Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri

#33
E normal sa ne folosim unii de altii, si mai ales intre prieteni... la urma urmei un prieten adevarat nu este acela cu care iesi sa te distrezi si atat... Prietenul la nevoie se cunoaste, zice romanul. De-aia exista mai multe grade de apropiere intre oameni... pentru ca exista si oameni diferiti.

Poate ca cineva nu este de incredere la capitolul pastrarea secretelor, dar ar putea fi util la animarea petrecerilor la care te duci... Poate, din contra, nu le are cu distractia, dar stii ca daca ai nevoie si la 2 noaptea, chiar daca prima data te va injura ca l-/ai trezit/-o la o asemenea ora, te poti baza pe el/ea.

E bine sa ai prieteni diferiti si sa stii sa-i apreciezi pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce ai vrea sa fie. Pentru ca, sa fim seriosi... viata nu e cum ne-o imaginam noi, ci cum o facem sa fie.

Si, evident, e bine sa-ti cunosti prietenii si sa te adaptezi prieteniei lor. Asa eviti dezamagirile de care te temi si stii ca poti avea incredere in fiecare prieten sa fie asa cum este, pentru ca un prieten adevarat isi accepta prietenii asa cum sunt.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
RE: Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri - de JavaLeen - 23-09-2010, 05:56 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)