Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul? -_-"
Da
83.33%
25 83.33%
Nu
10.00%
3 10.00%
Asa si asa
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi]

#34
CAP :15 La historia ( Povestea )

De cum intra Angel pe scena , multimea o lua razna . Era incantat de aplauzele fanilor si de toata bucuria si caldura cu care era primit pe scena . De aceea considera acest concurs o alta oprtunitate de a canta pentru fanii lui , de a-i face fericiti pe toti tinetii care s-au adunat in fata scenei . Taku nu era primit cu atata bucurie , el avand un mod nebunesc de a se exprima , avea si el cativa fani printre multimea aceea , dar nici un sfert ca Angel . Concursul incepe . Prima melodie cantata de Angel era Redemption , melodia J-rock , la care mereu uita cate un vers , dar se pare ca de data asta a reusit sa-si aminteasca tot , astfel melodia a fost foarte apreciata de fani , a doua a fost Another world , iar a treia Mind Forest . Acestea au fost trei dintre cele mai apreciate melodii J-rock ale cantaretului. Urmeaza celelalte trei in limba straina , in cazul acesta , spaniola . La terminarea ultimei melodii in spaniola Solo Existes Tu* , multimea a izbucnit in aplauze si strigate . La o simpla privire printre fani , Angel zareste pe cineva cunoscut : Diego . Cantaretul este rugat de catre organizator sa spuna cateva cuvinte inainte de a iesi de pe scena .
-Mda , deci in primul rand vreau sa siti ca ma bucur enorm sa-mi vad fanii ... Nu stiu ce as mai putea spune , ultima melodie i-o dedic unei persoane pe care o iubesc extrem de mult , nu va spun numele acelei persoane , poate o sa aflati la un moment dat ! Dupa acele cuvinte , toate tinerele fane ce erau prezente se uitau una la alta cu uimire , nereusind sa-si dea seama cine este acea persoana atat de norocoasa la care Angel tine atat de mult . Cantaretul iasa de pe scena si se indreapta catre Yuki .
-Hei , prietene , ai fos bestial ! Exlama Yuki uimit
- Mersi , hai sa mergem ! Spune Angel
- Nu stai sa-ti asculti adversarul ?
-Ce vrei? Sa-l vad cum se manifesta el pe scena ca un nebun ? Chiar nu am de gand , crede-ma ! Mai bine dorm .Si in plus fanii trebuie sa voteze care este mai bun.
Cei doi prieteni au mers impreuna la Yuki in apartament si cum au ajuns , s-au pus in pat , dupa care au adormit in cateva minute din cauza oboselii acumulate .
* *
*
Soarele isi facu repede aparitia pe cerul purpuriu , orasul incepea sa se trezeasca la viata . desi era dimineata , agitatia deja se instalase in orasul Tokyo . Razele calde si aurii mangaiau chipul adormit al cantaretului , care se trezeste brusc de indata ce auzi alarma ceasului . Se duce cu pasi marunti la baie , isi spala fata cu apa rece si isi sriga prietenul , care nu era in casa .
- Hm.... Ciudat , nu e genul care sa plece de dimineata .
Angel incearca sa isi sune prietenul pe mobil , dar fara rezultat , el nu raspundea .
-La naiba ! Unde este ? Mereu imi raspunde la telefon .
Tanarul sta putin sa se gandeasca unde o fi amicul lui . El nu pleca de dimineata , in nici un caz la ora opt dimineata .
-Ia stai ... Nu ! Yuki , idiotule ... Sper ca nu ...
Angel isi ia repede o bluza pe el si iese val-vartej din casa . Stia unde poate fi Yuki ... singurul loc in care s-ar putea duce daca stia ca Angel a fost ranit de cineva : la acea persoana acasa , in acest caz , la Taku . a durat mult timp pana sa-si dea seama unde poate locui nebunul , dar pana la urma aflat de la un presupus prieten de a lui Taku . Ajuns la locul propus , incearca sa intre in casa , dar inainte sa puna mana pe clanta , aude vocea lui Diego :" Idiotule , tu nu trebuia sa te atingi de Angel , vei plati scump pentru ce i-ai facut" . Apoi se aude vocea lui Taku : " Hei , Diego , iti amintesti cum prietenii tai ma violau si isi bateau joc de mine , iar tu priveai ca prostul de departe? apoi m-ai facut sa cred in tine si am fost impreuna , dupa care m-ai parasit ca pe ultimul caine? " . La auzul acestor cuvinte , Angel a incremetit , dar Yuki , care se pare ca era la "petrecere" intervine in discuta celor doi , iar vocea lui parea oarecum chinuita : " Stii foarte bine de ce te-a parasit : ai innebunit complet ! Omorai animale , si ai ajuns la oameni ! Asta e nebunie curata , de aceea te-a parasit. Puteai sa il omori chiar si pe el ". atunci Angel intra pe usa si constata ca vocea lui Yuki parea chinuita , din cauza ca era injunghiat cu un cutit in abdomen . Iar Diego se lupta cu nebunul.
