Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor.

Am avut o idee stralucita si mi-am spus de ce sa nu o postez. Acest fic este cu Deidara si Sasori, dar nu este YAOI!! Deidara v-a deveni fata aici si o v-a chema Deida - mare imbunatatire ce sa spun :eto: - si actiunea se petrece in zilele noastre :D
Poate voi ve-ti spune: "Fata cate ficuri mai ai de gand sa scri?". Nici eu nu stiu, deci acest fic v-a fi scris doar din puctul de vedere al DeiDei, iar cand v-a aparea partea a doua, v-a fi din punctul de vedere a lui Sasori.
Sper sa va placa :D

Capitolul 1.

Stateam si priveam plictisita pe geamul masini mele, cum treceam pe langa campiile de orez spre oraselul de provincie Konoha. Doamne ce plictiseala v-a fi. O sa fiu fata cea ciudata si noua, care se da cu skateboard si ii intrece pe baieti la bataie si alcool. Toti o sa se uite la mine ca boi la poarta noua. De ce? Nu aveam forme, aveam sani de marime medie, dar purtam haine largi de rapper - nu ascultam muzica rapp, ci rock - si nu ma macheam defel. Nu stiu de ce mama l-a cunoscut pe acest Minato si cum dracu a convins-o sa ne mutam din Tokyo - minunatul Tokyo - in porcaria de Konoha. Oftez resemnata si imi arunc ochii de un albastru-intens, spre mama mea. O femie de treizeci si cinci de ani, cu parul rosu, lung pana la fund, prins intr-un coc elegant. Ochii de aceeasi ca ai mei, priveau atent drumul. Purta o rochie eleganta, de culoare albastra simpla si in picioare niste pantofi din lac tot de aceasi culoare ca rochia.
- Ai sa vezi Deida, ca o sa-ti placa de Minato. E bogat, copiii lui sunt foarte simpatici si inteligenti mai ales Ino. Fata aia poate te v-a convinge sa nu te mai porti ca un baiat. Idiotul ala de Pein te-a prostit de tot. Bine ca a plecat, a spus mama, facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap.
- Mama inceteaza! Pein nu mi-a facut nimic! El s-a mutat din cauza parintilor si de ce nu-l lasi in plata domnului? Tip la ea si cateva lacrimi imi alunecara pe obraji.
De ce nu poate sa nu-mi aminteasca de fostul si primul meu iubit. Am avut doisprezece ani, cand am fost cu Pein. Au trecut sase ani de atunci si nu mi-a dat nici un semn de viata. Imi sterg lacrimile cu maneca de la hanoracul negru care il purtam peste un maiou larg rosu-sangeriu cu o imagine sangeroasa. Imi trec degetele prin parul meu galben ca aurul, lung pana la omoplati, lasat liber si cu breton pe partea stanga. Ma intorc cu spatele la ea si inchid ochii, scufundandu-ma intr-un somn adanc...
***

Simt cum ceva ma misca incet si deschid ochii alarmata. Ma uit la mama mea si aceasta ma informa ca am ajuns. Era si timpul. Am crezut ca fac nouasprezece ani in masina. Cobor din autovehicol si privesc noua mea locuinta. Era o vila cu un etaj si mansarda, cu gard viu ce ferea curtea de privirile curiosilor. In fata porti de fier, ne astepta un barbat de treizeci si opt de ani, cu parul galben, tot ciufulit. Ochii albastri ne priveau cu bucurie ca am ajuns in sfarsit. Purta o camasa in carouri si un ciurc maroniu si o pereche de blugi negri. Am tremurat involuntar, ca era destul de frig, fiindca era un oras de munte. M-am inchis la hanorac si mi-am urmat mama in vila. Intram in locuinta si primul lucru care l-am constatat, era luxul combinat cu simplitatea. Poate o sa-mi placa tipul sau nu? Whatever.
- Deida de ce nu te duci sa iti cunosti frati vitregi? Sunt in subsol, joaca jocuri cu colegi si prieteni de ai lor, l-am auzit pe Minato cum ma impingea - metaforic - de la spate sa-mi fac prieteni.
- Camera mea? Vreau sa imi despachetez lucrurile si sa dorm, spun pe un ton plictisit, dandu-i de inteles ca nu sunt interesata sa imi fac prieteni.
Aproba din cap si imi spuse unde se afla camera mea. Mansarda. Super! Asa mai vine acasa. Dupa ce mi-am luat lucrurile din masina, m-am dus in camera mea si mi-am privit-o pentru prima data. Avea pereti de un bej combinat cu auriu, dandu-i un aer de confort si de familie. Deja imi era sila. Pe jos aveam laminate de culoarea nisipului ud, un pat de o persoana cu cearceafuri roz - ce culoare odioasa si idioata, deja imi vine sa vomit. Aveam un birou langa fereastra, din lemn, mai aveam un dulap dublu, un LCD si o biblioteca goala. Imi arunc rucsacele langa pat si incep sa imi despachetez lucrurile, in timp ce fredonam o melodie rock. Dupa vreo cinsprezece minute, pereti erau acoperiti de postere cu diferite formati de rock sau cantareti asa, care nu erau de muzica rock. Printre postere se numarau Evanescence, Whitin Temptation, Skillet, Static-X, Lacrymosa, Ruslana, 50Cent, Eminem, Ja Rule, Ludacris si multi alti. Daca imi v-a comenta, eu il bag in draci mortilor masi, daca nu-i convine.
Aud un ciocanit timid in usa camerei mele si ingan un "intra" morocanos. In camera intra o fata de saisprezece ani, cu parul blond-platinat, prins intr-o coada de cal, lunga pana la fund, bretonul pe partea dreapta. Ochii ca ai mei, cercetau cu atentie camera, vrand sa se familiarizeze cu personalitatea mea. Purta o bluza tip barcuta, alba si cu desene haioase pe ea, o pereche de colanti negri si peste o fusta mini de blugi. In picioare avea niste sandale negre cu toc-cui. Era macheata cu farduri tipatoare. Arata ca o curva. Pasi nesigura in camera si apoi se aseza pe patul meu, privind in continuare pereti.
- Ce vrei? O intreb, punandu-ma pe scaunul de la birou si mi-am scotocit prin buzunarele, de la blugi mei negri, dupa guma de mestecat.
- Calmeaza-te Deida. Am venit sa vad daca te-ai acomodat cu camera ta. Apropo tatei nu-i place sa avem postere pe pereti, imi spuse idioata aia, care imi era sora vitrega.
- Mi-e egal Ino ce crede Minato cu zero. Hai dispari de aici, ca nu am chef de prostia ta.
- E casa mea! Si tu te poti considera o intrusa! Pleaca dracului in cocina ta din Tokyo!
- Sti ce? Ma doare in paispe despre parerea ta, tarfa ordinara si pe deasupra te futi cu toti! Misca dracului afara din camera mea! Acum!
Imi bag mana in ciuful ala de par galben si o tarasc afara din camera mea. Dupa ce am scapat de acest parazit, am incuiat usa cu cheia si m-am pus pe pat, strangandu-mi picioarele la piept. Am inceput sa plang cu lacrimi amare. De ce a trebuit sa ma mut? De ce mama si-a gasit acest om? De ce a divortat de tata? De ce el nu a vrut sa ma ia cu el? De ce sunt urata de toti? In aceea seara nu am coborat la masa, nici cand mama mi-a batut la usa sa vorbeasca cu mine. Am ignorat-o partial si s-o ignor total, mi-am pus castile de la I-Pod in urechi si am dat la maxim volumul si am inceput sa ascult Ruslana-Dance with the wolves. Am adormit imbracata si cu castile in urechi...
Pe la doua noaptea m-am trezit, din cauza unui tunet si am observat ca incepuse sa ploua. Daca maine v-a fi sub zero grade, v-a ingheta ploaia si dimineata v-a fi ghetus pe strada. O adevarata provocare pentru un skater ca mine. M-am dezbracat de haine, ca sa-mi trag pe mine pijamaua, care era alcatuita dintr-un maiou negru si o pereche de boxeri rosi cu modele negre pe fund. Imi pieptam parul si il prind intr-o coada. Ma bag in pat, dar nu inainte de a-mi pune alarma de la mobil sa-mi sune dimineata. Ma intreb cum sunt elevi si profi? Daca sunt tot asa de idioti ca si Ino, eu ma intorc in Tokyo pe skateboard. Cu dilema profilor si a colegilor am adormit...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Ruslana - melodia care o ascultat-o Deida inainte sa doarma

