Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anatomia lui Grey

#1
E un serial care a aparut in anul 2005. Numele original este "Grey's anatomy". Serialul a castigat multe premii Emmy si Globuri de Aur.
In serial, este vorba de niste stagiari la un spital din Seattle , Meredith Grey ( Ellen Pompeo) , Christina Yang ( Sandra Oh ) , George O'Malley ( T.R. Knight), Izzie Stevens ( Katherine Heigl) , Alex Karver ( Justin Chambers ) care incearca sa devina medici ( si evident, reusesc ) . In seria a 5a, intervine un nou stagiar Lexie Grey ( interpretata de Chyler Leigh). In principal, se vorbeste despre viata lor profesionala, dar viata personala nu face abstractie . In primul plan e Meredith Grey, care se culca cu Derek Shepherd ( Patrick Dempsey), seful sectiei de neurochirurgie , iar apoi situatia devine din ce in ce mai interesanta. In mod logic, se formeaza diferite cupluri si diferiti stagiari ravnesc la altii, sau chiar la medici.
Va invit sa il urmariti, chiar merita. De curand am inceput si eu sa ma uit la el si pot sa spun ca sunt chiar impresionata ( si of course, o sa ma fac medic chirurg) . Nu am vazut mult din el, sunt la seria 2 episodul 14 , dar pot sa spun ca savurez fiecare episod.
Alti fani ? 4
[Imagine: 1fw7j9.jpg]
it's not too late, it's never too late!

#2
Nu imi vine sa cred ca acest serial nu are mai multi fani. 71 Well, I'm here.
Am urmarit acest serial pe TVR1, iar acum astept sa apara un nou sezon.
Nu mi-a placut niciodata cuplul Meredith-Derek, nu pt ca nu le-ar sta bine impreuna, ci pt ca aceste doua personaje nu imi plac asa de mult. Stiu ca Meredith e personajul principal, dar uneori comportamentul ei ma face sa nu o suport. Si are si certuri stupide cu Derek... se tot cearta si se impaca din nou, dupaia aia e speriata sa se marite cu el si etc.
Personajul meu preferat a fost intotdeauna Izzie. Ea si Alex erau atat de sweet impreuna. :X Si inca mai sunt. 71 Nu il suportam pe Denny ala pt ca din cauza lui Izzie si Alex nu erau impreuna. Totusi, mi-a parut foarte rau cand a murit. 2 Era de treaba. Acum, imi pare rau pt Izzie, care e bolnava.
Cristina mi s-a parut intotdeauna o dura. 22 Totusi, a dovedit ca poate fi si sensibila atunci cand Burke a parasit-o in ziua nuntii si mai apoi cu tipul asta venit din Irak, pe care vrea sa-l ajute sa-si depaseasca traumele.
George a fost intotdeauna enervant... Cu toate astea, nu merita sa pateasca ceva rau.
Abia astept sa vad cum va continua acest serial. Sunt atatea chestii importante. 10
[Imagine: sig_reinoir.png]

#3
pur si simplu ador acest serial :love:....imi place absolut tot si de toti....cred...la un moment dat ma enerva alex...era chiar nesuferit..dar acum imi place..iar Izzie...de ce a trebuit sa aiba o soarta atat de cruda 20...dar intr-un fel si ea ma enerva...asta cand era prea draguta
Cristina....wooow nam vazut pe nimeni asa....interpreteaza bine..un rol atat de``piatra`` o_O
..si ma enerveaza si pe mine cuplul derek-meredith..e chiar nesuferit de cele mai multe ori
...oricum imi place restul personalului 10 e chiar un serial reusit ..teoretic dar si practic pna la urma 3

#4
Inainte sa ma uit ma asteptam la ceva mai mult sincer, si la inceput arata potential, dar dup-aia se duce prea mult partea emotionala. Sunt de acord la partea cu Mere-Derek, cuplul ala ma plictiseste cumplit, si nu sunt fan nici al personajelor in particular.21 Clar prea multa drama pe partea trecutului lui Meredith, cat despre Izzie, la inceput imi placea, dar si ea a devenit wet blanket in cele din urma. De admirat ca personaje si rol, Cristina si Callie, destul de interesante, Cristina face filmul mult mai bun, si printre singurele care sunt cat de cat flat characters. Bailey era hardcore la inceput, chiar imi placea, dar dupa copil si-a pierdut titlul de nazi si, let's face it, boceste mai des ca rudele pacientilor morti. La inceput entertaining, dar sincer pana nu s-a unit Seattle Grace cu Mercy West, credeam ca nu o sa mai dau de un dram de actiune 21

