Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Justin Bieber

#1
Justin Drew Bieber (n. 1 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.

Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul sau single "baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasându-se pe locul 5 in SUA şi pe locul 3 in Canada. Cântecul ocupa poziţii fruntaşe şi în Noua Zeelandă, Australia şi Europa. Bieber a colaborat şi cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie". Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 şi a obţinut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.

Voi ce credeti despre noul 'copil-minune' al scenei pop? Mie mi se pare ca este prea comercial si vocea lui e inca prea copilaroasa, in rest mi se pare....un fâţâit si un fals. Sa nu mai spun de (unele) fane(ca fani nu prea sunt21) obsedate cu bieber fever22 Yucky
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#2
Puteam eu să lipsesc la comentatu lui Justin Bibăreală ? Nu prea cred 21
Dacă ar fi să o spun în două cuvinte, acestea ar fi: 'Îl urăsc!'
Oricum, hai să mă chinui şi să justific.
În primul rând, are o voce extrem de copilăroasă şi seamănă cu una de bebeluş. Adică, vocea care l-a făcut celebru o să i se schimbe cu timpul şi atunci ce o să se facă?
Nu pot să-i suport melodiile [ sau marea majoritate a lor ] . Toate sunt foarte . . copilăroase şi-mi seamănă cu alea gen flower - power. Tot timpul versurile sale conţin cuvântul 'love' de parcă în fiecare cântec trebuie să fie aşa. Ar trebui să mai diversifice.
Cred că - pentru fete - aspectul îl face. Dacă n-ar fi arătat aşa, multe fete sigur nu l-ar fi plăcut. Asta e ironia sorţii. Unii ajung să te placă pentru aspect, ci nu pentru muzică.
Ar trebui să mai spun că e comercial? Nu, nu cred. Se înţelege.
Per total, pot spune că nu îmi place deloc. Muzica lui nu îmi transmite nici o stare sufletească. Mă lasă rece ca o piatră.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#3
Mie una nu-mi place deloc o,o . Adică , vocea lui e prea dulce , prea de copil . Nici aspectul său fizic nu îmi place , nu mi se pare deloc drăguţ sau atrăgător . Adică , are şaisprezece ani parcă , dar arată de doişpe [ Doamne , e mai scund decât mine o,o ] . Nu ştiu ce văd fetele la el , nu înţeleg cum pot să îi asculte muzica . Piesele lui mi se par stupide , au acelaşi sound banal pe care îl au majoritatea pieselor de la tv , iar versurile sunt stupide . Adică , singura pe care am ascultat-o era Baby şi mă durea capul la cât de des se repetau toate versurile , iar şi iar . Ăla nu e cântec -__- .
Mă enervează atitundinea lui , se crede atât de nu ştiu cum , aşa de matur şi " şmercher " , când de fapt nu e decât un copil care are succes pentru că majoritatea lumii poate fi fraierită uşor , pentru că nu ştiu ce e aia muzică bună . O avea potenţial , dar momentan mie nu îmi place . Deloc .

#4
Justiii~n...Te urasc :3
Stii, Metal, ai spus tu ca pe fete le atrage infatisarea lui...Pe unele, poate. Eu il vad urat. Foarte urat. Stramb. Si tot ce vrei. Adica freza lui e cum e, buzele mi se par prea groase si dintii nu ii mai incap in gura :]
Melodiile nu mi se par o incantare. Am ascultat vreo 239 [am fani in clasa] si amandoua aveau aceeasi tema, linie melodica asemanatoare si intlneam din 5 in 5 secunde cuvintele "love", "baby", "heart" >.< Muzica nu se bazeaza doar pe asta!
Si trebuie sa spun si ca nu imi place atitudinea lui. Este cam furtangiu, fiindca am citit pe n site-uri despre cum s-a dat la Beyonce si Rihanna si asa mai departe si el e pustiu' de 16 ani [banuiesc ._.]
Concluzia: nu place.
KyuMin.

