Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kung Fu Panda

#2
Da... a fost imitat cu succes de Skunk fu, bran new on Cartoon Network...

E un film bun... animatia in sine e de calitate, si audienta generala este de data asta cu adevarat generala... adica inclusiv adultii au ce invata de aici.

Haz? Poi luand in considerare ca personajul principal e un panda rotund si stangaci, cu un apetit aparte, pentru care ar merge foarte departe pentru a si-l satisface... cam ce parere aveti? Deasemenea, te poti regasi usor in personalitatea lui: mananca si mai mult cand e suparat, viseaza cu ochii deschisi, e un fan clasic al celor mai buni luptatori din lume, si e destul de aiurit.

Cu toate acestea, e indeajuns de erou incat sa faca unele lucruri bine, indeajuns de hazliu incat sa le faca in stilul sau, iar toate acestea indeajuns de surprinzator...

restul personajelor... avem o tigroaica intepata, o serpoaica trendy, un cocor visator si un babuin intelept... mai punem si maestrul incapatanat si testoasa aiurita, dar indeajuns de inteleapta si puternica atunci cand e nevoie... si tatal-cocor, obsedat de taitei, dar pana la urma un tata adevarat...

ah, ce va mai spun atata? stati sa vedeti leopardul-zapezilor cel malefic...

Mai uitati-va si singuri, ca prea va dau pe tava totul 10
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
Kung Fu Panda - de Lithium-Sensui - 07-07-2008, 01:08 AM
RE: Kung Fu Panda ( The Movie ) - de JavaLeen - 07-07-2008, 11:12 AM
RE: Kung Fu Panda ( The Movie ) - de Lithium-Sensui - 07-07-2008, 09:24 PM
RE: Kung Fu Panda ( The Movie ) - de DeDal N. - 17-06-2011, 10:50 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)