P.S. Ficul contine limbaj vulgar si scene violente sau de sex, deci de aceea am pus avertizarea :D
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
>:d< Buna , am vazut ca nimeni nu ti-a lasat comment Ei bine sa incep eu : Ideea - e orginala , n-am mai vazut asa ceva . Actiunea - nu-i grabita , descrierea e buna , dialogul nu e mult nu e sec e perfect Greseli de ortografie n-am prea vazut . Imi place fic-ul tau e interesant , adica chiar ma intrebam cand mai vii cu o idee noua .Sunt curioasa daca Sasuke si Sakura aparea si ei pe aicea . Imi place caracterul lui Deida , dar sper ca nu e urata , adica ar fii bine ca sa vina macar maine la scoala imbrcata altfel sau nu stiu , eh oricum e ficul tau tu face ce vrei din el:) Imi place ca vei folosi si scene hentai si violente in fic, il face mai interesant :)

Deci Eu astept nextu

P.S: Super tare ideea . Bafta si spor la sctis !!!
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#3
Am venit cu nextul si sper sa va placa. Acest capitol e dedicat lui Lovely Smiley, fiindca a fost prima care mi-a comentat nou fic si te mai astept pe aici.

Capitolul 2

-"In my darkest hours I could not foresee"...
- Ce dracu ai? Spun adormita si iau mobilul meu cu ecran tactil si opresc alarma.
Era dimineata. Draci! Si mai vroiam sa dorm putin, dar trebuia sa ma trezesc. Ma ridic din pat si imi caut prin dulap niste haine si prosopul meu. Imi iau portfardul si imi descui usa de la intrare. Ies din camera mea si cobor la etajul intai unde se afla baia. Bat o data si apoi deschid usa. Nu era nimeni in baie. Incui cu cheia si ma uit un pic prin baie. Aceasta era mare, cu gresie alba pe jos. Avem vana cu jacuzzy, dus cu hidro-masaj, chiuveta si o oglinda mare cat mine. Puteam pune pariu pe mancarea de proasta calitate de la fosta mea scoala, ca ideea cu oglinda asa mare, era a lui Ino. Ridic din umeri si imi dau jos pijamaua si intru la dus. Apa fierbinte imi curata fiecare impuratare a corpului meu. Era atat de bine si de relaxant sub apa fierbinte, daca nu auzeam niste ciocanituri in usa, uitam cu totul de mine. Am iesit grabita din cabina si m-am sters pe corp. Dupa ce am terminat cu asta, mi-am tras pe mine o lenjerie intima neagra, cu sutienul strans la maxim. Peste un tricou stramt pe trup - ne caracteristic mie - care imi punea in evidenta sani si abdomenul plat si un hanorac negru. Mi-am mai luat pe mine o pereche de blugi negri, cu o multime de buzunare si largi. In picioare adidasi. Mi-am uscat parul si mi-am pus bretonul cum il purtam de obicei, pe partea stanga. Restul mi l-am prins in coada de cal. Dupa ce am terminat cu aranjarea, mi-am luat lucrurile si am iesit din baie. Pe coridor am dat peste fratele meu vitreg, geamanul lui Ino. Semana cu ea, dar blondul sau era putin inchis la culoare ca al meu si era in toate partile. Pe obraji avea trei cicatrice - trei pe una si trei pe cealalta - care il faceau sa semene cu un pisoias.
- Salut, imi spuse el cascand morocanos.
- Heya, ii raspund la salut si trec pe langa el.
- Yo sunt Naruto. Tu?
- Deida, sora ta vitrega cea mare, amice.
Acesta imi spuse ca se duce la dus, inainte sa intre nebuna de sorasa - aici eram pe aceeasi unda de lungime, ca Ino e nebuna - ca nu o mai scoate de acolo, nici cu drujba. Wow, ce sadic e pustiul... Ridic din umeri si ma reintorc in camera mea, unde imi pregatesc rucsacul pentru scoala. Doua caiete, niste creioane si pixuri si gata. Mi-l iau in spate si imi iau skaterboard-ul. Placa avea desenata pe ea un dragon de lumina si am botezat-o Ra, dupa zeul soarelui la egipteni si asa am botezat si manevra mea aproape mortala si originala cu placa, Ra. Corob scarile si zbor spre usa, pentru a iesi afara si sa ma dau cu placa pe gheata. Ce bine aluneca acum...
- Unde pleci asa grabita? Vin-o si sa-ti iei pachetul cu mancare, scumpo, aud glasul mamei care veni spre mine cu mancare mea.
Ingan un multumesc si mi-l bag in rucsac. Dupa ce primesc instructiunile cum sa ajung la liceu - zau daca stiam cum sa ajung - ies afara din vila. Aerul racoros ma lovi in fata, lipindu-mi narile si sa imi clantane dinti in gura. Aerul de munte e medicamentul cel mai bun sa te trezesti din mahmureala de dimineata. Privesc strada, care era acoperita de un strat subtire de gheata. Perfect! Dau drumul skater-ului si il imping usor in fata si ma urc rapid pe el. Mergeam destul de relaxat pe placa, cu mainile in buzunarul hanoracului, cu castile de la mobil in urechi, unde imi canta muzica rock. Masinile treceau pe langa mine si soferi impreuna cu
trecatori isi binoclau ochii dupa mine. Ce dracu nu au vazut in viata lor un skater? In fine, voi fi o ciudatene pe aici.
Dupa un drum de cinsprezece minute petrecut in frigul de afara, m-am oprit in fata unui liceu fitos. De unde stiu fitos? Pai, in parcarea liceului din Konoha, erau parcate numai masini care mai de care mai smechere. De la Viper Mopar la Bugatti si de la Toyota Turning si Sirius Lotec la Lamborgini. Mama si maiculita mea, ce de masinute in parcare. Cred ca am stat vreo cinci minute, cu gura de un cot sa ma binoclez la masinile luxoase in parcarea scoli. Dupa ce le-am admirat ca tampita, am binevoit sa intru in curtea liceului si sa ma duc la secretariat. Aveam placa sub brat si toti se uitau la mine ca si cand a venit circul in oras. Urc scarile de beton de la intrarea in scoala si cand sa deschid usa, cineva ma imbraciseaza pe la spate.
- Cat timp a trecut de cand nu ne-am vazut, micuta mea Dei? Ma intreba un glas cunoscut, facandu-ma sa impietresc.
Nu-mi venea sa cred... Dupa sase ani ii aud vocea din nou... Ma zbat si ies din imbracisarea lui Pein si ma intorc spre el. Era mai inalt decat mine - cred ca avea un metru nouazeci si la ce ma puteam astepta de la un jucator de baschet - si avea mai multe pierse-uri decat stiam eu. Ochii sai violeti, foarte strani, ma priveau cu bucurie ca ne-am reintalnit. Parul portocaliu, era facut tepi inghetati. Purta o geaca de piele neagra si o pereche de blugi albastri. Era flancat de doi baieti, de aceasi varsta cu mine si portocaliul. Acestia purtau geci de blugi negre si jeansi de aceeasi culoare ca gecile. Semanau intre ei, parca era gemeni, dar mai sti.
- De ce nu m-ai sunat, panteruto? Ma intreba din nou Pein si cei doi bruneti schimbara niste priviri perverse.
- In primul rand Roberson sa te duci dracului si in al doilea rand am un cadou pentru tine! Tip la el si ii fut o plama de ii intorc fata intr-o parte.
Acesta ma privea socat, iar gorilele lui au sarit pe mine sa ma bata. Unuia dintre ei ii fac cadou un genunchi intre craci si un cap un gura, iar celuilalt un pumn in plina figura. Dupa ce i-am lasat K.O., am intrat in cladire. M-am dus la secretariat, unde secretara mi-a dat orarul si o harta. Deic nu m-am ratacit in fostul meu liceu care era gigantic si ma ratacest in cachineata asta. Dupa ce ies din secretariat, ma uit pe orar. Azi era vineri si ultima zi de saptamana, aveam un week-end la dispozitie sa dorm cat vreau. Prima ora aveam biologie in sala cu numarul 213. Urasc biologia. Clopotelul suna si am inceput sa alerg spre sala, care se afla la dracu in praznic. Etajul doi. Am ajuns cu doua secunde inaintea profului, care ma puse sa ma prezint intregi clasei. Spre disperarea mea, eram in clasa cu Pein si cu cele doua gorile de ale lui si cu una voi sta in banca. Deja mi-e rau.
Cand proful ma trimise la singurul loc liber, langa tipul care si-a primit un pumn in plina figura de la mine. Acesta statea in ultima banca, langa geam. Deci draga idiot cretinozaur, daca faci ceva, zbori cu tot cu banca si scaun pe geam fara parasuta sau umbrela sau perna. Brunetul se facu mic, cand m-am asezat langa el. Toata ora am facut grafiti cu creionul pe caiet, de fapt jumatate de ora, fiindca cealalta m-am uitat la un baiat care statea in ultima banca, dar la perete. Tipul era de o varsta cu mine, dar parea prea tanar sa avem aceeasi vasta. Parul roscat-visiniu, era putin ciufulit, dar ii statea bine cu el asa. Ochii de un caprui-auriu, priveau la tabla printr-o pereche de ochelari de vedere moderni. Purta o bluza-tricou, neagra cu manici albastre, cu scris pe spate si o imagine din Star Wars. Mai purta o pereche de blugi kaki cu buzunare multe si largi si o pereche de adidasi Nike originali. Pe maini avea manusi negre cu degetele taiate. Arata atat de dragut... Daca v-ati prins sau nu, cealalta jumatate de ora m-am jucat cu el de-a soarecele si pisica. Sper sa nu ii fac impresia ca sunt vreo fana sau ceva de genul, dar arata atat de dulce...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...