#5
Pfff. Obisnuiam sa ma uit la serialul asta cam pe clasele V-VIII dar acum m-am lasat pagubasa. Povesteam ce se intampla cu inca o colega de fiecare data in dimineata urmatoare, chiar si mama se uita. Dar am dat peste alte seriale si multe altele. M-am uitat acum cateva saptamani iar si am fost destul de socata cand am vazut cate se intamplasera in tot acest timp.
Ce nu mi-a placut a fost acel scandal in care unul dintre actori este numit intr-un fel urat. Si ce daca e gay? Frate. Daaaar din cate imi aduc eu amintee un serial destul de bun, in fine, destul de bun pentru preferintele mele. Ceea ce nu staim era ca doctorii fac sex in spital in acele camarute. Asta e o noutate pentru mine. Ma intreb daca si in Romania se intampla asta. D'oh.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
Well, am trecut si eu pe aici. Nu-mi vine sa cred ca acest serial nu are atat de multi fani. Eu una, il iubesc, este serialul meu preferat. Fara el nu cred ca as putea trai. De cand eram mica mi-am dorit enorm de mult sa devin doctor chirurg, iar cand am descoperit serialul acesta, cam acum cinci ani, m-am indragostit de el pur si simplu, deasemenea, m-a facut sa vreau si mai mult sa ajung chirurg. La inceput mi-a placut mult de Meredith, dar cu timpul mi-a placut de Izzie si Lexie, acum ele sunt si vor ramane preferatele mele. Chiar ieri am inceput un fic cu Grey's Anatomy, doar ca este povestit de catre Lexie si va fi foarte diferit de serial. Acum chiar cautam un thread cu Grey's Anatomy, ca sa vad cati fani are, ca daca nu era as fi facut eu unul. Este serialul meu preferat forever

#7
Am inceput sa ma uit si eu de curand la el. Ma uit la tv. Sa fiu sincer nu stiu ce serie e 24, dar oricum, imi place. Imi plac filmele de genul, cu medici.
Ce-mi place la serial? Poi sa fiu sincer nu stiu 24, pe langa ca ma intereseaza oarecum medicina, imi place si ca e si amuzant si are si exemple de situatii de viata, ca sa zic asa. Si e si incitant.
Cat despre personaje, n-am preferinte, imi plac toate 21.
[Imagine: baru.png]
We touch I feel a rush, we clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder whats in store for us
It's lust, it's torturous, you must be a sorceress
'Cause you just, did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous if you fu*k me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol", spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold walk down this road all alone
It's no one's fault but my own, it's the path I've chosen to go


Don't click! Dangerous!

#8
Acum o lună şi ceva am început să mă uit şi eu mai "serios" la serial, în sensul că eu chiar m-am ţinut de el ceva vreme. Mă gândeam că e interesant căci e cu doctori and all that stuff. La început a fost interesant, dar zău parcă'mi dă senzaţia de telenovelă de la o vreme şi pe bune că nu mai am nici un chef să mă uit mai departe la serial. Ce pot să zic: Shit Happends
Mă gândeam că învăţ şi eu ceva din mers dar zău că toată drama îmi strică tot cheful.
Anyway, n-am de gând să mă uit la tot, am văzut doar vreo 3-4 sezoane [nu stiu exact] dar e destul, I mean, prea mult timp pierdut.
Cred că o să mă uit la House.
Daca'r fi să'i da o notă, hm, lets say.. 6. < 3 :p


