Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mesaje de dincolo

#1
Mesaje de dincolo (in engleza Ghost Whisperer) este un film serial american produs si difuzat pentru prima data de televiziunea CBS pe data de 23 septembrie 2005.
In acest serial spiritele oamenilor decedati raman pe pamant daca au probleme nerezolvate si devin astfel"spirite neimpacate".Dupa ce isi rezolva problemele pe Pamant ele pot trece in lumina sau in intuneric.
Dupa ce Melinda Gordon ajuta spiritele sa "treaca dincolo"ele vad o lumina alba puternica(Raiul).E invizibila pentru oamenii simpli si e aratata de foarte putine ori precum in serialul Alesul.In acest episod ,datorita multitudinii de spirite care rec dincolo lumina este foarte puternica si vizibila oamenilor de rand.Majoritatea spiritelor care trec in lumina sunt surprinsi zambind ,si uneori vad persoane dragi aflate acolo.
Pana in prezent, distributia serialului Mesaje de dincolo din fiecare sezon a cuprins în medie cinci personaje cu roluri majore, la care s-au adaugat unele cu aparitii episodice. In aproape fiecare episod al serialului apar unul sau doua spirite care ii cer ajutorul Melindei Gordin. Aceste personaje episodice nu mai apar niciodata în productie, avand distributie pentru un singur episod. La finele primului sezon Andrea Marino moare intr-un accident aviatic, astfel ea nu mai apare în serial. Cel de-al doilea sezon are în mare parte aceeasi distributie a sezonului initial, la care se alatura un personaj principal nou, in persoana Deliei Banks, un agent imobiliar cu care Gordon se împrieteneste. În acelasi sezon apare si Rick Payne, profesor universitar la colegiul Rockland, care are aparitii episodice. El devine personaj principal in cel de-al treilea sezon.


Ce parere aveti despre acest serial?Care e episodul vostru preferat?
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#2
Ah : )). Îmi place mult . Mi se pare o idee super ingenioasă. Momentan. ultimul episod vizionat este acela când Jim moare : ((. Am plâns ca o apucată. Am văzut şi următorul, ( da ştiu că mă contrazic, dar trebuiau să fie 2 episoade ca să înţelegeţi ce spun ) Când , Melinda o ajută pe tipa anorexică se treacă dincolo, şi încearcă să îl convinja şi pe Jim să facă acelaşi lucru. Numai că el nu vrea , şi intră în corpul unui tip care murise. Melinda a fugit speriată şi striga : Jim!!! Noo!!! . Şi el a intrat, iar când ea s-a dus lângă el, Jim a întrebat : I'm sorry, do I know you ?
Şi s-a terminat . Cât am plâns. Eh... Oricum, serialul este foarte original.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#3
Am vazut doar primele doua sezoane si cateva episoade din al treilea, atunci cand era difuzat pe ProTV. Eram disperata dupa acest serial, il urmaream cu tot interesul si nu suportam sa pierd vreun episod. Imi place "darul" Melindei de a-i vedea pe cei morti si de a-i ajuta sa mearga mai departe. Jim a fost intotdeauna alaturi de ea si a incercat sa accepte ceea ce facea sotia lui. Prietena ei de la magazinul de antichitati, Delia, chiar nu vroia sa o creada, spre deosebire de fiul ei adolescent absolut impresionat si incantat de calitatile Melindei. Profesorul Payne era un tip aiurit si extrem de amuzant. 21 Imi placea felul in care incerca sa o ajute pe Melinda, ii spunea tot felul de povesti, unele doar superstitii, fara sa stie despre abilitatile celei care venea la el sa-i ceara informatii.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#4
Obişnuiam să mă uit pe protv, acum două veri, cred. Eram in faţa televizorului cu 10 minute înainte să înceapă, să nu cumva să pierd ceva.

Da, mi-a plăcut şi înca îmi place, dar am alte priorităţi. A fost primul serial pe care l-am vizionat, şi aşteptam cu nerăbdare următorul episod, aşteptam ca publicitatea să ia sfârşit, eram foarte curioasă şi nerabdătoare. Înca îmi place, iar atunci când mă aflu în faţa televizorului şi este pe pro cinema, niciodată nu ezit să mă mai uit la cum învinge Melinda frica care o cuprinde atunci când fantomele nu cooperează.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

#5
Ce părere aveţi despre acest serial?
Mi-a plăcut mult; eram obsedată de serial acum două veri, dar nu l-am văzut în România, ci în Spania. Nu ştiu cum s-au sincronizat ambele ţări să-l dea în acelaşi timp, dar nu mai contează asta. Melinda e preferata mea şi când vedeam episoadele nu ştiam de ce nu îi era frică să vadă fantomele şi să vorbească cu ele; mie una mi-ar fi. [ 42 ]
Şi Jim îmi place, dar nu prea mă atrage, totuşi a dat dovadă de înţelegere faţă de darul soţiei sale şi este de apreciat.