Melodia de desteptare a Deidaiei
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#4
La dracu ! Mi s-a sters postul :) ! In fine il scriu dinou ... Deci mi-a placut la nebunie acest capitol , nu-mi vine sa cred ca s-a intalnit cu Pein dupa atatia ani de zile , si cred ca acesta inca o mai iubeste , dar ma intreb daca se va "lupta" cu Sasori pentru Deida. Oricum dabea astept sa vad ce se va intampla in urmatorul capitol . Actiunea - nu e grabita . Descrierea - unde trebuie si cand trebuie . Naratiunea - e perfecta [ adica , imi place ca narezi la persoana I ] . Dialogul - n-am ce comenta , e perfect . Ai avut greseli de tastare : corob - cobor . Vin-o si sa-ti iei pachetul cu [..] - Vin-o sa-ti iei si pachetul [..] [ ar fi sunat mai bine asa , adica prima data parca te zagrie pe creier si limba mi se intoarce :)) ] Deic - deci . Si cam atatea sunt :-?? . Auzi dar Deida e virgina ? Stiu ca suna ciudata , dar sunt curioasa ...


Ador melodia Within Temptaion - Our solemn hour ! N-am mai ascultat de mult W.T :X

P.S : Mi-a placut capitolul . Next One ! >:D<
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#5
Am venit cu nextul si Lovely Smiley, Deida este inca virgina. Stiu e socant dar na :D

