Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

House. House M.D. Doctor House

#1
http://en.wikipedia.org/wiki/House_(TV_series)

House e un serial despre un doctor (diagnostician) sarcastic ce rezolva cazuri care de care mai bizare si interesante. Cam asta ar fi ideea in mare. In cazul in care l-ati vazut, ce parere aveti despre acest serial?

Momentan imi place foarte mult, dar sunt inca la jumatatea sezonului 2 deci cred e ca inca prea devreme sa ma pot pronunta la modul general. Ma amuza ca am mai incercat sa ma apuc de el si acum 3-4 ani dar cum primul episod din serie, pilotul, m-a plictisit teribil, am renuntat. De data aceasta, am sarit direct la episodul 2 si... surpriza! Mi-a placut 21

E un serial tare interesant. Pe langa faptul ca e comic, desi are o structura episodica, prezinta pe fundal si povestile personajelor si modul in care decurg si se schimba vietile lor.

Ma opresc aici deocamdata. Daca mai sunt fani, ii rog sa posteze la acest topic. Eventual cu poze, review-uri personale sau clipuri cu faze tari din serial 4

#2
It can be spoiled ...
Doctor House se numără printre seriale de care am fost plăcut
impresionată . Nu ştiu exact ce episoade am văzut din primele două sezoane sau dacă le-am văzut pe toate , dar am descoperit mai mult din greşeală acest serial . Era o perioadă în care eram foarte pasionată de medicină , mai ales că a coincis cu momentele în care învaţam pentru orele de biologie . Oricum atunci mă bucura să vad că avea cât de cât habar despre ce era vorba . Şi cunoşteam câţiva din termeni folosiţi de House .
Gregory , deşi prefer mai mult House , mi s-a părut un personaj fascinant . Întreaga lui personalitate mi-a plăcut : e ironic ( în fiecare episod are nişte replici remarcabile , ah şi uite că acum nu îmi vine niciuna în minte ) egoist , sarcastic . răutăcios , poate chiar enervant pentru unele persoane . Dar un doctor excelent care mai mereu , în ciuda metodelor nu prea ,,ortodoxe " reuşeşte să rezolve un caz . Oricum întreaga poveste este una interesantă şi nu se bazează doar pe cazurile rezolvate de House , prezentând în paralel şi viaţă personajelor şi intrigile cu care se confruntă . Cred că cel mai mult mi-a plăcut episodul în care a salvat o fată bolnavă de cancer , oricum a fost un episod emoţionant . Mi-a părut destul de complicat pentru că nu l-am urmărit de la început , dar pe parcurs am ajuns să cunosc şi chiar să îndrăgesc personajele .
Actorul Hugh Laurie este perfect pentru acest rol , mi-am plăcut cum a dat viaţă personajului şi a jucat uimitor .( And he has beautiful ,blue eyes ) . L-am mai îndrăgit şi pe Jesse Spencer , deşi parcă aş fi vrut să aibă un caracter mai dominant .
Momentan urmăresc al patrulea sezon , deşi cam greu , pentru că îl vizionez la tv . Per total consider că este un serial care merită vizionat , fie pentru actorii excelenţi sau pentru poveste intrigantă . Vi-l recomand , merită văzut .

#3
Eu una n-am apucat sa termin primul sezon , dar stiu ca am apucat sa vad si cateva episoade din al doilea sezon . House este fascinant , si extrem de imbrevizibil . De multe ori am crezut ca lucrurile vor ramane fara speranta ( pentru ca in majoritatea episoadelor pe care l-am urmarit era ceva de genu’ fara scapare ) , dar House reusea sa le dea lucrurilor o turnura extrreem de diferita .
Este foarte incapatanat si in meseria sa , sa gresesti costa destul de mult . M-a surprins faptul ca de multe ori nu se inseala in privinta diagnosticelor , mai ales ca ia totul calm . Asta pana cineva ajunge sa il calce pe nervi si e in stare de muulte lucruri . Uneori pare putin cam nebun , o nebunie care in cazul sau , eu zic ca nu e de prisos . Ironia sa ii calca pe coada pe destui . Imi aduc aminte cum incercau sa il convinga sa lase totul la o parte , deoarece nu prea statea bine la capitolul “ ratiune “ .
Episodul care mi-a placut foarte mult a fost cel cand a reusit sa salveze un tanar ce fusese diagnosticat gresit , iar o operatie l-ar fi costat viata . And House a fost in stare sa ii dezgroape pisica , ce murise subit , si sa ii faca o autopsie , ca mai apoi sa afle ca tanarul ar fi murit din acelasi motiv ca si acea pisica , datorita unor insecte * eh , detaliul asta mi-a cam scapat * , ce se aflu in pereti , parca .
Oricum , a fost surprinzator cum l-a salvat pe baiat si cate a putut suporta , pentru a-si demonstra teoria .
En fin , mie mi-a placut ^^ . House este genial prin tot ceea ce inseamna .

