Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Taylor Swift

#1
[ am căutat de câteva ori un astfel de topic, serch şi căutare manuală dar nu am găsit nici unul care să facă referire la cântăreaţă. but îmi cer scuze dacă mai există un astfel de topic ~ ]


Taylor Alison Swift (născută pe 13 decembrie 1989 în Wyomissing, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii), este o cântareaţă de pop-country. În 2006 a semnat cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, unde îşi face debutul cu albumul “Taylor Swift” din care a lansat, ca prim single, piesa “ Tim McGraw”. Acest single a fost urmat de alte patru piese ce au ajutat la vânzarea albumului în mai mult de 3,6 milioane de exemplare.
Al doilea album “Fearless” a fost lansat pe 11 noiembrie 2008 iar primul single a fost ales “Love Story”, cel mai mare succes al ei până în prezent. Albumul a fost vândut în 1.5 milioane de exemplare.
Jurnalul "Forbes" a clasat-o pe Taylor pe locul 69 în clasamentul celor cu cele mai mari venituri din 2009, după ce a câştigat $18 milioane.

Poză : http://americajr.com/pictures/cma/taylor...__8062.jpg
Taylor a învăţat să cante la chitară de la un reparator de computere, incepend cu trei corzi. Dupa ce a invatat trei corzi,a scris prima melodie a ei, Lucky You. De atunci a inceput sa cante mai tot timpul la chitara, devenind un hobby.
[ wiki ]

Well mie îmi place foarte mult de Taylor, este pur şi simplu o cântăreaţă minunată. Nu sunt chiar cea mai mare fană a genului country, dar pop-country e cu mult mai ok şi muzica pe care o cântă ea este într-adevăr una foarte bună şi interesantă. Cel puţin pentru mine. La început nu îmi plăcea atât de tare însă cu timpul a devenit extrem de interesantă [ deşi recunosc că mereu am admirat felul în care arată ; este atât de frumoasă ] . Well.. să vedem mi se pare extraordinar faptul că ea scrie versurile melodiilor din experienţe proprii and stuff. Are destulă forţă cât să facă asta şi destulă pasiune, zic eu. Cântă minunat, are o voce foarte armonioasă, dulce şi încântătoare =) şi după felul în care arată sincer nu mă mir . Am o grămadă melodii de la ea care îmi plac, pur şi simplu o ador pe fetiţa asta.

Songs :
You belong with me
* Asta este una din melodiile mele preferate. Deşi dacă ar fi să le iau pe fiecare în parte, toate sunt favorite. Dar povestea este foarte drăguţă. Şi chiar dacă sunt nişte cuvinte simple, e foarte touching. Şi videoclipul este foarte tare.
Love Story
* din păcate nu am găsit video-+ul oficial - was removed - aşa că am pus unul cu versurile. Şi videoclipul acestei melodii este încântător şi melodia este superbă. Eu ador versurile şi povestea. Cred că are locul nr. 1 în clasament la fav Teh's songs from Taylor Swift. Ador melodia
Breathe
* am ascultat într-una melodia asta în ultimele zile şi pot spune că o ador pur şi simplu. Versuri extraordinare, îşi expune foarte frumos vocea aici. Ah its too adorable indeed. Nu am pus video-ul oficial = )
Forever and Always
The way I loved you
You're not sorry
* Şi melodia aceasta o ador pur şi simplu . Este foarte frumoasă şi dacă stăm să ascultăm versurile, simple ca întotdeauna dar atât de intense. I so love it <3
Should've said No
Teardrops on my guitar
* Pur şi simplu nu am cum să nu ador melodia asta. Are şi ea un loc foarte sus de top în clasament. Versurile's minunate, simple ca întotdeauna şi intense. Pur şi simplu ador ritmul, vocea ei. Everything. Melodia e superbă, şi video-ul de asemenea = )
Change
* E foarte cheering melodia asta.
Fifteen
White Horse
* Melodia este superbă. Absolut superbă. Versurile le ador. Ritmul la fel. Her voice <3
Picture to burn
* Ador melodia asta : )) e bestială.
ETC.

Am pus câteva melodii de-ale ei pentru că nu m-am putut abţine. Voi ce credeţi despre ea?

