Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alice in Wonderland [ 2010 ]

#1
Cred că toţi aţi auzit de celebra carte Alice în Ţara Minunilor [ sau dacă n-aţi făcut-o, ar fi trebuit ] . Tim Burton realizează un nou remake 3D după opera lui Lewis Carroll.

Plotul:

Alice (Mia Wasikowska), o tânără de 19 ani, se pregăteşte pentru o petrecere în înalta societate. Aflând că mama ei doreşte să îi aranjeze nunta cu unul dintre nobilii anoşti prezenti la eveniment, Alice fuge de la petrecere, urmărind un iepure alb.

Ea intră într-o gaură şi ajunge în Ţara Minunilor, un loc pe care l-a vizitat în urmă cu 10 ani, dar nu-şi aminteşte. Printre cei care îi urează "Bun venit înapoi" sunt Pălărierul Nebun (Johnny Depp), Regina Albă (Anne Hathaway), Tweedledee şi Tweedledum şi Pisica de Chesire. Alice porneşte într-o călătorie extraordinară pentru a-şi clarifica viitorul şi pentru a opri dominaţia violentă a Reginei Roşii (Helena Bonham Carter).

Mie, personal, mi-a plăcut filmul. Începutul a fost plictisitor, dar după ce Alice a ajuns în Ţara Minunilor, acţiunea a început să prindă culoare. Am râs la unele faze gen: Cum poate un vierme care fumează să te facă proastă? 21 Şi chestii de genul.
Dintre personaje, mi-a plăcut foarte mult de Pălărier, lucru care îmi dovedeşte că Jonny Depp ştie să joace foarte bine. Am avut impresia că Pălărierul chiar exista. Plus că observ că în fiecare film al lui, Jonny are o problemă cu pălăriile, precum în Piraţii din Caraibe. Şi Pisica de Chesire mi-a plăcut foarte mult 8 Era aşa de sweet 8

Cam atâtica. Vă aştept părerile Smile

#2
Am vazut si eu filmu 3D sambata trecuta si a fost de-a dreptul bestial21
Cand Alice a ajuns in Tara minunilor mi-a placut mult faza cu viermele21 iar soarecele ala era asa de comic 24
Cel mai mult mi-a placut de Jonny Depp :X OMG e asa de tare si de amuzant ( intradevar joaca foarte bine) Era asa de nebun21 si de obsedat de palarii si cred ca din cauza faptului ca a jucat el m-am uitat la film 21

Oricum filmul a fost tare si il recomand tuturor ( in special daca vor sa vada cum i se taie unui dragon capu' 21 )
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#3
Teheeee am văzut şi eu filmul marca Tim Burton şi cum nu putea oare Tim să lucreze fără favoritul lui Johnny Depp care din întâmplare este şi actorul meu favorit ete a ieşit ceva mai mult decât spectaculos. Hey, evident că a ieşit ceva calumea doar e vorba de Tim B, până la urmă.
Mi-a plăcut de Regina Roşie jucată de Sarah Bonham Carter care de asemenea este actriţa mea favorită pur şi simplu o iubesc, pe lângă asta Regina Albă a fost jucată de o altă actriţă favorită a mea. God. Filmul ăsta a fost o adevărată
catastrofă de proporţii în sensul bun,

wtf isn\t horror at all. =/= gosh e cel mai awsome film vreodata ÅŸi este a lui Burton.
Tim Burton este un excelent regizor de film şi mulţi nu cred că v-aţi obijnuit cu
stilul lui mai ''macabru'' de a regiza dar te asigur că îţi va plăcea filmul.
Tot ce face T.B este să readucă secvenţe care ar fi trebuit a fi horror
împletite cu amuzament şi fantastic. Nu e horror ci e chiar foarte mişto.
Aspectul Pălărierului. . . ? *hahahahahahah* *laughs* gosh e johnny depp evident.
aÅŸa e el pe platouri ''ciudat'' this way.
Uită-te la film, ţi+l recomand sincer, e super mişto şi nu ai de ce să nu te uiţi.
-

#4
Destul de ciudăţel filmul. Are o acţiune confuză, ce m-a dat un pic peste cap. Dar Johnny Deep şi fazele amuzante merită. Tipul e uimitor.
Mi-a plăcut mult de pisică şi de Cap Roşu, care era extrem de crizată. Şi de câinele de vânătoare.
Şi a mai fost o fază cu regina Albă, când pregătea licoarea pt Alice. A făcut ceva scârbos, nu-mi mai amintesc ce.

#5
Este un film dragut, mi-a placut, desi nu prea am inteles mare lucru. Actiunea a fost cam ciudata, intr-adevar. O urasc pe regina aia cu cap mare = ))), zici ca e o ceapa stricata : |, si mai e si nesuferita :]]]. Personajul lui Alice nu mi-a placut deloc, ma refer la aspect, pentru ca de jucat, a jucat bine.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#6
Imi pare rau sa spun asta dar filmul m-a plictisit teribil. Noroc de grafica si de actori ca altfel dupa jumatate din film ma lasam pagubasa. Am fost foarte entuziasmata sa vad filmul pentru ca era sub numele lui Tim Burton. Dar am fost dezamagita.

Dar in schimn mi-au placut cum au jucat Johnny Depp si Helena Bonham Carter...pe care evident ca Burton nu s-a abtinut sa ii bage in film xD Ce ti-e si cu filmele astea in familie xD
Feelings overflow...and then they fall
[Imagine: 2djaw51.jpg]

#7
Regizorul Tim Burton a facut o treaba buna cu personajele.Preferatul meu a fost,bineinteles,Mad Hatter (Palarierul Nebun) jucat de Johnny Depp in stilul sau caracteristic.Mi-a placut cum pasea pe mese printre si pe cesti si farfurioare.Mi-a placut ca parea sa aiba sentimente mai speciale pentru Alice.Sa nu uit de Pisica de Cheshire,vesnica felina ranjitoare.In mare mi-a placut filmul,are faze destul de interesante...Merita vazut daca iti place genul asta de film.