Capitolul 3

- Si pentru maine trebuie sa imi faceti un desen cum vedeti voi infernul, spuse profesorul de pictura, la sfarsitul orei de pictura si ultima din orar.
Mi-am strans lucrurile si le-am indesat in rucsac, apoi mi-am luat skaterboard-ul de sub banca si am iesit afara din clasa. In fata mea era frumosul de Sasori - am aflat cum il cheama, cand a facut proful prezenta - si in spatele meu se afla idiotul de Pein cu o parasuta cu parul albastru, lung pana la fund, lasat liber. Abia asteptam sa ies in curte si pornesc pe placa pana acasa. Cand am ajuns in curte, m-am simtit eliberata de inchisoare. Soarele topi gheata, dar era asfaltul umed, cea ce era bine, pentru a aluneca mai repede. Pun skater-ul jos si pun un picior pe el si cu celalalt ma pregatesc sa imi fac vant si sa plec de aici, dar cineva ma striga pe nume, facandu-ma sa ma opresc. Imi intorc capul si il vad pe Naruto cum veni spre mine in fuga. Se opri in fata ea, respirand greu, tragandu-si sufletul parca ar fi alergat la maratonul de 10 ore de filme porno.
- Calmeaza-te, respira adanc si acum spune, ii zic eu la misto baiatului.
- Deida, la mine vin niste colegi de la mine din clasa si unul dintre ei, vine cu fratele sau mai mare. Ala poate sa stea cu tine, pana terminam proiectul? Ma intreba blondul, iar ochii sai se uitau la placa mea.
Am spus un "da" pe un ton indiferen si apoi i-am facut cu mana in semn de "eu m-am tirat de aici". Am pornit spre casa, foarte energica, parca as fi baut un RedBull - nu beau RedBull ci 7up!. Saream peste banci, mergeam la 45 de grade pe bordurile de metal si am facut un FlashJack - flicul pe fata si aterizarea pe skaterboard - si am ajuns acasa. Intru in casa si o vad pe mama cu vorbea la telefon in sufrageria eleganta si scria pe niste foi ceva. Cand ma vazu, imi facu semn sa merg spre ea. Intram pentru prima data in sufrageria gigantica, cu laminate de culoarea mieri pe jos, care straluceau de curate ce erau. Pereti erau albi si pe unul dintre ei se afla un LCD conectat la un home cinema. In fata LCD-ului se afla o canapea din piele alba, care era pazita de doua fotoli de aceeasi culoare si acelasi material, iar intre ele o masuta din sticla. Mai avea o bliblioteca plina cu carti si diferite tablouri, unele fiind de prost gust dupa mine.
Ma pun in fata mamei si ma pun turceste pe jos. Aceasta isi dadu ochii peste cap si se incrunta. Nu ma suporta sa ma vada pe jos. Inchise telefonul si ofta suparata, privindu-ma atent. Hopa... A aflat ca am scos-o in suturi pe tarfa de Ino din camera mea. Deci voi fi pedepsita vreo luna sa stau numai in camera mea si sa numai ies afara, exceptie - scoala. Draci! De ce nu pot sta in casa cand sunt pedepsita si sa nu merg la scoala? Ma rog. O vad cum se ridica de pe canapea si pasi elegant spre fereastra cu perdele albe. Mama purta pe ea o rochie neagra din satin si in picioare pantofi negri din lac cu toc-cui.
- De ce ai batut-o pe Ino fara motiv? Ma intreba, mai de graba tipa pe mine.
- M-a jicnit! Si sti foarte bine! Cine ma jicneste si-o incaseaza! Tip inapoi la ea, ridicandu-ma de pe jos.
- Deida, daca nu o suporti pe Ino, macar inghite-o... fa asta pentru mine..., continua pe un ton mai plangaret si avea lacrimi in ochi.
Gata! M-am saturat sa cedez in fata ei, cand dadea apa la soricei aia falsi. Era timpul sa scot atileria grea, chiar daca nu vroiam, dar numai suportam. Am tras aer adanc in piept si m-am calmat.
- Kushina - era pentru prima data, cand ii spuneam pe nume - m-am saturat ca tu sa te intalnesti ba cu unul, ba cu altul si sa vad cu iti traiesti viata. Exact. M-am saturat sa fiu doar spectator si tu in rolul principal. E timpul meu sa fiu in rolul principal si numai ma dadaci atat, ca am optsprezece ani si sunt majora. Sti ce nu te mai obosi sa ma pedepsesti ca stiu setinta deja. Doua saptamani in camera mea, mai spun si ii intorc spatele.
Am lasat-o sa planga si sa fie consolata de noul ei iubit. Imi tarasc picioarele pana la mansarda si cand ajung la usa, aud glasul lui Naruto de la parter, cum vorbea cu niste colegi de ai lui. Oftez resemnata si intru in camera mea. O sa am pe cap un idiot sau o idioata, care sa ma scoata si mai rau din tatane, ca nu a fost de ajuns mama. Imi arunc rucsacul pe jos si pun placa pe canapea. Imi desfac parul din coada si imi trec mana prin el si imi dau jos hanoracul jos. Ma pun la birou si imi pun o cordeluta neagra, simpla in par, dandu-mi bretonul pe spate. Imi conectez laptop-ul la internet si intru pe mess. Intre timp pun sa-mi cante Disturbed-Divide. Nu bine am intrat pe mess ca am primit un buzz cat mine de mare.

Ra mortal and orginal: Heya Bapsi.
Ra mortal and original: Cf? - kiss
Bapsi sexy skater: DeiDei!
Bapsi sexy skater: Bn! Pe mess
Bapsi sexy skater: u? E fain in Konoha?
Ra mortal and original: naspa... crying
Bapsi sexy skater: poi?
Ra mortsl and original: pai... am paruit-o pe sora mea vitrega mica, l-am vazut pe Pein si i-am futut una si m-am certat cu mama mea.
Bapsi sexy skater: Naspa. DeiDei yo ies, mai vb papa...

Bapsi sexy skater sing out.

Am privit cu lacrimi in ochi cum prietena mea cea mai buna, numai avea timp de mine. De ce dracului a trebuit sa ne mutam din Tokyo? Te urasc Kushina, te urasc!...
- E voie? Un glas cunoscut si totusi strain mie, imi gadila usor timpanul.
- Da! Strig mai tare decat era nevoie si imi sterg lacrimile de la ochi.
Usa se deschise usor si pe ea intra... Sasori?! Ce dracu cauta asta aici?... A trebuit un minut sa constientizez, ca sunt cu gura cascata. Am inchis-o si apoi l-am invitat sa ocupa un loc in spatiu. Roscatul se aseza langa pat, cat mai aproape de mine. Purta o geaca din blugi, de un albastru-inchis. Ii statea atat de bine pe trupul sau bine facut, incat in minte imi venea niste ganduri perverse. Ochii sai imi cercetau amanuntit si isi trecu usor si aproape nevizibil, limba peste buze, dar nu-mi scapa acest detaliu. Ce pervers mai e si asta, sa moara matreata mea din capul meu. Vazand ca il privesc foarte atent, imi zambi prietenos si cu caldura. I-am intors zambetul, dar al meu semana mai mult cu o instrambatura idioata.
- Si de unde vi? Ma intreba, incercand sa discute cu mine.
- Din Tokyo, spun cat pot eu sa ma prefac de plictisita.
- Si e fain in Tokyo?
- Da. Am piste pentru skaterboard si lumea nu se uita la tine ca la O.Z.N.-uri, cand te dai pe placa. Pot pune pariu ca se vorbeste in tot liceul ca l-am batut pe Pein Roberson, cel mai smecher din liceu?
- Pein?! Smecher din liceu? Ma intreba, ridicand o spranceana.
- Nu este smecher?
- Daca nu ar fi gemeni Uchiha, Pein si-o incasa chiar si de la tanta de gradinita. El este un rahat, dar este temut ca se invarte prin cercuri vicioase cu Yakuza, dar sunt doar zvonuri.
Timp de doua ore, eu si Sasori am luat fiecare coleg al meu in parte si l-am facut in toate felurile. Pe la ora opt seara, eu cu roscatul am ajuns la concluzia ca handicapsatul de Pein este o combinatie de dinozaur cu un porc si mai intra pe aici si un sconcs si o camila, iar fufa de Ino este rezultatul dintre un paun cu o gaina si o catea. Cand veni Naruto dupa el, eu i-am dat id-ul meu lui, DeiDei_Ra12. L-am condus pana la usa de la camera mea, cu inima cat un purice ca trebuie sa plece. Inainte sa iese, imi spuse ca s-a distrat minunat alaturi de mine si poate maine vin prin parc sa ma dau cu placa, e posibil sa ne intalnim si apoi ma pupa delicat pe frunte si iesi. Am inrosit toata la fata si m-am dus la pat, trantindu-ma in el, adormind cu gandul la baiatul care il consideram stapanul inimi mele...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Disturbed-Divide
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#6
Ca de obicei sunt prima ! Sa incepem :
Naratiunea este buna , nu am ce comenta dar totusi daca e mai explica ce se intampla . Dialogul este bun adica nu e mult si nici putin , dar e un pic sec , un pic nu mult , ai putea sa mai conturezi ! Actiunea este excelenta , nu este grabita adica dabea in al treilea captiol face cunostinta cu Sasori . Good Job !
Descrierea e buna , dar ai putea sa mai descrii cum se simte ea sau ma rog mai adauga ceva descrierea , unde ? Ai sa vezi tu , eu ti-am zis in general , ca ficul mai are nevoie de ceva detalii / descriere . Greselii de tastare n-am vazut !