Care e episodul vostru preferat?
Sinceră să fiu, toate mi-au plăcut în măsură egală şi nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat în fiecare episod ca să spun unul preferat. xD.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#6
Mesaje de dincolo 105
Imi place foarte mult, ce pot sa spun? Unul dintre serialele mele preferate. Totusi, nu am urmarit toate episoadele, deoarece obisnuiam sa le urmaresc la televizor si normal ca nu le prindeam pe toate. Am urmarit si cateva pe internet cand am avut ocazia. Imi place subiectul serialului, foarte original din punctul meu de vedere si foarte captivant. In fiecare episod descoperi o poveste noua si interesanta, plina de mister. Personajul meu preferat este insasi Melinda, imi place mult de ea. E o femeie foarte curajoasa si foarte ambitioasa. Adica ajuta acele spirite sa treaca dincolo fara sa ezite, mereu sare in ajutor si, nu stiu, este foarte tare :]]
Care este episodul meu preferat? Nu cred ca am vreunul anume, deoarece toate mi-au placut extrem de mult, in mod egal. Fiecare are ceva aparte, ceva care te atrage si te tine in suspans pana la final.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#7
Mesaje de dincolo, unul dintre serialele mele favorite. Îmi place foarte mult datorită faptului că se axează pe un interes al meu: paranormalul. Te ţine aşa în suspans cu fiecare episod, îmi place mult asta ;x. Favorita mea este Melinda, evident, a cui nu e?! Îmi place că este atât de calmă şi atât de bună la suflet, încât le rezolvă pe toate şi cu fantomele când vorbeşte cu ele şi le ajută să treacă în lumină ;x. Episod preferat? Nu am. Şi aşa, nici nu ţin minte ce se întâmplă în fiecare episod ca să pot aleg eun preferat. Oricum, îmi plac cel mai mult cele mai înspăimântatoare and stuffs.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#8
Pf...probabil primul serial care mi`a placut la nebunie, au urmat si altele, insa acesta este superb de asemenea. Unul dintre lucrurile care mi`au placut cel mai mult a fost ca indiferent de varsta, am gasit intotdeauna motive sa il ador, atat pe vremea cand eram mica si vedeam zane peste tot, cat si in anii adolescentei, cand ma pasioneaza fantezia intunecata. Un alt motiv ar fi acela ca, in ciuda faptului ca ai ratat anumite episoade, poti intr`o oarecare masura sa continui vizionarea, deoarece, cel putin in primele sezoane, fiecare episod este o poveste diferita, si fiecare poveste e extraordinara. Ma deranja putin faptul ca ea plangea din orice. Avand in vedere experienta sa, probabil ca ar fi trebuit sa fie un pic mai puternica, nu insensibila, doar puternica. Totusi, serialul mi se pare unul exceptional, si il recomand cu caldura tuturor.
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

#9
De Ghost Whisperer am dat intamplator pe AXN acum multa vreme. Am vazut un singur episod, insa a fost destul de interesant ca sa ma faca sa caut mai multe. M-am apucat tot atunci de sezonul doi, dar intr-un final l-am abadonat din lipsa de timp. In sfarsit, l-au dat si pe PRO timp de ceva vreme, n-am apucat sa vad tot sezonul cinci, nici nu stiu daca au dat mai mult de atat, dar am prins ultimele 10 episoade or so.
Desi n-am vazut celalalte sezoane, 2, 3 si 4, tot cinci mi se pare cel mai reusit. Recent m-am si reapucat de el on-line. Imi pare rau ca l-au anulat din cauza baniilor, ultimele doua episoade - cel putin - din show cer cu siguranta o continuare.

Este pe primul loc in topul serialelor mele preferate, ideea in sine ma fascineaza. Jeniffer Love Hewitt aka Melinda Gordon joaca impecabil, imi place mult personajul pe care-l interpreteaza. Mereu m-am intrebat cum isi poate pastra calmul in asemenea hal si cum nu renunta. Some of those ghosts are pretty badasses and trolls. Aiden e foarte scump... ce poti zice.
Alt aspect pozitiv la el este ca episoadele nu se leaga neaparat intre ele, poti sa te bucuri de serial si de actiune si fara sa le fi vazut pe celalalte. Il recomand cu incredere...




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)