#5
Buuun...deci pur si simplu nu pot sa-l sufar pe copilandrul asta22 De ce? Pentru ca ce face el nu se numeste muzica, si nici ce canta nu se numesc melodii 22 E atat de scund... mult mai scund ca mine si are o voce de copil...iar melodiile lui sunt ingrozitoare, nu imi transmit nimic, nu ma misca cu nimic...nu ma impresioneaza deloc. Vreo 5-6 fete de la mine din clasa sunt moarte dupa el... unele ii iubesc melodiile, altele iubesc cum arata. Dmne.....adica ce vad la el? Arata ingrozitor, fara suparare, e un "fustangiu" , canta groaznic, melodiile lui sunt groaznice....Cand ma gandesc ca sute de fane ( cred ca are doar fane....daca se pot numi asa..22 ) il idolatrizeaza mi se face greata22
Am ascultat vreo 2 melodii ( n-am rezistat mai mult ) si tot ce auzei era "baby, baby, baby, baby" de o suta de ori si " love" si alte prostii d'astea...astea nu se pot numi melodii....pe mine una nu m-au impresionat cu nimic...si de fiecare data cand ii aud numele mi se face rau.
Tot ce pot spune e ca Jus....cum l-o chema ( nici nu pot sa-i pronunt numele...) e un comercial, narcisist si infumurat, plus un fustangiu... s-a dat la multe vede cu mult mai mari ca el...22
Scuze pentru asa zisele "fane" ...desii gusturile nu se discuta.... nu'mi imaginez cum poate cineva sa ascult o astfel de mizerie...( si vad ca toti de aici imi dau dreptate....nimanui, pana acum nu-mi place de acest narcisist) so...astai parerea mea...daca am ofensat vreo "fana" de pe aici.... nu-mi cer scuze, si nu-mi retrag cuvintele, pt. ca asta-i doar parerea mea22
Chuu~~
[Imagine: bestg.png]


[Imagine: 25qaazp.png]


Merci beaucoup LynnuÅŸor hug


#6
Justin Bieber , febletea mea <3 Yeak ! Imi displace total copilasul asta , nu pot sa spun ca il urasc , deoarece el a ajuns undeva unde eu nu am ajuns, la o varsta frageda pot spune ,si se pare ca are foarte multi fani . Daca l-as uri , s-ar intelege foarte bine ca sunt geloasa pe el , desi nu sunt . Deci imi displace , nu pot spune ca il urasc .
De ce imi displace ? Pentru faptul cum canta . I mean ... o_o O colega este obsedata de el si intr-una imi trimite melodii cu el de pe youtube o_o Cand l-am ascultat prima data , mi-am spus wtf o_o Are voce de fetita , nu de copil o_o Fetita , clar ! xD Canta intr-una despre dragoste si cum a-ti spus si voi in melodiile lui numai cuvantul "baby" si alte porcarii intalnim . Deasemenea parca melodiile se aseamana intre ele foarte , foarte , foarte mult , acelasi ritm si deseori aceleasi versuri o_o
Eu impreuna cu o prietena radem de numai putem cand ascultam melodia "Baby" , in special refrenul : Baby , baby , baby , ohooooo . Parca il trage cineva de coada asa se aude o-ul ala xDD
Multe tipe spun ca e "extrem de frumos" Justin o_o Mda ... foarte . Nici dragut nu ii poti spune , mie nu-mi place absolut deloc aspectul lui fizic . Pur si simplu nu este pe placul meu -.-" . Eu una cred ca tipul mai are mult de lucru , deoarece este doar la inceput , sper ca pe parcurs sa se mai schimbe si sa evolueze , deoarece pentru mine se afla destul de jos o_o . So nu stiu cati fani are copilul acesta , dar eu nu ma numar printre ei . Aceasta este strict parerea mea , ceea ce gandesc . Nu ma urati pentru ca nu-mi place de el =]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#7
:]] Eto, e un copchil, ce vă aşteptaţi fraţilor de la el. da, nu vă mişcă cu nimic melodiile lui păi LOL dăh cum aşa, adică doar VOi aţi spus-o e un copchil, nu are experienţe de viaţă sau a simţit vreo altă emoţie afară de fake love ca să ştie după ce să se ia când compune. I mean uitaţi-vă la el e mic, oricum nu îmi bat capu cu viaţa lui, în fod e comercial şi va ajunge aşa doar datorită vocii sale. oricum nu va fi aşa vocea lui, deci. . . Când va creşte i se va schimba vocea şi atunci nu ştiu dacă va mai rămâne prea mult în picioare, pentru că îşi va pierde fanii şi totodată se va duce. Oricum când va fi mai măricel va face anarhie cum a făcut şi Miley Cyrus. A devenit o tipă ce toată lumea îi zice că arată ca o fufuliţă non majoră. Aşa posibil să fie şi el, se va schimba oricum.
-