Interesant capitolul :)) Mi-am dat seama imediat ca Sasori o sa fie tipul cu care va trebui sa stea Deida . Ma da Deida nu e o tipa rebela ? Ca atunci cand a zis ea ca o sa stea pedepsita am crezut ca na o sa o dea in mortii ei de pedepasa si pur si simplu nu ar interesa-o consecinte .... ma rog [ ar fii tare sa fie si mai rebela ] .
Si cam atatea as avea de spus :) !P.S : Next one ! Spor la scris !
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#7
Am venit cu nextul si sper sa va placa

Capitolul 4

Simt cum ceva luminos imi atingea chipul si ma indemna sa ma trezesc, dar lenea a invins. M-am intors pe partea cealalta si punandu-mi perna in cap, pentru a-mi mai lungi somnul de week-end, dar... Bang! Buf! Poc!
- Dumnezeul soarelui! Ino sa te duci dracului cu obiceiul tau prost de ati arunca coarda ta pentru exerciti pe scari si sa ma impiedic in ea! Razbatul vocea lui Naruto pana la mine, trezindu-ma.
Futu-va dumnecati si dumnescrisi mortilor mamelor voastre de handicapati! Ma ridic nervoasa din pat si m-am privit o data in oglinda de la dulapul meu. Eram imbracata in pijamaua mea si toata ciufulita, parca isi facuse o gaina cuib in capul meu. Ma rog. Deschid usa si cobor la parter unde gemeni se certau si Minato cu mama asistau la latraturile copiilor. Am venit in spatele lor, mi-am bagat degetele in parul celor doi si i-am dat cap in cap, cu se bat mufoni, dar la mine era mai dureros. Cand le-am dat drumul, cei doi au picat pe jos de la lovitura.
- Sa mai dea dracu' sa ma treziti in week-end, ca asta nu-i nimic fata de ce o sa patiti. Deci si prin urmare, mai treziti-ma la 10 dimineata, ca o sa va trimit in sicriu, spun pe un ton sever, incet si rece, dandu-le de inteles ca nu glumesc.
Ma intorc inapoi in camera mea si aveam senzatia ca o sa mi se mai adauge inca o saptamana in plus la pedeapsa, dar nu-mi pasa si nici nu imi v-a pasa. Ma trantesc pe pat, deschid laptop-ul si imi pun Within Temptation-Memories. Aveam de gand sa stau toata ziua in pijama si sa ascult muzica rock si sa ma uit pe mess, cine-care-cum mai sunt. Nu bine am intrat pe mess, am vazut ca cineva avea Id-ul meu. I-am dat accept si apoi m-am intins pe pat cu gandul sa adorm din nou, dar un Buzzz! sonor ma trezi. Vad ca celui care i-am dat accept m-a deranjat.

Ra mortal and original: Cine esti?
Scorpio fuoco: sunt colegul tau. Sasori.
Ra mortal and original: aaa - big grin
Ra mortal and original: scz dar snt cam nervoasa si adormita - tired
Scorpio fuoco: laughing - poi ce faci noaptea?
Ra mortal and original: dorm
Ra mortal and original: de dimineatza tampita de Ino cu idiotul de fratesu m-au trezit - angry
Scorpio fuoco: aha... lasa somnul si vin-o in parc cu placa, ca eu vin cu rolele - cool
Ra mortal and original: exista o mica-mare problema.
Scorpio fuoco: laughing - care ar fi aia?
Ra mortal and original: sunt pedepsita pentru 3 saptamani in casa. Adica numai la socala si atat, ca am scos-o pe Ino afara din camera mea si ca le-am facut cucui de dimineata gemenilor.
Scorpio fuoco: aha. Auzi ai voie sa primesti vizite?
Ra mortal and original: da, dc?

Scorpio fuoco sing out.

