Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kodomo no Jikan

#1
Hei. Am început de curând să citesc această manga, şi m-am gândit să deschid un topic despre ea. Am căutat şi am văzut că nu mai există. Nu este terminată manga [ still publishin / on going ] dar este destul de tare <3 or so I think.

Gen : Comedie, drama, ecchi, rommance, school, slice of life.
Autor : Watashiya Kaworu

Daisuke este un bărbat în vârstă de 23 de ani, deşi termenul de bărbat nu prea i se potriveşte având în vedere că este virgin. A optat pentru meseria de profesor, şi acum asta a şi devenit. Ajunge să îi fie pusă în grijă o claă de a 3a [ din clasele elementare, anul 3 ] . Şi asta pentru că profesorul dinaintea sa şi-a dat demisia [ din cauza unor probleme de sănătate, sau aşa a fost acesta informat . ]
Când ajuns în clasă află că de fapt elevii, şi în special o fată , l-a făcut să îşi dea demisia. Acesta părea chiar să fi înnebunit din cauza ' elevilor ' însă Daisuke crede mai degrabă că nu era atât de puternic cât să reziste. În fine, întâlneşte în această clasă o fată pe nume Rin Kokonoe, genul de copil problemă . Şi ce problemă. În prima zi în care ajunge acolo, aceasta îi spune că va fi prietena lui [ a profesorului ] . Şi de aici începe toată acţiunea....
[ sursă myanimelist, însă am mai adăugat şi de la mine. ]

Părere personală [ spoiled ]
Este o manga destul de perversă o.O dacă ar fi să mă întrebi pe mine. Avâdn în vedere faptul că toată acţiunea se raportează doar la nişte copii... Oricum fetele acestea sunt foarte inteligente pentru vârsta lor. CÂţi ani au? Doar 10 parcă : )) în fine, mi se pare exagerată treaba asta şi totodată extrem de interesantă. Modul în care îl abordează pe profesorul Daisuke Aoki este foarte, dar foarte tare. Rin este destul de... de o fetiţîă problemă cu toate gândurile şi acţiunile sale. Chiar m-a speriat atunci când a vrut să o împingă pe scări pe profesoara Houin [ sau Bouin ? = )) nu mai ştiu cum o chema, ştiu că mulţi îi poceau numele o.O ] şi mă bucur că nu a făcut-o. Totuşi părerea ei despre ea însuşi mi se pare cam exagerată. Gândeşte prea mult pentru un copil de vârsta ei. Având în vedere situaţia de acasă, nu prea e de mirare. Cum mama ei a murit şi tatăl ei... ei bine nu există pt ea [ chiar dacă a apărut în serie, he's a totally jerk glad she rejected him ] în fine... şi stă cu Reiji [ ce era el? un fel de nepot sau aşa ceva pt. mama ei care de fapt cei doi, mama lu Rin şi Reiji au avut o relaţie. Se pare că Reiji al nostru e şi el mai mult un copil pentru că vrea să o păstreze pe Rin pt el şi când se face mare să se căsătorească cu ea , lol exagerat om ~ asta din cauza dramei din trecutul său ]. Pe unde am ajuns eu cu acţiunea văd că începe şi el să realizeze că se poartă ca un copil. Şi rin chiar nu este obligată să simtă atâta milă , nu de fapt obligaţie faţă de el ca să se sacrifice. Asta mi-a plăcut mult la această manga şi încă îmi place dat fiind că nu e terminată... că sunt sentimente atât de complexe din partea unor copii. Cum relaţia dintre adulţi şi copii este expusă.
Nu mă dau în vânt după chestiile ecchi şi mi se pare cam exagerat cum astea mici se gândesc , în manga, doar la sex = ))) însă... e destul de ok. Per total cred că i-aş da un 9.

Voi ce părere aveţi despre manga asta?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)