#9
Mie-mi place; sunt ceva gen : fana. Fana. FANA! ( laughs and LOL )
Adica am inceput sa-l urmaresc de la primul sezon si tot nu ma mai satur. Au fost episoade pe care doream sa nu le fi vazut si au mai fost unele la care m-as uita in disperare ( plus ) imi place si fiindca e despre medcinia si lucruri de-astea. Daca n-ar fi asa si ar fi ceva gen Gossip Girl de care m-am saturat pana peste cap - nu mai sunt admiratoare de trei sezoane, wtf - cred ca m-as plictisi si de el. Dar serialul acesta - o drama incurabila. <3 - nu vrea sa ma lase, are 'aerul' ala interesant, care ma tine cu ochii lipiti de ecranul laptopului sau al televizorului. ( LOL )
Cum vreau sa devin mare doctor chirurg ( am mai multe vise decat un pusti de sase ani ) sau macar sa procesez pe aria medicinei, serialul acesta si House ma fac sa invat...unele chestii. ; ))
Ah, si-l urmaresc pe Tvr 1 ( pluus ) o ador pe Meredith ( desi multi n-o prea au la inima ) fiindca e pesimista si...nu stiu, adorabila in felul ei. Oh, si pe Mark Sloan. Pervers si sexy. :]

Ralucel was here.
I don't do drugs. I am drugs.

#10
Oh, well. Well, well, well. - well x3 -
Sunt admiratoare a serialului de...long, long, long time. Prima dată m-am uitat la House, n-a mai fost, m-am mutat la Anatomia lui Grey. La House încă mă uit pe net, când îmi aduc aminte, dar mă rog...
Şi eu tot pe Tvr1 mă uit, îi mai interesant şi mai incitant decât atunci când vezi zece episoade unul după altul. Atunci, după mine, se duce tot farmecul unui episod, dispare tot suspanul şi toate gândurile gen: „Vai, ce se va întâmpla cu cutările şi cutărea? " .
Personajele:
Păi, păi, păi, păi. Ador sarcasmul şi ambiţia de neclintit a Christinnei. Ştie ce vrea, dar e un robot şi jumătate. Asta nu-mi place la ea.
Meredith are momente când îmi face nervi, e prea nehotărâtă. Azi vrea cu Derek, mâine fără el. Ar trebui să se hotărască o dată, până n-am să sparg televizorul din cauza ei. *laughs* Dar mai sunt şi clipe când o ador. Mai ales, îmi place vocea ei. E aşa calmă şi plăcută !
Izzie, optimista mea. Pe tipa asta o ador! De ce ? Fiindcă e ea, fiindcă e genială şi cred că în unele părţi îi sunt...leită.
Lexie Grey, the new and the good girl. Meh, I like her. <3 Îmi plac toate încercările ei tâmpite şi eşuate de a se împrieteni mai bine cu Meredith, plus o ador când fură. :]]
Callie - sper că nu i-am greşit numele - simpatică, dar scârbă. Ea cred că e singura tipă din serial - pe lângă Adisson, care aleluia!, n-am mai văzut-o de o vreme bună - pe care nu o suport. Nu-mi place de ea şi punct.
Erica Han - aşa se scrie ? - e tipa dură, dar care vrea să fie bună. De ea îmi place, o admir pentru persoana care e.
Ză boys, now. 8- >
Derek - Oh, vai ! Vai, vai, vai, vai ! Bărbatul perfect pe lângă Sloan şi George. :]] E aşa calm, de înţelegător, de dulce...plus, are o privire de milioane. ;3
George, băiatul ăsta e un dulce şi ceva ! Pe el cred că l-ar vrea oricine dacă nu ar exista perversul de Sloan şi calmul Derek. : x Îmi place de el, deşi...deşi păcat că relaţia dintre el şi Izzie n-a mers, dar îmi plăcea partea în care se minţeau unul pe altul după ce o făceau. *laughs*
Mark Sloan , pervers, rău, frumos. Perfect într-un mod diabolic de plăcut. Genial om, şi totuşi mă enervează când e încrezut. T.T
Cine ar mai fi ? ;-? Eh, dacă îmi aduc aminte, editez.
Oricuuum. După cum v-aţi dat seama, ador serialul. E genial şi e bun să stau trează noaptea, mai învăţ şi chestii interesante. Spre exemplu, nu ştiam că dacă ai foarte multă adrenalină în sânge nu simţi durerea. XD
Ei, nici nu vreau să ajung la ultimul sezon, episod. T.T Nu îmi doresc deloc asta.

xoxo

cât am putut să scriu o.o
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)