Uff! Ce ciudat mai e si Sasori. Ma intreaba daca pot sa primesc vizite si apoi iese rapid de pe mess. Sper ca nu are de gand sa ma viziteze? Mai sti, mai ales la cat de nebuni sunt baieti, nu m-as mira. Stai asa! Sasori vine si eu sunt in pijama, fara dus? M-am ridicat rapid din pat, picand pe jos si apoi m-am impiedicat pana la dulap, pentru a-mi lua niste haine la intamplare. Am iesit din camera, ducandu-ma la baie, care era inchisa. Bat o data si de acolo rasuna vocea lui Ino cum ma injura. Tarfa asta vrea sa o las chiala in cap.
- Ino deschide usa acum sau o sparg si atunci sa nu dai ochii cu mine! Tip si blonda iesi rapid din baie, arucandu-mi o privire speriata.
Intru in incapere, imi arunc pijamaua de pe mine, intru la dus si dau drumul la apa. A trebuit sa nu grabesc atat de repede cu curatarea corpului meu. Ies din dus si dupa ce ma sterg, trag pe mine o bluza de plasa neagra si peste un tricou rosu-sangeriu, pe trup. Imi mai iau o pereche de colanti negri si peste o fusta mini din blugi, de culoarea vernil. In picioare niste bascheti cu model de sah. Imi usc parul si imi trac pieptenul prin el, facandu-mi doar bretonul si lasandu-l liber. Ies din baie si ma pregateam sa urc la mine in camera, cand aud vocea mamei mele vorbind cu Sasori. Ai draci! Zbor pe scari in camera mea si arunc in dulap si cand vreau sa ma pun la birou, calc pe skaterboard, picand pe spate. Am coborat din pod toti sfinti si parinti lor, apoi luand fiecare roata in parte a placi, suduind-o de toti draci. Ma doare fundul... Un ciocanit usor in usa ma trezi si pe ea intra timid roscatul. Cand ma vazu pe jos, veni rapid la mine si ma ridica in picioare. De fapt tragandu-ma mai de graba in bratele sale puternice. Pentru cateva minute i-am simtit mirosul parfumul sau barbatesc ce te ametea de nu-i adevarat, dandu-i un aer pe prospetime si masculinitate in acelasi timp. Ma indepartez rapid de el si ii privesc cu ochi critic tinuta. Purta un maiou de un albastru-inchis, cu capison, se ce mula perfect pe muschi sai tari si puternici, care se incordau la fiecare miscare pe care o facea. Peste maiou avea o geaca de trening neagra simpla. Mai purta o pereche de blugi largi si negri, cu o gramada de lanturi si o preche de adidasi Nike.
Ne uitam pentru o secunda unul la celalalt si incepem sa zambim parca ne-am sti de mici si nu de o zi si ceva. Il invit sa stea pe pat si eu ma asez langa el, dupa ce schimb melodia de la laptop.
- Ma crezi ca esti singura fata, care are curaj sa se ia de Ino din oras, imi spuse deodata, lasandu-ma muta de uimire.
- Si ce in p*** mea, este Ino? Buricul pamantului? Darth Vader? Il intreb, aratandu-i ca nu ma sfiesc sa injur de fata cu baieti.
- Ar vrea ea. Mai sti ieri ce ti-am spus cu Pein si gemeni Uchiha?
Am inchis ochii si am incercat sa imi amintesc ce a spus ieri Sasori despre Piper si gorilele alea vopsite cu negru. Deodata mi s-a aprins becul - metaforic vorbind - si i-am spus ca mi-am amintit despre aia trei crai de la rasarit.
- Uchiha sunt de fapt cinci frati...
- Holly crap! Exclam eu si dupa ce fluier ca un baiat cand fluiera dupa o fata sexy, continui. Ce parintilor lu' astia le place jocurile in dormitor fara scut?
- Nu stiu, poate, spuse dupa ce rase putin. Sasuke este cel mai mic, dupa el urmeaza cele doua matahale care le-ai facut K.O., apoi Izuna un tip foarte de treaba si pe urma militarosul de Obito. Obito e in armata si in fata lui, nimeni nu comenteaza. Ma rog. Ino si echipa ei de majorete sunt curvele lui Sasuke si a fratilor sai si aia le apara. De aceea nimeni nu se ia de Ino.
Am inceput sa rad ca o nebuna si apoi i-am spus un cantec de majorete, pe care l-am inventat eu cu Bapsi pentru a ne bate joc de echipa de papusi Barbie a fostului meu liceu. Melodia era cam asa: " Un, doi, trei, patru/ Am pierdut campionatu/ Cinci, sase, sapte, opt/ Uite vezi ca numai pot". Am izbucnit amadoi in ras si am tinut-o asa, pana a venit mama la noi si m-a anuntat ca ea si Minato pleaca pentru o noapte la o cabana de la munte. Daca la cabana de la munte se subintelege, la un hotel de cinci stele cu o cina la lumina lumanarilor si apoi testatul patului, aproape toata noaptea, o inteleg. Dupa ce pleca, m-am dus la geam si am deschis usa, iesind pe balcon in frigul seri. Deja s-a lasat noaptea si cred ca Sasori ar trebui sa se duca acasa. Am vazut masina mamei cum trecu pe langa o masina neagra, foarte luxoasa.
Vantul era rece si taios, ca imi facu pielea de gaina si sa incep sa tremur violent. Simt cum sunt luata in brate si ma intorc rapid, pentru a vedea ca sunt imbratisata de roscat. Ma uitam uimita in ochii sai, cerandu-i raspunsuri pentu acest gest, dar tanarul se multumi doar sa-mi zambeasca. Se apleca spre mine, iar respiratia lui calda ma gadila pe obraz, facandu-ma sa rosesc toata la fata. Imi sopti daca vreau sa merg cu el la Depozit pentru a ne distra. Ridic o spranceana si el imi explica, ca mergem, dansam, bem ceva alcool, halim si apoi plecam. Accept bucuroasa si intram in camera pentru a-mi lua pe mine o gheaca de blugi, de culoare albastru-dechis, si imi acoperea doar sani si manacele. Coboram jos si vad nici urma de gemeni. Poate au plecat si aia acolo. Am iesit afara si am tremurat involuntar putin. Am inchis usa cu cheia, care am bagat-o in buzanarul fustei, apoi l-am urmat pe Sasori pana la masina neagra luxoasa. Aceasta era de fapt un Ferrari f430, cu geamuri negre si de oglinda. Dezactiva alarma si ma invita sa ma urc in masina. Am urcat, si roscatul trezi motorul, care incepu sa maraie ca o pantera, apoi porni spre Depozit...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Ferrari f430 masina lui Sasori
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
Ehh Nha ! Sunt prima ca de obicei . Pai capitolul ma lasat usor impresionata . Sa incepem cu greselise ... bla bla bla De tastare nu am vazut , [ nu ca m-as fi uitat ;)) ] Actiunea nu este grabita , naratiunea e buna si ea , descrierea nu lipsesste din peisaj , dialogul e bun si toate sunt bune in pana mea . Ce dracu ar mai trebui sa comentez baby? E perfect de la inceptul pagini pana la sfarsitul pagini . Ideaa mia placut stii bine asta , e originala , nu mai am cuvinte .... E stii ce am observat eu ? Ca nu mai pui poze cu absolut tot ce te inconjoara , adica mai pui asa una doua :) las ca e bine . Nu stiam eu ce lipeste asa ... Dar oricum nu ma deranjeaza atata timp cat tu iti faci treaba [ sa continui capitolele ] Nici n-am stiut la ce captiol eram . Le-ai postat repede .
,,Imi sopti daca vreau sa merg cu el la Depozit pentru a ne distra. Ridic o spranceana si el imi explica, ca mergem, dansam, bem ceva alcool, halim si apoi plecam." - cand am citit decat faza ingrosata m-am gandit imediat la prostii si cum va reactiona ea , dar imediat ce am terminat de citit toata propozitia , am inteles ca se refera cu totul la altceva . ;))


P.S: Next One Please ! >:D< Gambate
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#9
Multumesc pentru comenturi si acesta e nextul :D si sper sa va placa.

