Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dengeki Daisy

#1
Nu stiu ce parere aveti voi , dar manga asta este preferata mea , mai ales ca nu reprezinta clasica poveste de dragoste in care cei doi se intalnesc , se urasc si apoi sfarsesc miraculos impreuna . Ei bine , povestea sta cam asa : Fratele lui Teru a murit cand ea era mica , iar singurul lucru pe care i l-a lasat a fost un telefon mobil prin care il poate contacta pe Daisy , persoana care o va ajuta mereu dupa spusese fratelui ei . Cu timpul , Teru creste si devine dependenta de sfaturile lui Daisy care dupa cum aflam mai tarziu este ingrijitor la scoala unde Teru invata . Manga este ongoing si sunt absolut sigura ca merita cititita pentru ca are de toate . V-o recomand cu caldura !
Uitati si link-ul (aici apar cel mai repede capitolele) :

http://www.anymanga.com/dengeki-daisy/
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#2
Ador povestea asta ,mai ales ca e diferita de modelil clasic de poeste de dragoste.As omora sa apara mai repede capitolul 27 dar fiind imposibil trbuie sa astept ... Ceea ce nu inteleg eu este de ce Kurosaki nu ii spune lui teru ca el stie ca ea i-a aflat adevarata indentitate? Adica... ar face lucrurile mult mai usoare pt amandoi...
Can't wait the next chapter >.<"

#3
OMG in sfarsit cineva pe aceeasi lungime de unda ca mine...dengeki daisy e manga mea cea mai cea mai preferata, iar motomi kyousuke e mangaka-ul meu preferat de asemenea. am citit si beast master, a fost prima manga scrisa de el pe care am citit-o...Dengeki daisy e absolut geniala,dar ma enerveaza ca idiotul de kurosaki stie ca teru il place, stie ca teru i-a aflat adevarata identitate si NU-I SPUNE!!!!!!! ma tine insuspans de prea mult timp, ce drk! n-am citit inca ultimu capitol cu kiss abia astept.

#4
Eh, o sa-i spuna la timpul potrivit. Trebuie sa avem putina rabdare. Doar e un manga si cum toate, bine aproape toate, au un happy ending, dar nu vad de ce Motomi Kyousuke nu ar face un final fericit. Am citit si eu Beast Master 8, dar am mai citit siii Otokomae! Beads Kurabu 8 si Purikyuu, normal ca mi-au placut, dar nu la fel de mult ca Dengeki Daisy. Si astept cu nerabdare sa apara Mitsuai Celeb , sper sa-l gasesc pe mangatraders.
[Imagine: mboi6o.png]

#5
Această manga e bestial. Păcat că a fost licențiată și se găsește cam rar...aștept de vreo 2/3 luni să apară capitoul 27 și încă nici o veste...
Oricum, ador toate lucrările acestui mangaka dar dengeki daisy este favorită. Nu numai că e foarte amuzantă dar conține și *romance* clasică. xD (nu cred că veți înțelege la ce mă refer dar anyway)
[Imagine: i6VLNpR.png]

#6
»Yosh , pentru cine e fan Dengeki Daisy au mai apărut astăzi încă 4 capitole :X I'm in Heaven :X De când aştept , de vreo lună să apară aceste capitole xD Iubesc această manga , este una dintre cele mai lungi manga-uri citite de mine [ mi`e lene să citesc manga-uri de 100 de cap , aşa că mai bine vizionez animeu` xD] . Povestea e unică , şi frumoasă cu suişuri şi coborâşuri :X Mă rog , intr`un singur cuvant iubesc aceasta manga xD Mă duc să citesc continuarea :X SPor şi vouă la citit xD

#7
Si eu citit manga-ul nu demult. Imi plac foarte mult partile amuzante.
Chestia e ca Kurosaki nu i-a spus lui Teru ca o iubeste deoarece se pare ca el are legatura cu moartea fratelui ei, nu s-a spus exact ce s-a intamplat inca. Chiar nu a vazut nimeni asta? Daca ii spune ca el e Daisy cine stie ce se va intampla. Oricum is curioasa defapt ce sa intamplat mai departe. Cand am vazut mangauk am recunoscut desenele lui Motomi pentru ca am citit si Beast Master asa ca n-am putut sa ratez mangaul asta.

Nya, IceCat termiant!
Beware!!! IceCat it's always coming back!!!
Povestea mea>> Nu-mi poti lua si ultima suflare
[Imagine: button.png]

#8
Am citit si eu manga asta si e super. Chiar merita citita. Si eu am citit prima data Beast Master, si mi-a placut foarte mult felul cum deseneaza.
Imi place replica lui Teru: "Go bald, Kurosaki!" . Era o faza cand merge sa cumpere orez prin furtuna, de am crapat de ras cand am citit si am vazut ce fete aveau. 21
Abia astept capitolele noi. =D

#9
Au aparut ceva capitole noi :3 cel putin pentru mine sunt noi21 32 si 33 si de data asta m-a lasat intr-un suspans totaaaal... ii urasc 21 !!!!
Ideea e chiar originala si asta mi-a captat muuult atentia.
Ce as putea sa spun? Nu stiu cum poate sa trimita practic mesaje atat de dulci.. si sa fie atat de nesuferit in realitate .. stiu ca probabil doar se preface, insa totusi .. e o diferenta destul de mare.

Ahh,, si daca nu gresesc cumva seria.. hmm mi-a placut cand se imbatase si era cu ea ^=^ era asa kawaii!!!

Si mda.. si eu intr-o perioada imi luasem tic-ul de " Go bald Kurosaki!!!" 21)
[center][Imagine: 5863530978_e4248f5008.jpg][/center]
[center]Chronicles of a Demon <-blog ~Drawings ~Fotografi~[/center]

[spoiler=Some]
[Imagine: 5385538.png][Imagine: chibi_4451.gif]
[/spoiler]

#10
E cea mai tare fraza din lume, Go bald Kurosaki. And man, sa fim seriosi, il ador pe Kurosaki din realitate stim cu totii ca e genul de bad boy pe care noi fetele il dorim. Dra ultimul capitol a fost prea sadic m-a facut sa plang de nervi la propriu. I mean, maaaan, oke a aflat ca Daisy l-a ucis pe fratele ei, stiam asta de mai demult, dar pe urma ce? Atat? Cred ca verific zilnic site-ul sa vad daca mai apare vreun capitol. Cine mai e la zi cu povestea?
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dengeki Daisy Aggie 1 2.998 02-01-2014, 03:08 AM
Ultimul răspuns: Agrona


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)