Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul ? ^___^
Da
85.71%
60 85.71%
Nu
5.71%
4 5.71%
Cat de cat
8.57%
6 8.57%
Total 70 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Boys' love

#15
Na... scuze de intarzierea asta imposibila O.o

Cap 9: O zi... Nu prea placuta


Buzele satenului continuau sa le sarute violent pe cele ale blondului, care incerca sa rupa sarutul insa nu avea forta necesara, asa ca a muscat cu putere de buza lui Raito. Acesta s-a retras acoperindu-si buza ce sangera cu degetul mare.
-De ce ai facut asta? Intreaba adolescentul putin enervat.
-Ai inceput sa devii prea violent... Urasc asta ! De aia te-am muscat ... Raspunse blondul incrucisandu-si bratele. Te comporti cam ciudat... Continua acesta iesind din cabina, luandu-si ghiozdanul in spate si lasandu-l balta pe saten.
Pasii grabiti se indreptau spre liceu. Sen avea de gand sa-si continuie orele... Ceea ce era chiar o minune... De obicei dupa fiecare "balacire" pleca acasa si se trantea in pat, insa de data aceasta a vrut sa faca ceva mai diferit.
A ajuns exact atunci cand s-a sunat de intrare, asa ca nu a mai trebuit sa astepte, si imediat, acesta si-a facut aparitia in clasa atragand ca de obicei atentia asupra lui
-Nu va mai holbati... Imi este prea lene sa va bat... Astazi... spuse baiatul plictisit aruncandu-si ghiozdanul (in care nu era nici macar o carte, caiet sau pix) pe banca, dupa care se aseaza si el pe scaun, scotandu-si telefonul negru din buzunar, si bagandu-si castile in urechi, dand drumul la muzica si lasandu-si capul pe banca. Profesorul deja a intrat in clasa, insa blondului nu-i pasa... Asculta in continuare neinteresat de lumea din jur, pentru ca stia ca nu avea sa fie deranjat de nimeni.. nici macar de profesor... Pana cand cineva a indraznit sa-i ia telefonul din mana. Baiatul se ridica si striga furios, neprivind persoana din fata sa.
-Ce pul... Insa inainte sa continue a fost surprins vazand ca in fata sa se afla insusi directorul scolii. Ce pul...pa mea vreti...? Asta vroiam sa intreb... Nu va ganditi la altceva... Am o pulpa de pui in ghiozdan...
-Tu! La directiune ! In clipa asta !
Baiatul a ridicat din umeri si a iesit din clasa, intreptandu-se spre locul indicat, fiind urmat de director. Desi barbatul a vorbit intr-una despre ce e bine si rau, blondul nu-i dadea atentie... Urmarea fiecare punct negru de pe tavan, apoi cantand, intreruupand vorbele celelilalte persoane...
-Camui ! pot sa vorbesc sau ai de gand sa-mi cati o balada?!
-Domnule... Eu nu ma supar daca vorbiti... Atata timp cat nici dumneavoastra nu va suparati ca nu va bag in seama... Acum ma scuzati, dar am de gand sa ies in pauza. La revedere!
Sentaro a iesit din incapere, lasandu-l pe director cu buza umflata. Vinerea era de obicei o zi distractiva ... Asa ca el si alti cativa baieti s-au decis sa umple cateva sticle cu apa si sa fuga dupa fete si sa le ude. Blondul o alerga pe Ayumi insa fata era destul de rapida si a reusit sa se ascunda dupa Raito, care povestea linistit cu gasca lui, pana cand a fost udat din cap pana in picioare. Satenul strangea furios pumnii privind furios in directioa blondului care a bufnit in ras, privind cat de ridicol arata satenul. Asa au inceput toti cei din curte sa rada de adolescent. Acesta a facut cativa pasi inainte, aporopiindu-se de Sen, care incepu sa fuga in timp ce radea. Raito era pe urma lui, incepand sa alerge din ce in ce mai tare. Se vedea ca era de-a dreptul nervos. In sfarsit a reusit sa-l prinda pe micul demon, izbindu-l puternic de zidul scolii... Fiecare miscare a lor era urmarita de ochii liceenilor, care au ramas socati atunci cand Raito prinde de gatul blondului ridicandu-l in sus.
-Nimeni nu ma face de ras in public ! Spuse Raito nervos.
-Da-mi... Drumul... Nu... Mai pot...Ah...Respira ! Zise baiatul printre multe pauze in care incerca sa traga aer in piept.
Intr-un moment de inspiratie, Sen l-a lovit pe saten intre picioare, obligandu-l sa-i dea drumul. Dupa ce a ajuns cu picioarele pe pamant a inceput sa respire usurat, insa nu pentru mult timp, caci Raito l-a lovit cu putere in obrazul stang, facandu-l pe blond sa ametesca si sa se loveaza cu capul de zidul scolii, cauzandu-si o mica rana langa ochiul drept. Baiatul a cazut pe jos, acoperindu-si chipul cu ambele palmi. Mika si Midori abia au intrat pe poarta scolii insa cand bruneta l-a vazut pe baiat pe jos, si-a aruncat geanta, fugind spre acel loc.
-Ce naiba s-a intamplat aici?! Striga fata luandu-l pe baiat in brate.
Unul din colegii ei s-a oferit sa-i explice, insa bruneta a fost socata cand a auzit povestea... Nu era stilul lui Raito de a-i bate pe cei mai mici sau mai slabi decat el... Mereu se batea cu cei mai mari... Chiar si cu cei de facultate, dar niciodata un baietel de clasa a noua... A dezaprobat din cap, privindu-l pe saten, apoi l-a ridicat pe Sen de jos, cu ajutorul lui Midori si l-au dus la infirmeria scolii. Cele doua fete au ajut grija de el, curatandu-i rana, si acoperind-o cu un plasture. Sunetul enervant al suneriei a inceput sa se auda anuntand reintrarea la ore... Midori a plecat, insa Mika a decis sa ramana cu Sentaro. In partea de sus a obrazului stang, baiatul avea o vanataie destul de urata si un pic umflat... Insa nu a scos nici un cuvant din gura, desi bruneta ii punea intrebare dupa intrebare... acesta nu a raspuns... La un moment dat, o lacrima s-a prelins pe obrazul blondului, care s-a facut nevazuta la contactul cu palma lui.
-Hei... Nu trebuie sa plangi... Raito e un idiot... nu inteleg cum te-a putut lovi in halul asta... Stiu ca te doare... Dar nu are rost sa plangi pentru... Insa fata nu apucase sa-si termine propozitia caci vocea blondului incepuse sa se auda oarecum trista...
-Nu ma doare nimic... Cel putin... Nu in exterior...
Intr-un fel baiatul se simtea tradat... Cum putea satenul sa-l loveasca asa dupa cate s-au intamplat intre ei? Simtea ca trebuia sa de descarce intr-un fel, iar Mika parea persoana cea mai potrivita...
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Boys' love - de Yaoi Queen - 01-07-2008, 05:01 PM
RE: ღღBoys' Loveღღ [ ***Yaoi***(+18)Warning *-boy x boy-* explicit content ] - de Yaoi Queen - 04-08-2008, 11:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 27.928 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 165.392 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.924 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.510 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.966 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.944 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)