Capitolul 5


Stateam in interiorul masini si o cercetam cu ochi de critic format. Interiorul era din piele neagra si scaunele erau foarte comode, incat imi venea sa ma scufund in ele, de moi ce erau. Bordul era facut din lemn de abanos, iar ledurile erau de culoare violeta foarte placuta pentru ochii soferului. Roscatul conducea relaxat, cu o mana pe volan si cealalta pe schimbatorul de viteze. Ochii sai cuceritori, priveau atent drumul luminat de farurile puternice ale masini. Intre noi doi era o tacere foarte grea si groasa. Singurele zgomote erau respiratile noastre si maraitul motorului.
- Mereu asa de ganditoare? Ma intreba, spargand tacerea si imi arunca o privire scurta.
- Depinde de persoana cu care sunt in clipa aceea, ii raspund, apoi continui, mai e mult pana la Depozit?
- Nu.
Si avusese deptate. Trase masina in parcarea unei discoteci de cartier si coboram din ea. Dupa ce activa alarma, ne indreptam spre intrare, dar vad ca era mai dita coada pentru a intra in imobil. Vreau sa ma duc spre coada, dar tanarul ma prinse de brat si ma trase direct spre matahale, care erau de doua ori mai late si intalte decat baiat. Acestia se dadura in laturi, facandu-ne loc sa trecem si am vazut cum zambi unei matahale de gardian. Interiorul discoteci era super-marfa. Pereti de un rosu-sangeriu, preserat cu o gramada de separeuri, visini si cu masute din sticla. In mijloc se afla o scena lunga si putin inalta unde dansau animatoarele, imbracate foarte sumar si acelasi costum toate. Am ramas putin pe loc pentru a le privi costumu. Pantaloni scurti si pe talie din satin de culoarea roz-bombon - ce culoare de varsat matele - cu centura din piele neagra cu tinte. Sani cu mai ditai silicoanele, erau tinuti in frau de sutiene de aceeasi culoare si material ca pantaloni, cu decoltee adanci, de iti furau ochi. In picioare aveau cizme din piele neagra, pe picior cu toc-cui. Parul era intins cu placa si tot ars pe la varfuri si machiajul era strident si roz in morti masi. Una dintre fete se apropie de mine, fiindca ma uitam prea insistent la ele si se apleca spre mine, dar se razgandi la jumatea gestului. Simt respiratia unei persoane in spatele meu si ma intorc rapid. In spatele meu era Sasori, care o privea pe animatoare amenintator.
Ma apuca de brat si ma trase prin multimea de petrecareti, indreptandu-ne spre o scara de fier, care era pazita de doi gardieni si un cordon. Vaznadu-ne apropiendu-ne de ei, desfacu cordonul facandu-ne loc sa trecem. Urcam scara in spirala cu grija sa nu-mi rup picioarele. Deschise o usa si intram intr-un birou oval, atinfonat si cu cateva fereste cu geam de oglinda, princare puteam vedea in club, dar nu invers. In fata ferestrelor se afla un birou din lemn, cu scaun rotativ din piele neagra. In fata biroului se aflau doua fotoli Ball, comode, albe. Erau pe picior pivotant si se puteau roti cum vroiam eu.
- Fa-te comod si simte-te ca acasa, imi spuse si eu mi-am dat jos geaca si punand-o in cuierul de langa usa.
M-am asezat pe fotoliu si am inceput sa ma invat, ca un copil mic. M-am oprit, cand tanarul se aseza pe birou in fata mea si ma privea amuzat. Se comporta aici, parca era patronul locului. Cu ce se ocupau parinti sai? De unde aveau atatia bani, incat sa isi permita un Ferrari f430 si un club de noapte? Am vrut sa il intreb, dar telefonul de pe birou, suna si roscatul raspunse la el. Acesta comandase vin pentru mine si el. Este nebun? Suntem cu masina si daca se imbata? Eu nu stiu sa conduc si nici nu vreau sa stiu. Se auzi un ciocanit in usa si el se duse la ea si o deschisa. In camera intra o melodie ce imi intoarse la figurat stomacul, iar el se intoarse cu doua pahare si o sticla de vin. Turna in unul vin rosu ca si sangele si mi-l dadu mie, apoi isi puse lui. Am gustat putin, minunandu-ma de calitatea superioara si rafinamentul bauturi.
- Sper sa nu se supara parinti tai, ca m-ai adus aici, spun eu, cu privirea aiurea pe pereti negri, cu cateva picturi minunate si artistice.
- Nu au treaba mea sau a fratelui meu. Suntem aici pem cont-propriu si eu sunt seful clubului... Ino ce dracu cauti aici? Intreba, privind spre usa.
M-am intors cu tot cu scaun si mi-am ingustat ochi. Sora mea vitrega era imbracata ca o curva. O rochie mini, neagra, care abia ii putea acoperea sani mari si curul. Ciorapi de plasa si pantofi negri din lac cu toc. Parul ondulat, era putin ciufulit si rujul sters. In mana avea o pixa de bere si abia se mai tinea deasupra podelei. Aceasta veni clatanind spre noi si era sa pice, daca nu o prindea roscatul. Aceasta incepu sa rada si se lipi de el, iar mana ei libera cobori intre picioarele lui si incepu sa il mangaie prin pantaloni. Acest lucru ma dezgusta total. Nu stiu ce m-a apucat, dar m-am ridicat deodata am desprins-o pe blondina de langa roscat si i-am turnat vinul in fata, apoi i-am carpit o palma de era s-o daram pe jos. Mi-am intosc capul spre tanar care ne privea uimit si socat, cu ochi mari si am spart in palma paharul taiandu-ma, dar nu-mi pasa. Ies afara din birou, trantind usa biroului. Corob scara si ma indrept spre iesire, fara sa-mi pese ca lumea se uita la mine ca boi la poarta noua. Deodata sunt prinsa de brat si intoarsa, iar o palma facu contact cu obrazul meu, zburandu-mi cateva fire de par pe fata. Imi dau parul dupa ureche si ma uit la cea care m-a lovit. Ino fa-ti sicriul, ca esti ca si moarta. O prind de mana si o trag spre mine, iar un pumn facu contact cu fata ei, apoi m-am repezit in parul ei. Picam amandoua pe jos, eu deasupra ei si cu mainile incalcite in parul ei. Cand voi ajunge acasa, v-a trebui sa imi dezinfectez degetele. Ii dau cu capul de podea si o injuram in toate modurile. In jurul nostru erau lume adunata si cineva ma apuca de par, tragandu-ma in sus. Il prind de incheietura si inchid ochi, din cauza dureri.
Sunt aruncata pe scena si picand pe partea cealalta, lovindu-ma dureros la spate. Raman cateva clipe fara aer si abia ma adun de pe jos. Vad ca pe partea cealalta, era un tanar cu parul brunet, la trei-optzeci si ochii negri ma priveau cu ura. Ma urc pe scena si ala veni in intampinarea mea. Imi bag un picior la el in burta si ma intorc peste cap, dandu-i cu celalalt picior sub barbia, lasandu-l lat. Acesta scuipa sange, apoi veni din nou spre mine, dar intervenira gardieni, care ne luase pe sus. Au! ce bataie voi primi de la astia. Simt cum sunt lasata jos si eu ma ghemuiesc rapid, asteptand bataia. In loc de bataie, cineva ma mangaia pe par. Imi ridic privirea si il vad pe Sasori cum ma privea ingrijorat.
- Esti bine? Ma intreba, incercand sa ma curete de sangele de pe fata.
- Este ceva normal pentru mine sa ma iau la bataie prin cluburi, ii spun zambind, dar obrazul rosu ma segata.
- Se vede. Hai sa mergem, te curati acasa.
L-am urmat la masina si ne-am urcat in ea. Nu prea aveam chef de ajunge acasa si sa dau ochii cu tarfa aia de Ino si s-o snopesc de tot acasa. Aproape ajungem la mine acasa, cand ii spun sa opreasca masina. Opri in mijlocul stradi pusti si ma privi cu semne de intrebare.
- Putem sa mergem la tine? Stiu ca poate acum spun ca o tarfa din coltul blocului, dar nu am nici un chef sa ma duc acasa si sa dau ochii cu taratura aia blonda de fufa, ii spun eu, cu lacrimi in ochii de ciuda ca s-a bagat idiotul ala brunet.
- Te inteleg perfect. Hai sa mergem, accepta spre suprinderea mea si am pornit spre locuita lui...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...



