Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

MARS

#1
Atentie!Nu are legatura cu planeta marte!

[Imagine: mars-drama-159404.jpg]

Title: 戰神 / Zhan Shen
English title: Mars
Genre: Romance / suspense / action
Episodes: 21
Broadcast network: CTS
Broadcast period: 2004
Opening theme song: Ling (零) Zero by Alan Kuo
Ending theme song: Rang Wo Ai Ni (讓我愛你) Let me love you by Vic Zhou and Barbie Xu
Insert songs: Shuo Ai Wo (說愛我) Say You Love Me by Liang Yi Zhen
Bai Se Lian Qu (白色戀曲) White Love Song by RaRa


Han Qi Luo (Barbie Xu),an extremely shy art student went to the same college as Chen Ling (Vic Zhou),a popular play boy. By chance one day they met at a park when CL asked HQL for direction to a hospital to visit his friend who was injured in a bike racing incident. Hurriedly HQL drew him a map, unknowing that she was drawing on the back of one of her sketches. She ran off before he could thank her. He then noticed the sketch of a mother holding a baby and was touched. In school HQL was sexually harrassed by a teacher and CL came to her rescue. They began to grow fond of each other but each of them had a secret past that needed to be addressed and overcome before they could accept and love one another freely.

Cast:

Vic Zhou as Chen Ling & Sheng
Barbie Xu as Han Qi Luo
Xiu Jie Kai as Da Ye
Megan Lai as Qing Mei
An Jun Can as Tong Dao
Xiao Xiao as Sha Zhi
Duo Ru Ru as Xiang Zi
Chang Kuo Chu as Chong Zhi
Leon Dai (戴立忍) as Ming Gao
Ying Cai Ling (應采靈) as Qi Luo's mother
Tang Zhi Wei as Qi Luo's stepfather
Lin Li Yang Ming Gao's friend
Ding Ning (丁寧) as Chong Zhi's secretary
Kingone Wang (cameo) as Ling & Sheng's biological father
Renzo Liu as Professor Shi
Guo Shi Lun
Huang Tai An as Ah Jian
Li Li Ren as younger Chong Zhi

Puteti viziona drama aici

#2
Marte a fost o dramă foarte intensă, plină de dramă psihologică şi complexe. Linia poveştii a aceastei drame a fost uimitoare. Acesta este cel mai bine drama mea pe taiwaneze din toate timpurile. Acest lucru este adaptat din manga mai bune de vânzare Marte. Sa nu doar o poveste de dragoste, ea o poveste de dragoste adevarata. Lucrurile vă puteţi aştepta să se întâmple în viaţa reală. Nu a fost toate puf şi unicorni, dar real drama poveste hardcore.
Vic Zhou şi Barbie Hsou făcut incredibile care acţionează în acest dramă şi chimie lor + debutul a fost excelent. Desigur au iesit cu ele, dar încă mai au atât făcut o treabă bună. Ei m-au cucerit total. Marte a fost o dramă foarte gravă, emoţional şi sofisticat.
Linia Povestea este ca atare; Chen Ling (Vic) este un tip foarte tare şi good looking care plimbari o motocicleta este un as şi reble atunci când, ca Han Qi Luo (Barbie) este o fata foarte timida si timide care nu-i place de contact. Ele se întâmplă să se întrunească în parcul unde Ling solicită Qi direcţii Luo care repede schiţe pe o hârtie. Pe de cealaltă parte a direcţiilor Ling vede imaginea lui Luo Qi de o mamă şi copilul ei. Ling este atinsă de această imagine şi încep să se conecta cu alte fiecare lent.
Ambele a le ajuta fiecare cealaltă faţă fiecare temerile altora imediat ce acestea încep să se apropie unul de altul şi să înceapă să scadă, pentru fiecare alte. Există o mulţime de răsuceste şi se transformă şi veţi afla toate secretele de caractere.
Aceasta drama a fost uimitor de fenomenal. Sa o dramă mare pentru a viziona. Caracterele au fost minunat, OST a fost minunat, povestea a fost uimitor. Totul a fost minunat şi a făcut această dramă o bucurie sa ma uit. Actorul si actrita a jucat doar personajele lor atat de bine în special Barbie. hotărând ei a fost foarte bine aici. Acesta este unul drama pe care cred ca multi oameni au nevoie pentru a viziona.
[Imagine: aaaakip.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)