Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place serialul?
Da, il urmaresc cu mult interes.
50.00%
3 50.00%
L-am urmarit dar nu pot spune ca este cine stie ce , nu ma atrage cu nimik.
16.67%
1 16.67%
Nu, nu imi place , am vazut cateva episoade dar este groaznic.
0%
0 0%
Imi place cum joaca actorii dar nu prea ma impresioneaza povestea.
0%
0 0%
Imi place ca este cu vampiri, fantome si restul si iubesc chestiile de genul asta.
33.33%
2 33.33%
Este oribil..........nu stiu cum v-ati putut uita la el.
0%
0 0%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Blood Ties

#1
mie imi place foarte mult acest serial si sper sa va placa si voua daca nu stiti despre el am sa va spun eu cate ceva

pai este vorba de o anumita Vicky(Victoria) Nelson care este detectiv si rezolva mistere care tin de fantome, demoni, morti etc. si se aliaza, de fapt apare in viata ei si o da peste cap un anumit Henry Filtzroy. Cu ajutorul lui rezolva o gramada de mistere dar el se indragosteste de Vicky si ea se indragosteste la randul ei de Henry dar nici unul nu prea vrea sa recunoasca asta chiar daca stiu recirpoc ca se plac. E foarte mistok si serialul este facut dupa saga lui Tanya Huff, Blood Books, care este si mai fain dar din cate am inteles si am citit pe net cica Blood Books nu are un final prea fericit asa ca fanii nu vor fi prea incantati si nu numai din cauza asta dar si din cauza ca Tanya Huff nu mai vrea sa continue povestea de dragoste a celor doi asa ca pana la o noua de un autor care vrea sa continue trebuie sa ne impacam cu ideea.


Cine mai e curios in alte privinte astept intrebari.

si am o intrebare pentru cei mai avansati vreau sa fac unfic cu aceste personaje la ce sa il postez(original fics, anime fics etc.)???
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

#2
Been there.
E o combinatie intre paranormal, drama si criminalistica. Good. Imi place ca imbina fiintele umane cu diferite creaturi 'mitologice', care participa, de asemenea, la o viata comuna.
Kyle Schmid isi joaca bine rolul de vampir.
Poveste e interesanta, dar nu atat de tare in cat sa ma uit la toata seria. Am vazut cateva episoade pe AXN, dar dupa nu s-au mai dat, so g-bye Blood Ties xD
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#3
Am vazut serialul si imi place mult. Vampiru' era cute rau 105
Are mister, paranormal, criminalistica si uneori umor. Actorii sunt bine alesi, parerea mea, si fac o treaba super. Ideea serialului e interesanta si te captiveaza din primele secunde, cel putin asa a fost la mine. Triunghiul amoros a fost interesant, desi cel mai mult imi placea cuplul Henry & Victoria, desi si asistenta Victoriei era draguta [am uitat cum se numea x.x]
Si per total, imi place si mai vreau. Iar cei care nu au vazut serialul si le place paranormalul, misterul si toate cele ar putea sa-l vizioneze 15

Zbye~
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#4
Pentru început -> Kyle Schmid, he's hot. Trebuia să menţionez, dat fiind că mai mult din cauza lui stăteam trează ca să pot vedea serialul. Se difuza într-un timp pe primatv pe la 2:15 AM [parcă, nu mai ştiu exact].
Deşi în general îmi pare foarte fumată toată treaba asta cu vampirii, ăsta este unul din serialele care m-au atras îndejuns încât să mă uit la o parte din episoade. Doar o parte fiindcă sunt eu mai pretenţioasă de fel şi a cam încetat să mă ţină în suspans, sau cel puţin interesată ca să zic aşa.
E bunicel serialul.

#5
Kyle Schmid <33 E adorabil, btw.
Dar să trecem la serial. Sinceră să fiu, îl ador. M-am uitat într-o vreme în care era pe AXN, dar cum nu s-a mai dat, am încetat să-l caut pe net or smth like this. Dar cred că voi începe să-l privesc din nou, pe net. Eniuei.
Serialul îmi place fiindcă îmbină crimele, dragostea şi fiinţele paranormale. E genul de serial de care nu m-aş sătura vreodată. Îmi place şi de tipa care-o joacă pe Victoria, e drăguţă, dar din păcate nu-mi aduc aminte numele ei. ._.'
Eniuei, îmi place serialul. E bun şi eu una îl recomand celor pasionaţi de aşa ceva.

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)