Melodia din club
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
ღKateღKitaღ, Sasuke si Sakura nu sunt personaje principale, fiindca personajele principale sunt doar Deida si Sasori, Ino si Gaara sunt secundare, iar Sasuke si Sakura vor fi poate episodice. Sper ca m-am facut inteleasa :D


Capitolul 6

Opri masina in fata unui bloc cu garsoniere, destul de simplu. Am cascata ochii de uimire. Cum dracu nu isi putea permite un apartament de lux, cand e patronul unui club de noapte? Iesim din automobil si dupa ce o asigura, ma lua de dupa gat si intru cu el in bloc. Interiorul sau era o bezna de nedescris, incat ma facu sa il cuprind de mijloc cu mainile si sa ma lipesc de roscat. Acesta scoase mobilul sau un Samsung Omina cu ecran tactil, argintiu si il seta sa ne faca lumina. Totul parea atat de horror, incat aveam senzatia ca sunt urmatita de cineva cu un cutit, gata sa imi ia gatul. Acest gand ma facu sa tremur involuntare si sa ma lipesc si mai mult de corpul sau.
- Esti bine? Ii aud vocea sa calma si calda, cu razbatu prin intunericul acesta sinistru.
- Da, dar locul acesta imi da fiori. Parca as fi intr-un film de groaza cu Boogeyman, spun in soapta, ca nu cumva sa ne auda cineva.
Chicoti putin amuzat si apoi imi spuse ca am ajuns. Imi dadu drumul si scoase niste chei din buzunarul pantalonilor. Deschise o usa maronie si apoi intra in garsoniera. Il urmez si cand aprinde becul, vad ca eram intr-un hol cam lung pentru o garsoniera. Pereti erau de un verde foarte deschis si pe jos erau laminate de culoarea mieri. In pragul usi era un covoras pe care scria "Welcome". Vreau sa ma descalt, dar ma opri, spunandu-mi ca o sa ma murdaresc pe talpi. Il urmaresc intr-o sufragerie destul de spatioasa si decorata cu gust. Pereti erau colorati cu auriu combinat cu bej, iar pe ei se aflau cateva poze si picturi foarte frumoase, aratand diferite personaje. In mijloc se afla o canapea destul de confortabila din piele bej si aparata de doua fotoli de acelasi material ca si canapeaua. Intre ele se afla o masuta din sticla si in mijlocul masutei se afla un cos cu fructe. In fata canapelei se afla un LCD in perete si de o parte si alta a lui, se aflau geamuri si o usa, care dadea spre balcon. In geamuri se aflau perdele de un albastru atat de minunat, incat parea ireal. Tanarul ma invita sa iau loc si apoi parasi incaperea. M-am asezat pe canapea si mi-am pus coatele pe genunchi si mi-am lasat fata in palme, oftand obosita. Oare am facut bine sa vin noaptea in casa unui baiat? Un baiat pe care il cunosc de putin timp.
- Sigur esti bine? Ma intreba din nou, in timp ce se puse langa mine cu trusa de prim ajutor.
- Sunt doar obosita si putin nervoasa, spun, in timp ce eram curatata pe fata de sangele inchegat.
- De ce esti nervoasa?
- S-a bagat un idiot cu frizura de gaina.
Incepu sa rada de spusele mele, apoi imi spuse ca acel tip era Sasuke, "iubitul" lui Ino. Am vrut sa spun ceva, dar am scos un icnet de durere, cand vata imbibata cu alcool sanitar imi atinse arcada standa sparta. Jur ca o sa-l fac pruna putreda pe Sasuke Uchiha, luni la scoala. Dupa ce ma curata pe fata, ma intreba daca vreau ceva de baut. I-am spus ca vreau un pahar cu apa, si am luat un ciorchine de struguri cu boabe mari albi, mancand din ei. Stiu, eram foarte nesimtita, dar se parea ca pe Sasori nu il deranja acest lucru. Se intoarse dupa un timp cu un pahar de apa si am vazut ca si-a schimbat de hainele din club. Acum purta o pereche de pantaloni de trening, gri-deschis si un prosop de dupa gat, pentru a nu uda canapeaua. Se apleca spre mine si imi fura un bob de strugure.
- Hei, am spus suparata si m-am mutat pe fotoliu, pentru a numai putea fura atat de usor mancarea.
- Vrei sa ne uitam la un film pe D.V.D? Ma intreba si am aprobat din cap.
Se ridica si se indrepta spre LDC. Cand m-am uitat la spatele lui, am ramas socata. Pe spate avea o cicatrice de toata frumusetea. Aceasta pornea de la umarul stang si se termina la soldul drept, taiandu-i spatele in doua. Cum s-a ales cu ea? Inghit in sec si am incercat sa imi ascund socul. Deodata tanarul se intoarse spre mine si ma intreba daca vreau sa ma uit la film horror. Am arpobat absenta si apoi mi-am atintit privirea spre ecranul LCD-ului. Becurile se stinse in camera si pe ecran aparu titlul filmului. Spune-mi ca este o gluma proasta si nu ne uitam la "Boogeyman". Am inghitit in sec si am lasat pe masa stugurele si mi-am luat in brate o perna, pentru a-mi ingropa fata in ea la fazele horror.
Din prima clipa incepu sa ma bage in sperieti. Stateam cu ochii pironiti pe ecran, fara sa mai apuc sa imi ascund privirea de scenele horror. Deodata aud cum o cheie este rotita in broasca usi de la apartamentul nostru.
- Sasori, avem musafiri nepoftiti, soptesc baiatului, care privea calm si amuzat.
- E fratele meu, Gaara. Pun pariu ca a venit din asternuturile Hinatei. Nu il baga inseama, imi spuse, apoi continua. Buna playboy, pe unde dracu ai fost, cand eu ti-am spus sa vi acasa.
- Du-te-n p**** mati, imi sopti un baiat de saisprezece ani, cu parul roscat-sangeriu.
Ochii turcoaz, aruncara o privire la filmul de groaza. Ranji si se puse langa fratele sau, uitandu-se la film. Se parea ca nici nu m-a observat pe fotoliu. Acesta incepu sa ii povesteasca despre bataia din clubul sau si cum Ino si-a gasit rivala, intr-o blonda, super-sexy, care i-a scos doi dinti si lui Sasuke. Incepu sa ma descrie, facandu-ma sa ridic dintr-o spranceana. De cand eu aveam curul bombat, sani cat Pamela Anderson si stiam sa lupt ca Jet Li?
- Pacat ca au luat-o paznici, ca vroiam sa ne facem de cap...
- Poate iti primeai si tu o portie, il intrerup pe Gaara.
Acesta isi atinti privirea spre mine si inghiti in sec. Isi ceru scuze, apoi ii sopti ceva fratelui sau si pe urma pleca in camera sa. Ii spun lui Sasori ca vreau sa merg acasa si acesta accepta sa ma conduca. Se ridica de pe canapea si se duse in camera lui pentru a se schimba....

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...



Filmul la care s-au uitat cei doi
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)