#2
Taylor mi se pare ok, fata de altii. Nu sunt o mare fana, dar unele melodii ale ei mi-au placut foarte mult. Imi place faptul ca ea isi scrie melodiile dupa experientele sale personale si sunt sigura ca multi ascultatori se regasesc in ele. Melodiile care mi-au placut cel mai mult sunt You Belong With Me si Teardrops On My Guitar
[Imagine: robin-1.jpg]

#3
Taylor chiar are talent. Am ascultat`o live şi pot spune că tipa chiar are voce. Faţă de colegele ei de breastă ( cele promovate de Disney, I mean ), ea chiar cântă foarte ok. Toate melodiile ei transmit un mesaj, au o poveste, sunt nişte chestii care li se întâmplă oameniilor mai mereu. Şi asta chiar e impresionant. Melodiile mele preferate de la ea sunt :

Invisible

Este o melodie superbă. I mean, e foarte tare. Un pic sad, dar merge. Cre` că povestea asta o trăieşte fiecare fată măcar o dată în viaţă. Oricum, îmi place vocea ei acişilea and stuff şi linia melodică e tare.

Love Story

Just perfect. < 333 Really perfect. O melodie ce te unge la inimă. E aşa, foarte suită şi chiută poveste din piesă. Şi videoclipu` e calumea rău. Se potriveşte cu versurile. xD

Jump then Fall

O melodie nu prea cunoscută, dar e calumea. E ritmată cât de cât şi chiar e naiz. Vocea ei e calumea şi aici şi îmi plac versurile. < 333 O melodie foarte reuşită.

Picture to burn

Super tare. : ]] Faza cu ' Wish you were gay ' e mortală, şi faza de la începutul videoclipului e bestială. No comments. Vorbeşte piesa.

You belong with me

Nu puteam să o uit. O melodie frumoasă şi specială. Sincer, chiar îmi place. Mult. xD E tare cul. < 333

Mai sunt multe melodii de la ea care îmi plac, dar asta sunt cele mai naiz. Urăsc o singură melodie. Our Song. Piesa e foarte ok, dar nu o mai pot asculta, din motive personale.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#4
Taylor Swift chiar e o fata draguta, I mean...frumoasa. Chiar imi place cum arata, her curly hair :3 Deasemenea are talent, nu gluma. Si eu am ascultat-o live si canta absolut superb. Nu sunt o mare fana a ei, dar sunt unele melodii care imi plac foarte mult. In unele m-am regasit de foarte multe ori si inca mai ma regasesc. Cea in care m-am regasit enorm a fost melodia White horse, ale carei versuri pot spune ca sunt intr-un cuvant superbe. Videoclipul mi s-a parut la fel de frumos si atat de emotionant. M-am regasit in melodie, deoarece si eu m-am aflat intr-un fel in situatia ei. Deasemenea...alte melodii superbe ar mai fi You belong with me, la care imi place foarte mult acea parte : "But she wears short skirts, I wear t-shirts/She's cheer captain and I'm on the bleachers". Mi se pare cea mai frumoasa, iar modul in care canta versurile...nu stiu sa descriu xD,Should've said No si Fifteen.

Am gasit pe Youtube intamplator un video cu ea in care canta live si pot spune ca aproape mi-au dat lacrimile. Melodia cica era dedicata pentru Joe Jonas, dupa ce acesta s-a despartit de ea.

Look ]:
Mi-e mi se pare foarte trist >.<
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Nu cunosc foarte bine muzica lui Taylor pt ca nu obisnuiesc sa o ascult, asa ca nu am o parere foarte bine formata despre ea. Ceea ce pot spune sigur este ca imi place mult melodia "Love Story". Desi versurile sunt putin cam copilaroase, povestea e draguta si frumos spusa. Cantareata are o voce buna si sunt sigura ca ar putea avea mult succes. (poate ca deja are, dar nu stiu eu...)
[Imagine: sig_reinoir.png]

#6
Taylor fans O.O nu pot sa cred <33
Am descoperit-o acum 2 ani mi se pare, si mi-a placut si mai mult cand am descoperit ca TOATE melodiile sunt scrise in urma unor relatii despre baieti care au dezamagit-o sau pe care i-a iubit prea mult si nu putea sa-i aiba. Asta m-a impresionat cel mai mult, si faptul ca le spunea si numele in unele melodii mi s-a parut genial 21 De curand chiar a zis ca ea nu scrie decat despre baietii care o merita - fie intr-un mod bun fie intr-un mod mai rau.