#8
Justin Bibăl . . . well, tipul nu îmi place. Nici fizic, nici cum cântă. Dar cum a zis și Lynn e un copil, ce așteptări poți avea de la un copilaș ? Recunosc, îmi plac trei melodii. Ce, doar pentru că nu îmi place pop`ul, nu pot să`mi placă câteva melodii ?
Așa deci mie îmi plac : That should be me ( asta are mesaj :] ), Love me ( care nu e a lui ) și Runaway Love. Nu îmi place felul în care cântă, ci versurile. Ce mă deranjează e că la toate melodiile începe cu ' Uuu, Auuu etc '. Adică zici că și`o trage sau că se lovește.
Mă dezgustă felul lui de a fi. He`s a boy - bitch. Mai întâi i`a plăcut Taylor, apoi Rihanna, apoi Beyonce și acum Selena Fâs. Sincer, eu înțeleg, e nou în treaba asta, dar nici chiar așa. 22 Dacă nu era Usher, nu ajungea unde e. A uitat de unde a plecat. Chiar sunt curioasă, cu câți dintre prietenii lui vechi mai vorbește ? Mă îndoiesc că mai are prieteni adevărați în jurul lui.
Deci, per total nu îmi place. :] Îmi provoacă greață.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#9
LOL. Am vrut să postez pentru că am citit şi eu Popcorn, şi pentru că era un articol cu el 21. Citez : "Adolescentul se pozează regulat, la diverse show-uri sau petreceri, cu cele mai fierbinţi fete VIP. Adevărul este că nu Rihanna, Ke$ha sau Fergie îl caută pe Justin, ci invers. Mini vedeta adoră să fie în preajma superstarurilor. <<Câteodată este ca un fan, se văicăreşte întruna până când sunt gata pozele>>, spune un instider. Dar nu este de mirare, aceste poze fac înconjurul lumii, şi sunt o super reclamă pentru JB." Mai scrie pe acolo că, după ce toate vip-urile au început să îl ocolească, fiecare este insultată. Selena Gomez, până acum fata visurilor sale, a devenit deodată plictisitoare. Rihanna e o fiţoasă, Miley Cyrus i se pare urâtă şi super starul Mariah Carey este pentru el O babă bătrână care nu ar mai trebui să cânte. Mai era un articol, intitulat Dă ţeapă fanilor. Se vede că puştiul, nu se descurcă în postura de vedetă. Are prea multe fiţe. Am citit că începuse să se înjure cu Ke$ha pentru că ea nu vroia să facă o poză. OMG.
Faptul că el în poze are privirea aia pierdută şi pare mort de oboseală mi se pare cea mai mare făcătură. Din moment ce el făcea poze cu Rihanna, Ke$ha, Fergie pentru publicitate, nu mi s-ar părea atât de surprinzător să pară atât de obosit, tocmai pentru publicitate.
Cântecele lui sunt naşpa. Are voce de copil dulce. Damn it. Urăsc tipul ăsta de voce. În toate cântecele lui se vorbeşte de Baby , Love, Ohh şi alte chestii specifice unui copil de 15 - 16 ani. Plus că mai şi arată naşpa. E prea scund. Cmon. Şi eu sunt mai înaltă. Nu ştiu. Vrea să devină cel mai mare super hiper star, când de fapt el este doar un copil.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#10
Retardat. Ca si muzica lui. Si ca 90% din fanele sale. Ma refer la alea obsedate de el, cu mentalitate de genul "spuneti-mi parerea voastra despre el, dar sa fie doar pareri bune!" sau, mai rau, il numesc "viitorul MJ".
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)