Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Coldplay

#1
Coldplay este o formatie de rock alternativ si piano-rock,din Londra,fiind printre cele mai cunoscute in lume.Membrii formatiei sunt :Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman si Will Champion.
Este o trupa de succes al noului mileniu vanzand peste 50 de milioane de albume.Trupa este, de asemenea, cunoscuta pentru single-urile de succes Speed of Sound,Clocks si Viva la Vida.
A fost premiata cu multe Premii Grammy.
A fost premiata cu multe Premii Grammy. Coldplay si-a castigat faima mondiala cu lansarea single-ului Yellow, urmat de succesul albumului de debut, Parachutes (2000), care a fost nominalizat la Mercury Prize.

Membri formatiei s-au cunoscut la University College London (UCL) in septembrie 1996. Chris Martin ÅŸi Jonny Buckland fiind primii membri ai trupei. Au petrecut un an "planificand" o trupa culminand cu aparitia trupei numita Pectoralz. Mai tarziu, Guy Berryman, un coleg de clasa de-al celor doi, a intrat in trupa. Pana in 1997, Coldplay dadeau giguri pentru promoteri in mici cluburi. Trupa se va renumi Starfish. Martin il recruteaza pe colegul sau de scoala Phil Harvey care studia la Oxford, pentru a fi managerul trupei. In Ianuarie 1998, trupa a fost completa cand Will Champion li s-a alaturat pentru percutie. Champion crescuse cantand la pian, chitara, bass ÅŸi fluier; a-nvatat repede sa cante la tobe, in ciuda faptului ca nu facuse asta niciodata. Intr-un sfarsit, Tim Rice-Oxley, un prieten de-al trupei, le-a dat voie sa foloseasca numele "Coldplay", pe care el il folosise pentru trupa sa dar atunci fusese "prea deprimant". Lui Rice-Oxley i-a fost oferit ÅŸi rolul de clapar, dar acesta a refuzat deoarece era deja promis trupei Keane.
Muzica trupei a fost numita "meditativa"; ea "reiese din sentimentele lor", iar front-man-ul Martin "isi examineaza fara sfarsit simturile". Versurile lui Martin au fost numite feministe, similare cu cele ale lui Andrew Montgomery din Geneva. Ritmul primului album al trupei, Parachutes, a fost definit ca ÅŸi pop melodic cu "riffuri deformate de chitara ÅŸi percutie schimbatoare".
In martie 1999, Coldplay se concentra pe lansarea albumului de debut.

Ce credeti despre Coldplay?Si daca ascultati genul lor de muzica cum vi se pare?
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#2
Coldplay este o trupă foarte bună.De ei am auzit când eram mai mică, deşi nu ştiam cum se numesc.Vocea solistului este grozavă şi de aceea îmi plac toate melodiile lor.Cred că este singura trupă de la care-mi plac toate melodiile.Melodiile lor sunt deasemenea foarte bune, cu versuri interesante.De videoclipuri nu mă plâng, sunt originale.Melodia mea preferată de la ei este "Violet Hill" şi consider că este cea mai bună piesă a lor.Deasemenea îmi mai plac şi clocks, speed of sound sau viva la vida.Despre melodia aceea, yellow, nu pot spune că sunt înnebunită după ea, dar e drăguţă.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#3
Coldplay 8 Imi place enorm de mult aceasta trupa , pacat ca am aflat de ea doar cam de un an =]] Mare pacat xD Am dat peste ea dintr-o simpla greseala , cautand cu totul altceva , dar nu mai stiu exact ce cautam la momentul respectiv xD . In fine ... prima melodie care am ascultat-o a fost Viva la vida si m-am indragostit nebuneste de ea , versurile parca ma relaxeaza intr-un anume fel , stiu ca o ascultam in prostie . Acum m-am mai calmat , dar a ramas inca una din melodiile mele preferate xD Sunt o mare fana , imi plac in general toate melodiile . Ma regasesc de fiecare data in versurile baietilor xD Solistul are o voce ... god o_o Prea superba , pot spune o_o Il ador xD Chiar stie cu ce se mananca adevarata muzica si chiar se pricepe . Pot spune ca e un adevarat expert . Am multe melodii preferate printre care : Clocks , Fix you , Yellow , Viva la vida , Speed of Sound sunt cele mai tari <3 Coldplay merita numai fani , este o trupa de succes , din partea mea totul respectul =]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
Coldplay :3.
Păăi, prima oară când am auzit de Coldplay,acum câţiva ani, căutam pe net formaţii rock : )). Şi din una în alta am ajuns pe wikipedia unde la C, se aflau ei. Prima melodie pe care am ascultat-o a fost Yellow. Apoi, devenind din ce în ce mai curioasă , pentru că mi-a plăcut, am căutat Coldplay pă goagăl. Norocu-mi mare a fost, când am găsit multe melodii mişto, cum ar fi : Viva la vida, Speed of sound şi cred că mişto ar mai fi şi Clocks. Restul sunt de asemenea melodii frumoase, însă dacă ar fi să fac un top cam acestea ar fi. Nu ştiu dacă în aceiaşi ordine..

Aniuaiz . Coldplay o să rămână una din formaţiile mele de suflet, pentru că este întradevăr una bună, care şi-a meritat toate premiile Grammy câştigate de-a lungul timpului.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#5
Nu mi se pare cu adevarat o trupa de nota 10, dar au versuri frumoase.
Eu am dat de trupa acum cativa ani, desi cred ca am auzit-o si pe la televizor, fiindca unele din melodiile lor imi sunau chiar foarte cunoscute.
Imi plac "Fix you" (vocea e minunata, iar instrumentalul e foarte bine sincronizat) si "The Scientist" in mod special. "Clocks" am tot auzit-o inainte si inca mi se pare frumoasa, iar "Yellow" e amuzanta (intr-un fel sau altul).
Oricum, prima melodie ce am auzit-o de la ei a fost "Paradise" care ma facuse sa nu vreau sa mai ascult vreo melodie de la ei, insa YouTube-ul e mare si generos cateodata.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)