#4
merita vazut, dar primele doua episoade sunt destul de neinteresante pe langa trei si patru in care are niste momente absolut minunate. Te sfatuiesc sa il urmaresti pentru ca este interesant sa vezi un asemenea personaj cum isi desfasoara viata. Ironia si sarcasmul sau sunt doar cireasa de pe tort la un asemenea personaj care stie o groaza de limbi si ii place sa se amestece in viata colegilor sai. cred ca in al 3 sezon e nevoit sa isi schimbe echipa si din 40 si ceva de participanti pt cele 3 locuri goale in numai cateva zile reduce numarul la 3. deasemenea mi-a placut enorm cand el a stat la un imi scapa cuvantul, a, detox pt ca aproape luase o supradoza de vicotin, parca se numesc acele medicamente. ceea ce face si ce spune acolo sunt replici de neuitat.

#5
si eu am descoperit in greseala serialul....simnteam nevoia sa ma uit la tv si ce sa vezi la ora 22(...asta era mai demult .)..era dr.house, aveam eu o vaga idee despre ce ar putea fi dar nu-mi imaginam ca e asa de interesantXD...da ,interesant 24...e amuzant si logic pana la urma si deja il ador desi nam vazut decat 2 sezoane si jumate..pe 4 si 2 si ador si personajele (da stiu chase:loveSmile si chiar cameron chiar ma regasesc in personajul ei
Cat depsre Gregory House imi place aroganta lui e chiar amuzanta,defapt foarte amuzanta, sa nu mai zicem de replicile lui top 24)) si imi place relatia lui cu prietenul lui oncologul Wilson totdeauna era ceva amuzant la el
cel mai triste episoade pe care le-am vazut au fost in sezonul 4ultimile 2 episoade ``15.House's Head`` si ``16.Wilson's Heart`` ,doamne cat am plans la astea doua cel putin la ep 16 coloana sonora din finalul episodului era ..ce mai , mi-a frant inima cand a murit Amber :99:

#6
Si eu care acuma veneam sa deschid un topic despre house...

E pur si simplu G-E-N-I-A-L!!!

SPOILER ALERT21

House e foarte arogant,egoist,ironic si e are niste replici..faptul ca practic mananca pastile si handicapul lui ii dau si mai mult farmec.
Am ajuns la sezonul 5<33Imi plac mult cazurile,logica,e ca un fel de serial cu un detectiv genial si ciudat,doar ca acum criminalul e defapt o boala...Imi place mult de cameron,chase e foarte dragut,insa nu ma asteptam in episodu ala cameron:ar ttrebuie sa ne culcam impreuna.e mai bine pentru amandoi.I was like:O_O...24

Si da,chiar ca acele episoade au fost cele mai triste..am plans.Mai ales cand Wilson a stat cu amber inainte sa inchida acele aparate...si mi-a parut asa rau ca s-a destramat prietenia lui house cu wilson!

Si fazele cu dr cuddy sunt geniale,cum si-a imaginat-o el dansand la bara in ultimile episoadde din sezonu 5,sau cum le-a dat celorlalti doctori sa-i aduca chilotii lui dr cuddy24

Si mai ales clasic,house isi ia pranzul in saloane cu pacienti in coma,uitandu-se la tv21Si multe altele,cum i-a pus sa dezgroape un cadavru,cum se joaca el cu mingea etc21

Si daca ajuta,eu ma uit la toate ep(subtitrat)aici:http://www.peteava.ro/canal-778/house-md
[Imagine: 339u1p3.jpg]
Paul: CAAAARRRL I watched you fire a harpoon into the captains face
Carl: That sounds dangerous
Paul: You were head-butting children off the side of the ship
Carl: That must of been horrifying to watch
Paul: And then you started making out with the ice sculptures
Carl: Well THANK GOD that the children weren't on board to see it
xDD

[Imagine: 2431486ouw57e0825.gif]<----Lissie,The skittle sheep



#7
Unul din serialele mele preferate,funny, interesting, mai inveti-una doua. Personaje simpatice si bine conturate-> in special personajul principal, care obisnuia sa aibe un dinamism si un cinism care te dadea pe spate. Dar desigur ca a inceput sa se strice, ca majoritatea serialelor(de succes) dand-o intr-o telenovela cam scarboasa, un House plicticos , nicio 13, nicio Cameron. 2

As posta niste citate marca House, insa imi e cam lene asa ca...revin cu un edit(?)