Ieri (25 octombrie) a iesit cel de-al treilea studio album al ei, care contine vreo 14 piese si o editie Deluxe care mai contine si altele. L-am descarcat imediat ce a iesit, jeez il astept de luni de zile. Dupa cum era de asteptat, dupa doar cateva ore a ajuns nr. 1 in Itunes <3
Toate melodiile au o poveste in spatele lor si despre multe se stie chiar despre cine sunt <3
Back to December spre exemplu a fost scrisa pentru Taylor Lautner, prima melodie in care ea isi cere scuze cuiva. Am ascultat-o de o gramada de ori, mi se parea atat de superba 105 Imi pare rau ca s-au despartit, le statea atat de bine >.<
Dear John este despre.. yup, John Mayer! Care din cate se pare, a dezamagit-o rau de tot (harsh lyrics) 21
Last Kiss este un fel de continuare a melodiei Forever and Always, ambele fiind despre despartirea de Joe Jonas. Niciodata nu mi-a placut atat de mult tipul asta, adica mi-a fost indiferent.. 106 dar faptul ca s-a despartit de ea in 27 de secunde la telefon m-a facut sa nu-l suport 22
Ar mai fi Mean care am inteles ca este despre un critic care a fost foarte dur cu ea si nu ii aducea critica constructiva, ci o facea sa se simta un nimic XD

Siii trebuie sa mentionez melodia mea preferata de pe albumul asta, Enchanted click here!. E cea mai romantica melodie de pe album, si este practic.. superba, geniala, mirobolanta, ENCHANTING intr-un cuvant 21 Este despre un tip care a spus cuvantul "enchanting" in conversatia lor si ei i s-a parut un cuvant destul de neobisnuit, asa ca a scris melodia asta sperand ca este destul de evident si ca el isi va da seama 71 (am inteles ca il cheama Adam).

Ok gata, am terminat teoria chibritului 4 I just love her so <3 are o voce atat de naturala, nu este innebunita dupa faima sau bani ca alte celebritati, she's down the earth si la 20 de ani inca mai crede in baiatul perfect :X in caz ca nu s-a inteles deja, ador absolut -toate- melodiile ei, no exception XD
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#7
Dupa parerea mea, Taylor e fosrte talentata, avand in vedere ca isi compune singura melodiile, si lucrul asta nu il face de 1 an, 2, 3. Am citit ca scrie cantece de pe la varsta de 10 ani.
Chiar imi plac melodiile ei si este de admirat faptul ca a reusit pana in prezent sa nu isi pateze imaginea cu fel de fel de scandaluri cu presa and stuff. Este foarte draguta si sunt de acord cu °o.O♪♫мεℓσđÿ♪♫°o.O . Taylor Swift-the queen of country. :]
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
Taylor este foarte talentata . Nu sunt eu cel mai mare fan al ei , dar imi place muzica ei . Una dintre melodiile mele preferate fiind , Mine , pe care o ador pur si simplu . Este foarte tare pentru ca isi scrie singura melodiile fata de alte vedete . Ea macar nu si-a patat pana acum reputatia cu fel de fel de scandaluri . Are o voce naturala , frumoasa si minunata . Pot sa zic despre ea numai cuvinte de lauda .

#9
Nu sunt fan fiindcă ce cântă nu-i genul meu, eu fiind cu alte genuri. Totuși, într-o zi am fost forțată de verișoară-mea să-i ascult o melodie și mi-a plăcut. Chiar are voce, spre deosebire de alte vedete care au melodiile modificate la calculator la greu. Singura melodie pe care am ascultat-o a fost „You belong with me” și chiar mi-a plăcut. Desigur, era aceeași poveste tipică de dragoste, dar mi-a plăcut cum o cânta și comparația aia cu : „ You wear high - heels, I wear sneakers” and so on. Oricum, melodia mi-a plăcut multicel, dar nu m-a determinat să ascult și altele.
Oricum, e una din puținele cântărețe care au și voce și care arată și bine. Dacă cânta metal, poate că aș fi fost fan * laughs * .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#10
Chiar că seamănă cu o păpuşica Barbie .. 21

Are o voce atât de calmă şi liniştitoare , toate melodiile ei au un mesaj clar şi pur şi simplu îi ador videoclipurile . În fiecare videoclip are o ţinută sublimă şi un machiaj de mă dă pe spate 21 .

My top 6 :

1 . Speak now
2 . You belong with me
3 . Fifteen
4 . Our song
5 . White horse
6 . Teardrops on my guitar .

Îşi merită laudele şi nu cred că trebuie subestimată pentru ceea ce face pentru că tot ce face este corect . :]
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)