Replici preferate:
-"Erai mult mai mult.Ti-ai pierdut multul"
"De ce seamana un corb cu o masina de scris?"
"Jos cu Marea Capatana Rosie!"(Mad Hatter)
-"Fata prostuta."
"De fapt,esti aproape Alice." (Absolem-voce Alan Rickman,cunoscut ca Severus Plesneala)
-"Taiati-i capul!" (Regina Rosie-actrita Helena Bonham Carter,a mai jucat in HP 6 in rolul lui Bellatrix Lestrange)

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#8
Helena Bonham Carter+Johnny Depp+Tim Burton+fantasy+ classic = merita vazut chiar si doar pentru combinatia asta .Acesti actori stiu cum sa te distreze pana in ultima clipa.Johnny Depp ca Palarierul Nebun a fost asa tare ca m-am enervat cand s-a terminat asa repede........>.>Iar Helena ca Regina......ce sa mai zic decat bravo once again , acesti actori au un chemistry foarte bun si mereu mi-a placut de 'nea Tim ^^.Filmul merita vazut daca nu l-ati vazut deja.
Cat despre poveste,te cam lasa in ceata uneori [ tipic Tim eh? ], aceeasi atmosfera gothic si dark care ii este caracteristica,deci nu ma asteptam la mai putin din partea lui.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#9
JOHNNY DEPP ROCKS.

Acum, revenind la film 21 tocmai l-am vizionat. 2010 Alice in Wonderland, lol. Oricum, fără a abera prea tare, pot spune că mi-a plăcut filmul, dar nu poate fi numit chiar ... genial. Genial poate fi numit Johnny Depp, desigur.
De precizat faptul că am apreciat-o şi pe Anne Hatteway, care se numără printre favoriţi mei de moment şi care a fost extrem de comică în film şi... deasemenea, drăguţă şi simpatică şi potrivită pentru rol.

În fine, filmul nu poate fi numit genial ca şi o capodoperă, cum poate mă aşteptam să fie. Trebuie să recunosc, a fost marfă. Nu pot rezista unui film cu Johnny Depp, chiar dacă filmul ar fi groaznic, el tot l-ar salva. Dar, trecând peste asta, pelicula nu este atât de rea, este chiar entertaining şi e un film "marfă", dar nu trece de aceste limite. Nu m-a plictisit, dar nici nu m-a impresionat peste măsură, that is to say.

În orice caz, cred că aş fi avut o părere şi mai bună despre film în sine, fără a face referire la actori de această dată, dacă l-aş fi văzut la cinema. Vizionându-l la calculator îşi mai pierde din efect, trebuie să recunoaştem. Dar, oricum, mi-a plăcut. Au fost nişte scene atât de drăguţe şi grafica a fost genială ( din punctul ăsta de vedere, nu putem contesta cuvântul acesta; cel puţin din punctul meu de vedere ).

Lupta de la final nu a fost cine ştie ce. Cred că mă aşteptam la toată pelicula să explodeze, să fie ceva vulcanic, care să îmi facă inima să bată mai tare, să mă facă să îmi aţintesc privirea de ecran şi să nu vreau să se termine. Nu a fost chiar aşa; clar şi prin urmare, nu e o capodoperă ( de ce mă repet, ask me about it I wouldn't know what to answer ), dar s-a păstrat în limitele unui film reuşit.

Johnny Depp a ridicat cu foarte mult filmul. Doar când îl priveai adăugai bile albe peliculei. Or is it just me? A jucat extraordinar; nu i se poate reproşa absolut nimic.
Mi-a plăcut când l-a întrebat Alice spre sfârşit: De ce seamănă un corb cu o maşină de scris? Şi el, cu faţa lui atât de drăguţă şi adorabilă şi... ohhh! a răspuns: I have no idea! * laughs* a fost atât de simpatic.
Desigur, toate replicile lui erau geniale, chiar dacă prin semnificaţia lor erau, poate, banale. Făcea totul să pară extraordinar şi - IAR! dacă se poate aşa ceva, am fost uimită de cât de extraordinar poate fi omul ăsta. Dar, desigur, deja ies din film şi încep să vorbesc despre actor. But I just can't help myself.

Fără a abera mai mult decât am făcut-o deja, este un film foarte simpatic, de recomandat, people should just see it. Are multe detalii semnificative şi simpatice, şi faptul că are o grafică atât de reuşită, aduce puncte în favoarea vizionării filmului. Rolurile sunt bine repartizate, actorii fac o treabă bună, filmul este de calitate şi... ce aş mai putea adăuga? It's worth loosing your time watching it.

If it was for me to rate it, I would give it a 10. Nu în comparaţie cu alte filme, or whatever. Pentru că deşi subiectul este foarte frumos şi... whatsoever, filmul nu este chiar o capodoperă. Dar este al naibii de frumos. Aşa că, fără a-l compara cu nu ştiu ce alte filme, îi dau un 10 pentru că mi-a plăcut şi... evident, pentru Johnny Depp.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Salt (2010) *|Dea|* 1 2.642 04-02-2012, 11:47 PM
Ultimul răspuns: i Ramenn.
  Bandage : 2010 Flash 0 2.403 06-12-2011, 07:12 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)