#8
God, asta chiar e un serial bun!
Il iubesc pe House pentru aroganta si inteligenta lui care mi-au depasit asteptarile. Atunci cand prietena mea mi l-a recomandat eram absolut sigura ca e vorba de un serial de medicina plictisitor si scarbos, ca o sa ma uit la cateva episoade pentru a-i face pe plac ei si apoi o sa ma pot intoarce la vampiri.
Insa nu m-am mai putut dezlipi de el, odata ce am inceput.

Cu siguranta House m-a invatat sa fiu mai ironica si mai sarcastica.
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

#9
Am auzit de Dr.House de la o prietenă - Cati - și de la mama care tot mă freca la cap cu el că aș putea să mă uit și eu cu ea pe TVR1, doar că eu nu voiam, asta până când am fost nevoită să mă uit cu ea într-o seară - adică acum trei sau patru zile -. Am văzut câteva episoade - cred că în jur de șase - la televizor din sezonul trei, dar, fiindcă m-am îndrăgostit de atitudinea și comportamentul lui House, am decis să îl iau de la început.

O să îmi fie cam greu, având în vedere că fiecare episod are cam în jur de patruzeci de minute și sunt cam douăzeci și două de episoade în fiecare sezon și sunt șapte sezoane - am auzit că în curând apare și optul - și timpul nu mă prea va lăsa din cauza școlii și alte chestii de genul.
Oricum, azi l-am început de la unul și am văzut primele șapte episoane - chiar în momentul ăsta am episodul șapte pus pe pauză îl alt tab -.

Mie una îmi place foarte mult. Toate cazurile care apar sunt atât de interesante și atât de incitante, chiar dacă de multe ori mi se plimbă-n gură limba aiurea din cauză că nu pot pronunța sau măcar citi anumite denumiri de boli sau medicamente ce apar în serial -.-.
Cât despre House, am observat că este egoist, sarcastic, ironic, cinic, nepăsător, foarte inteligent, își evidențiază foarte bine punctul de vedere și am mai observat că are ceva cu preluarea unui caz. De fiecare dată trebuie să îl împingă cineva de la spate sau fără să vrea să vrea să afle mai nulte despre el pentru că i se pare lui „ interesant ”. Râd la majoritatea replicilor lui, sunt amuzante și mai îmi place că are ceva cu sânii femeilor. Adică acum, în ep. 7 nu s-a abținut să facă un comentariu despre sânii pacientei și nici în sez. 3 nu s-a abținut să îi zică lui Dr. Cuddy că nu are sutien pe ea o.o.

Mai mereu se ciondănește cu Dr. Cuddy, ceea ce mie una îmi place foarte mult. Uneori ceilalți nu sunt de acord cu diagnosticele pe care el le pune și investighează până ce își dau seama că tot House are dreptate.

Chiar ieri am văzut că colegii lui credeau că el are cancer și el i-a lăsat să creadă până seara când ei au recunoscut că îl urâsc, nu îl înghit, dar totuși îl iubesc, dar s-au supărat tare rău când House le-a zis că de fapt nu erau analizele lui alea. Sau când tot ia pastilele alea și până la urmă ceilalți vor să îl facă se renunțe la ele mai îmi place.

Dar, prin urmare, ador acest serial. Îl urmăresc pe Vplay: http://www.vplay.ro/serials/browse.do?sid=6.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#10
Din cate am citit sezonul 8 s-ar putea sa fie ultimul sezon House MD. Nu pot sa zic ca-mi pare deosebit de rau avand in vedere ca sunt ferm convins ca ce-i prea mult strica pana la coada.

Imi pare bine sa zic ca am vazut azi primele doua episoade din sezon si totul incepe foarte bine. Nu stiu care vor fi pana la urma toate personajele care se intorc in sezonul acesta, dar pot spera la cat mai multe.
Hugh Laurie a jucat genial in ultimii ani aici si-mi pare bine sa vad ca se va indrepta in sfarsit spre noi proiecte unde sa nu fie nevoit sa schiopateze.

Pana una alta, inainte cu sezonul 8. Cine nu-i la zi...ce asteptati?
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Doctor Who Lottie 24 14.957 30-12-2013, 03:33 PM
Ultimul răspuns: Arinbjorn
  A Young Doctor's Notebook MajinCloud 0 1.943 18-04-2013, 12:13 AM
Ultimul răspuns: MajinCloud


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)