masura in care iti vine sa-l dai dracu 21 Da da... se potriveste de minune cu Ba\lair. In interiorul lui sufera mult siu asta ma face sa il plac mult ca si personaj si sa il admir pentru puterea de care da dovada.

4. Leighton Meester - Blair Waldorf

Ok... deci ceea ce imi place la nebunie la ea este atitudinea ei aia de nenorocita. Si in rest nimic. Este genul de fata stearsa, are nevoie de haine scumpe, machiaj si multa multa atentie si bani ca sa iasa in evidenta. E prea slabanoaga. Dar imi place parul ei 9 Bun.. sa vedem nu imi place ca devine obsedata cum era cu Nate. Nu imi plac copilariile ei. Fata asta ar trebui readusa la realitate repede 21 ca nu e lumea numai lapte si miere. Este o parasuta in devenire...noroc ca s-a indragostit Chuck de ea 21 Doamne nu uit scena cu spovedania 21 Este falsa, ipocrita si isi vinde prietenele pentru orice. Este o persoana in care nu s epoate avea incredere. Viseaza prea mult si ii raneste pe ceilalti, iar cand in sfarsit vede ca opvestea s-a terminat realizeaza cat de singura si neimportanta era ea in realitate. Noroc cu Chuck...mereu acolo sa o ridice.

5. Taylor Michel Momsen - Jenny Humphrey

Este foarte frumoasa si foarte originala... asta e sigur...dar... sunt prea multe lucruri care nu imi plac la ea. Este genul d epustoaica rebela, niciodata multumita cu ce are, incearca mereu sa para ceea ce nu e, calca in picioare orice pentru a reusi...este o Blair in devenire si cu asta am spus totul. Face prea multe prostii, isi raneste tatal, fratele, pe Vanessa, pe Erick... este mult prea naiva, vrea sa obtina totul iar la final cand trage linie observa ca a fost doar o iluzie... ca a obtinut faima in schimbul a ce? Pacat de ea. Din fetita dulcica, nevinovata, talentata care isi iubea familia, a ajuns o "vedeta" fara prieteni, s ebaga in probleme cu droguri si alte cele, ba chiar sta cu un homosexual doar ca sa arate ca si ea face parte din lumea buna. Genul ala de fata care crede ca daca devine o bag girl gata lumea e la picioarele ei, dar nu isi da seama de tot ce a pierdut decat atunci cand e prea tarziu.

6.Penn Badgley - Daniel Humphrey

Aaaa... daca in carti imi placea de el... hmm... in film nu prea ma impresioneaza. Adica nu e cine stie ce. Prea naiv, prea tocilar, prea sters... si nici asa mare frumusete nu e. Nu prea am ce sa spun despre el.... adica e ok ca personaj, un personaj bun dar cam sters... mult prea sters. Sincer....ce a vazut Serena la el?

7. Jessica Karen Szhor - Vanessa Abrams

Aaaa... si la e ce-mi place? A da...combinatia asta unica si superba: creola, bruneta si ochi albastrii. Ahh, asta da combinatie. In rest nimic. Scuze nu sunt o fana. Fata nu imi place in serial... nu stiu, nu imi place, nu ma atrage nu am tangente cu felul ei de-a fi...se potriveste de minune cu Dan... amandoi stersi.

Cam astea ar fi personajele principale ca sa spun asa, caci in serial sunt conturate multe povesti intortocheate si frumoase precum cea dintre mama Sereni si tatal lui Dan, sau relatia tatalui lui Blair cu un barbat 21 sau relatia Serenei cu diversi...in special cu varaso ala a lu Nate...ah sau Blair cand se credea ducesa 21 da da serialul asta are de toateeee....

Sincer il recomand tuturor. e imposibil sa nu te regasesti in el si cred ca e cel mai bine realizat serial despre adolescentii din toate categoriile.

XoXo Gossip Girl. You know you love me :X

#9
Hi,hi,hi ! Ador serialul <3. Este bestial, desi atunci cand am auzit de el nu m-a atras, cand am inceput sa-l urmaresc nu m-am mai oprit 105. Imi place mult Serena, este frumoasa, isteata are tot ce vrea, in schimb o detest pe Blair, este prea ipocrita, poate o fi ea frumoasa, dar frumusetea nu cumpara nimic 68. Dintre baieti Nate e cel mai hot 105, dar .... nu stiu, ma atrage mai mult Dan. Poate nu neaparat felul in care arata, caci aspectul nu e prea grozav, poate stilul in care gandeste = )).

,, Si cine sunt eu ? Asta este un secret pe care nu-l voi divulga niciodata. Stii ca ma iubesti. [ X.O. X.O. , Gossip Girl ] "
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#10
Ah, datorită acestui topic am început să urmăresc Gossip Girl şi am ajuns addicted. Nate e atât de hawt, nu-mi vine să cred că e real; are nişte ochi... bestiali. : x.
Apoi, Serena are un aspect destul de... matur după părerea mea, nu ştiu de ce spun asta; pur şi simplu aşa-mi pare. Dan nu mă atrage foarte mult, la început era chiar ciudat... se bâlbâia and so on.
Îmi place de Jenny, mai ales atunci când e hotărâtă; mi-a plăcut când l-a lăsat dezbrăcat pe Chuck, acolo pe clădire, la balul mascat.
Că veni vorba de Chuck, îmi place şi de el. Seamănă cu un tip de la mine din cartier, doar că e puţin mai matur (Chuck). Blair e destul de drăguţă. Am avut momente când o făceam ipocrită şi momente când îmi era milă de ea pentru ce-i făcuse Serena; ştiu bine cum e să fii "abandonat" de cel mai bun prieten şi nu e deloc plăcut.
Vanessa e destul de plăcută, deşi nu mi-a plăcut cum s-a băgat ea în viaţa lui Dan aşa, pe nepusă masă.
Serialul e genial după părerea mea; îmi pare rău că nu m-am apucat de el mai devreme, dat fiind faptul că ştiam deja site-ul de unde puteam descărca sezoanele. :].

La personaje preferate masculine oscilez între Nate şi Chuck, îmi place mult de amândoi, mai ales că dacă Chuck se face serios e chiar ok.
Iar dintre personajele preferate feminine îmi plac Jenny şi Blair, cel puţin pentru moment; nu mă prea încântă comportamentul Serenei.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)