- Yuki ! Prietene , ce ai patit ! Doamne ! Sun la politie si la salvare !
Angel tremura din cauza fricii dar reuseste pana la urma sa cheme ajutor . Diego il tinea pe Taku de maini , ca acesta sa nu scape , iar Angel statea in genunchi langa Yuki. In cateva minute politia a ajuns , iar nici salvarea nu intarzia . Inainte ca Yuki sa fie bagat in salvare , i-a spus lui Angel sa caute bine prin casa , pentru ca toate crimele si violurile pe care le-a facut Taku , le-a inregistrat , inclusiv violul cantaretului . Dupa lungi cautari prin dezordinea din casa , un politist gaseste o mica camera video pe care se pare ca erau inregistrate toate nelegiuirile pe carea le-a comis nebunul , astfel avand dovada ca este vinovat , pentru ca la fiecare inregistrate , numele lui era pronuntat .
Angel si Diego au pornit spre spital unde urma sa fie internat Yuki . Cand au ajuns , nu au avut altceva de facut , decat sa astepte medicul ce avea grija de prietenul lor . Cei doi stateau pe o canapea ingrijorati , dar Angel rups linistea dintre ei .
-Diego , povesteste-mi ce s-a intamplat , si nu ma refer la ziua de azi !
Tanarul lasa privirea in jos si incepu sa povesteasca totul . La varsta de optisprezece ani , el a facut parte dintr-o gasca de baieti . Intr-o zi el l-a cunoscut pe Taku si s-au imprietenit . Isi petrecea mai mult timp cu el decat cu gasca asa ca baietii s-au enervat si au hotarat sa-l faca pe noul prieten a lui Diego sa sufere . L-au prins intr-o seara singur pe strada , l-au tras intr-o fundatura si l-au violat . Desi Diego a fost anuntat de catre prietenii lui ca asa se va intampla , nu i-a bagat in seama . Si in acea seara , Diego mergea spre casa , cand auzi tipetele unui baiat si s-a dus sa vada ce sa- intamplat . Cand a constatat ca prietenii lui il violau pe Taku , din cauza fricii nu mai stia ce sa faca , si privea neputincios . Dupa alte cateva saptamani, Diego s-a atasat mai mult de Taku , dar acesta avea cateodata caderi nervoase si incepea sa sparga totul prin casa , el nestiind de aceasta problema a baiatului , incerca sa se aproprie din ce in ce mai mult de el pana la un moment dat , cand a reusit ceea ce si-a propus: a ajuns sa fie impreuna cu el , si-au petrecut cateva nopti impreuna , dar starea de nebunie a lui Taku se agrava : a ajuns sa omoare animale nevinovate si a trecut apoi la oameni . Cand a aflat Diego , s-a despartit de el si a plecat din orasul lui natal : Oyama in Tokyo . Astfel sperand ca nu va mai auzi vreodata de el . Dupa ce termina baiatul de povestit , apare doctorul . Angel tresare si se duce sa il intrebe se starea lui Yuki
-Esti ruda cu el ? Intreaba doctorul
-Nu dar este prietenul meu cel mai bun... Spuneti-mi ce s-a intamplat !
- Se afla intr-o stare destul de grava dar inca nu am aflat daca i-a fost atins vre-un organ vital !
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
RE: ~Love Song~ [shonen-ai/Yaoi] ~ my old old old fic - de Yaoi Queen - 13-08-2008, 03:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.943 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.501 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 167.610 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.903 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.583 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 135.473 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 71.014 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 101.174 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.893 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 127.913 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)